Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Кαλησπέρα , έχουμε κανένα νέο με κανένα καλό μωρό γιατί θα πάω Σόφια σε 2 εβδομάδες είτε τηλέφωνο είτε μέσω ιντερνετ στο alo.bg είτε απο στριπτιτζάδικο αν υπάρχει κάτι . 

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.984
Πόντοι
6.415
Кαλησπέρα , έχουμε κανένα νέο με κανένα καλό μωρό γιατί θα πάω Σόφια σε 2 εβδομάδες είτε τηλέφωνο είτε μέσω ιντερνετ στο alo.bg είτε απο στριπτιτζάδικο αν υπάρχει κάτι . 
Ενα thread πιο κατω υπαρχουν ολες οι απαντησεις..

Αυτο που ολοι ρωτανε και μετα εξαφανιζονται με ξεπερναει..

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Ναι εντάξει τα διάβασα αυτά τα έχω ξαναδεί μιλάω για κάτι φρέσκο απο άτομο που βρίσκεται ήδη εκεί μήπως έχουμε νέο . Εχω πάει 3 φορές Σόφια τον Μιτκο τον ξέρω που γράφουν και οι υπόλοιποι φοβερός τύπος . Το Καμα Σουτρα το στριπτιτζάδικο στην Dondukov ξέρει κανείς αν ξανάνοιξε γιατί πέρισυ τέτοια εποχή είχε κλήσει λόγο πυροβολισμών απο οτι έμαθα .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ναι εντάξει τα διάβασα αυτά τα έχω ξαναδεί μιλάω για κάτι φρέσκο απο άτομο που βρίσκεται ήδη εκεί μήπως έχουμε νέο . Εχω πάει 3 φορές Σόφια τον Μιτκο τον ξέρω που γράφουν και οι υπόλοιποι φοβερός τύπος . Το Καμα Σουτρα το στριπτιτζάδικο στην Dondukov ξέρει κανείς αν ξανάνοιξε γιατί πέρισυ τέτοια εποχή είχε κλήσει λόγο πυροβολισμών απο οτι έμαθα .

Το Κάμα Σούτρα, τον περασμένο μήνα δούλευε κανονικότατα. Δεν ξέρω αν αξίζει κάποιος να ασχοληθεί
με ψώνια από στριπτιζάδικο. Από όσο γνωρίζω οι προτάσεις που παίζουν εκεί μέσα, κυμαίνονται στα 150λβ
την ώρα. Από καμμιά δεκαπενταριά που παίζουν, άντε κανα δύο τρείς να αξίζουν πραγματικά.

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Η αλήθεια είναι οτί κοστίζουν λίγο αυτά τα ψώνια ... βέβαια και στην Ελλάδα μπορείς να δώσεις 50 ευρώ για ένα απλό πριβέ οπότε τα 75 με φόρτωμα αξίζουν θεωρητικά . Фίλε Popov είδα που έγραφες για κάτι μασατζούδες εκεί μόνο μασάζ παίζει όμως απο ότι λες , υπάρχει πιθανότητα και για κάτι παραπάνω ? Απο το alo.bg έχεις βρεί κάτι αξιόλογο ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Η αλήθεια είναι οτί κοστίζουν λίγο αυτά τα ψώνια ... βέβαια και στην Ελλάδα μπορείς να δώσεις 50 ευρώ για ένα απλό πριβέ οπότε τα 75 με φόρτωμα αξίζουν θεωρητικά . Фίλε Popov είδα που έγραφες για κάτι μασατζούδες εκεί μόνο μασάζ παίζει όμως απο ότι λες , υπάρχει πιθανότητα και για κάτι παραπάνω ? Απο το alo.bg έχεις βρεί κάτι αξιόλογο ?

