Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
έτσι για τη μαλακία...θα γράψω εγώ το 1000στό ποστ αυτού του θρεντ...χαχαχαχαχα
Φιλε μου συγνωμη αλλα ειχα βγει βολτα και τωρα ειδα τα μηνυματα σου ,οχι δεν μενω σε ξενοδοχειο εχω νοικιασει διαμερισμα εδω στην Σοφια με ολες τις ανεσεις .Αφου φευγεις αυριο το πρωι σου ευχομαι καλο επαναπατρισμοοκ, θα υποθέσω πως δεν είσαι στο ίδιο ξενοδοχείο....
κ πιτσα και πουτσα!Μπορω να σου πω εγω τι λεει αυτο...
Ειναι η Βικι η φιλη της Λιλλη... Πανε και μαζι διδυμο... 300 LV την ωρα... Lesbian show και φυσικα τις και τις δυο αν αντεχεις... Βεβαια η φωτο που βλεπεις απεχει απο την πραγματικοτητα... Ειναι πιο χοντρουλα αλλα πολυ καλο παιδι και πολυ πλακατζιδικο... Το ιδιο ισχυει και για την Λιλλη. Μην περιμενεις να δεις καμμια θεα... αλλα το SERVICE αξιζει τα λευτα του... Φοβερη αναστενει και νεκρους... ΕΓΩ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ... Α και που 'σαι αν πεινας πες της να φερει και πιτσα... ξερει μια οραια πιτσαρια...
Λοιπόν....
προφανώς αποφασίσαμε να ψωνίσουμε από το ίδιο μαγαζί (σάιτ) αδερφέ west.
Εγώ πήρα τηλέφωνο την κα Ίβα γιατί το πρόσωπο που έβλεπα και το σώμα με ενέπνεαν
πλην όμως καθότι ανικανοποίητος, της ζήτησα να φέρει και φίλη της και μου είπε πως δεν κάνει λεσβιακό αλλά έρχεται μαζί μόνο με τις : σβέτλα, νορα, ντανυ και ιβανα.
ζήτησα τη νόρα και περίμενα.
Η αλήθεια ήταν πως μόλις είχα διώξει ένα μωρό που είχα καμακώσει μέσω νετ και είχαμε βρεθεί οπότε δεν είχα πολλές δυνάμεις, [size=10pt]αλλά ο κύριος allantalon φωνάζει για reviews.
[/size]
Λοιπόν, η κα Iva καμία σχέση με τις φωτογραφίες. Η Νόρα πάλι θα μπορούσε και να ήταν, αν και δεν ήταν αυτό που είχα φανταστεί.
Τέλος πάντων εγώ κράτησα τη Νόρα, την άλλη ουστ και η δεσποινίς αποδείχτηκε φιλότιμη κορασίδα που προσπάθησε τα μάλα.
Δεν είχα δυνάμεις, αλλιώς θα της πρότεινα πίσω λύση, καθότι με το δάχτυλο αντελήφθην πως η κορασίς δεν ήτο πια παρθένα από εκεί.
Οκ, δεν το έκλαψα κιόλας, αλλά για ακόμα μια φορά επιβεβαιώθηκε ο κανόνας πως το καμάκι είναι καλύτερο και ο δεύτερος κανόνας πως στη βουλγαρία σε αυτό το κομμάτι είναι ψύχρα.
Τελευταία μου ελπίδα είναι η Τίφφανυ που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Αλλά σε γενικές γραμμές...ήμουν, είμαι και προφανώς θα είμαι πολύ απογοητευμένος από το επίπεδο υπηρεσιών...
[size=10pt]Αλλαν...ακούς;; Μολδαβία ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε[/size]
Μπορω να σου πω εγω τι λεει αυτο...
Ειναι η Βικι η φιλη της Λιλλη... Πανε και μαζι διδυμο... 300 LV την ωρα... Lesbian show και φυσικα τις και τις δυο αν αντεχεις... Βεβαια η φωτο που βλεπεις απεχει απο την πραγματικοτητα... Ειναι πιο χοντρουλα αλλα πολυ καλο παιδι και πολυ πλακατζιδικο... Το ιδιο ισχυει και για την Λιλλη. Μην περιμενεις να δεις καμμια θεα... αλλα το SERVICE αξιζει τα λευτα του... Φοβερη αναστενει και νεκρους... ΕΓΩ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ... Α και που 'σαι αν πεινας πες της να φερει και πιτσα... ξερει μια οραια πιτσαρια...
Μπορω να σου πω εγω τι λεει αυτο...
Ευχαριστουμε παιδιά για τα review!!
Για όσους είναι ακόμα Σόφια προτείνω να δοκιμάσουν το παρακάτω που φαίνεται πολύ καλο από εμφάνιση (κόλος για σεμινάριο)
www.opitaime.com/profil.php?id_user=213&#id_user]http://www.opitaime.com/profil.php?id_user=213&#id_user[/url]
Αρκεί να είναι πραγματική η φωτο αν και το ισχυρίζετε οτι ειναι δικές της οι φωτο.
Αρκεί να είναι πραγματική η φωτο αν και το ισχυρίζετε οτι ειναι δικές της οι φωτο.
την πήρα τηλέφωνο αυτή.Ευχαριστουμε παιδιά για τα review!!
Βασίλη όταν λες Λίλλυ εννοείς την καλή Λίλλυ αυτή που συστήνεις εσύ? Στις φωτό πάντως η Λίλλυ φαίνεται πολύ καλή γι αυτό και την έχω βάλει στόχο την επόμενη φορά (δες αβαταρ)
Για όσους είναι ακόμα Σόφια προτείνω να δοκιμάσουν το παρακάτω που φαίνεται πολύ καλο από εμφάνιση (κόλος για σεμινάριο)
www.opitaime.com/profil.php?id_user=213&#id_user]http://www.opitaime.com/profil.php?id_user=213&#id_user[/url]
α, και πού είσαι...Καλημέρα
μπράβο ρε μάγκες επιτέλους η ποιο σωστή σελίδα απο τις 66-67 σελίδες και 1000 απαντήσεις
πολύ σας χάρηκα για την πληθώρα των αναφορών και απόψεων επι του θέματος ελπίζω να το συνεχίσετε........
και
2ον φίλε μοικανέ Μολδαβία λέω να την κάνω για μεγάλο χρονικό διάστημα
οπότε εσύ κανόνισε να μας δώσης τα αξιόλογα κονέ και μην τα κρατάς για πάρτη σου.
Χα χα κολοβαράμε δεν λες τίποτα...αφού από δουλειά δεν έχει...κωλοβαράτε βλέπω πρωί πρωί...
εγώ περιμένω το αεροπλάνο για τη μαμά πατρίδα....
άλλα...με έχουνε φάει οι σκέψεις για επενδύσεις πρωί πρωί...
κωλοβαράτε βλέπω πρωί πρωί...
εγώ περιμένω το αεροπλάνο για τη μαμά πατρίδα....
άλλα...με έχουνε φάει οι σκέψεις για επενδύσεις πρωί πρωί...
και προφανώς δεν μιλάω για σένα, έτσι;