Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Παιδεσ θελω να παω σοφια με δυο φιλους το σκ και θελω επειγοντως πληροφοριες.Παω πρωτη φορά και δεν θέλω να μου τη χαλασει τίποτα.Ονοματα απο ξενοδοχεια καλα, από κορίτσια (τις καλυτερες) και βυζαρουδες :tits:.......και για το φιλο μου καμια καλη αδυνατη.
Α και το κυριοτερο επειδη ειμαστε καλοφαγαδες που να φάμε?
Ευχαριστώ!!!!!
Συναγωνιστες βοηθηστε....
Προεδριο κεντρικης μακεδονιας οικων ανοχών και πάσης φυσης γυναικών.

οΛΟΚΛΗΡΟ ΘΡΕΝΤ ΜΕ 200+ΣΕΛΙΔΕς ΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ;;;;;;;;;;;;;;

ΘΡΕΝΤ ΜΕ ΒΙΖΙΤΕΣ;;;;;;;;;;;;;;; ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΩ.......

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Παιδεσ θελω να παω σοφια με δυο φιλους το σκ και θελω επειγοντως πληροφοριες.Παω πρωτη φορά και δεν θέλω να μου τη χαλασει τίποτα.Ονοματα απο ξενοδοχεια καλα, από κορίτσια (τις καλυτερες) και βυζαρουδες :tits:.......και για το φιλο μου καμια καλη αδυνατη.
Α και το κυριοτερο επειδη ειμαστε καλοφαγαδες που να φάμε?
Ευχαριστώ!!!!!
Συναγωνιστες βοηθηστε....
Προεδριο κεντρικης μακεδονιας οικων ανοχών και πάσης φυσης γυναικών.

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Πλάκα μας κάνεις ε;

Εδώ μέσα πάντως γράφουμε για τον πολιτισμό της Βουλγαρίας, την οικονομία, της θέση της στην Ευρώπη και άλλα τέτοια. Τώρα για βίζιτες δεν ξέρω...αν μάθεις κάτι πες μας κι εμάς....

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

και σοβαρά τώρα...αφού πας, και δοκιμάσεις κάποια από τις νέες αδοκίμαστες προτάσεις, και μας ενημερώσεις σοβαρά για την αξία τους τότε το επόμενό σου ταξίδι στην Σόφια θα έχει και bonus εξτρα.

Προτείνω ο κάθε νέος που θέλει πληροφορίες εδώ μέσα και βαριέται να διαβάσει να τιμωρείται δι'  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

και μετά αφού φέρει νέες φρέσκιες πληροφορίες να πάρει την επιπλέον γνωση. Μεταπτυχιακό. Α δίνουμε και χαρτί που μετράει στον ΑΣΕΠ.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
και σοβαρά τώρα...αφού πας, και δοκιμάσεις κάποια από τις νέες αδοκίμαστες προτάσεις, και μας ενημερώσεις σοβαρά για την αξία τους τότε το επόμενό σου ταξίδι στην Σόφια θα έχει και bonus εξτρα.

Προτείνω ο κάθε νέος που θέλει πληροφορίες εδώ μέσα και βαριέται να διαβάσει να τιμωρείται δι'  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

και μετά αφού φέρει νέες φρέσκιες πληροφορίες να πάρει την επιπλέον γνωση. Μεταπτυχιακό. Α δίνουμε και χαρτί που μετράει στον ΑΣΕΠ.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ  και δεν πιάσανε οι ζέστες  ακομη αντε να δουμε τι άλλη προταση θα πέση στο τραπεζι των πληροφοριών.

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
καλμερα
μηπως υπαρχει καμμια πληροφορια γιαυτο το τεμαχιο??

οι pics να ειναι αληθινές??
κρισι μεγα διδασκαλε Allan κα το ριξαμε στις αγγελίες
Θα ανεβω επανω τις προσεχεις ημερες

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
καλμερα

Οι φωτογραφίες είναι παντως μαιμού 100%

Χρησιμοποιείστε το TinEye για τα τσεκαρίσματα

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καλμερα

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ  οι φωτο ειναι αληθηνες η γκομενα στην Σοφια οχι  πανε εδώ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
πήγα για καφε στο Μολλ  με τον Dpk69 και  εκανα καμακι se ενα μωρό δίμετρο μεν και ευσωμο στο στήθος  πληθωρικό  24 Mαίων μεσα σε ενα λεπτο ισως και λιγότερο το εφερα στο τραπεζι μας
και.............................η εκπληξη της εκπληξης ειναι ΕΛΛΗΝΙΔΑ ορίστε;;;;;;;;;;;;;;;
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

αλλά το γουστάρωωωω πολύ διοτι ο καλός ο μυλος όλλα τα αλλέθει  και ας ειναι πατριωτάκη
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Dpk69 ακομα ψαχνη να βρη τι που πως και τι έγινε!!!!!!!!!!!!

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Αν ρωτας για το καμάκι οχι βεβαια στο φλο πανε ολοι οι Ελληνες εγω τι παω για καμακι εκει;;;;;;;;;;;; τρελος εισαι;;;;
Στο Μόλλ Σοφια ειπαμε.
στο Μall μεσα εχει Flocaffe  στο 1ο οροφο αλλα απαγορευουν το καπνισμα εξω και δεν παω πηγα μια φορα μονο και μετα την εκανα πραγματι ολο ελληνεσ μαζευονται εκει

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
στο Μall μεσα εχει Flocaffe  στο 1ο οροφο αλλα απαγορευουν το καπνισμα εξω και δεν παω πηγα μια φορα μονο και μετα την εκανα πραγματι ολο ελληνεσ μαζευονται εκει

Ακου να μαθαίνης εχει ενα μαγαζι στον 1ο οροφο το οποιο ονομάζεται CAFE_ CAFE και επιτρεπεται το καπνισμα εκει πάω και πιστεψε με........... περνανε πολλά Βουλγαρικά αστερια απο εκει και απο οτι φαινεται και Ελληνικά  αυτα θελω εγω ο γερος ο καυμενος που ψαχνει την επαγγελματικη του αποκατασταση.      χαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να σου πω κάτι ακομα εγω παω εκει για πάρτι μου  για τον καφε οχι για το καμάκι για να ασχοληθω με το καμακι πρεπει να μου κάνει δυνατο κλικ η γκομενα που θα δω  (δεν ειμαι σαβουρογάμης)και θα ασχοληθω μαζι της σπάνιο βεβαια αλλα οταν ασχοληθω να εισαι σιγουρος οτι δεν μου ξεφευγη με τιποτα .
Εχω παρη Μάστερ στο ξελόγιασμα και doctora με θεμα
(Αρραβωνιασμένες Ελληνιδες σε απιστια)
το τι κερατο εχει πεση στην Ελλαδα δεν το φανταζεσαι.

(Με παντρεμενες δεν πάω ειλικρινά, μονο αρραβωνιασμένες οι ελευθερες)

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Ακου να μαθαίνης εχει ενα μαγαζι στον 1ο οροφο το οποιο ονομάζεται CAFE_ CAFE και επιτρεπεται το καπνισμα εκει πάω και πιστεψε με........... περνανε πολλά Βουλγαρικά αστερια απο εκει και απο οτι φαινεται και Ελληνικά  αυτα θελω εγω ο γερος ο καυμενος που ψαχνει την επαγγελματικη του αποκατασταση.       χαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λεγε ρε δασκαλε να μαθαινουμε χαχαχαχα . Εγω μιλαω για το Μall ειναι κοντα στο Metropolitan to ξενοδοχειο. Με πηγαν κατι συναδελφοι. Οπως και να εχει ευχαριστω για τις πληροφοριες και τη βοηθεια σου

orestis80

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Kalispera se olous...

Mia anafora sxetika me to Hilton sti Sofia..Anebainoume gia douleies diaforoi apo ellada..proxthes irthe enas syndalelfos kai enimerwse gia ti BIBLE tou Hilton..yparxei loipon sti reception ena vivlio me pictures apo kopeles, oles original alla me times ligo akrives..100 EUR me 150EUR per hour. Vevaia eipe oti ta mwra einai typou models ktl ktl..
exeis kaneis empeireia se auto???

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Kalispera se olous...

Mia anafora sxetika me to Hilton sti Sofia..Anebainoume gia douleies diaforoi apo ellada..proxthes irthe enas syndalelfos kai enimerwse gia ti BIBLE tou Hilton..yparxei loipon sti reception ena vivlio me pictures apo kopeles, oles original alla me times ligo akrives..100 EUR me 150EUR per hour. Vevaia eipe oti ta mwra einai typou models ktl ktl..
Πρωτη φορα το ακουω αν ειναι ετσι να αλλαξω ξενοδοχειο να μενω εκει αν μαθεις γραψε κατι αδελφε

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Λεγε ρε δασκαλε να μαθαινουμε χαχαχαχα . Εγω μιλαω για το Μall ειναι κοντα στο Metropolitan to ξενοδοχειο. Με πηγαν κατι συναδελφοι. Οπως και να εχει ευχαριστω για τις πληροφοριες και τη βοηθεια σου

το δασκαλος κομένο δεν κανω εγω για δασκαλος αλλάνι και  με σπουδες στην Ανωτατη πεζοδρομιακή δεν γινεται δασκαλος αγορι μου.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Kalispera se olous...

φατε ματια  ψαρια και κοιλιά περιδρομο.
περιμενετε να σας απαντηση ο Αρκ 80 τοσοο δεν ξερω που εφτασε το νουμερο του απο τα μπαναρισματα.

Ολλα μα όλλα τα ξενοδοχεια εχουν γκομενες,δηλαδή οι Μάγκες τις ρεσεψιον και οχι μονο απο το μπελλ μπου εως τον φυλακα και το ταξιτζη.
περνουν την μιζα τους οποτε με αυτα τα λεφτα ναι εχουν καλα κομματια αλλα δεν ειναι και ο κανονας τις ιδιες μπορει να τις δεις να δουλευουν σε καποια στριπ κλαμπ και να τις πα'ιρνεις με 75 ευρω την ωρα. Αντε πολλά σας ειπα πάλι.

Χ_other κατσε στα αυγά σου εσενα δεν σου χρειαζονται αυτα εχεις πολλες επιλογες εκτος και αν σε περισεύουν για τεστ ντραιβ αλλα ειναι πολλά τα λεφτα Αρηηηηηηηηη.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χαχαχαχαχα η μαμιμενη η κριση μας κατεστρεψε ρε  Αllaν,  ασε θα ανεβω πανς και θα τα πουμε  να περνας καλα ρε φιλε

Καλα παρε ενα μωρο σαν αυτα που γουσταρης και για την ξενάγηση τα λετε μονοι σας

Σε ενοχλη η εθνικοτητα μηπως ;;;;;;;;;

Συνημμένα

• goustoziko moro.png
    goustoziko moro.png
    140,6 KB · Εμφανίσεις: 28

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom