Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

orestis80

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πρωτη φορα το ακουω αν ειναι ετσι να αλλαξω ξενοδοχειο να μενω εκει αν μαθεις γραψε κατι αδελφε
Tha to testarw next week pou tha eimai sofia. Logika omws paizei. kai oi times prepei na einai tsimpimenes giati tha kratane kai autoi kati. Alla mou kanei entypwsi oti to Hilton exei tetoio "service" :)

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Καλα παρε ενα μωρο σαν αυτα που γουσταρης και για την ξενάγηση τα λετε μονοι σας

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε ενοχλη η εθνικοτητα μηπως ;;;;;;;;;

Aυτο μαλιστα χαμογελαστο βυζολαγνο οτι πρεπει πως με ξερεεις αδερφε αν ηταν και χανθο το τελειο πραμα
εθνικοτητα τιε λεs τωρα αφου ειμαστε international Αllan 

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Tha to testarw next week pou tha eimai sofia. Logika omws paizei. kai oi times prepei na einai tsimpimenes giati tha kratane kai autoi kati. Alla mou kanei entypwsi oti to Hilton exei tetoio "service" :)

Φιλε μου μάλλον δεν προσεξες καλά δεν εχει το Χιλτον και το καθε ξενοδοχειο αυτο το σερβισ αλλά οι εργαζομενοι το εχουν και βγαζουν μιζα πως να σου το πω ποιο αναλυτικα δεν μπορώ.

Κάνε λοιπον το τεστ ντραιβ και μετα ενημερωσε μας για την ποιοτητα της εμφανησης της κοπελας την ηλικια της και την συμετοχή στο κυρίως θεμα ή κομοδινο.
και μετα αν εχεις χρονο ή την αλλη μερα πάνε σε ενα οποιοδήποτε στριπ κλάμπ και κανε την συγκριση.
Περιμενουμε αντικειμενικη πληροφορηση και χωρις υπερβολές.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Aυτο μαλιστα χαμογελαστο βυζολαγνο οτι πρεπει πως με ξερεεις αδερφε αν ηταν και χανθο το τελειο πραμα

Σιγά το πρόβλημα  ενα κουτι μπογια και τελος το θεμα εληξε.
(δηλαδη αν ειναι Ελληνιδα λεω άν........... δεν σε ενοχλη ετσι; )

Εχω το προτοτυπο σου την  Νταρινα  απο κλεοπατρα λες να μην καταλαβαινω τι γουσταρης;; οταν την εχεις αποκλειστικοτητα ολο το βραδι;;;;;;;;

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
ενταξει ρε τρεχει και τιποτα αλλα ξερεις μου εχει απο τη Ρωσια με τις ξανθιες στα ειπα αλλωστε στο Cleo. Παραβλεπω το χρωμα μαλιου γιατι απο αεροσακους (βυζομπαλα)   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το παιδι σκιζει !!!!!
Αν δεν ξερει  γνωστους μου και δεν ρωταει πολλα πραγματα δεν τρεχει τιποτα που ειναι ελληνιδα οσο και αν ειναι σχημα οξυμορο να
παω στη Σοφια για να φυστικώσω ελληνιδα
φευγω τωρα και θα τα πουμε

orestis80

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου μάλλον δεν προσεξες καλά δεν εχει το Χιλτον και το καθε ξενοδοχειο αυτο το σερβισ αλλά οι εργαζομενοι το εχουν και βγαζουν μιζα πως να σου το πω ποιο αναλυτικα δεν μπορώ.

Κάνε λοιπον το τεστ ντραιβ και μετα ενημερωσε μας για την ποιοτητα της εμφανησης της κοπελας την ηλικια της και την συμετοχή στο κυρίως θεμα ή κομοδινο.
και μετα αν εχεις χρονο ή την αλλη μερα πάνε σε ενα οποιοδήποτε στριπ κλάμπ και κανε την συγκριση.
Περιμενουμε αντικειμενικη πληροφορηση και χωρις υπερβολές.

Κατανοητό. Θα κανω το τεστ και θα επιστρέψω με αναφορά. Πάντως για αυτούς που ανεβαίνουν μόνοι (και επειδή οι Βούλγαροι συνάδελφοι δεν είναι και οι ποιο φιλικοί για να σε βγάλουν έξω το βράδυ) το να πάς σε clubaki μόνος λίγο δύσκολα. Οπότε βολεύει το service της reception. και αποφεύγεις και τις μούφες που απο όσο διάβασα στο forum είναι πάρα πολλές.

Thanx for the advive though!!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Κατανοητό. Θα κανω το τεστ και θα επιστρέψω με αναφορά. Πάντως για αυτούς που ανεβαίνουν μόνοι (και επειδή οι Βούλγαροι συνάδελφοι δεν είναι και οι ποιο φιλικοί για να σε βγάλουν έξω το βράδυ) το να πάς σε clubaki μόνος λίγο δύσκολα. Οπότε βολεύει το service της reception. και αποφεύγεις και τις μούφες που απο όσο διάβασα στο forum είναι πάρα πολλές.

Thanx for the advive though!!

Σου απαντησα με πμ οποτε αν ειμαι εδω οταν ερθης στειλε πμ να βρεθουμε για .. καφέ.

θα ειμαι εδω μάλλον μεχρι της 15 Απριλιου και μετα την κάνω για καλοκαιρι σε θερμα κλίματα.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ξέρουμε κάτι γι αυτήν που έχει τρελαθεί να μου στέλνει μηνύματα μόνη της;

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩxxxxxxxxxxxxx
makryaaaaaaaaaaaaa  σαν γυφτισσα ειναι  την ξερω προσωπικα, ξερει λιγα Ελληνικά και ζητά 80 λεβα την ωρα.
πετα τα καλυτερα απο το παραθυρο.

δεν κανει δεν το εχει...... αποψη μου και κανε οτι θέλεις.

Εγω ουτε τζάμπα δεν την ακουμπάω οχι και να την πληρώσω αλλά γουστα ειναι αυτα τι να πώ.

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩxxxxxxxxxxxxx
makryaaaaaaaaaaaaa  σαν γυφτισσα ειναι  την ξερω προσωπικα, ξερει λιγα Ελληνικά και ζητά 80 λεβα την ωρα.
πετα τα καλυτερα απο το παραθυρο.

δεν κανει δεν το εχει...... αποψη μου και κανε οτι θέλεις.

Εγω ουτε τζάμπα δεν την ακουμπάω οχι και να την πληρώσω αλλά γουστα ειναι αυτα τι να πώ.

thanks

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 71.jpg
    71.jpg
    64,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 1297099946_o-9.jpg
    1297099946_o-9.jpg
    26 KB · Εμφανίσεις: 20

krom

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Opos uposxethika se merikous sunagonistes proti empeiria apo SOFIA (sr gia greekenglish ktl ktl min ta ksanaleme). strip club VELVET me enan gnosto,ego arxarios autos  ellinas monimos katoikos me aptaista boulgarika (nomizo exei simasia toulaxiston stis times ton poton). 12 gunaikes mes sto magazi kai 2 feugan me pelates otan pigainame. 8-9 xalia maura kai 3 polu peripoiimenes pou den prolavainan na allazoun trapezia. 1h kai 100leva meta se pota ,sunnenoisi me tin gunaika metr pairno 1 kai tin pao sto ksenodoxeio gia 2 ores. oi times pou mas eipe MALLON einai fix gia olous. 75/h ,150/2h,300/olinixta mexri 7 8 to proi. se euro panta lol. meta apo miamisi ora  :knockinb:  kai go ptoma apo douleia kai pota sunexize  :pipa1: gia triti fora epeidi eixe akoma ena misaoro o xronos mou!!! Sto ksenodoxeio pou rotisa prin vgo (radissonhotel) mou stelnan sto domatio me 100E/h alla xoris na tin do ennoeitai. opote claub kai pali club...dialegeis kai pairneis hehehe.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
[move][size=10pt]ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ  !.....[/size][/move]

Συνημμένα

• kardia.jpg
    kardia.jpg
    173,8 KB · Εμφανίσεις: 116

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Φίλε Krom εκτός από το Velvet πήγες σε κάποιο άλλο τέτοιο κλαμπ ;

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
φατε ματια  ψαρια και κοιλιά περιδρομο.
περιμενετε να σας απαντηση ο Αρκ 80 τοσοο δεν ξερω που εφτασε το νουμερο του απο τα μπαναρισματα.

Ολλα μα όλλα τα ξενοδοχεια εχουν γκομενες,δηλαδή οι Μάγκες τις ρεσεψιον και οχι μονο απο το μπελλ μπου εως τον φυλακα και το ταξιτζη.
περνουν την μιζα τους οποτε με αυτα τα λεφτα ναι εχουν καλα κομματια αλλα δεν ειναι και ο κανονας τις ιδιες μπορει να τις δεις να δουλευουν σε καποια στριπ κλαμπ και να τις πα'ιρνεις με 75 ευρω την ωρα. Αντε πολλά σας ειπα πάλι.

Χ_other κατσε στα αυγά σου εσενα δεν σου χρειαζονται αυτα εχεις πολλες επιλογες εκτος και αν σε περισεύουν για τεστ ντραιβ αλλα ειναι πολλά τα λεφτα Αρηηηηηηηηη.

Αυτά τα κορίτσια, των ξενοδοχείων, μπορείς να τα έχεις το πρωί, το μεσημέρι ή το απόγευμα ;

Ευχαριστώ.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αυτά τα κορίτσια, των ξενοδοχείων, μπορείς να τα έχεις το πρωί, το μεσημέρι ή το απόγευμα ;

Ευχαριστώ.

Σιγα το προβλημα οποια ωρα θελεις αλλά συνήθως τα περισσότερα ραντεβου
ειναι απο τις 20.00 εως τις 04.00 το πρωι.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Opos uposxethika se merikous sunagonistes proti empeiria apo SOFIA (sr gia greekenglish ktl ktl min ta ksanaleme). strip club VELVET me enan gnosto,ego arxarios autos  ellinas monimos katoikos me aptaista boulgarika (nomizo exei simasia toulaxiston stis times ton poton). 12 gunaikes mes sto magazi kai 2 feugan me pelates otan pigainame. 8-9 xalia maura kai 3 polu peripoiimenes pou den prolavainan na allazoun trapezia. 1h kai 100leva meta se pota ,sunnenoisi me tin gunaika metr pairno 1 kai tin pao sto ksenodoxeio gia 2 ores. oi times pou mas eipe MALLON einai fix gia olous. 75/h ,150/2h,300/olinixta mexri 7 8 to proi. se euro panta lol. meta apo miamisi ora  :knockinb:  kai go ptoma apo douleia kai pota sunexize  :pipa1: gia triti fora epeidi eixe akoma ena misaoro o xronos mou!!! Sto ksenodoxeio pou rotisa prin vgo (radissonhotel) mou stelnan sto domatio me 100E/h alla xoris na tin do ennoeitai. opote claub kai pali club...dialegeis kai pairneis hehehe.

για μενα κακώς επιλεξατε Βελβετ ειναι ισως η τελευταία επιλογη που θα εκανα η απο περιεργεια αν αλαξε κατι αλλα απο οτι διαβάζω μια απο τα ιδια.
Εγω θα σου προτεινα καμα σουτρα για πιπινια με φουσκωμένα βυζιά και Κλεοπάτρα για γουστα ερωτικά.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

καλώς τον κι ας αργησε αντε παρε το  μωρό σου απο δω και πηγαινε παραπερα..

σημ.Οι φωτο απο το Ιντερνετ καμια σχεση με αιγαια. (χιουμορ ειναι).

Συνημμένα

• 1291422222_201008104.jpg
    1291422222_201008104.jpg
    35,7 KB · Εμφανίσεις: 45
  • 1291422197_201008102.jpg
    1291422197_201008102.jpg
    45,8 KB · Εμφανίσεις: 48

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom