Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Παλαίουρας!!! Δεν αντιλέγω μαζί σου, με τα λιγα μου ομως βουλγαρικα, αμαξι βουλγαρικες πινακιδες, νοικιασμενο σπιτι, 3 χρονια εδω, ξερω να το χειριστω οτι δεν ειμαι τουριστας. Βεβαια αν ηξερα καλυτερα βουλγαρικα θα ταν ακομα πιο καλα. Δε με εχουν κλεψει γιαυτο το λογο.. ουτε πιστευω δυσκολευομαι γιαυτο. Στην επαρχια πχ οι κορασιδες ειναι ελαφρως ευκολοτερες. Δεν ξερω αν συμφωνεις...

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Παλαίουρας!!! Δεν αντιλέγω μαζί σου, με τα λιγα μου ομως βουλγαρικα, αμαξι βουλγαρικες πινακιδες, νοικιασμενο σπιτι, 3 χρονια εδω, ξερω να το χειριστω οτι δεν ειμαι τουριστας. Βεβαια αν ηξερα καλυτερα βουλγαρικα θα ταν ακομα πιο καλα. Δε με εχουν κλεψει γιαυτο το λογο.. ουτε πιστευω δυσκολευομαι γιαυτο. Στην επαρχια πχ οι κορασιδες ειναι ελαφρως ευκολοτερες. Δεν ξερω αν συμφωνεις...

Συμφωνώ απόλυτα εκτός Σόφιας και ίσως Φιλιπουπολη Βαρνα Μπθργκας τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Φυσικα τα τουριστικά μερη πχ Μπάνσκο είναι για αρπαχτες.
Να περνας καλά

koukoskoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2015
Κριτικές
4
Like
342
Πόντοι
281
Το καλοκαίρι που πήγα στο Μπλαγκόεβγκραντ για δουλειές μαζί με δυο συνεργάτες μου και ενώ πίναμε καφέ στο πεζόδρομο,μόλις κατάλαβαν ότι είμαστε Έλληνες, μας την έπεφταν συνέχεια κάτι τύπισσες,κόλαση μιλάμε.Δυστυχώς οι δουλειές δεν μας άφησαν ελεύθερο χρόνο για να γευτούμε κάποια από δαύτες.Ειδικά η μια μου έχει μείνει,πολύ γκαβλοπούτανο.Στην επόμενη εξόρμηση (που δεν αργεί)συμφωνήσαμε διανυκτέρευση. 

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Το καλοκαίρι που πήγα στο Μπλαγκόεβγκραντ για δουλειές μαζί με δυο συνεργάτες μου και ενώ πίναμε καφέ στο πεζόδρομο,μόλις κατάλαβαν ότι είμαστε Έλληνες, μας την έπεφταν συνέχεια κάτι τύπισσες,κόλαση μιλάμε.Δυστυχώς οι δουλειές δεν μας άφησαν ελεύθερο χρόνο για να γευτούμε κάποια από δαύτες.Ειδικά η μια μου έχει μείνει,πολύ γκαβλοπούτανο.Στην επόμενη εξόρμηση (που δεν αργεί)συμφωνήσαμε διανυκτέρευση. 

