SalonicaM
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.415
καλησπερα παιδια ημουν σ/κ στην σοφια και μου ετυχε το ιδιο ακριβως με τον καλοντυμενο τυπα(ο ορισμος του businessman) που μοιραζει καρτες....περπατουσαμε στην vitosha μιλωντας ελληνικα ,μας σταματαει και μας ρωταει και καλα την ωρα και του απανταμε στα αγγλικα και συνεχιζουμε το περπατημα....ο τυπας μας ακολουθησε για καμια 100 ρια μετρα και ενω περπατουσαμε μας ξαναπιανει κουβεντα εν κινηση για 5-10 sec και μας δινει την καρτα,δεν μας επρηξε καθολου να τον προτημισουμε...κτλ απλα μας ευχηθηκε καλη διαμονη και μας πασαρε διακριτικα την καρτα. Οι τιμες απο οτι θυμαμαι γιατι την πεταξα ηταν 50 ευρω την ωρα.
Πληροφοριες για κοριτσια δεν εχω να δωσω αφου δεν ασχολουμαι τοσο με το αθλημα αφου προτιμω το καμακι,οποιος θελει να ρωτησει για κλαμπακια που γυρισαμε αρκετα οκ ξερω καποια καλα.
Μιας και ειμαι ελευθερος και εχω αρκετο ελευθερο χρονο μου αρεσει να ψαχνω τυπου next door girls απο διαφορα dating sites στυλ badoo.com ...κτλ -ξερει κανεις κανενα dating σαιτ που να απευθυνεται κυριως στην βουλγαρια? οπως για παραδειγμα το emotii.com που απευθυνεται κυριως σε ρουμανια/μολδαβια -μιλαμε για σαιτ γνωριμιων παντα οχι για call girls φαση
Δες το gepime.bg