Oι συγκεκριμένες, θεωρούνται οι δύο top στο ερωτικό μασάζ, αυτή τη στιγμή για Σόφια (και ειδικά η Μία).
Κάνουν nuru (εντελώς γυμνές, όπως είναι το σωστό) και κατά τη διάρκεια του μασάζ έρχεται και τo ξαλάφρωμα.
Δεν παίζει στοματικό, αν αυτό σε ενδιαφέρει. Για το άλλο που ρωτάς, check inbox.

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Προγραμματισμένη επίσκεψη για δουλειά στην Σόφια και οι γνώμες των popov  και sex volcano, κάτι παραπάνω από χρήσιμες. Πραγματικά οι συναγωνιστές είναι λίρες εκατό!!!
Ως γνωστόν εμένα με ενδιαφέρουν καταστάσεις deep throat, gagging και πρόλαβα λόγω δουλειάς να δοκιμάσω μόνο μια επιλογή του popov. Nika το ονομά της.
Η συννεόηση σχετικά εύκολη μιας και μιλάει καλά ελληνικά. Στον πρώτο όροφο σε διαμέρισμα της Banishora βρίσκεται ο χώρος της, που τον μοιράζεται με κάποια άλλη που δεν μπόρεσα να δω. Οι φωτογραφίες της είναι πραγματικές και ο χαρακτήρας της φιλικότατος. Στα του αγώνα τώρα. Πολλή καλή πίπα, βαθιά, deep throat που μου αρέσει. Στο gagging δεν μπορώ να πω ότι το έχει.Ασχολήθηκα μόνο με αυτό για όση ώρα ήμουν μαζί της και πέρασα πολύ όμορφα. Μείον στην όλη κατάσταση η απουσία κλιματιστικού μιας και είχε αρκετή ζέστη (παρόμοια ζέστη με της Αθήνας και παρατήρησα σε όλα τα διαμερίσματα να έχουν κλιματιστικά).
Να ευχαριστήσω και πάλι τον popov για τις πληροφορίες του μα πάνω απ' όλα για την καλή του διάθεση να τις μοιραστεί...

• Like
Αντιδράσεις: popov
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Προγραμματισμένη επίσκεψη για δουλειά στην Σόφια και οι γνώμες των popov  και sex volcano, κάτι παραπάνω από χρήσιμες. Πραγματικά οι συναγωνιστές είναι λίρες εκατό!!!
Ως γνωστόν εμένα με ενδιαφέρουν καταστάσεις deep throat, gagging και πρόλαβα λόγω δουλειάς να δοκιμάσω μόνο μια επιλογή του popov. Nika το ονομά της.
Η συννεόηση σχετικά εύκολη μιας και μιλάει καλά ελληνικά. Στον πρώτο όροφο σε διαμέρισμα της Banishora βρίσκεται ο χώρος της, που τον μοιράζεται με κάποια άλλη που δεν μπόρεσα να δω. Οι φωτογραφίες της είναι πραγματικές και ο χαρακτήρας της φιλικότατος. Στα του αγώνα τώρα. Πολλή καλή πίπα, βαθιά, deep throat που μου αρέσει. Στο gagging δεν μπορώ να πω ότι το έχει.Ασχολήθηκα μόνο με αυτό για όση ώρα ήμουν μαζί της και πέρασα πολύ όμορφα. Μείον στην όλη κατάσταση η απουσία κλιματιστικού μιας και είχε αρκετή ζέστη (παρόμοια ζέστη με της Αθήνας και παρατήρησα σε όλα τα διαμερίσματα να έχουν κλιματιστικά).
Να ευχαριστήσω και πάλι τον popov για τις πληροφορίες του μα πάνω απ' όλα για την καλή του διάθεση να τις μοιραστεί...

Φίλε, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που πέρασες καλά.  :hi:
Η Νίκα, γι' αυτό που ψάχνεις είναι μονόδρομος και εγγύηση. Δεν είναι τυχαίο ότι στην πιάτσα έχει το προσωνύμιο "το βαθύ λαρύγγι". Καλή και φιλότιμη κοπέλα και δουλεύει σε άριστη τιμή για τους μερακλήδες του deepthroat. Αν θυμάσαι, τότε που μιλούσαμε, σου είχα πεί να την ρωτήσεις αν έβαλε επιτέλους κλιματιστικό, επειδή τον περασμένο Αύγουστο δεν είχε. Τελικά, όπως διαπστώνω, ούτε και φέτος έβαλε. Κρίμα, διότι πάσχει ο χώρος τους θερινούς μήνες. Την φίλη της, με την οποία μοιράζεται τον χώρο, δεν σε ενδιαφέρει να την δείς διότι όπως ξέρω ασχολείται μόνο με αυταρχικά και τέτοια, οπότε δεν θα κέρδιζες και κάτι αν την έβλεπες. Το θέμα της γλώσσας είναι μείζονος σημασίας στις επιλογές και τις συνεννοήσεις, και ένας λόγος παραπάνω που σου πρότεινα την Νίκα ήταν και αυτός. Επίσης, το γεγονός ότι πέρα από μαστόρισσα είναι και άψογη στις εξηγήσεις με τους πελάτες, χωρίς κουτοπονηριές και "γυριστές". Καθαρές δουλειές, έτσι όπως πρέπει.

Ρίχνω εδώ και την παλιότερη αγγελία της, που έχει επιπλέον φωτογραφίες...

• Like
Αντιδράσεις: Zorro

kapetanmixalhs

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετω τους συναγωνιστες του φορουμ. Θα βρισκομαι στη Σοφια για μια εβδομαδα σε κατι γνωστους για δουλεια και θα ηθελα να το συνδυασω και με στενοτερη γνωριμια με τις ντοπιες :rockon:. Μπορει καποιος να μου στειλει pm με πληροφοριες για τιμια κορασια(ειδα που ειπωθηκε κατι για allo.bg αλλα δε καταλαβα σορρυ πρωτη φορα θα βρεθω σοφια) ? Δεν με ενδιαφερουν τοσο κινκι καταστασεις, αρκει να αποφευχθει η φολα kai αν γινεταi incall φαση. Σχετικα με τη γλωσσα ξερω κατι κουτσοβουλγαρικα αλλα θα προτιμουσα να ξερει αγγλικα για πιο ευκολη συνενοηση. Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Χαιρετω τους συναγωνιστες του φορουμ. Θα βρισκομαι στη Σοφια για μια εβδομαδα σε κατι γνωστους για δουλεια και θα ηθελα να το συνδυασω και με στενοτερη γνωριμια με τις ντοπιες :rockon:. Μπορει καποιος να μου στειλει pm με πληροφοριες για τιμια κορασια(ειδα που ειπωθηκε κατι για allo.bg αλλα δε καταλαβα σορρυ πρωτη φορα θα βρεθω σοφια) ? Δεν με ενδιαφερουν τοσο κινκι καταστασεις, αρκει να αποφευχθει η φολα kai αν γινεταi incall φαση. Σχετικα με τη γλωσσα ξερω κατι κουτσοβουλγαρικα αλλα θα προτιμουσα να ξερει αγγλικα για πιο ευκολη συνενοηση. Ευχαριστω εκ των προτερων!

Καλώς ήρθες στην παρέα. Για incall που ρωτάς, τσέκαρε πμ. Καλή συνέχεια  :hi:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
ποποβ καποτε στο λοζενετσ που εμενα ειχε κατι ωραια θεματακια σε μιλφακια στην αμερ πρεσβυα στην οδο κοζουακ και εγω εμενα ελιν βραχ και εκει ηταν 2-3 καλα μιλφακια αλλα χαθηκαν
εχεις ποψιν που κρυβονται -πριν 3 χρονια περιπου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ποποβ καποτε στο λοζενετσ που εμενα ειχε κατι ωραια θεματακια σε μιλφακια στην αμερ πρεσβυα στην οδο κοζουακ και εγω εμενα ελιν βραχ και εκει ηταν 2-3 καλα μιλφακια αλλα χαθηκαν
εχεις ποψιν που κρυβονται -πριν 3 χρονια περιπου

Στην οδό Κοζιακ που λες, υπήρχε σίγουρα παλιότερα μια ξανθιά Μάγκυ, πάρα πολύ καλή, αλλά μετά εξαφανίστηκε.
Δεν με βοηθάς με τα στοιχεία, επειδή σε διάστημα τριών χρόνων, όπως ξέρεις, έρχονται τα πάνω κάτω.
Δεν αποκλείεται αυτές που ψάχνεις, να έχουν προ πολλού αλλάξει εκατό αγγελίες, είκοσι τηλέφωνα και ισάριθμα
ονόματα, μαζί με δεκαπέντε διαφορετικούς γαμιστρώνες. Αν ήταν και μιλφάρες πριν τρία χρόνια, δεν αποκλείεται
πια να έχουν πάει για απόσυρση. Δώσε μου κανα στοιχείο ακόμα, αν θυμάσαι, μπας και μάθω τίποτα...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
Στην οδό Κοζιακ που λες, υπήρχε σίγουρα παλιότερα μια ξανθιά Μάγκυ, πάρα πολύ καλή, αλλά μετά εξαφανίστηκε.
Δεν με βοηθάς με τα στοιχεία, επειδή σε διάστημα τριών χρόνων, όπως ξέρεις, έρχονται τα πάνω κάτω.
Δεν αποκλείεται αυτές που ψάχνεις, να έχουν προ πολλού αλλάξει εκατό αγγελίες, είκοσι τηλέφωνα και ισάριθμα
ονόματα, μαζί με δεκαπέντε διαφορετικούς γαμιστρώνες. Αν ήταν και μιλφάρες πριν τρία χρόνια, δεν αποκλείεται
πια να έχουν πάει για απόσυρση. Δώσε μου κανα στοιχείο ακόμα, αν θυμάσαι, μπας και μάθω τίποτα...
Papyrus mouniou bulgarica είσαι!!! Θα δω τα παλιά τεφτερια να βρω ονομστα

kapetanmixalhs

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλώς ήρθες στην παρέα. Για incall που ρωτάς, τσέκαρε πμ. Καλή συνέχεια  :hi:

Ευχαριστω ρε ποποβ, αλλα τη πηρα τηλ σημερα και μου λεει οτι δε δουλευει σημερα. Τη ρωτησα για αυριο και το εκλεισε τη φαση ρε? Ρωταω γτ μου φανηκε οτι δεν πολυκαταλαβαινε αγγλικα. Πρεπει μηπως να δω κατι αλλο?

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.984
Πόντοι
6.415
Ευχαριστω ρε ποποβ, αλλα τη πηρα τηλ σημερα και μου λεει οτι δε δουλευει σημερα. Τη ρωτησα για αυριο και το εκλεισε τη φαση ρε? Ρωταω γτ μου φανηκε οτι δεν πολυκαταλαβαινε αγγλικα. Πρεπει μηπως να δω κατι αλλο?

Την Mari πηρες; τα ιδια επαθα κι εγω γμτ...φροντιστηριο Βουλγαρικα γρηγορα!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Την Mari πηρες; τα ιδια επαθα κι εγω γμτ...φροντιστηριο Βουλγαρικα γρηγορα!

Δεν του έδωσα αυτή. Τον έστειλα για incall στη Βανέσσα που είναι αστέρι, αλλά ο φιλαράκος μας προφανώς
κάπου κόλλησε. Με λίγη καλή θέληση όλα γίνονται.

paladin852

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εδω να πω και εγω την δικη μου εμπειρια. Πρωτη μερα στην σοφια μπαινω στο kamasutra  καθως ει δα καπου οτι με 140 λεβα μπορεις να παρεις καποιο κοριτσι μαζι σου και επειδη δεν ηθελα να μπλξω με fake incalls λεω παω να δω πινω και ενα ποτακι και παμε σπιτι αφου βρισκω λοιπον ενα ξανθο τουμπανακι που ηξερε και λιγα ελληνικα και αφου συννενοουαστε μου λεει να περιμενουμε να τελειωσει για να παμε μαζι home και αφου πληρωνω απο βλακεια σαν πρωταρης περιμενω πινοντας το ποτακι μου μετα μου λεει να κανουμε και αλλο χωρο αντε λεω 20λεβα ειναι μετα αντε αλλο ενα αντε λεω αλλα 20 λεβα ειναι με τα πολλα και αφου της ειπα δεν θελω αλλο χωρο και θελω να παμε home ερχετε και προσπαθει να με πεισει οτι τα 140 λεβα ειναι για prive dancing 3 τραγουδιων προφανως επειδη ειχε κοσμο στο μαγαζι για να παρει κανα χωρο ακομα.Επειδη δεν ξερω και την γλωσσα και ξαφνικα ξεχασε τα ελληνικα που μιλουσε και επειδη δεν ηθελα πρωτη μερα σε μια ξενη χωρα να κανω καβγα μη γνοριζωντας καν την γλωσσα την αφησα ξενερωμενος να κανει οτι ηταν να κανει και σηκωθηκα και εφυγα απογοητευμενος και εκνευρισμενος για την κοροιδια..πολυ προσοχη παιδια  !!!

aprosperastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
Εδω να πω και εγω την δικη μου εμπειρια. Πρωτη μερα στην σοφια μπαινω στο kamasutra  καθως ει δα καπου οτι με 140 λεβα μπορεις να παρεις καποιο κοριτσι μαζι σου και επειδη δεν ηθελα να μπλξω με fake incalls λεω παω να δω πινω και ενα ποτακι και παμε σπιτι αφου βρισκω λοιπον ενα ξανθο τουμπανακι που ηξερε και λιγα ελληνικα και αφου συννενοουαστε μου λεει να περιμενουμε να τελειωσει για να παμε μαζι home και αφου πληρωνω απο βλακεια σαν πρωταρης περιμενω πινοντας το ποτακι μου μετα μου λεει να κανουμε και αλλο χωρο αντε λεω 20λεβα ειναι μετα αντε αλλο ενα αντε λεω αλλα 20 λεβα ειναι με τα πολλα και αφου της ειπα δεν θελω αλλο χωρο και θελω να παμε home ερχετε και προσπαθει να με πεισει οτι τα 140 λεβα ειναι για prive dancing 3 τραγουδιων προφανως επειδη ειχε κοσμο στο μαγαζι για να παρει κανα χωρο ακομα.Επειδη δεν ξερω και την γλωσσα και ξαφνικα ξεχασε τα ελληνικα που μιλουσε και επειδη δεν ηθελα πρωτη μερα σε μια ξενη χωρα να κανω καβγα μη γνοριζωντας καν την γλωσσα την αφησα ξενερωμενος να κανει οτι ηταν να κανει και σηκωθηκα και εφυγα απογοητευμενος και εκνευρισμενος για την κοροιδια..πολυ προσοχη παιδια  !!!
φιλε μου ολοι την πατησαμε καπως ετσι.μακρυα απο αυτα τα μαγαζια.το καλυτερο που πρεπει να κανεις ειναι δωματιο σε καποιο χοτελ.τηλεφωνα σε  πορνοσαιτ. και δεν τις περιμενεις στο δωματιο σου αλα μονο στο λιβινγκ ρουμ .με αυτο τον τροπο διαπιστωνεις αν οντως ειναι αυτο που παρηγειλες. καμια φορα παιζεινα να ειναι και καλυτερα. μιλαμε και για τιμες μεχρι 50 ευρω.αυτα απο εμενα προσεχεεις για να εχεις.ηδικα στη βουλγαρια χωρα τις μουφας

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
βουλγαρια διχωςβουλγαρικα ρουμανια διχως ρουμανικα και λατινικη αμερικη διχως ισπανικα

ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟ-ΤΕΛΟΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom