Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
SalonicaM την φωτο στο αβατάρ σου αποτην παρουσίαση της λιλις το πήρες;;;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
SalonicaM την φωτο στο αβατάρ σου αποτην παρουσίαση της λιλις το πήρες;;;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
xaxaxaxa ΝΑΙ...είναι ο επόμενος στόχος μου  :knockinb:και δεν θέλω να τον ξεχνάω :huh: :rockon:. Ο βασίλης είπε καλά λόγια και λέω να τον εμπιστευτώ. Αν δεν κάνω λάθος αυτός είναι Σόφια σήμερα, ας ελπίσουμε να μας φέρει κανένα νέο review

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
xaxaxaxa ΝΑΙ...είναι ο επόμενος στόχος μου  :knockinb:και δεν θέλω να τον ξεχνάω :huh: :rockon:. Ο βασίλης είπε καλά λόγια και λέω να τον εμπιστευτώ. Αν δεν κάνω λάθος αυτός είναι Σόφια σήμερα, ας ελπίσουμε να μας φέρει κανένα νέο review

Λογικά θα ερχόταν να με πάρη αλλά μεχρι στιγμής δεν ξέρω δεν έχω νέα του.

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Λογικά θα ερχόταν να με πάρη αλλά μεχρι στιγμής δεν ξέρω δεν έχω νέα του.
Σήμερα το κολοβάρεσα και χάζεψα αρκετά στα βουλγαρικα site. Κατέληξα στα παρακάτω που θα είναι οι επόμενοι στόχοι:

σύμφωνα με τις υποδείξεις του Βασίλη top

καλό φαίνεται, δεν βρισκω το τηλ για την ώρα αλλά κάπου θα το πετύχω.

τα 2 μωρά που πρέπει άμεσα να τα χτυπήσουμε

αν οι φωτό είναι αληθινές κάτι λέει

φωτογραφίες με πολλές υποσχέσεις

Μουνάρα στις φωτογραφίες, αν τον παίρνει και καλα (και αν είναι αλληθινές οι φωτο..) τότε πετύχαμε διάνα

κάτι λέει

Συναγωνιστές ορμάτε!

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ωχ παιδια αν δεν θα περναγαμε 3 ωρες στο βουλγαρικο μπατσαδικο θα ειχαμε περασει μια χαρα στη Σοφια :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Σήμερα το κολοβάρεσα και χάζεψα αρκετά στα βουλγαρικα site. Κατέληξα στα παρακάτω που θα είναι οι επόμενοι στόχοι:

σύμφωνα με τις υποδείξεις του Βασίλη top
αφου το λέει ο βασίλης ΟΚ

καλό φαίνεται, δεν βρισκω το τηλ για την ώρα αλλά κάπου θα το πετύχω.

Αυτην νομίζω οτι ειναι φόλα αλλά ποτέ δεν ξέρεις πάρε το τηλεφωνο της αν το θές   [size=10pt]0876436110[/size]

τα 2 μωρά που πρέπει άμεσα να τα χτυπήσουμε

[size=10pt]Συμφωνω και επαυξάνω αλλά για 2 ώρες όχι μια διοτι η διαφορά ειναι μικρή.[/size]

αν οι φωτό είναι αληθινές κάτι λέει

[size=10pt]εδω λίγο προσοχή είναι κλάμπ γιατι στο ίδιο τηλέφωνο έχει πολλες κοπέλλες.
[/size]

φωτογραφίες με πολλές υποσχέσεις

[size=10pt]ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΕΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΝΤΑΡΙΝΑ[/size]

Μουνάρα στις φωτογραφίες, αν τον παίρνει και καλα (και αν είναι αλληθινές οι φωτο..) τότε πετύχαμε διάνα

[size=10pt]Δεν έχω αποψη θα δείξη[/size]

κάτι λέει

[size=10pt]Για φόλα το βλέπω πολύ μαυριδερο σαν γυφτάκι.[/size]

Συναγωνιστές ορμάτε!

Οτι δοκιμάσης ή δοκιμάστε ελπίζουμε να ενημερώσετε σχετικά.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ωχ παιδια αν δεν θα περναγαμε 3 ωρες στο βουλγαρικο μπατσαδικο θα ειχαμε περασει μια χαρα στη Σοφια :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι έγινε  Ντάρια για ενημερωσε γιατι ήθελα να παρω τηλ να δώ!!!!! τι κάνατε;;;;

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι έγινε  Ντάρια για ενημερωσε γιατι ήθελα να παρο τηλ να δώ!!!!! τι κάνατε;;;;
τρεχαμε για Σοφια και ξεχασαμε να πληροσουμε καποιο φορο (για τους δρομους), τα παιδια εχουν ηδη κανονισει τα παντα και μπαιναμε σε ενα βενζιναδικο μας σταματησανε οι μ*****κες και θελανε λεφτα. Μας κρατησανε 3 ωρες στο τμημα αλλα πηρανε τα αρ***δια μας... μεγαλη ιστορια παιδια αλλα μολης μπαινετε στη Βουλγαρια αμεσως πληρωστε αυτη τη μαλακια να μην βρειτε τα μπελα σας :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

μετα ομως μας βαρεθηκανε, μας κερασανε και καφε και μας δειξανε το δρομο γιατι ειμασταν σε καποιο χωριο και δεν ξεραμε πως θα φυγουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τρεχαμε για Σοφια και ξεχασαμε να πληροσουμε καποιο φορο (για τους δρομους), τα παιδια εχουν ηδη κανονισει τα παντα και μπαιναμε σε ενα βενζιναδικο μας σταματησανε οι μ*****κες και θελανε λεφτα. Μας κρατησανε 3 ωρες στο τμημα αλλα πηρανε τα αρ***δια μας... μεγαλη ιστορια παιδια αλλα μολης μπαινετε στη Βουλραρια αμεσως πληρωστε αυτη τη μαλακια να μην βρειτε τα μπελα σας :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τον μαλάκα τον ΦΛ το ήξερε γιατι όταν μπήκαμε απο Ρουμανια σταματησα ειδικά για το χαρτί
των διοδίων 5 € σε ε΄να Βενζινάδικο αμέσως μετα τα σύνορα. Τον είχα ενημερώση οτι:
(το προστιμο σε περιπτωση ελέγχου αν δεν το πληρωσης στην είσοδο ειναι 60 €)

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τον μαλάκα τον ΦΛ το ήξερε γιατι όταν μπήκαμε απο Ρουμανια σταματησα ειδικά για το χαρτί
των διοδίων 5 € σε ε΄να Βενζινάδικο αμέσως μετα τα σύνορα.
(το προστιμο σε περιπτωση ελέγχου αν δεν το πληρωσης στην είσοδο ειναι 60 €)
η μαλακια μας ηταν οτι στη Ρουμανια το πηραμε κανονικα, αλλα στη Βουλγαρια δεν ξερω γιατι δεν το πηραμε- μαλακια μας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αλλα τους ζαλησα τοσο πολυ (μιλαγανε ρωσικα) που μας βαρεθηκανε, μας αφησαμε να φυγουμε και δεν δωσαμε τπτ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
η μαλακια μας ηταν οτι στη Ρουμανια το πηραμε κανονικα, αλλα στη Βουλγαρια δεν ξερω γιατι δεν το πηραμε- μαλακια μας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αλλα τους ζαλησα τοσο πολυ (μιλαγανε ρωσικα) που μας βαρεθηκανε, μας αφησαμε να φυγουμε και δεν δωσαμε τπτ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι αλλά χάσατε τρείς ώρες και τι ΄δεν μείνατε Σόφια;;;; Συνεχίσατε για κάτω;;;

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ναι αλλά χάσατε τρείς ώρες και τι ΄δεν μείνατε Σόφια;;;; Συνεχίσατε για κάτω;;;
ναι ναι για να μην χασουμε και αλλο χρονο γιατι ηδη ειχαμε καθηστερισει παρα πολυ...

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ναι ναι για να μην χασουμε και αλλο χρονο γιατι ηδη ειχαμε καθηστερισει παρα πολυ...

OK αναμένω το πορνορεπορτάζ με πολυ ενδειαφέρον αλλα μην επαναπαυτής στον Πίτσι είναι πολύ καθυστερημένος σε αυτά θα κάνει κανα δίμηνο να το δημοσιεύση.

Στην φωτο ουκρανια  εισαι καπου εκεί αναμεσα ή λάθος νομίζω ως προς το φύλο σου ;;;;;

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
OK αναμένω το πορνορεπορτάζ με πολυ ενδειαφέρον αλλα μην επαναπαυτής στον Πίτσι είναι πολύ καθυστερημένος σε αυτά θα κάνει κανα δίμηνο να το δημοσιεύση.

Στην φωτο ουκρανια που ποσταρες εισαι καπου εκεί;;;;;
εγω ειμαι με τον πορνοπαππου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και σε φωτος απο Οδεισσο... σαν καλο κοριτσι.. :grin: εχουμε πααααρα πολλες αλλες....  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εγω ειμαι με τον πορνοπαππου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και σε φωτος απο Οδεισσο... σαν καλο κοριτσι.. :grin: εχουμε πααααρα πολλες αλλες....  :rockon: :rockon: :rockon:

Κατα την δική σου άποψη αξιζε τον κόπο και τον χρόνο;;;;;
απο τα λεγομενά σου  νομίζω οτι υπάρχει πολύ ενθουσιασμός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom