Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.984
Πόντοι
6.415
Πηγαινα 1η φορα ετσι δεν εχω σιγουρα.Ξερω μονο οτι διαβασα απο αλαν.Ετσι βρεθηκα χωρις λυσεις.Ποια ειναι τα σιγουρα για εσενα.
Φίλε εγώ ήμουν πλήρως απογοητευμένος με τις βουλγάρες και το είχα σταματήσει το αθλημα. Με τις προτάσεις του Alan όμως δοκίμασα Τιφανυ και είδα φως. Άλλη δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά θα δούμε.

Τώρα απ ότι λεει ο Αλεξης παίζει και η Λίλλυ ανάλογο παιχνίδι και θα την δοκιμάσω (Αλεξ περιμένουμε review). Είδα και το κολαρακι της Darina και επαθα (όχι αυτης που είδες εσύ της ...άλλης).

Τεός πάντων δυο - τρείς είμαστε στο θέμα της Σόφιας πρέπει να συνεργαστούμε να ανταλάσσουμε απόψεις και να δοκιμάζουμε.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Πηγαινα 1η φορα ετσι δεν εχω σιγουρα.Ξερω μονο οτι διαβασα απο αλαν.Ετσι βρεθηκα χωρις λυσεις.Ποια ειναι τα σιγουρα για εσενα.

προτασεις

εδω δές για τιφαννυ το τηλεφωνό της ΤΙΦΑΝΥ______>00359888386684  ---> ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΣΕΞ.

ΝΤΑΡΙΝΑ
ΕΔώ θα δείς την Νταρίνα οι φωτο εινα αληθηνές
ΝΤΑΡΙΝΑ ___> 00359885286535 kai 00359886308192-----> ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ

LILLI
Παρτε και το σχετικο Link...

ΕΜΥ μιλάει και Ελληνικά --->00359876435945

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Φροντισε την επόμενη φορά να πάμε μαζί ισως να περάσης καλύτερα αλλά ο χρόνος που διέθεσες ήταν πολύ μικρός.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ειμαι Σοφια εγώ τώρα

αντι να ψάχνεις συναγωνιστές δεν κλείνης κανενα ραντεβου και να μας ενημερώσης
λέω εγώ;;;;;;;
πχ θέλω να μάθω:

το δίδυμο 18 ετων για δύο ώρες 260 λέβα εγώ δεν τις πήρα αυτές και δεν έχω άποψη.  ΤΑΝΙ ΚΑΙ ΑΝΙ.τηλ ¨00359884936358
δες εδώ

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
διαφορετικά πάρε κανένα απο τα δοκιμασμένα ή ενημερωσέ μας αν σου κάτση κανένα νεο αστερι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
διαφορετικά πάρε κανένα απο τα δοκιμασμένα ή ενημερωσέ μας αν σου κάτση κανένα νεο αστερι.
ειμαι κλεισμενος για πιο μετα με την υπισσα που σου ειπα.
όσο για το απωθημένο σου ... δεν απαντάει...ίσως να είναι απασχολημένο.
θα προσπαθήσω αργότερα αν δεν είμαι παααααρα πολύ απασχολημένος με ... το άλλο που σου είπα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ούτε το άλλο δίδυμο που ορέγεσαι απαντάει...¨΄ισως επειδή βλέπουνε ελληνικό νούμερο...δεν ξέρω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πχ θέλω να μάθω:

το δίδυμο 18 ετων για δύο ώρες 260 λέβα εγώ δεν τις πήρα αυτές και δεν έχω άποψη.  ΤΑΝΙ ΚΑΙ ΑΝΙ.τηλ ¨00359884936358
δες εδώ

δεν έρχονται στο ξενοδοχείο.

παύση ώρα για τις επόμενες δύο ώρες μίνιμουμ γιατί ήρθε το μωρό.

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1

Μπορω να σου πω εγω τι λεει αυτο...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειναι η Βικι η φιλη της Λιλλη... Πανε και μαζι διδυμο... 300 LV την ωρα... Lesbian show και φυσικα τις  :knockinb: :knockinb: :knockinb: και τις δυο αν αντεχεις... Βεβαια η φωτο που βλεπεις απεχει απο την πραγματικοτητα... Ειναι πιο χοντρουλα αλλα πολυ καλο παιδι και πολυ πλακατζιδικο... Το ιδιο ισχυει και για την Λιλλη. Μην περιμενεις να δεις καμμια θεα... αλλα το SERVICE αξιζει τα λευτα του... Φοβερη  :pipa2: αναστενει και νεκρους...  :2funny: :2funny: :2funny: ΕΓΩ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ... Α και που 'σαι αν πεινας πες της να φερει και πιτσα... ξερει μια οραια πιτσαρια...

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
δεν έρχονται στο ξενοδοχείο.

παύση ώρα για τις επόμενες δύο ώρες μίνιμουμ γιατί ήρθε το μωρό.

Σε αυτο το διδυμο τηλεφωνησα και εγω... συνεχως μου λεγανε PLEASE CALL TOMORROW... δεν ξερω...

westman

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγω φευγω αυριο το απογευμα απο την Σοφια για Αθηνα ,οσο για την Εμη που μιλαει και Ελληνικα φερνει στις φωτογραφιες μονο στα μαλλια και στην ηλικια , μιλαει λιγα Ελληνικα αλλα καμια σχεση με την γυναικαρα που δειχνουν οι φωτο και στο κρεβατι πολυ ξερη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Λοιπόν....
προφανώς αποφασίσαμε να ψωνίσουμε από το ίδιο μαγαζί (σάιτ) αδερφέ west.
Εγώ πήρα τηλέφωνο την κα Ίβα γιατί το πρόσωπο που έβλεπα και το σώμα με ενέπνεαν
πλην όμως καθότι ανικανοποίητος, της ζήτησα να φέρει και φίλη της και μου είπε πως δεν κάνει λεσβιακό αλλά έρχεται μαζί μόνο με τις : σβέτλα, νορα, ντανυ και ιβανα.
ζήτησα τη νόρα και περίμενα.
Η αλήθεια ήταν πως μόλις είχα διώξει ένα μωρό που είχα καμακώσει μέσω νετ και είχαμε βρεθεί οπότε δεν είχα πολλές δυνάμεις, αλλά ο κύριος allantalon φωνάζει για reviews.

Λοιπόν, η κα Iva καμία σχέση με τις φωτογραφίες. Η Νόρα πάλι θα μπορούσε και να ήταν, αν και δεν ήταν αυτό που είχα φανταστεί.
Τέλος πάντων εγώ κράτησα τη Νόρα, την άλλη ουστ και η δεσποινίς αποδείχτηκε φιλότιμη κορασίδα που προσπάθησε τα μάλα.
Δεν είχα δυνάμεις, αλλιώς θα της πρότεινα πίσω λύση, καθότι με το δάχτυλο αντελήφθην πως η κορασίς δεν ήτο πια παρθένα από εκεί.
Οκ, δεν το έκλαψα κιόλας, αλλά για ακόμα μια φορά επιβεβαιώθηκε ο κανόνας πως το καμάκι είναι καλύτερο και ο δεύτερος κανόνας πως στη βουλγαρία σε αυτό το κομμάτι είναι ψύχρα.
Τελευταία μου ελπίδα είναι η Τίφφανυ που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Αλλά σε γενικές γραμμές...ήμουν, είμαι και προφανώς θα είμαι πολύ απογοητευμένος από το επίπεδο υπηρεσιών...

Αλλαν...ακούς;; Μολδαβία ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φιλε μου φευγω αυριο το απογευμα για Αθηνα αλλα για ενα καφε την τριτη το πρωι προλαβαινω ανετα
κοίτα...εγώ ειμαι στο Τσάρσκο. Αν μένεις κι εσύ στο ίδιο...βρισκόμαστε και τώρα.
Αν πάλι όχι, εγώ παίρνω την πρωινή πτήση αύριο,οπότε δεν νομίζω πως προλαβαίνουμε καφέ...

Ευχαριστώ πάντως για την πρόσκληση όπως και να έχει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οκ, θα υποθέσω πως δεν είσαι στο ίδιο ξενοδοχείο....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μόνος μου γράφω γμτ...μόνος μου στη Σόφια, μόνος και στο σάιτ...τέτοια μοναξιά δεν αντέχεται...
μου φαίνεται θα ξανακαλέσω ο μωρό πίσω....χαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom