να και η αλλη που εγραψα μου την επεσε απο μονη.απο καπου ηρθε συστημενη δεν γινετε αλλιως.παιδια δεν αντεχω αλλο,ξεκουρασι.πηγα στο παρκακι παλη για γυμναστικη,μου την επεσε μια ξανθουλα οχι τσιγγανα,αμεσως στο ψητο.της εδωσα 50 λεβα,μετα ακομα 10 και την εχυσα στο στομα.ακομα μια μανουλα με μωρακι επαιζε το ματι της και ειδε την φαση με την αλλη που μου την επεσε.οταν τελειωσα πηγα πισω στο παρκο αλλα εφυγε.εδωσα ομως πανω στην χτεσινη βουλγαρα που την γαμησα μπροστα στα παιδια.ηταν με μια αλλη ομορφη κοπελα και παιζανε μαζι τα παιδακια τους.αυτη μου φανηκε καλη κοπελα ετσι δεν εκανα κινηση.εμεινα με 40 λεβα τωρα,20 για το ταξι.οι τραπεζες κλινουν 4 και ετσι αλλαξα σε εβρο τα 800 λεβα που ειχα γιατι 6 το πρωι αεροδρομιο δεν νομιζω να βρω τραπεζα.πετω μεσω αθηνας σαλονικη,μετα απο 20 χρονια ερχομαι ελλαδα.οσοι θελουν να βρεθουμε για καφε εσπροσδεκτοι.
πηρανε χαμπαρι οτι εψαχνα θυραμα.αυτα για να δειτε οτι καμω θραυση παντου και οταν λεω για ουκρανια
δεν μπορω να κανω αυτα σε τετειο βαθμο να μην αμβησβητητε.αν παω και ελλαδα εκει θα τις ξεφτλισω τις ελεηνιδες χαχαχαχα.σοφια γουσταρω και ειναι η πιο ιδανικη για ελληνες.δεν κινδυνευεις,πολλες γκομενεσ ετοιμεσ,δεν στην λενε και γαμας συνεχεια με λεφτα η λιγα.ουκρανια πρεπει να εισαι σθνδιασμο κιλλερ,ψυχοπαθης,λεφτα.να εισε ετοιμοσ να παιξεισ ξυλο.ακομα και ρουμανια εγραψα που ετρεχα τους τσιγγανους,ψαρωσαν.οταν παιζεις κιεβο 20 χρονια γιδροπαρκ ολοι μου φενωνται αρνακια.σοφια χαλαρα,δεν εχει κινδυνο ουτε σε ενοχλει κανενας ουτε κινδθνευεις αναπασα στιγμη να σε πλακωσουν η καθαρισουν.δεν εχω χρονο απλα αν και πεθυμω βολτα