Μάγκα έπρεπε να μπεις... Δεν είμαστε σε εποχές να χάνεται μουνί... και ας έβρισκες μια δικαιολογία... οπωσδήποτε διανυκτέρευση και αν θέλετε κατεβαίνω κ εγώ για team play. 1 ώρα είναι από Σόφια.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Σήμερα βγήκα candy club με φίλο από το site, αν θέλει μπορει να γράψει κ να επιβεβαιώσει. Μπαίνω φουριόζος με ψυχολογία κ πεφτω με ωραίο στυλ αμέσως σερβιτόρα για ζεσταμα με κοπλιμέντο για τα μαλλια της. Χαμογελαστη, δεκτικη αλλα μετα με εγραψε στην καυλωμουναρα της. Καπακι παω σε δυο μουνες 35αρες με ενα σκυλακι, λεω πολυ ομορφο, εχω κ εγω, τα αγαπαω τα ζωα και πιασαμε σκυλολουβεντα. Με το που τελειωσαν πι σκυλοατακες, δεν προχωρησαν σε παρασυνθημα. Εσπασα γιατι το καλο καμακι εκτος του οτι πεφτει διακριτικα, μετα αν δε συνεχισουν οι γκομενες την καυλαντα, φευγει για να μη μας λενε κ λιγουριδες οι παλιοπουτανες ψωλαρπαχτρες. Ο φιλος φευγει κ λεω εγω θα κατσω γιατι διπλα μας ειχε μια τριαδα δυνατη. Ξανα με τροπο, ωραια γουνα αγορασες μπραβο για το στυλ σου, ευχαριστω λεει κανω παυση.. με γραφει στο μουνι.. αρχιζουν τις κωλοσελφι λεω κοριτσια μην κουραζεστε, εγω να σας βγαλω, οκ λενε. Βγαζω, ευχαριστω ξανα γραψομουνι ενω ξερουν ειμαι ξενος γιατι μιλαω στα αγγλικα!!! Λεω μωρη πουτανα μεσα μου δε σε αφηνω ετσι... παιζει ξαφνικα η τηλεοραση διαφημιση Ιο, παιρνω τα πανω μου, LOOK !! THIS IS MY COUNTRY!!! Αρχιζω καυλαντα, ελλαδα, νησια, κυριλλε, βγαζω κ κινητο δειχνω μυκονο κ εκει αρχιζουν να παιρνουν μπρος τα σκατομυαλα τους κ μετα αρχιζω κανονικα κουβεντα με το ενα, ενω ειχε πιαστει ο κωλος μου μια ωρα με διακριτικοτατο καμακι μεχρι να περασει μια ωρα κ να αρχισουμε να μιλαμε. Μαχιμο καμακι. Που μενεις μου λεει; Για να τσεκαρει την περιοχη το πορνιδιο. Ευτυχως μενω σε καλη περιοχη. Δευτερη ερωτηση, νοικιαζεις; Για να μαθει αν εχω δικο μου σπιτι. Λεω ναι γιατι μεχρι τωρα δεν ειχα αποφασισει αν θα ζησω τη ζωη μου Βουλγαρια. Τωρα που το αποφασισα ψαχνω ηδη σπιτι να αγορασω. Και καλα. Συνεχισε το καυλαντισμα, λεω παμε για ποτο αλλου οι 2 μας, λεει ειμαι κουρασμενη παω σπιτι, αλλη φορα. Αλλαξαμε τηλεφωνα.. κ τωρα θα παει τα ζα μου αργα για οταν και αμα γαμησω. Σας τα γραφω για να δειτε πως σκεφτεται η μεση Σοφιανή το 2018 ακομα κ με ξενο. Σαν εμφανιση, πανεμορφο προσωπο κ σωμα αλλα 1.60.... αν ειχε νορμαλ υψος θα ταν 9αρι. Μαγκες μου, Σοφια 2018. Αν νομιζει καποιος τουριστας μπορει να κανει καμακι με αποτελεσμα... good luck! που ναταν κ καμια πιο ωραια... μοχθω για να βγαλω, δεν ειναι οτι καθομαι κ περιμενω το μαννα εξ ουρανου. Μπορει να επιβεβαιωσει ο φιλος που ειμασταν μαζι αν θελει.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Τυποι ενα λαστ μινιτ ινφο. Παω τουαλετα για τελευταιο κατουρημα πριν φυγω (ειναι η τουαλετα του 5στερου ξενοδοχειο μαρινελα καθως το club ειναι του ξενοδοχειου) κ με τσιμπαει ενας φουσκωτος κ μου λεει μονος του στα αγγλικα δες το κινητο μου, οποια γκομενα τη θες στη φερνω. Λεω τυπε δεν ειμαι του σπορ ευχαριστω κ παω να φυγω, αλλα μετα σκεφτομαι το φορουμ κ καπακι ρωταω ρε τυπε για κανα φιλο αν θελει τι να πω. Λεει 100 η ωρα, τα 75 της κοπελας τα 25 δικα μου. Ξηγημενος. Τα μωρα ηταν αρκετα καλα μερικα ηταν τοπ. Διαλεγεις οποια σου αρεσει κ τη φερνει. Πιστευω με παζαρι πεφτει κ στα 80. Μου εδωσε κ τηλ του. Γενικα στο μαρινελα χοτελ ειχα υποψια πως θα μαζευε επαγγελματιες κ ειδα κ στο κλαμπ κατι παραξενα ζευγαρια (κ πολλες κανονικες) αλλα δεν περιμενα να με τσιμπησουν ετσι. Οποτε εχει ψωμι για αυτους που ψαχνουν πληρωμενο. Λεω αν καποιος δε μενει στο μαρινελα αλλα αλλου εχει εξτρα φι; Οχι λεει στην τιμη. Αυτα μαγκες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.298
Πόντοι
3.656
Η κατάσταση στη Βουλγαρία είναι εδώ κ πολύ καιρό πολύ αποτυχια
Οποίος δεν έχει δουλειά επαγγελματικα εκεί, η δεν είναι πολύ απελπισμένος καλό είναι να μην πατήσει καθόλου
Χάσιμο χρόνου χρήματος κ πολύ ντεκαντανς η όλη φαση
Imop
Γενικά τα Βαλκάνια εκτός καπως από τη Furom και τη σερβική Βοσνία είναι παντελώς άκυρη φάση

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Συμφωνω. Σερβικη Βοσνια παντα ηθελα να παω να τσεκαρω κ θα το κανω φετος. Αναγκαστικα για δουλεια ειμαι εδω οποτε το πολεμαω τι να κανω.. παντως απο Ελλαδα πιο καλα. Θα κανω φετος ενα πειραμα. Θα βελτιωσω τα βουλγαρικα μου να δω αν θα υπαρξει διαφορα. Αλλιως (ειδικα αν μπουν κ στο ευρω) πουλο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.298
Πόντοι
3.656
Συμφωνω. Σερβικη Βοσνια παντα ηθελα να παω να τσεκαρω κ θα το κανω φετος. Αναγκαστικα για δουλεια ειμαι εδω οποτε το πολεμαω τι να κανω.. παντως απο Ελλαδα πιο καλα. Θα κανω φετος ενα πειραμα. Θα βελτιωσω τα βουλγαρικα μου να δω αν θα υπαρξει διαφορα. Αλλιως (ειδικα αν μπουν κ στο ευρω) πουλο.
μάθε λίγα βουλγαρικα κ κινησου μόνο στουντενσκι γκραντ
Ίσως κ λίγο στο ρινγκ μωλλ
Imop παντα

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.280
Πόντοι
216
από βουλγαρικη ιστοσελιδα αγγελιων, καλεσα στο τηλεφωνο βιζιτα στη Φιλιπούπολη η οποια μιλούσε σπαστα ελληνικα. Ενώ η τιμη που εγραφε στην αγγελια ηταν 100 λεβα, εμενα μου ζητησε 120 ευρώ. Οπότε καταλαβαίνεται.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.298
Πόντοι
3.656
από βουλγαρικη ιστοσελιδα αγγελιων, καλεσα στο τηλεφωνο βιζιτα στη Φιλιπούπολη η οποια μιλούσε σπαστα ελληνικα. Ενώ η τιμη που εγραφε στην αγγελια ηταν 100 λεβα, εμενα μου ζητησε 120 ευρώ. Οπότε καταλαβαίνεται.
μην ασχολείσαι με πουτανοσαιτ στη Βουλγαρία
Είναι λουζινγκ γκειμ
Πλοντιβ είναι πιο καλά αλλά πρεπει νάσαι εκεί για να εχεις αποτέλεσμα
Το elmaz το δουλεύεις?

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.280
Πόντοι
216
μην ασχολείσαι με πουτανοσαιτ στη Βουλγαρία
Είναι λουζινγκ γκειμ
Πλοντιβ είναι πιο καλά αλλά πρεπει νάσαι εκεί για να εχεις αποτέλεσμα
Το elmaz το δουλεύεις?
όχι. τηλεφωνησα από περιεργεια. Με το ελμαζ τι παιζει?

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.280
Πόντοι
216
Η κατάσταση στη Βουλγαρία είναι εδώ κ πολύ καιρό πολύ αποτυχια
Οποίος δεν έχει δουλειά επαγγελματικα εκεί, η δεν είναι πολύ απελπισμένος καλό είναι να μην πατήσει καθόλου
Χάσιμο χρόνου χρήματος κ πολύ ντεκαντανς η όλη φαση
Imop
Γενικά τα Βαλκάνια εκτός καπως από τη Furom και τη σερβική Βοσνία είναι παντελώς άκυρη φάση
Στο φορθμ για Σκόπια, και για Σερβια λενε οτιειναι η χωρα του τιποτα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.298
Πόντοι
3.656
Στο φορθμ για Σκόπια, και για Σερβια λενε οτιειναι η χωρα του τιποτα.
μόνο η Μπανιαλουκα αξίζει από γκόμενές κ κάτι παίζει.το συν στη φυρομ είναι η αφραγκια
Αλλού παντού έχει αρκετούς ματσωμενους
Όλη η Σερβία δεν έχει γενικά τίποτα διαθέσιμο.. Άσε εκτός από Βόρεια δηλαδή Νόβι Σαντ δεν βλέπεις κ κάτι ιδιαίτερο.. Ειδικά το Νις είναι χάλια μαυρα

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.280
Πόντοι
216
οποτε? Ποιο μερος θεωρεις ότι βολευει?

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.280
Πόντοι
216
φυρομ είναι και διπλα μας. Κανονικες γκομενες η πουτάνες? Εχεις προσπαθησει αυτές τις χωρες?

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
μάθε λίγα βουλγαρικα κ κινησου μόνο στουντενσκι γκραντ
Ίσως κ λίγο στο ρινγκ μωλλ
Imop παντα

Το ιμοπ τι ειναι τυπε; στουντετσκι το βαρεθηκα. Πολυ πιτσιρικαρια κ δεν μπαινουν στο παρασυνθημα. Κλαμπ δεν ξερω. Εχεις να προτεινεις συγεκριμενη τακτικη για στουντετσκι;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.298
Πόντοι
3.656
Το ιμοπ τι ειναι τυπε; στουντετσκι το βαρεθηκα. Πολυ πιτσιρικαρια κ δεν μπαινουν στο παρασυνθημα. Κλαμπ δεν ξερω. Εχεις να προτεινεις συγεκριμενη τακτικη για στουντετσκι;
in my opinion
Πόσο χρονών είσαι?
Εγώ παλιά μόνο από εκεί φορτωνα
Μαρτίνι κλαμπ κλπ
Σερβιτόρες κ φοιτήτριες το πρωί ότι κάτσει κ ξεκωλα το βραδυ
Μιλάμε όμως για εποχή που δεν μπορούσαν να φύγουν από τη χώρα προ του 2007

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
in my opinion
Πόσο χρονών είσαι?
Εγώ παλιά μόνο από εκεί φορτωνα
Μαρτίνι κλαμπ κλπ
Σερβιτόρες κ φοιτήτριες το πρωί ότι κάτσει κ ξεκωλα το βραδυ
Μιλάμε όμως για εποχή που δεν μπορούσαν να φύγουν από τη χώρα προ του 2007

Χαιρω πολυ, τοτε γαμαγα 7-8 plus κ free.... ποτε πηγες τελευταια φορα στουντετσκιγραντ;...30 κατι κ ηδη εχω βαρεθει να πρεπει να παει 5 το πρωι για να φορτωσω...και αν... υγ: για Νις συμφωνω, εχω παει, ειναι κοντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom