Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εγω θα σου προτεινα καμα σουτρα για πιπινια με φουσκωμένα βυζιά και Κλεοπάτρα για γουστα ερωτικά.

Καλησπέρα,δυο ερωτησεις για καμα σουτρα κ κλεοπατρα.Αν ολες οι κοπελλες βγαινουν εκτος μαγαζιου,πως γινεται η φαση,με ποιον μιλαω,κτλ.Δεν ξεχναω το καζο του.....ροντινα πριν δυο χρονια :S

Με κανεναν φίλε μου ,
κάνε απευθείας την επαφή με την κοπέλα που θελης κανονισε μαζι της το ποσό και τον χρονο  που την θελεις και εφυγες  μαζι της εκτος κι αν δεν κανη βιζιτες μην νομιζεις οτι όλλες οι κοπελλες κανουν βιζιτα.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Καλημέρα Άλαν, μεγάλε αρχηγέ!
Παρότι ο αρχηγός μίλησε και τα υπόλοιπα περιττεύουν, ας προσθέσω κι εγώ το λιθαράκι μου στα περί στριπτιζάδικων (Κλεοπάτρα, Κάμα Σούτρα  :tits:). Για να μη χάνεις χόνο, μπορείς να ρωτήσεις απευθείας τη μάνατζερ ποιες βγαίνουν έξω. Επίσης, μη φοβάστε να τα επισκέπτεστε, εγώ μόνος είχα πάει, έκατσα στο τραπεζάκι μου, ήπια τις μπιρίτσες μου, δεν με ενόχλησε κανείς. Αρκεί βέβαια να μην παραβιάζουμε τους βασικούς κανονες που ισχύουν σε όλο τον κόσμο: δεν το παίζεις γαμιάς και δεν επιδεικνύεις ότι έχεις πολλά χρήματα - αν έχεις  :humpleg:

papil2006

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα,θα βρισκεται κανεισ το τριημερο τησ 25ης στη σοφια?

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καλησπερα,θα βρισκεται κανεισ το τριημερο τησ 25ης στη σοφια?

Nαί οι Βιζιτες παρριμενουν να ρεφαρουν απο την οικονομικιη κρίση..
εε ολο και καποιος θα ειναι δεν μπορεί.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 1t05.jpg
    1t05.jpg
    85 KB · Εμφανίσεις: 44

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Καλησπέρα σε όλους

Ω τι βλέπω, καινούργια κριτική για κοριτσάκι; Κανένας φούρνος θα γκρεμίστηκε. Άντε να δούμε μήπως φιλοτιμηθούν κι άλλοι. Πάντως το μωρό από φατσούλα σκίζει. Κατά τ' άλλα...

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους

Ω τι βλέπω, καινούργια κριτική για κοριτσάκι; Κανένας φούρνος θα γκρεμίστηκε. Άντε να δούμε μήπως φιλοτιμηθούν κι άλλοι. Πάντως το μωρό από φατσούλα σκίζει. Κατά τ' άλλα...

Μακαρι να φιλοτιμηθουν κι άλλοι διοτι ερχωνται αρκετοι αλλα μας γραφουν............

vieta13

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδες.ειμαι παλιος στο σσιτ,νεος στα σχολια.παρακολουθω τα τεκτενομενα απο το 2006 αλλα τωρα φιλοτιμηθηκα να γινω ενεργος.εχω ριξει απειρο γελιο με καπιους,αλλοι αδιαφοροι πληρως,μαθαινεις πραγματα συνεχεια,γενικως πολυ καλη παρεα αν εξαιρεσω τους διαχρονικα παντου και παντα μακακες.λοιπον ξεκιναω  τα σχολια μου με το τριημερο που θα κανω στην σοφια το τριημερο.παρασκευη ερχομαστε 3 ατομα με αυτοκινητο απο θεσσαλονικη.εχουμε κλεισει διαμερισμα στην βιτοσα αρα ειμαστε κομπλε απο διαμονη.εχω και 2-3 φιλες εκει αρα και παρεα εχουμε.βεβαι αλλο παρεα και αλλο αθλητισμος.οποτε πρεπει να ψαχτουμε κιολας.εχω διαβασει σχεδον ολο τα σχολια απο αυτο το θρετ αρα μεσες ακρες κατι εβγαλα.βεβαια αλλο η θεωρια αλλο η πραξη.χαος η αποσταση.θα δωσω μια υποσχεση παντελονατη επειδη καποια ατομα και δικαιως κανουν παραπονα.αναφορα θα γραψω μολις γυρισω παιδια γιατι οταν παιρνεις πρεπει και να δινεις.ντομπρα πραγματα.επισης φιλε allantalon εαν θελεις να βρεθουμε παρασκευη μεσημερακι για ενα καφε να μας πεις 2-3 πραγματακια απο κοντα να εχουμε το νου μας.δεν θα ειναι ασχημα να τα πουμε γενικα και αοριστα και περα απο τον αθλητισμο.στειλε μου εαν θελεις πμ για να συννενοηθουμε.σου φερνω και τσιπουρακι δωρακι μπονους για την γνωριμια.να σται καλα παιδες και να τα λεμε και γενικα τα πραγματα

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καλημερα παιδες.ειμαι παλιος στο σσιτ,νεος στα σχολια.παρακολουθω τα τεκτενομενα απο το 2006 αλλα τωρα φιλοτιμηθηκα να γινω ενεργος.εχω ριξει απειρο γελιο με καπιους,αλλοι αδιαφοροι πληρως,μαθαινεις πραγματα συνεχεια,γενικως πολυ καλη παρεα αν εξαιρεσω τους διαχρονικα παντου και παντα μακακες.λοιπον ξεκιναω  τα σχολια μου με το τριημερο που θα κανω στην σοφια το τριημερο.παρασκευη ερχομαστε 3 ατομα με αυτοκινητο απο θεσσαλονικη.εχουμε κλεισει διαμερισμα στην βιτοσα αρα ειμαστε κομπλε απο διαμονη.εχω και 2-3 φιλες εκει αρα και παρεα εχουμε.βεβαι αλλο παρεα και αλλο αθλητισμος.οποτε πρεπει να ψαχτουμε κιολας.εχω διαβασει σχεδον ολο τα σχολια απο αυτο το θρετ αρα μεσες ακρες κατι εβγαλα.βεβαια αλλο η θεωρια αλλο η πραξη.χαος η αποσταση.θα δωσω μια υποσχεση παντελονατη επειδη καποια ατομα και δικαιως κανουν παραπονα.αναφορα θα γραψω μολις γυρισω παιδια γιατι οταν παιρνεις πρεπει και να δινεις.ντομπρα πραγματα.επισης φιλε allantalon εαν θελεις να βρεθουμε παρασκευη μεσημερακι για ενα καφε να μας πεις 2-3 πραγματακια απο κοντα να εχουμε το νου μας.δεν θα ειναι ασχημα να τα πουμε γενικα και αοριστα και περα απο τον αθλητισμο.στειλε μου εαν θελεις πμ για να συννενοηθουμε.σου φερνω και τσιπουρακι δωρακι μπονους για την γνωριμια.να σται καλα παιδες και να τα λεμε και γενικα τα πραγματα

ΤΣΙΠΟΥΡΆΚΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ μεζεδακια μου λειπουν αλλα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ...................να φέρεις
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σου εστιελα πμ καλώς να ερθης.

vieta13

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλος δεν ηρθε.....μεζεδακια θελεις σε κρεας ή σε ψαρι??????  :dancing:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
φιλος δεν ηρθε.....μεζεδακια θελεις σε κρεας ή σε ψαρι??????  :dancing:

κρεατα εχει κι εδω πολλά και καλά...............στα ψαρια (ψαρομεζεδες) ειναι το προβλημα.
(βαλε και κανα δυο μεριδες μπακαλιαρο- σκορδαλια)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vieta13

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
οκ ηρθε ευχαριστω.λοιπον επειδη δουλευω τωρα και θα με  :pipa3: μιλαμε ξανα το μεσημερακι

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Αλλαν εγινες μοναχοφαης? Ασε τον φιλο να φερει λιγο τσιπουρακι !

vieta13

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παει και σημερα η δουλεια...αμην!allantalon για καφεδακι απο τι καταλαβα προτεινεις  καφε καφε στο μολ???οπως και να εχει φιλος θα σε παρω τηλεφωνο αν μπορεσεις να βρεθουμε για να μας κανεις ιδιαιτερο μαθημα.κερναμε καφε και τσιπουρο(επιμενω,χαχα).σκεφτομαστε αφου θα μαστε σε διαμερισμα 3 ατομα να φορτωσουμε και 3 να κανουμε ενα παρτακι.πως σου φαινεται η ιδεα???ποσο θα μας βγει ενα 3ωρο ο καθενας???ειμαστε 28-30 αρα θελουμε και καλα κομματια.βεβαια τα καλα πληρωνονται αλλα επειδη ο μπαμπας μου δεν ειναι ο ονασης ουτε δουλευω στην νασα,πρεπει να βρουμε το value for money φιλος.

vieta13

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
και κατι ακομα.επειδη ο πρωτος κανονας στην ζωη μας- μετα το ''οι μακακιες πληρωνονται''- ειναι αν μπορεις να  :fuck1: τσαμπε το κανεις,εννοειται οτι θα γινουμε κηνυγοι σε οτι καλο και δεκτικο βρουμε.εχουμε και κατι ντοπιες γνωστες,μηπως και φερουν και καμμια μαζι και γινουμε πολλες  :dancing: .παιζουν αρκετα προτζεκτ οπως καταλαβες αρα ενα θα μας κατσει δεν γινεται

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
και κατι ακομα.επειδη ο πρωτος κανονας στην ζωη μας- μετα το ''οι μακακιες πληρωνονται''- ειναι αν μπορεις να  :fuck1: τσαμπε το κανεις,εννοειται οτι θα γινουμε κηνυγοι σε οτι καλο και δεκτικο βρουμε.εχουμε και κατι ντοπιες γνωστες,μηπως και φερουν και καμμια μαζι και γινουμε πολλες  :dancing: .παιζουν αρκετα προτζεκτ οπως καταλαβες αρα ενα θα μας κατσει δεν γινεται

OK TOTE ETOIMAΣΤΕΙΤΕ ΓIA PARTY TECHNO MUSIC KAI O ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.

video.php?type=0&video=cc54e6dabc

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
και κατι ακομα.επειδη ο πρωτος κανονας στην ζωη μας- μετα το ''οι μακακιες πληρωνονται''- ειναι αν μπορεις να  :fuck1: τσαμπε το κανεις,εννοειται οτι θα γινουμε κηνυγοι σε οτι καλο και δεκτικο βρουμε.εχουμε και κατι ντοπιες γνωστες,μηπως και φερουν και καμμια μαζι και γινουμε πολλες  :dancing: .παιζουν αρκετα προτζεκτ οπως καταλαβες αρα ενα θα μας κατσει δεν γινεται
Γεια σου φιλε! Προσεχε τις ντοπιες μην σας πανε σε κανενα ακριβο εστιατοριο και τελικα σας βγει ποιο ξυνο.

vieta13

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εαν την πατησουμε φιλος ετσι ειμαστε αξιοι για σφαλιαρες.παμε να φαμε στο τσαμπα θα μας φανε κιολας.εφιαλτης που δεν θελω να τον σκεφτομαι.γενικος σκορπαμε ανετα αλλα παντα για την παρεα.τις γυναικες τις κραταμε στο περιμενε.δεν θελω να την ριξω με επιδειξη κτλ.αν γουσταρει καλως,αν δεν γουσταρει παλι καλος.βεβαια αν παμε στην λυση του παρτυ διαμερισμα εκει πας εις γνωσης σου....allantalon προκειται για κλαμποχωρο που παιζουν πιπινια και τα τιαυτα???πηγαινεις ή το προτεινεις σαν καλο???και απο τι ειδα εχει διαφορα κλαμπ.κατι σαν σοφια by night

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εαν την πατησουμε φιλος ετσι ειμαστε αξιοι για σφαλιαρες.παμε να φαμε στο τσαμπα θα μας φανε κιολας.εφιαλτης που δεν θελω να τον σκεφτομαι.γενικος σκορπαμε ανετα αλλα παντα για την παρεα.τις γυναικες τις κραταμε στο περιμενε.δεν θελω να την ριξω με επιδειξη κτλ.αν γουσταρει καλως,αν δεν γουσταρει παλι καλος.βεβαια αν παμε στην λυση του παρτυ διαμερισμα εκει πας εις γνωσης σου....allantalon προκειται για κλαμποχωρο που παιζουν πιπινια και τα τιαυτα???πηγαινεις ή το προτεινεις σαν καλο???και απο τι ειδα εχει διαφορα κλαμπ.κατι σαν σοφια by night

Συνημμένα

• 1.gif
    1.gif
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 23
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like