Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.322
Πόντοι
3.656
φυρομ είναι και διπλα μας. Κανονικες γκομενες η πουτάνες? Εχεις προσπαθησει αυτές τις χωρες?
κανονικές αλλά ξεκωλα..κάτι ρεσεψιονιστ βραδυνές. Κάτι γκρουοιερισες σε καζίνο του κωλου κ τετοια
Αυτά κ για φυρομ κ για Βουλγαρία παλιότερα  Πουτανες από σαιτ κι έτσι άστο.. Καμία φοιτήτρια μαθήτρια αν ειχα κονε εσπέραν, είχα ένα φίλο μόνιμο στο Πριλεπ, αυτός είχε τα κονε στα πληρωμένα. Βέβαια μόνο αματερ ηταν
Ο κανόνας είναι ότι οποια ζητάει ακριβά κ σου εξηγεί τι κ πως θα γίνει είναι αποτυχια το γαμησι, εκτός αν είσαι Αμερικανός οπότε είσαι ευχαριστημένος με ότι μπάζο βρεις

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.322
Πόντοι
3.656
Χαιρω πολυ, τοτε γαμαγα 7-8 plus κ free.... ποτε πηγες τελευταια φορα στουντετσκιγραντ;...30 κατι κ ηδη εχω βαρεθει να πρεπει να παει 5 το πρωι για να φορτωσω...και αν... υγ: για Νις συμφωνω, εχω παει, ειναι κοντα
προ 20δεκεμβρη
Τα ίδια ειδα
Απλά αυτές που δουλεύουν τώρα κ μπορείς να μιλήσεις δεν λένε μια
Παλιά είχε μουναρες
Μόνο από τα χαππυ είχα πάρει καμία δεκαριά σύνολο, Σόφια αλλά κ στο Ρουσε που σταματαγα ανεβαίνοντας Βουκουρέστι
Μία την είχα φέρει κ Βουκουρέστι κανα 10μερο τότε..

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
κανονικές αλλά ξεκωλα..κάτι ρεσεψιονιστ βραδυνές. Κάτι γκρουοιερισες σε καζίνο του κωλου κ τετοια
Αυτά κ για φυρομ κ για Βουλγαρία παλιότερα  Πουτανες από σαιτ κι έτσι άστο.. Καμία φοιτήτρια μαθήτρια αν ειχα κονε εσπέραν, είχα ένα φίλο μόνιμο στο Πριλεπ, αυτός είχε τα κονε στα πληρωμένα. Βέβαια μόνο αματερ ηταν
Ο κανόνας είναι ότι οποια ζητάει ακριβά κ σου εξηγεί τι κ πως θα γίνει είναι αποτυχια το γαμησι, εκτός αν είσαι Αμερικανός οπότε είσαι ευχαριστημένος με ότι μπάζο βρεις

Τυπε αυτα τα ξεκωλα ταζεις χαρτζηλικι η ελευθερο καμακι; επαρχια βουλγαρια σιγουρα θα υπαρχουν αμορφωτα βλαχαδερα που γαμιουνται εστω με χαρτζηλικι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.322
Πόντοι
3.656
Τυπε αυτα τα ξεκωλα ταζεις χαρτζηλικι η ελευθερο καμακι; επαρχια βουλγαρια σιγουρα θα υπαρχουν αμορφωτα βλαχαδερα που γαμιουνται εστω με χαρτζηλικι
δεν πολυεχει τωρα
Εχουν πάει Ευρώπη για καθαρίστριες ρεστοράν κλπ
Θες γλώσσα για να πηδηξεις καλό νιμου
Τα βασικά δηλαδη
Τα χρήματα μόνα δεν φτανουν
Αν είσαι άνω των 35 θα το ανοίξεις το πορτοφόλι
Αν είσαι στα 30..το παίζεις κ φλου
Ότι κατσει

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Περασμενα μεγαλεια διηγωντας τα να κλαις. Ισχυριζεσαι οτι τωρα εχει παιχνιδι αλλα σε χαμηλοτερο λεβελ;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.322
Πόντοι
3.656
Περασμενα μεγαλεια διηγωντας τα να κλαις. Ισχυριζεσαι οτι τωρα εχει παιχνιδι αλλα σε χαμηλοτερο λεβελ;
Βουλγαρία δεν έχει ειπα
Μόνο αν μιλάς να μπορείς να πηδας λαϊκές γκομενες
Φυρομ εχει
Αν δεν υπήρχε Ουκρανία που μιλάω κ ρωσσικα αρκετά. Μόνο φυρομ θα ασχολιομουν
Το λεβελ φυρομ είναι πολύ πάνω από Βουλγαρία αυτή τη στιγμή, Για το μέσο γαμπρό

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.280
Πόντοι
216
δεν πολυεχει τωρα
Εχουν πάει Ευρώπη για καθαρίστριες ρεστοράν κλπ
Θες γλώσσα για να πηδηξεις καλό νιμου
Τα βασικά δηλαδη
Τα χρήματα μόνα δεν φτανουν
Αν είσαι άνω των 35 θα το ανοίξεις το πορτοφόλι
Αν είσαι στα 30..το παίζεις κ φλου
Ότι κατσει
για οποιν είναι 50? Τι γινεται?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.322
Πόντοι
3.656
Τυπε να την κανω φυρομ που ειναι διπλα τοτε; κ με τα βουλγαρικα θα βγαινει ακρη. Ουκρανια κ εγω πιστευω θα περασω καλα που ξερω ρωσικα. Βουλγαρια που μαστε μονιμοι το θεμα ειναι τι κανουμε!! Λαικες; να το ριξω σε τσαλγκομαγαζα;
όχι βραδυ
Η λαϊκή η γκόμενά μόνο μέρα προσεγγιζεται
Σε στάσεις δρόμους σουπερμάρκετ λαϊκές συνοικίες καφετέριες κλπ
Βράδυ δεν μπορείς να παιχτεις

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Βουλγαρία δεν έχει ειπα
Μόνο αν μιλάς να μπορείς να πηδας λαϊκές γκομενες
Φυρομ εχει
Αν δεν υπήρχε Ουκρανία που μιλάω κ ρωσσικα αρκετά. Μόνο φυρομ θα ασχολιομουν

Τυπε να την κανω φυρομ που ειναι διπλα τοτε; κ με τα βουλγαρικα θα βγαινει ακρη. Ουκρανια κ εγω πιστευω θα περασω καλα που ξερω ρωσικα. Βουλγαρια που μαστε μονιμοι το θεμα ειναι τι κανουμε!! Λαικες; να το ριξω σε τσαλγκομαγαζα;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.322
Πόντοι
3.656
Τυπε με εψησες. Θες να το κανονισουμε παρεα; η ισως λογω του ονοματος δεν ειναι καλη εποχη;
δε μένω Ελλάδα εγω
Κι επίσης αύριο πρωί θα μαι Οδησσό κ πέριξ
Αυτά είναι για σας που μένετε κοντά εκει

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
δε μένω Ελλάδα εγω
Κι επίσης αύριο πρωί θα μαι Οδησσό κ πέριξ
Αυτά είναι για σας που μένετε κοντά εκει

Αν σε φερει ο δρομος τυπε. Γραψε στο αλλο φορουμ για τως περασες ουκρανια. Δηλαδη day game? 15:00 - 19:00?

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Σήμερα βγήκα candy club με φίλο από το site, αν θέλει μπορει να γράψει κ να επιβεβαιώσει. Μπαίνω φουριόζος με ψυχολογία κ πεφτω με ωραίο στυλ αμέσως σερβιτόρα για ζεσταμα με κοπλιμέντο για τα μαλλια της. Χαμογελαστη, δεκτικη αλλα μετα με εγραψε στην καυλωμουναρα της. Καπακι παω σε δυο μουνες 35αρες με ενα σκυλακι, λεω πολυ ομορφο, εχω κ εγω, τα αγαπαω τα ζωα και πιασαμε σκυλολουβεντα. Με το που τελειωσαν πι σκυλοατακες, δεν προχωρησαν σε παρασυνθημα. Εσπασα γιατι το καλο καμακι εκτος του οτι πεφτει διακριτικα, μετα αν δε συνεχισουν οι γκομενες την καυλαντα, φευγει για να μη μας λενε κ λιγουριδες οι παλιοπουτανες ψωλαρπαχτρες. Ο φιλος φευγει κ λεω εγω θα κατσω γιατι διπλα μας ειχε μια τριαδα δυνατη. Ξανα με τροπο, ωραια γουνα αγορασες μπραβο για το στυλ σου, ευχαριστω λεει κανω παυση.. με γραφει στο μουνι.. αρχιζουν τις κωλοσελφι λεω κοριτσια μην κουραζεστε, εγω να σας βγαλω, οκ λενε. Βγαζω, ευχαριστω ξανα γραψομουνι ενω ξερουν ειμαι ξενος γιατι μιλαω στα αγγλικα!!! Λεω μωρη πουτανα μεσα μου δε σε αφηνω ετσι... παιζει ξαφνικα η τηλεοραση διαφημιση Ιο, παιρνω τα πανω μου, LOOK !! THIS IS MY COUNTRY!!! Αρχιζω καυλαντα, ελλαδα, νησια, κυριλλε, βγαζω κ κινητο δειχνω μυκονο κ εκει αρχιζουν να παιρνουν μπρος τα σκατομυαλα τους κ μετα αρχιζω κανονικα κουβεντα με το ενα, ενω ειχε πιαστει ο κωλος μου μια ωρα με διακριτικοτατο καμακι μεχρι να περασει μια ωρα κ να αρχισουμε να μιλαμε. Μαχιμο καμακι. Που μενεις μου λεει; Για να τσεκαρει την περιοχη το πορνιδιο. Ευτυχως μενω σε καλη περιοχη. Δευτερη ερωτηση, νοικιαζεις; Για να μαθει αν εχω δικο μου σπιτι. Λεω ναι γιατι μεχρι τωρα δεν ειχα αποφασισει αν θα ζησω τη ζωη μου Βουλγαρια. Τωρα που το αποφασισα ψαχνω ηδη σπιτι να αγορασω. Και καλα. Συνεχισε το καυλαντισμα, λεω παμε για ποτο αλλου οι 2 μας, λεει ειμαι κουρασμενη παω σπιτι, αλλη φορα. Αλλαξαμε τηλεφωνα.. κ τωρα θα παει τα ζα μου αργα για οταν και αμα γαμησω. Σας τα γραφω για να δειτε πως σκεφτεται η μεση Σοφιανή το 2018 ακομα κ με ξενο. Σαν εμφανιση, πανεμορφο προσωπο κ σωμα αλλα 1.60.... αν ειχε νορμαλ υψος θα ταν 9αρι. Μαγκες μου, Σοφια 2018. Αν νομιζει καποιος τουριστας μπορει να κανει καμακι με αποτελεσμα... good luck! που ναταν κ καμια πιο ωραια... μοχθω για να βγαλω, δεν ειναι οτι καθομαι κ περιμενω το μαννα εξ ουρανου. Μπορει να επιβεβαιωσει ο φιλος που ειμασταν μαζι αν θελει.

Φίλε Σε ευχαριστώ για το κέρασμα και την γνωριμία! Συμφωνώ απόλυτα με όσα ανωτέρω περιέγραψες από χθές και θα καταλάβεις την διαφορά όταν αρχίσεις να μιλάς Βουλγάρικα εντελώς. Σημειωτέον ότι το μαγαζί που ήμασταν χθές μαζεύει την αφρόκρεμα γιατί πάνε μπάς και βρούν κανά πλούσιο μούτρο σπόνσορα!
Πάντως ρεσπέκτ ο target είναι δυνατό καμάκι!! Να περνάς καλά φίλε θα τα ξαναπούμε.

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
όχι βραδυ
Η λαϊκή η γκόμενά μόνο μέρα προσεγγιζεται
Σε στάσεις δρόμους σουπερμάρκετ λαϊκές συνοικίες καφετέριες κλπ
Βράδυ δεν μπορείς να παιχτεις

Συμφωνώ και εγώ με τον συναγωνιστή! έτσι παίζεται το παιχνίδι επήσις να σας αναφέρω ένα ακόμη site γνωριμιών που παίζει πολύ εδώ είναι το gepime έχει και ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Το elmaz που προανέφερε κάποιο είναι για αυτές που θέλουν γάμο και σοβαρή σχέση το ίδιο και με το tinder εδω αν και προσωπικά έβγαλα πέρυσι μια νοσοκόμα από εκεί.
ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

• Like
Αντιδράσεις: mr.M

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Μόλις γύρισα από Rock n Rolla Bar κέντρο, έπαιξε πολύ καλή καυλάντα, ψιλοθυμήθηκα τα παλιά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom