Παίκτες καλησπέρα
Σας γράφω από την Σόφια.. Σας διαβάζω από καιρό κα ι ενημερώνομαι αλλά μέχρι τώρα δεν είχα αποφασίσει να ποστάρω λόγω έλλειψης χρόνου.
Σήμερα την πάτησα σοβαρά και αποφάσισα να γράψω, για να σώσω κανένα άλλο.
Ψάχνω τον λουκαδόρο που είχε γράψει θετικά ή είχε προτείνει την veronika30 (
)
Καλά....μεγάλη πλάκα. Ήρθε ένα εξωγήινο ον με μπαντάνα στο κεφάλι και με μαλλί ½ πόντο σαν κάτι να έπασχε από λευχαιμία...
Όταν την ρώτησα «τι σι συ» στα βουλγάρικα, καθότι γνωρίζω και τη γλώσσα ο μάλαξ και γιατί είναι τόσο διαφορετική από τις φωτό μου απάντησε ότι αυτό είναι φυσιολογικό γιατί έχει κάνει Photoshop το κεφάλι της για να μην είναι αναγνωρίσιμη.
Δεν ξέρω τι με έκανε να την κρατήσω τελικά...
Ίσως επειδή είμαι λίγο πονεσιάρης ή ίσως ήταν λίγο αργά και βαριόμουν να καλέσω κάτι άλλο αν και είχα πολλά τηλέφωνα παραμάσχαλα.
Την κράτησα..
Ξεκινήσαμε με κουβέντα για τους εξωγήινους κάνα μισάωρο και μετά ξεκίνησε να μου λέει για την Ατλαντίδα...Πήρα πρωτοβουλία ...την έκοψα και την έστειλα στο μπάνιο.
Όταν βγήκε γυμνή με την μπαντάνα στο κεφάλι φρίκαρα λίγο αλλά είχα πιει και μισό μπουκάλι ρακί ( troianska slivova), οπότε λέω ...δε θα πας που δεν θα πας για ψάρεμα.. δεν γαμείς τουλάχιστον;;; Έκλεισα τα μάτια και είπα ...φαντάσου ότι είναι η Ζέτα..
Ναι...ρε κορόιδα η Ζετα του Μιχάλη πλέον....(Η μισή Ελλάδα φτιάχνεται μαζί της )
Ξεκίνησε να μου ρουφάει τις μπάλες και όταν ‘σήκωσα’ λίγο μπόι, με καπότωσε και άρχισε να μου τον ρουφάει...
‘Ρούφα τον Ζέτα’ φώναζα εγώ στα Ελληνικά. Καλά πήγαινε..
Αφού ‘στάθηκα’ στο ύψος μου, σκέφτομαι :πάρτη πισώκωλα...κράτα τα μάτια κλειστά.. γιατί αλλιώς σου ‘πεσε και ...πάει το 60άρι (€).
Την γυρνάω από πίσω προσπαθώντας να μην κοιτάω και της ανοίγω τα σκέλια για να χωθώ...
Όρε...ορέ...σου λέω τι έπαθα ο βλάχος ...δεύτερο σοκ.
Με το που ανοίγει το νιμου της και μπαίνω, μου ‘ρχεται στην μύτη μια μπόχα.. τι μπόχα θεέ μου...γάμα τα...
Φαντάσου ότι είχα ανέβει στην Σόφια και κρυωμένος , με 10 στάλες otrivin σε κάθε μεριά και πάλι νόμιζα ,ότι ήμουν σε βόθρο.
(Η πλάκα είναι ότι όταν έφευγε ψεκάστηκε με άρωμα...θα τρελαθώ...)
Μη σας κουράζω, δεν κατάλαβα πως ...μετά από κάνα 20λεπτο που την είχα στα τέσσερα, πίνοντας ταυτόχρονα την άλλη μισή μπουκάλα troianska ,ήρθε η εξιλέωση και έχυσα...Υπάρχει Θεός σκέφτηκα...
Στα επόμενα 3 λεπτά είχε ντυθεί, την είχα πληρώσει, και την είχα στείλει...
Σας γράφω τώρα κάνα μισάωρο και ακόμα μυρίζω την μπόχα...(και που ‘σαι δεν είμαι σιχασιάρης...)
Αυτά ...και μακριά λέμε ...μην επιχειρήσει κανείς...
Πέστε και στο παλικάρι που μας την σύστησε ότι ΟΚ η κοπρολαγνεία δεν είν κακή, αλλά δεν είναι και αυτονόητο ότι γουστάρουμε όλοι...Να τα λέμε όλα όταν ποστάρουμε.
Καλό βράδυ και στο επανειδείν...