Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Δεν είναι βούλγαρος αλλά έλληνας ο τύπος και είναι αρχηγική μορφή στον υπόκοσμο της Βουλγαρίας.
Δεν ήμουν σίγουρος  εαν ήταν Ελληνας ξέρω ότι είναι χωμένος στην μαφία το έχω διπλοτσεκάρει άλλωστε πως αλλιώς θα τον άφηναν να έχει αυτό το μέρος αλλά τον είχα ακούσει να μιλάει και Βουλγάρικα τέλεα και Ελληνικά και φέρνει επήσις στο μαγαζί αρκετούς Ελληνες περίεργους .... και πάλι όμως το μαγαζί αξίζει από πολλές απόψεις εγώ το προτιμώ επήσις γιατί είναι δίπλα στο σπίτι μου.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Επιβεβαίωνω, πέρασα πολύ ωραία με dpk. Με την επαρχία όμως τι παίζει τελικά? Ο Don λέει πως ίδιο στυλ με Σόφια στη συμπεριφορά...

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Επιβεβαίωνω, πέρασα πολύ ωραία με dpk. Με την επαρχία όμως τι παίζει τελικά? Ο Don λέει πως ίδιο στυλ με Σόφια στη συμπεριφορά...
Εξαρτάται που θα πέσεις εγώ έχω δεί πολλές κοπέλες από Μοντάνα πχ έτοιμες για όλα αλλά μην πάς μακρυα εδώ ακόμη και στο Botevgrad 60χλμ μόνο αν πας σε καφέ γίνεται εύκολα παιχνίδι ακόμη και παντρεμένες για εξτραδάκια

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Έχω βγάλει πέρυσι Μποντεβγραντιανή 40άρα, 5άρι, έτοιμη για γαμήσι, βρεθήκαμε στο χωριό της έξω από το Μπόντεβγκραντ στα λαγκάδια και έπεσε πούτσα αμέσως στη φύση. Από τίντερ την είχα βγάλει. Πήγα μέτα πάλι για να παίξω όπως είπες και την πάτησα καθώς δεν μιλούσε καμιά βουλγαρικά. Δηλαδή προτείνεις Μοντάνα? Βράτσα? Μπότεβγκραντ? Πλέβεν? Ή Λόβετς?

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Έχω βγάλει πέρυσι Μποντεβγραντιανή 40άρα, 5άρι, έτοιμη για γαμήσι, βρεθήκαμε στο χωριό της έξω από το Μπόντεβγκραντ στα λαγκάδια και έπεσε πούτσα αμέσως στη φύση. Από τίντερ την είχα βγάλει. Πήγα μέτα πάλι για να παίξω όπως είπες και την πάτησα καθώς δεν μιλούσε καμιά βουλγαρικά. Δηλαδή προτείνεις Μοντάνα? Βράτσα? Μπότεβγκραντ? Πλέβεν? Ή Λόβετς?

Ναι αλλά μάθε λίγα πράγματα να συννεοείσαι

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Έχω ήδη αρχίσει να τα βελτιώνω... Από τα παραπάνω μέρη που ανέφερε, πιο προτείνεις για weekend? Μοντάνα πιο καλά?

Λογικά Ναί προτείνω Πλέβεν Μοντάνα! Καλό βόλι σίγουρα θα τα κατέφερεις εσύ είσαι δυνατό καμάκι.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ντομπρέ, μπλαγκοταριά τι μνόγκο !!
τύπε στο sense στη ταρατσα να πάς,πήγα γυρνώντας απο πλέβεν γαματη θέα σε όλη την πόλη πολλά αξιόλογα σοβαρα  μουνάκια και το σερβιτορακι η σανυα -νομιζω- με κόκκινο μαλλί,μάτι blue ice,Κορμι θανατηφόρο και  κωλί ολοκαυτωμα,σηκώνει καυλάντα,επιασα κουβεντα με κάτι μουνακια δίπλανο τραπέζι να πάμε και καλά σε κανα  κλαμπακι η κανα παρανταιζ το βραδυ χαχανισαν και μου ειπανε νεξτ ταιμ  :walkingpenis:

