You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σόφια & μόνον SOFIA
- Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 454K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Sexdrone47
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξέρουμε αν τα κοριτσια αυτα έρχονται θεσσαλονικη ως outcall?
Παιδες καλησπερα,
Εχω ερθει στην Σοφια εδω και 1 βδομαδα και ακομα γενικα ψαχνομαι.
Προχτες που πηγα μια βολτα βιτοσα σκαει ενας κουστουμαρισμενος τυπος και με ρωταει αν ξερω ενα ταδε εστιατορειο. Του λεω οχι στα αγγλικα και οτι δεν ειμαι απο την Σοφια και τον αφηνω. Μετα απο κανα 2 λεπτο με ξαναπλησιαζει και μου δινει μια καρτα με ενα τηλεφωνο και μου λεει οτι αν θελω εχει κοπελες να μου στειλει. Ομορφες φοιτητριες για να ακριβολογω. Οι τιμες στην καρτα ειναι απο την μια πλευρα 50 ευρω η ωρα και 190 ολη η νυχτα και απο την αλλη πλευρα (που αναφερει τοπ μοντελ και καλα) 80 η ωρα και 290 η νυχτα.
Ξερει κανεις τι παιζει?
Θα ειμαι Σοφια για κανα εξαμηνο και θα εκτιμουσα καποιες πληροφοριες για να περασουμε στο ψητο σιγα σιγα...
Αν καποιος μπορει ας στειλει πμ.
Εχω ερθει στην Σοφια εδω και 1 βδομαδα και ακομα γενικα ψαχνομαι.
Προχτες που πηγα μια βολτα βιτοσα σκαει ενας κουστουμαρισμενος τυπος και με ρωταει αν ξερω ενα ταδε εστιατορειο. Του λεω οχι στα αγγλικα και οτι δεν ειμαι απο την Σοφια και τον αφηνω. Μετα απο κανα 2 λεπτο με ξαναπλησιαζει και μου δινει μια καρτα με ενα τηλεφωνο και μου λεει οτι αν θελω εχει κοπελες να μου στειλει. Ομορφες φοιτητριες για να ακριβολογω. Οι τιμες στην καρτα ειναι απο την μια πλευρα 50 ευρω η ωρα και 190 ολη η νυχτα και απο την αλλη πλευρα (που αναφερει τοπ μοντελ και καλα) 80 η ωρα και 290 η νυχτα.
Ξερει κανεις τι παιζει?
Θα ειμαι Σοφια για κανα εξαμηνο και θα εκτιμουσα καποιες πληροφοριες για να περασουμε στο ψητο σιγα σιγα...
Αν καποιος μπορει ας στειλει πμ.
kosmonaftis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστες οι οποιοι εχουν τεραστια εμπειρια απο Σοφια θα ξερουν καλυτερα απο εμενα .
Προσωπικα θα καταθεσω οτι ειδα και εμαθα 1 εβδομαδα που ημουν εκει για δουλεια .
Στην Βίτοσα ( πεζοδρομο ) υπαρχει Ελληνικο στεκι ,καφετερια , που οωπς καταλαβα το συνολο των φοιτητων στην Σοφια περνανε απο εκει για καφε .
Σε προχωρημενη κατασταση ξεκωλαρικίου ...οι Γιατρινες που σπουδαζουν εκει.
Απο αυτον που ημασταν μαζι εκει ....μου ειπε οτι οι νεαρες Ελλεινιδες γιατρινες ...φορτωνονται ...ευκολα .
Επισης .
σε 3 καφε στην Βιτοσα , υπαρχουν παντα μονιμα τραπεζια με κοπελες που ειναι για αλλα παιχνιδια ....
Δεν εμαθα ποια ειναι ...μολις τα τσεκαρω θα ενημερωσω .
Χαμηλα στη Βιτοσα απεντι απο την Εκκλησια Αγ.Κυριακη.....Εστιατοριο HAPPY ....
Γυρω στις 7.30-8.00 το βραδυ σκαει τυπος ονοματη Mitko .....
Ειναι γυρω στα 65-70 ... φενεται εντονα οτι το ψιλοκολατσιζει ....Μιλαει αψογα Ελληνικα και Ιταλικα .
Εχει τραπεζι με 6 κοριτσια που βλεπεις και ...διαλεγεις .
Τιμες 150 λεβα η ωρα .....
Τα μωρα που εριξα μια ματια ....μου φυγαν τα ματια .
Μου μιλησε με τα ...χειροτερα λογια για τους Ελληνες ...και οτι δεν θελει να κανει ...δουλειες μαζι μας διοτι εμαστε γυφτοι του κερατα ...........
Ο Mitko μπορει να κανονισει...οτι θελει ο πελατης .....μα οτι θελει......
Τις κοπελιες του δεν τις δοκιμασα ...μονο κουβεντα επιασα μαζι του και εμαθα καποια πραγματα .
Σε επομενο ταξιδι και εφοσον μαθω ποιο πολλα ...θα καταθεσω ...
Ευχομαι να προσθεσα ενα λιθαρακι ....
Θα βρίκομαι στο τέλος του μήνα για ΠΣΚ στη Σόφια. Αυτός ο Mitko που λες είναι εύκολα προσβάσιμος ή δεν τον πλησιάζεις αν δεν έχεις κάποιον γνωστό στο παιχνίδι;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Θα βρίκομαι στο τέλος του μήνα για ΠΣΚ στη Σόφια. Αυτός ο Mitko που λες είναι εύκολα προσβάσιμος ή δεν τον πλησιάζεις αν δεν έχεις κάποιον γνωστό στο παιχνίδι;
Δεν θα σου πρότεινα να ψαχτείς με άτομο που κανονίζει και άλλου είδους νταλαβέρια, εκτός από εργαζόμενες.
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Μπα συνήθως κάνει πρώτος κουβέντα μαζί σου αν καταλάβει ότι είσαι έλληνας.Είναι ψηλός αδύνατος, από μακριά φαίνεται ότι είναι ντάλαβερτζής. Απογευματινές ώρες σχεδόν πάντα είναι εκεί στο HAPPYΘα βρίκομαι στο τέλος του μήνα για ΠΣΚ στη Σόφια. Αυτός ο Mitko που λες είναι εύκολα προσβάσιμος ή δεν τον πλησιάζεις αν δεν έχεις κάποιον γνωστό στο παιχνίδι;
D
dude901123
Επισκέπτης
Μπα συνήθως κάνει πρώτος κουβέντα μαζί σου αν καταλάβει ότι είσαι έλληνας.Είναι ψηλός αδύνατος, από μακριά φαίνεται ότι είναι ντάλαβερτζής
Πως λέγεται το μαγαζί που την πέφτει? Φαντάζομαι πως έχει κάποιο συγκεκριμένο στέκι και δεν αλλάζει χώρο ε?
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
HAPPY Τρώω συχνά εκεί σούσι και σχεδόν κάθε φορά τον βλέπωΠως λέγεται το μαγαζί που την πέφτει? Φαντάζομαι πως έχει κάποιο συγκεκριμένο στέκι και δεν αλλάζει χώρο ε?
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Και για να μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου λέω ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του. Δύο φορές μας ήρθε στο τραπέζι όταν ήμουν παρέα με φίλους από Ελλάδα. Σου προτείνει ότι θέλεις γκόμενες ,κόκες,φούντες κτλ. Και όλα αυτά στο κέντρο της Σοφίας. Απορώ πως δεν τον έχουν μαζεψει ακόμα?Πως λέγεται το μαγαζί που την πέφτει? Φαντάζομαι πως έχει κάποιο συγκεκριμένο στέκι και δεν αλλάζει χώρο ε?
Orbital
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
κοκες φουντες κ πουτανες...αυτα ειναι!
Ο φοιτητης στην Βουλγαρια...Τα ειπες ολα...Α, και να μην ξεχασουμε τους ελληναραδες φοιτητες/τριες με τις all day long παπαρολογιες για το καθε τι
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.294
- Πόντοι
- 3.656
ρε σεις τον μιτκο τον ειχα γνωρισει μ ενα φιλο το 2003....υπαρχει ακομα???Μπα συνήθως κάνει πρώτος κουβέντα μαζί σου αν καταλάβει ότι είσαι έλληνας.Είναι ψηλός αδύνατος, από μακριά φαίνεται ότι είναι ντάλαβερτζής. Απογευματινές ώρες σχεδόν πάντα είναι εκεί στο HAPPY
τοτε κανονιζε τις γκομενες του καμασουτρα με 50ε,ενω στο μαγαζι ζηταγαν 100,κι επερνε κι ο φουκαρας οτι τουδινες
ενας φιλος ειχε ψωνισει καλο νιμου τοτε για τριωρο με 70,μαζι με 15 του μιτκο...
ηταν ομωε ταλαιπωρια απο τοτε,φανταζομαι ωρα τοσα χρονια μετα...
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.294
- Πόντοι
- 3.656
παλια μονο γκομενες πασαρε..ειχε κ μαζι του ενα αλπουμ με φωτο αληθινες οχι μουφα..στις δεκα ,2-3 ηταν οντως καλες,,νομιζω καποιοι νταβατζηδες τον βαζουν,γιατι να τον μαζεψουν ....Και για να μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου λέω ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του. Δύο φορές μας ήρθε στο τραπέζι όταν ήμουν παρέα με φίλους από Ελλάδα. Σου προτείνει ότι θέλεις γκόμενες ,κόκες,φούντες κτλ. Και όλα αυτά στο κέντρο της Σοφίας. Απορώ πως δεν τον έχουν μαζεψει ακόμα?
gogas_kriti
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα παιδια. θα ειμαι και εγω πανω σε λιγες μερες για πουτανοτουρισμο. ειχα σκοπο να ψωνισω απο το καλο επιλογη η πουλαει μουφες? εχει πολυ φτηνες μεχρι πολυ ακριβεςεπειδη θα ειμαι και εγω Σοφια στα τελη Σεπτεμβρη αν εχεις κατι για ενημερωση στειλε μου pm
thanks
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες στη συγκεκριμένη για μασάζ και παρελκόμενα
Πανεύκολη συνεννόηση αφού η κοπέλα μιλάει άριστα αγγλικά. Πολύ εύκολη πρόσβαση στο χώρο της ο οποίος είναι ένα ισόγειο studio.
Εκπληκτικό βυζί τρομερό στόμα και γενικά πολύ καλές υπηρεσίες
Η κοπέλα λέει δεν κάνει σεξ αν και νομίζω οτι σε δεύτερη τρίτη επίσκεψη το κάνει
40 ευρώ μία ώρα το κόστος και πέρασα πάρα πολύ όμορφα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Εξαιρετική επιλογή!
Επειδή το μασαζοκεφάλαιο δεν έχει γενικώς θιχτεί, θα ήθελα να κάνω μια εξαίρεση, και να ενημερώσω, ενδεικτικά, όποιον μερακλή γουστάρει τέτοια μασαζοκόλπα, nuru κλπ. ότι δύο είναι τα μεγάλα αστέρια της Σόφιας:
η Μία:
Αν και δεν γράφει τιμή, από όσο γνωρίζω πέρυσι, το απλό στην μια ώρα έπαιζε κάπου 60λβ, και νούρου στα 100λβ
αλλά η τύπισσα δεν παίζεται, σε στέλνει για εγκεφαλικό. Παίζει μπάλλα και μαζί με μια φίλη της (νομίζω Άντζυ) επίσης δυνατή. Στούντιο έχει στην οδό Νίσαβα, στην περιοχή του Νότιου Πάρκου (Γιούζεν Πάρκ).
Σχετικά κοντά, βρίσκεται και η Στέλλα, το άλλο μεγάλο αστέρι:
Κορμάρες με εξαιρετικές υπηρεσίες και 100% ερωτισμό σε αυτό που κάνουν.
Για αντίστοιχα κόλπα, όμως ακόμα πιο εμπλουτισμένα κλπ. συνιστάται ανεπιφύλακτα η Άντζυ (υποδεέστερης εμφάνισης
σε σχέση με Μία και Στέλλα, αλλά φιλότιμη και προσεκτική):
Ο χώρος της είναι στο Λόζενετς στα δρομάκια πίσω από την μπουλεβάρ Αρσενάλσκι (στην περιοχή ανάμεσα στο Μόλλ Χέμους και στο ξενοδοχείο Μαρινέλα). Τα αγγλκά της είναι πολύ μέτρια, αλλά με λίγη καλή θέληση (ίσως και κάποια βοήθεια) κάνεις τη δουλειά σου. 100λβ το vip πρόγραμμα στην ώρα αλλά με πλούσιο μενού και έχει και πιο οικονομικά προγράμματα με παραλλαγές. Αυτά εν ολίγοις...
Επειδή το μασαζοκεφάλαιο δεν έχει γενικώς θιχτεί, θα ήθελα να κάνω μια εξαίρεση, και να ενημερώσω, ενδεικτικά, όποιον μερακλή γουστάρει τέτοια μασαζοκόλπα, nuru κλπ. ότι δύο είναι τα μεγάλα αστέρια της Σόφιας:
η Μία:
Αν και δεν γράφει τιμή, από όσο γνωρίζω πέρυσι, το απλό στην μια ώρα έπαιζε κάπου 60λβ, και νούρου στα 100λβ
αλλά η τύπισσα δεν παίζεται, σε στέλνει για εγκεφαλικό. Παίζει μπάλλα και μαζί με μια φίλη της (νομίζω Άντζυ) επίσης δυνατή. Στούντιο έχει στην οδό Νίσαβα, στην περιοχή του Νότιου Πάρκου (Γιούζεν Πάρκ).
Για αντίστοιχα κόλπα, όμως ακόμα πιο εμπλουτισμένα κλπ. συνιστάται ανεπιφύλακτα η Άντζυ (υποδεέστερης εμφάνισης
Ο χώρος της είναι στο Λόζενετς στα δρομάκια πίσω από την μπουλεβάρ Αρσενάλσκι (στην περιοχή ανάμεσα στο Μόλλ Χέμους και στο ξενοδοχείο Μαρινέλα). Τα αγγλκά της είναι πολύ μέτρια, αλλά με λίγη καλή θέληση (ίσως και κάποια βοήθεια) κάνεις τη δουλειά σου. 100λβ το vip πρόγραμμα στην ώρα αλλά με πλούσιο μενού και έχει και πιο οικονομικά προγράμματα με παραλλαγές. Αυτά εν ολίγοις...
DocHollywood
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
εξαιρετικά κορμιά φαίνονται όλες τους, όμως λύστε μου μια απορία: εκτος απο μασάζ και χειρομάλαξη προσφέρουν και κάτι άλλο τα κορίτσια, κανένα ρουφηχτό ας πούμε, ή μόνο τα βασικά;
SalonicaM
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.983
- Πόντοι
- 6.415
Εξαιρετική επιλογή!
η Μία:
Φιλε Popov μας ανοιξες νεες προοπτικες και την ορεξη. Οι κοπελες ειναι γυμνες στο nuru η με κανενα μαγιο και θα ξενερωσουμε; Η δευτερη μιλαει για happy ending..κατι ειναι κι αυτο.. Η πρωτη η δυνατη εχει happy ending ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K