Φίλε θεωρώ ότι η βίζα έχει παίξει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ανασταλτικό παράγοντα στο καμάκι. Την έχουν δει όλες κοσμοπολίτισες. Plus πυρφόροι τύπου κμαν, πλέον μπορούνε να αγοράσουνε ένα εισητηριάκι, να τις πάνε για ψώνια και να τους φύγει ένα 1000ρικο για πλάκα. Βέβαια αν το συγκρίνεις ότι ένα call girl σοβαρό μπορεί να πάρει 200 ευρω την ώρα και αυτή με ένα 1000ρικο να έχουν ένα μουνί για μια βδομάδα, συμφέρει. Αλλά η ζημιά για μας έχει γίνει. Δε λέω κ εγώ έχω κατεβάσει για διακοπές, αλλά ελάχιστες φορές και χωρίς δώρα, μόνο με προοπτική διακοπών και σχέσης για να έρθουμε πιο κοντά (και καλά), οπότε προσπαθώ όσο μπορώ να μην τις χαλάω, γιατί ένας από τους λόγους που έχουν χαλάσει είναι οι παπαριές των αντρών. Έχω αναλύσει στο Κίεβο το θέμα διακοπών αν δεις το ποστάρισμά μου και τα κριτήρια μου.
Στο θέμα μας, κάπου που να θέλει βίζα για Ευρώπη. Πχ. Λευκορωσία (αν και το Μινσκ έχει και αυτό αρχίσει να στραβώνει γιατί έπεσε οι βίζα των τούρκων και έρχονται ορδές) επαρχία σίγουρα όμως παίζει. Για μόνιμα δύσκολα, θες business visa ή student visa. Για ένα μήνα μπορείς με tourist visa έως 3 φορές το χρόνο. Για Ευρώπη ψηφίζω Μινσκ σαν νούμερο ένα προορισμό. Για Ευρωπαική Ένωση ψηφίζω Πολωνία ή Ρουμανία. Και τα 2 έχουν δυσκολέψει αλλά είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Ε.Ε. Ρουμανία Βουκουρέστι ή Κλουζ, Πολωνία επαρχία (νοτιανατολική) αλλιώς αναγκαστικά Βαρσοβία. Τρίτο θα έβαζα το Βίλνιους.
Σόφια προσπαθώ να παίζω καμάκι για να τον βάζω, αλλά με τρομερές δυσκολίες. Οι Έλληνες έχουμε χαλάσει το όνομά μας κυρίως λόγω της κρίσης και δευτερευοντως γιατί ανεβαίναμε ορδές να γαμάμε και το ξέρουν, οι παλιές ειδικά. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ, αναγκάζομαι και ρίχνω επίπεδο. Οι μόνες φορές που γάμησα ωραία μουνιά, δηλαδή 7άρια (τεράστιο κατόρθωμα στη Βουλγαρία του σήμερα) ήταν 30άρες-35άρες που είχαν ζήσει την παλιά Βουλγαρία και την παλιά Ελλάδα και μας είχαν respect ακόμα. Μικρές, ξέχνα τες. Who is Greece?... Για να παίρνω κουράγιο, σκέφτομαι ότι στην Ελλάδα ούτε αυτά τα ολίγα θα είχα και συμβιβάζομαι.
Τέλος, αν θέλω να τον βάλω, θα μπω adamieva.bg να πάρω μια αγγελία στα 40 λεβα για υπηρεσία αντίστοιχη φυλής αλλά στο πιο amateur, πας σπίτι τους ή στη γαμηστρώνα τους, αλλά γενικά τα μουνιά που παίζουν είναι βαριά 7άρια. 6αρια μεσος όρος εκτός αν πας στα 100+ λέβα που και πάλι δεν υπάρχουν συγκλονιστικές διαφορές. Δεν το κάνω συχνά όμως, πολύ σπάνια. Πρέπει να έχω να γαμήσω πολύ καιρό... Είμαι της άποψης το δωρεάν πάντα το ευχαριστιέσαι καλύτερα παρά ένα καλύτερο μουνί πληρωμένο. Το καλό με τη Σόφια είναι ότι υπάρχει αρκετό πληρωμένο. Αλλά μήπως στην Ελλάδα δεν υπάρχει? Στη Φυλής παίζουν πολύ αξιόλογα κομμάτια. Τεσπά, ελπίζω να σου έλυσα τις απορίες!
υγ: και η Αρμενία είναι πολύ καλή, όχι ότι έχουν σούπερ εμφάνιση, αλλά στο ότι αγαπάνε τον άντρα. Σου δίνονται ψυχή και σώμα. Έχουν mentality παλιάς ελληνίδας 60s-70s-80s βαριά. Στα μείον, υπερβολικά μικρό το Γιερεβάν για μαζικές καταστάσεις (συνέχεια πέφτω σε γνωστές, ή σε παλιές ή και το χειρότερο σε γκόμενες που παίζω ταυτόχρονα κ εκεί γίνεται της πουτάνας) και δεύτερο μείον ότι δεν είναι σλάβες ξανθομούνες. Αλλά αυτό εξισορροπείται με το γεγονός ότι ο Ευρωπαίος μετράει ακόμα (μέχρι να πέσει και η βίζα εκεί) και με το ότι ΑΓΑΠΑΝΕ. Δε γαμιούνται απλά... Σου δίνονται.. Έχουν παλιό mentality. Απλά πρέπει να πέσεις στο 30% που δεν κρατάει την παρθενιά. Στο πρωτο μαξ δευτερο ραντεβού θα σου δωθει αν δεν ειναι παρθένα, αλλά θα σε αγαπήσει κιόλας, θα θέλει σχέση. Και αν δε θες εσύ δεν τρέχει τίποτα.. Δεν ενοχλούν.. Το αντίθετο, θα σου στέλνουν και που και που κανένα μηνυματάκι να δουν τι κάνεις. Είπαμε, όπως κάποτε ήταν οι γυναίκες.. Υποτακτικές... Και πάνω απόλα δεν είναι εκμεταλεύτριες. Δε ζητάνε δώρα, σέβονται τον άντρα, είναι φουλ υποτακτικές. Αγαπάνε σαν τις παλιές γυναίκες. Υπάρχει ρομαντισμός όπως κάποτε ζήσαμε και εμείς οι 35 + κάποτε.... που πλέον δεν υπάρχει στην Ευρώπη. Και λογικό, η Αρμενία είναι Ασία.