πολλοι ταριφες μου δωσαν καρτουλες για φρέσκο πράμα,παλιά κάποιοι απ αυτούς ειχαν οντως κάτι καλές καβάτζες τώρα δε ξέρω,χτες το βράδυ πέρασα και για πλάκα έξω απο το βέλβετ,εχει ανοιξει χάπι διπλα και ηταν ενα καρο πιτσιρικαρία απέξω λες και ηταν παιδικη χαρά,δε σέβονται τίποτα πια,αίσχοζ >:( >:(

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
τύπε στο sense στη ταρατσα να πάς,πήγα γυρνώντας απο πλέβεν γαματη θέα σε όλη την πόλη πολλά αξιόλογα σοβαρα  μουνάκια και το σερβιτορακι η σανυα -νομιζω- με κόκκινο μαλλί,μάτι blue ice,Κορμι θανατηφόρο και  κωλί ολοκαυτωμα,σηκώνει καυλάντα,επιασα κουβεντα με κάτι μουνακια δίπλανο τραπέζι να πάμε και καλά σε κανα  κλαμπακι η κανα παρανταιζ το βραδυ χαχανισαν και μου ειπανε νεξτ ταιμ  :walkingpenis:

πολλοι ταριφες μου δωσαν καρτουλες για φρέσκο πράμα,παλιά κάποιοι απ αυτούς ειχαν οντως κάτι καλές καβάτζες τώρα δε ξέρω,χτες το βράδυ πέρασα και για πλάκα έξω απο το βέλβετ,εχει ανοιξει χάπι διπλα και ηταν ενα καρο πιτσιρικαρία απέξω λες και ηταν παιδικη χαρά,δε σέβονται τίποτα πια,αίσχοζ >:( >:(

Τύπε ευχαριστώ για το ίνφο, sense πρωτοπήγα το 12. Μόνο για κανα ραντεβού πάω, πολύ δύσκολο το καμάκι εκεί. Ταρίφες πάντα παίζουν έτσι αλλά δεν πολυασχολούμαι με πληρωμένο και πολύ περισσότερο στριπτητζάδικα. Καλά να περάσεις και ότι θες γράψε!

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
Τύπε ευχαριστώ για το ίνφο, sense πρωτοπήγα το 12. Μόνο για κανα ραντεβού πάω, πολύ δύσκολο το καμάκι εκεί. Ταρίφες πάντα παίζουν έτσι αλλά δεν πολυασχολούμαι με πληρωμένο και πολύ περισσότερο στριπτητζάδικα. Καλά να περάσεις και ότι θες γράψε!
Στα  στριπτιτζάδικα της Βουλγαρίας αν θες να φορτώσεις κάποια για το σπίτι δεν είναι δύσκολη υπόθεση

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Στα  στριπτιτζάδικα της Βουλγαρίας αν θες να φορτώσεις κάποια για το σπίτι δεν είναι δύσκολη υπόθεση

Σίγουρα, αλλά δεν παίζω πληρωμένο.... Το πολύ πολύ κανα δωράκι μετά την πράξη αν το ζητήσει ή στην πορεία, δηλαδή παίζω full gfe. Πλέον έχει κόστος δυστυχώς (ρίξιμο ποιότητας) αλλά τουλάχιστον ευχαριστιέμαι το γαμήσι.

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
Σίγουρα, αλλά δεν παίζω πληρωμένο.... Το πολύ πολύ κανα δωράκι μετά την πράξη αν το ζητήσει ή στην πορεία, δηλαδή παίζω full gfe. Πλέον έχει κόστος δυστυχώς (ρίξιμο ποιότητας) αλλά τουλάχιστον ευχαριστιέμαι το γαμήσι.
Εάν είσαι κάτω τον 40 δεν υπάρχει λόγος να ξηλώνεσαι

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οπως στην σοφια δεν εχει πουθενα.πολλες ετοιμες για χρημα και πουτσα αλλα ποιοτικα οχι καλα.
εμενα διπλα απο το μολλ σοφια οπαλτσεσκα μετρο.διπλα ειχε ενα παρκο και εκανα ταχα  γυμναστικη.
ερχωνταν βολτα διαφορες με παιδεια που επαιζε το ματι και παρεες τσιγγανες 2 με 3 μαζι.σε
4 μερες γαμησα 2 που βολταραν με παιδακια και 2 τσιγγανες απο εκει που συχναζαν.η μια που βολταρε
με παιδακια ηξερε ελληνικα,λεπτη σαν ναρκομανκα ηταν.αμεσως την πηρα σπιτι και γαμησα μπροστα στα παιδακια που επαιζαν στο σπιτι.μια μερα αφου καταλαβαν ολοι γιατι παω στο παρκο εγινε το αλλο σκηνικο.
βλεπω μια βουλγαρα ερχετε προσ τα πανω μου και λεει αμεσως γαμησε με με 30 ευρο.καπειος απο αυτους
που πινει στο παρκακι θα την ειχε παρει γνωσστοσ της.ηταν εξαρι με αλλα 10 ευρο την εχυσα στο στομα.
πηρα και βιζιτα απο αδαμ και εβα.η γκομενα την εφερε αλλη γκομεναρα με μερσεντες.πολυ καλη με 50 ευρο.παντα λεω ελληνες τραβατε σοφια και οχι ουκρανια.σε εμας σπανια ετυχε τετεια σκηνικα αλλα
καταλαβα εγω τι εψαχναν και πλισιασα.απο μονες δεν σε πλισιαζουν εκτος αν ειναι απατη.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
οπως στην σοφια δεν εχει πουθενα.πολλες ετοιμες για χρημα και πουτσα αλλα ποιοτικα οχι καλα.
εμενα διπλα απο το μολλ σοφια οπαλτσεσκα μετρο.διπλα ειχε ενα παρκο και εκανα ταχα  γυμναστικη.
ερχωνταν βολτα διαφορες με παιδεια που επαιζε το ματι και παρεες τσιγγανες 2 με 3 μαζι.σε
4 μερες γαμησα 2 που βολταραν με παιδακια και 2 τσιγγανες απο εκει που συχναζαν.η μια που βολταρε
με παιδακια ηξερε ελληνικα,λεπτη σαν ναρκομανκα ηταν.αμεσως την πηρα σπιτι και γαμησα μπροστα στα παιδακια που επαιζαν στο σπιτι.μια μερα αφου καταλαβαν ολοι γιατι παω στο παρκο εγινε το αλλο σκηνικο.
βλεπω μια βουλγαρα ερχετε προσ τα πανω μου και λεει αμεσως γαμησε με με 30 ευρο.καπειος απο αυτους
που πινει στο παρκακι θα την ειχε παρει γνωσστοσ της.ηταν εξαρι με αλλα 10 ευρο την εχυσα στο στομα.
πηρα και βιζιτα απο αδαμ και εβα.η γκομενα την εφερε αλλη γκομεναρα με μερσεντες.πολυ καλη με 50 ευρο.παντα λεω ελληνες τραβατε σοφια και οχι ουκρανια.σε εμας σπανια ετυχε τετεια σκηνικα αλλα
καταλαβα εγω τι εψαχναν και πλισιασα.απο μονες δεν σε πλισιαζουν εκτος αν ειναι απατη.

Ουκρανία απότι ξέρω είναι ανώτερη σε πολλά πράγματαα στο θέμα καμάκι. Σε λίγες βδομάδες που θα ανεβώ θα κάνω και αναλυτικό ριπόρτ. Σε ποιό παρκάκι λες, δεν έχω εντοπίσει κάτι... Γύφτισες του 10ρικου παίζουν γενικά.. και πιάτσα να μην κάνουν πας και προτείνεις εσύ, δε θα πούνε όχι. Αλλά τώρα μου λες πως έβγαλες από πάρκο 2 κανονικές βουλγάρες με παιδιά?... και μπαμ μπαμ??

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ουκρανία απότι ξέρω είναι ανώτερη σε πολλά πράγματαα στο θέμα καμάκι. Σε λίγες βδομάδες που θα ανεβώ θα κάνω και αναλυτικό ριπόρτ. Σε ποιό παρκάκι λες, δεν έχω εντοπίσει κάτι... Γύφτισες του 10ρικου παίζουν γενικά.. και πιάτσα να μην κάνουν πας και προτείνεις εσύ, δε θα πούνε όχι. Αλλά τώρα μου λες πως έβγαλες από πάρκο 2 κανονικές βουλγάρες με παιδιά?... και μπαμ μπαμ??
η μια σουλεω ναρκομανης φενωταν,πολυ αδυνατη μιλουσε ελληνικα.απο μονη προτεινε παμε σπιτι αφου καταλαβε ειμουν ξαναμενοσ.η αλλη παλι επεζε το ματακι και της πηρα μπυρα.ειπα μενω διπλα παμε για μεροκαματο.μονη καθε μερα ηταν με τισ ωρες

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
το παρκακι ηταν κοντα στο διαμερισμα που εμενα δεν ξερω διευθηνση.το μαλλ σοφια δεν ηταν μακρια με τα ποδια

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
καλησπερα,εκανα μια αναγνωριστηκη βολτα στο κεντρο της σοφιας,ειδα τα αξιοθεατα σε μια ωρα και σε 20 λεπτα θα παω στο μολλ να δω τι παιζει.πρωτη εντυπωση θετικη.πολλα παρκα με κοπελιτσες ασυνοδευτες.παντα ευγενικος,χαμογελαστος δεν αρνηθηκε καμια να με φωτογραφησει και να μου χαμογελασει.απο το αεροδρομιο που πηρα τηλεκαρτα η μικρουλα του μαγαζιου γουσταρε και αρχισε ερωτησεις.δεν πηρα το νουμερο της γιατι ηρθα για να παρω πληροφοριες απο πρωτο χερι τι παιζει.τα λεμε αργοτερα.
να ποτε πηγα εγω γραφω

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
η κοπελα κουκλα,αλλα νεκρη στο σεξ,ασε που μου αρχισε μιν με γλιφεις στο στηθος και τετεια.την εφερε φιλη της με μερσεντες!εχει φιλη μου ειπε και να παω σε αυτην αρα ολες στο αδαμ κακ εβα δουλευουν σε στουντιο.ενω μου πηρε 100 και για το ταξι,μου ειπε σπιτι της 60 λεβα.μπορει να παρω και την φιλη πριν φυγω.ειπα καλησπερα σε 2 αθλιες ελεηνιδες και η μια πηρε την αλλη απο το χερι γρηγορα μου γυρισαν την πλατη.τις ειπα χαλαρωστε ηλιθιες απλα καλησπερα σας ειπα.ετσι κανουν εκει?
η κοπελα πυ ελεγα ηρθε με μερσεντεσ 100 λεβα 50 ευρο

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
το μεσημερι με 30 λεβα με πιππωσε ενα τσιγγανακι,ενω πριν απο λιγο γαμησα μια αλλη κοπελα που συχναζει στο παρκο.ητανε με τα 2 παιδακια της,ηρθανε στο διαμερισμα και πηδηξα την μαμα με 50 λεβα.πριν αυτη εκανα παιχνιδι με αλλο τσιγγανακι με παιδεια.αυτη πηρε το τηλεφωνο μου γιατι δεν ειχε που να αφησει τα παιδεια,την αφησα για αυριο.μια χαρα βολευτηκα στο παρκακι διπλα μου,να μην τρεχω απο δω και κει.πολλες ελλεηνιδες κυκλοφορουν χοντρες και ασχημες.καλα πως ντυνουνται ετσι με σχισμενα τζιν και στρατιωτικα παντελονια.δικαιο παλι που ειχε ο διμητρακης για τα χοντρα μπαζα χαχαχα.
να η ιστορια με αυτην με τα παιδακια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom