You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σόφια & μόνον SOFIA
- Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 454K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Aλλαν αλλανι..Ενας κολλητος μου κουμαροσκυλο του κερατα.. κερδισε για το καζινο στο λουτρακι εισητιριο 1100(για τουρνουα ποκερ) ευρω νομιζω η 1000 τεσπα μολις με πηρε τηλεφωνο..Και μου κανει τα εξοδα στο ξενοδοχειο και τα μεταφορικα..φευγω αυριο και γυρναωμετο καλο αν προκριθει την κυριακη..Αν ερθουμε κυριακη θα ερθω δυο μερες αργοτερα σοφια..Λογο πιθανης κουρασης (με λεοφορειο θα παμε)της ωρας που θα καθομαι στην κερκιδα.. του πολυ φαγητου.. αντε να πιω και κανα ποτακι παραπανω(φυσικα το βραδυ στο λουτρακι να δουμε κανα μουνι στα μπαρακια) Οποτε απο τριτη..Θα ερθω σιγουρα!! δεν υπαρχει περιπτωση να μην ερθω υγεια να ειμαστε καλα Σοφια forever Τα λεμε αδερφε
dpk69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
Σημερα εχει εξαφανισθει τρωει μαλλον μπακαλιαρο σκορδαλια!φιλε αλλαν ειμαστε σοφια σε ενα διαμερισμα στην βιτοσα κοντα.θα σε παρω τηλ στα κοντα.ελπιζω να μην ενοχλησω
dpk69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
Παντα!Τον πηρες?dpk69 εισαι σοφια???
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
φιλε αλλαν ειμαστε σοφια σε ενα διαμερισμα στην βιτοσα κοντα.θα σε παρω τηλ στα κοντα.ελπιζω να μην ενοχλησω
Να παρης...............
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Σημερα εχει εξαφανισθει τρωει μαλλον μπακαλιαρο σκορδαλια!
Γιατι εφερε κανεις να φάμε;;;;;;;
Οχι ρε πηγα 08.00 το πρωι για υπνο τωρα ξηπνησα και πεινάαααααωωωωωωωωω.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
dpk69 ψηνεσαι να κερασουμε κανα καφε,κανα ποτο να μας τα πεις και απο κοντα τα πραγματα???μην βγουμε και μακακες
καφε το λενε τώρα;;;;;;;;;;;;;;
dpk69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
Καλημεραdpk69 ψηνεσαι να κερασουμε κανα καφε,κανα ποτο να μας τα πεις και απο κοντα τα πραγματα???μην βγουμε και μακακες
Φιλε σορυ αλλα χθες μετα τις 17.00 ειχα δουλιες. Αν θες παρε τον Αλαν και μπορει να βρεθουμε.
Αλαν εγω παντως χθες εφτιαξα μια σκορδαλια πολυ σπεσιαλ.
καλημερα απο σοφια.ωραια πραγματα μαγκες και σε λιγο που θα παμε και για κοφι με τον αλλαν θα μαθουμε περισσοτερα.λοιπον βγηκαμε τσαρκα και ξεκινησαμε απο την studenski.οποιος θελει φοιτητριουλες αλλα να θελει να ψαξει,να προλογιασει να να ειναι καλα.εμεις δεν ημασταν για τετοια φαση με τιποτα.αφηστε που εκει μας πηγαν κατι γνωστες και μας πηγαν σε κατι μπιλιαρδια και ποδοσφαιρακια!!!!!!!ελεος 25 χρονων ειστε γαμω την κοινωνια την τανα.αφου γαγαμε ηττα και 0-1 με αυτο που ειδαμε,καθησαμε αγγαρεια ηπιαμε κατι μπυρες,παιξαμε και μπιλιαρδο---ελεος-----!!!!
λοιπον μετα απο προτροπη του αλλαν πηγαμε στο βερσαι.κλαμποσκυλαδικο φαση με κατι φουσκωτους στην ειδοδο να σου λενε με τον τροπο τους'' φιλε αν κανεις μαλακια εδω μεσα φευγεις σε κασα''.μπαινουμε μεσα μας πανε στο μπαρακι και παιρνουμε ενα μπουκαλακι με 100 λεβα.το προβλημα μας εκει ειναι οτι δεν ξερεις που να την πεσεις.γαμησε τα κατασταση.να την πεσεις και μετα να τρεχεις δεν λεει.αρα θελει πληροφοριες το πραγμα.ο ενας συναγωνιστης παιρνει πρωτοβουλια και φευγει για διαμερισμα να παρει τηλεφωνα.παιρνει 2-3 και βρισκει την εμι που εχει και εδω μεσα.κατι του λεει ομως οτι δεν του φεραν αυτη αλλα αλλη.θα ρωτησουμε σε λιγο που θα παμε καφε με τον αλλαν για διασταυρωση και θα ενημερω.εμεις πηγαμε καμμα σουτρα.ωραια στημενο μαγαζι,μικρο μεν αρκετες πεταλουδες δε.5 λεβα εισοδο και 15 το ποτο σου.το θεμα ειναι οτι δεν ξεραμε ποια βγαινει και ποια οχι.κανει μια αποπειρα ο φιλος μου να παρει την ναντια να φυγει και τρωει το πακετο το.δεν βγαινει λεει.εγω μαγκες ειχα φαει σκαλωμα με την μανατζερ.αρρωστεια ηταν.λες και θα εβγαινα με την γκομενα μου ηταν.γυρω στα 35 και πολυ καβλα η φαση.την ρωταω ποιες βγαινουν,μου χαμογελαει και μου λεει δεν ξερω.....κριμα το κοριτσι,....μαγκες καταλαβα οτι θελει καλη πληροφορηση για να μην χανεις χρονο και αναλωνεσαι σε ψαξιματα και μακακιες.παμε γερεα σημερα για νεες εξερευνησεις.εχουμε καμμια 20αρα τηλεφωνα αλλα εγω αν δεν την παρω κατευθιαν δεν παιζει να καθομαι να περιμενω διαμερισμα και να μου ερχονται και να τις στελνω.θελω αμεσα πραγματα....νεα ενημερωση απο σημερα αλλα και παραλυπομενα απο χθες θα ακολουθησει...
λοιπον μετα απο προτροπη του αλλαν πηγαμε στο βερσαι.κλαμποσκυλαδικο φαση με κατι φουσκωτους στην ειδοδο να σου λενε με τον τροπο τους'' φιλε αν κανεις μαλακια εδω μεσα φευγεις σε κασα''.μπαινουμε μεσα μας πανε στο μπαρακι και παιρνουμε ενα μπουκαλακι με 100 λεβα.το προβλημα μας εκει ειναι οτι δεν ξερεις που να την πεσεις.γαμησε τα κατασταση.να την πεσεις και μετα να τρεχεις δεν λεει.αρα θελει πληροφοριες το πραγμα.ο ενας συναγωνιστης παιρνει πρωτοβουλια και φευγει για διαμερισμα να παρει τηλεφωνα.παιρνει 2-3 και βρισκει την εμι που εχει και εδω μεσα.κατι του λεει ομως οτι δεν του φεραν αυτη αλλα αλλη.θα ρωτησουμε σε λιγο που θα παμε καφε με τον αλλαν για διασταυρωση και θα ενημερω.εμεις πηγαμε καμμα σουτρα.ωραια στημενο μαγαζι,μικρο μεν αρκετες πεταλουδες δε.5 λεβα εισοδο και 15 το ποτο σου.το θεμα ειναι οτι δεν ξεραμε ποια βγαινει και ποια οχι.κανει μια αποπειρα ο φιλος μου να παρει την ναντια να φυγει και τρωει το πακετο το.δεν βγαινει λεει.εγω μαγκες ειχα φαει σκαλωμα με την μανατζερ.αρρωστεια ηταν.λες και θα εβγαινα με την γκομενα μου ηταν.γυρω στα 35 και πολυ καβλα η φαση.την ρωταω ποιες βγαινουν,μου χαμογελαει και μου λεει δεν ξερω.....κριμα το κοριτσι,....μαγκες καταλαβα οτι θελει καλη πληροφορηση για να μην χανεις χρονο και αναλωνεσαι σε ψαξιματα και μακακιες.παμε γερεα σημερα για νεες εξερευνησεις.εχουμε καμμια 20αρα τηλεφωνα αλλα εγω αν δεν την παρω κατευθιαν δεν παιζει να καθομαι να περιμενω διαμερισμα και να μου ερχονται και να τις στελνω.θελω αμεσα πραγματα....νεα ενημερωση απο σημερα αλλα και παραλυπομενα απο χθες θα ακολουθησει...
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ela re arkana...αρχοντα..χαθηκες απο το μπου ρε....Μπες καμια μερα να μπινελικωσουμε κανεναν παρεα...τι κανεις ρε μαλακα αλλαν?
κατασκηνωσες τελικα εκει?
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
εμπλεξα με δουλειες ρε φιλε.Ela re arkana...αρχοντα..χαθηκες απο το μπου ρε....Μπες καμια μερα να μπινελικωσουμε κανεναν παρεα...
τι κανεις εσυ? ολα καλα?
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Δεν βαριεσαι...ασ τα λεμε ολα καλα..υπαρχουν και χειροτερα...εμπλεξα με δουλειες ρε φιλε.
τι κανεις εσυ? ολα καλα?
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
τι κανεις ρε μαλακα αλλαν?
κατασκηνωσες τελικα εκει?
Μετράω μέρρες...........................
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
τι μερες μετρας ρε μαλακα?Μετράω μέρρες...........................
φανταρος εισαι?
μετρα τις πουτανες καλυτερα.
αν και μολις ξελασκαρω λιγο 8α σου ερθω καμια βολτα να ξερεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K