Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Επίσκεψη σ'αυτές τις δύο 

Απογοήτευση και οι δύο. Γράφω κριτικές στο Forum :Βουλγαρία ένας επίγειος παράδεισος
Τι να πω. Τα φώτα σας συναγωνιστές...

Απογοήτευση στο γαμήσι? Γιατί φαίνονται καλά κομμάτια σαν εμφάνιση

kostaschaniaaa

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Απογοήτευση στο γαμήσι? Γιατί φαίνονται καλά κομμάτια σαν εμφάνιση
Επίσκεψη στην συγκεκριμένη Αρχικά άργησε μία ώρα στην συνάντησή μας. Της δίνω 100 leva και όχι 80 πιστεύοντας ότι θα κάτσω μία ώρα. Μετά το μισάωρο και με μία ολοκλήρωση, μου αναφέρει ότι για να συνεχίσω πρέπει να της δώσω άλλα 60 σύνολο δηλαδή 160. Και ο λόγος ? γιατί είμαι Έλληνας μου λέει.και το ίδιο κάνουν και άλλες κοπέλες.Χρεώνουν δηλαδή τα διπλάσια στους Ελληνες. Της λέω γιατί δεν το αναφέρεις πουθενά στο alo.bg και μου λέει ότι θα έχει πρόβλημα με τους διαχειριστές.. Πολύ κακή εμπειρία.
Και δεν με ενημέρωσε και άργησε πολύ και αυτή η δικαιολογία με τους Ελληνες ήταν απαράδεκτη.

Επίσκεψη στην συγκεκριμένη 80 λεβα η ώρα. Πήγα στο σπίτι της. Το δωμάτιο ήταν ένα ερείπιο. χωρίς θέρμανση.
Έκατσε 20 λεπτά με ένα τελείωμα και μετά μου λέει πρόσεχε μην ξεχάσεις τίποτα.
Της λέω τι αυτό ήταν? και μου λέει ναι..
Απογοήτευση συναγωνιστές..

Εδώ οι 2 κρητικές που έχω αναρτήσει και στο forum: Βουλγαρία ένας επίγειος παράδεισος

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Επίσκεψη στην συγκεκριμένη Αρχικά άργησε μία ώρα στην συνάντησή μας. Της δίνω 100 leva και όχι 80 πιστεύοντας ότι θα κάτσω μία ώρα. Μετά το μισάωρο και με μία ολοκλήρωση, μου αναφέρει ότι για να συνεχίσω πρέπει να της δώσω άλλα 60 σύνολο δηλαδή 160. Και ο λόγος ? γιατί είμαι Έλληνας μου λέει.και το ίδιο κάνουν και άλλες κοπέλες.Χρεώνουν δηλαδή τα διπλάσια στους Ελληνες. Της λέω γιατί δεν το αναφέρεις πουθενά στο alo.bg και μου λέει ότι θα έχει πρόβλημα με τους διαχειριστές.. Πολύ κακή εμπειρία.
Και δεν με ενημέρωσε και άργησε πολύ και αυτή η δικαιολογία με τους Ελληνες ήταν απαράδεκτη.

Επίσκεψη στην συγκεκριμένη 80 λεβα η ώρα. Πήγα στο σπίτι της. Το δωμάτιο ήταν ένα ερείπιο. χωρίς θέρμανση.
Έκατσε 20 λεπτά με ένα τελείωμα και μετά μου λέει πρόσεχε μην ξεχάσεις τίποτα.
Της λέω τι αυτό ήταν? και μου λέει ναι..
Απογοήτευση συναγωνιστές..

Εδώ οι 2 κρητικές που έχω αναρτήσει και στο forum: Βουλγαρία ένας επίγειος παράδεισος
ρε τη βρωμιάρα άκου διπλάσια τιμή... Μίλησες καθόλου βουλγαρικά?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
η βουλγαρια δεν ειναι για σεξοτουρισμο αν δεν ξερεις την γλωσσα ----τελος κ οποιος εχει αμφιβολιες ας με διαβασει στο φορουμ

boika_xas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
χαιρετω ολους τους συναγωνιστες..μια ερωτηση θελω να κανω..μιας και θα παω μεσα στο φεβρουαριο σοφια εκδρομη τσεκαρω το συγκεκριμενο σαιτ για συνοδους... ειναι αξιοπιστο?η ειναι fake οι περισσοτερες?θελω τα φωτα σας απ τους εμπειροτερους στο τομεα..ευχαριστω...

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.983
Πόντοι
6.415
χαιρετω ολους τους συναγωνιστες..μια ερωτηση θελω να κανω..μιας και θα παω μεσα στο φεβρουαριο σοφια εκδρομη τσεκαρω το συγκεκριμενο σαιτ για συνοδους... ειναι αξιοπιστο?η ειναι fake οι περισσοτερες?θελω τα φωτα σας απ τους εμπειροτερους στο τομεα..ευχαριστω...
υ

Ολα fake 100%

Μπες εδω..
Κι εδω μουφα ειναι αλλα καλυτερα

Διαβασε τα σψετικα νηματα με τις προτασεις κατι μπορει να βγει

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ναι, πάνω στην ιγκνάτιεφ. Ροκόμπαρο, μαζεύει λίγο πιο προσιτές κορασίδες.
τύπε αυτό το καντυ κυριλε φαγαδικο δεν είναι, γινεται παιχνιδι εκεί?το ονιξ τι λέει? Π ηγα να θυμηθώ τα παλιά στο βιατ αλλά γίνεται της κακομοίρας 

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
τύπε αυτό το καντυ κυριλε φαγαδικο δεν είναι, γινεται παιχνιδι εκεί?το ονιξ τι λέει? Π ηγα να θυμηθώ τα παλιά στο βιατ αλλά γίνεται της κακομοίρας  

Τύπε έχει πολύ υψηλό επίπεδο μουνιού αλλά απότι πήρα γραμμή είτε είτε ψωνισμένες είτε ψάχνουν λεφτά βούλγαρο με μαφιόζικο στυλ. Έχει και πουτάνες πολυτελείας λόγου το 5στερου του Μαρινέλα πρώην Κεμπίνσκι. Το κάντυ συστεγάζεται στον ίδιο χώρο, λογικά είναι του ξενοδοχείου. Έχει και φαγητό και γενικά κυριλλέ το παίζουν. Κάθε Τρίτη έχει Greek Night. Θέλω να πάω να το τσεκάρω, μήπως έχει γκόμενες που γουστάρουν Έλληνες. Όνυξ και Βίατ δεν έχω ιδέα. Πότε ήρθες?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τύπε έχει πολύ υψηλό επίπεδο μουνιού αλλά απότι πήρα γραμμή είτε είτε ψωνισμένες είτε ψάχνουν λεφτά βούλγαρο με μαφιόζικο στυλ. Έχει και πουτάνες πολυτελείας λόγου το 5στερου του Μαρινέλα πρώην Κεμπίνσκι. Το κάντυ συστεγάζεται στον ίδιο χώρο, λογικά είναι του ξενοδοχείου. Έχει και φαγητό και γενικά κυριλλέ το παίζουν. Κάθε Τρίτη έχει Greek Night. Θέλω να πάω να το τσεκάρω, μήπως έχει γκόμενες που γουστάρουν Έλληνες. Όνυξ και Βίατ δεν έχω ιδέα. Πότε ήρθες?
τύπε πριν λίγο, ε ιπα σε κάτι παλιο μαλακες να κλείσουν βιατ αλλά είναι σφεντονοπιρφοροι ,θα κοιτάξω να πάω στουντενσκι γκρατ γιατί πρωί φεύγω για πλεβεν

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1

Όπως τα γράφεις ακριβώς άλλωστε τα είπαμε απλά να συμπληρώσω δεν ανήκει στο ξενοδοχείο αλλά σε Βούλγαρο μαφιόζο που μιλάει άπταιστα ΕΛΛηνικά και έχει σχέση με πολλούς Ελληνες.
Προσωπικά θα σας συνιστούσα πλέον να μην αναφέρετε σε γκόμενες στην αρχή ότι είσαστε Ελληνες έχουμε κακό όνομα μετά ειδικά την κρίση και τα capital control.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
έχουμε κακό όνομα μετά ειδικά την κρίση και τα capital control.
τύπε για τα μάγαζια του κέντρου τι άποψη έχεις?είδα καλά μουνια σε μπεντροομ φανκυ και πιο κουλτουρε στο πετκ 

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
τύπε πριν λίγο, ε ιπα σε κάτι παλιο μαλακες να κλείσουν βιατ αλλά είναι σφεντονοπιρφοροι ,θα κοιτάξω να πάω στουντενσκι γκρατ γιατί πρωί φεύγω για πλεβεν

Τύπε γιατί δεν είπες τίποτα να βγαίναμε παρέα? Πλέβεν τι θα κάνεις? Έχω ακούσει ότι η βορειοδυτική Βουλγαρία έχει τα πιο εύκολα μουνιά και πιο φτωχά, αλλά υποχρεωτικά με Βουλγαρικά. Πρέπει να κοιτάξω Πλέβεν, Λόβετς, Βράτσα, Μοντάνα. Βράτσα και Μοντάνα έχουν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ πουτανόπιατσα πάνω στην εθνική για Ρουμανία που μου θυμίζει πάντα όταν περνάω από εκεί άλλες εποχές. Θα κάτσεις καιρό Βουλγαρία? Σε περιμένω Σόφια και αν θες βγαίνουμε και με dpk για ένα pre-party.

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
τύπε για τα μάγαζια του κέντρου τι άποψη έχεις?είδα καλά μουνια σε μπεντροομ φανκυ και πιο κουλτουρε στο πετκ  
Φίλε μην σε γελάσω στο κέντρο έχω χρόνια να πάω σε αυτά τα μαγαζιά ο target μπορεί να σου πει καλύτερα υπάχει επήσις ένα bar-club στο NDK το Planet Club παλιά ήταν στο κέντρο μαζεύει πολύ ωραία κομάτια ειδικά το ΣΚ κάθε ηλικίας και μόνες που πάνε για κυνήγι αλλά και πάλι ισχύει αυτό που είπε και ο target πρώτος τους στόχος είναι μουτρα ματσωμένα για sponcorcip!!!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
[quote author=Target 600 notid=179570] Θα κάτσεις καιρό Βουλγαρία? Σε περιμένω Σόφια και αν θες βγαίνουμε και με dpk για ένα pre-party.
[/quote]τύπε ανέβηκα εκτάκτως και αύριο πρέπει κανο νικά να είμαι κάτω, α ν καταφερω να μείνω σημερα βράδυ σοφια εννοείται βγαινουμε Ναι το πλανετ το θυμάμαι από παλια

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
dpk, μπορείς να μου επιβεβαιώσεις αυτό που είπα για βορειοδυτική βουλγαρία? Και φυσικά αν έχεις έξτρα ινφο? Το ψήνω εδώ και καιρό ένα weekend Λόβετς ή Πλέβεν.

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
Όπως τα γράφεις ακριβώς άλλωστε τα είπαμε απλά να συμπληρώσω δεν ανήκει στο ξενοδοχείο αλλά σε Βούλγαρο μαφιόζο που μιλάει άπταιστα ΕΛΛηνικά και έχει σχέση με πολλούς Ελληνες.
Προσωπικά θα σας συνιστούσα πλέον να μην αναφέρετε σε γκόμενες στην αρχή ότι είσαστε Ελληνες έχουμε κακό όνομα μετά ειδικά την κρίση και τα capital control.
Δεν είναι βούλγαρος αλλά έλληνας ο τύπος και είναι αρχηγική μορφή στον υπόκοσμο της Βουλγαρίας.

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
dpk, μπορείς να μου επιβεβαιώσεις αυτό που είπα για βορειοδυτική βουλγαρία? Και φυσικά αν έχεις έξτρα ινφο? Το ψήνω εδώ και καιρό ένα weekend Λόβετς ή Πλέβεν.
Πλέβεν όμορφη πόλη με πολλά συντριβάνια στην κεντρική πλατεία, νεοκλασικά σπίτια και μουσεία από της μάχες με τους τούρκους . Τα μουνέτα την ίδια συμπεριφορά με τις υπολοιπες βουλγάρες. 

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1

Απολύτως! Όλα αυτά τα μέρη από τα πλέον φτωχά είναι γεμάτα κορίτσι έτοιμα για όλα με πολύ λιγότερες απαιτήσεις από τις πρωτευουσιάνες απλά σίγουρα χρειάζεσαι την γλώσα δύσκολα θα βρείς κάποιες να μιλάνε αγγλικά έστω και λιμανίσια.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Οι απόψεις διίστανται βλέπω....

Stories

Νέο!

Stories