Σήμερα βγήκα candy club με φίλο από το site, αν θέλει μπορει να γράψει κ να επιβεβαιώσει. Μπαίνω φουριόζος με ψυχολογία κ πεφτω με ωραίο στυλ αμέσως σερβιτόρα για ζεσταμα με κοπλιμέντο για τα μαλλια της. Χαμογελαστη, δεκτικη αλλα μετα με εγραψε στην καυλωμουναρα της. Καπακι παω σε δυο μουνες 35αρες με ενα σκυλακι, λεω πολυ ομορφο, εχω κ εγω, τα αγαπαω τα ζωα και πιασαμε σκυλολουβεντα. Με το που τελειωσαν πι σκυλοατακες, δεν προχωρησαν σε παρασυνθημα. Εσπασα γιατι το καλο καμακι εκτος του οτι πεφτει διακριτικα, μετα αν δε συνεχισουν οι γκομενες την καυλαντα, φευγει για να μη μας λενε κ λιγουριδες οι παλιοπουτανες ψωλαρπαχτρες. Ο φιλος φευγει κ λεω εγω θα κατσω γιατι διπλα μας ειχε μια τριαδα δυνατη. Ξανα με τροπο, ωραια γουνα αγορασες μπραβο για το στυλ σου, ευχαριστω λεει κανω παυση.. με γραφει στο μουνι.. αρχιζουν τις κωλοσελφι λεω κοριτσια μην κουραζεστε, εγω να σας βγαλω, οκ λενε. Βγαζω, ευχαριστω ξανα γραψομουνι ενω ξερουν ειμαι ξενος γιατι μιλαω στα αγγλικα!!! Λεω μωρη πουτανα μεσα μου δε σε αφηνω ετσι... παιζει ξαφνικα η τηλεοραση διαφημιση Ιο, παιρνω τα πανω μου, LOOK !! THIS IS MY COUNTRY!!! Αρχιζω καυλαντα, ελλαδα, νησια, κυριλλε, βγαζω κ κινητο δειχνω μυκονο κ εκει αρχιζουν να παιρνουν μπρος τα σκατομυαλα τους κ μετα αρχιζω κανονικα κουβεντα με το ενα, ενω ειχε πιαστει ο κωλος μου μια ωρα με διακριτικοτατο καμακι μεχρι να περασει μια ωρα κ να αρχισουμε να μιλαμε. Μαχιμο καμακι. Που μενεις μου λεει; Για να τσεκαρει την περιοχη το πορνιδιο. Ευτυχως μενω σε καλη περιοχη. Δευτερη ερωτηση, νοικιαζεις; Για να μαθει αν εχω δικο μου σπιτι. Λεω ναι γιατι μεχρι τωρα δεν ειχα αποφασισει αν θα ζησω τη ζωη μου Βουλγαρια. Τωρα που το αποφασισα ψαχνω ηδη σπιτι να αγορασω. Και καλα. Συνεχισε το καυλαντισμα, λεω παμε για ποτο αλλου οι 2 μας, λεει ειμαι κουρασμενη παω σπιτι, αλλη φορα. Αλλαξαμε τηλεφωνα.. κ τωρα θα παει τα ζα μου αργα για οταν και αμα γαμησω. Σας τα γραφω για να δειτε πως σκεφτεται η μεση Σοφιανή το 2018 ακομα κ με ξενο. Σαν εμφανιση, πανεμορφο προσωπο κ σωμα αλλα 1.60.... αν ειχε νορμαλ υψος θα ταν 9αρι. Μαγκες μου, Σοφια 2018. Αν νομιζει καποιος τουριστας μπορει να κανει καμακι με αποτελεσμα... good luck! που ναταν κ καμια πιο ωραια... μοχθω για να βγαλω, δεν ειναι οτι καθομαι κ περιμενω το μαννα εξ ουρανου. Μπορει να επιβεβαιωσει ο φιλος που ειμασταν μαζι αν θελει.