Γεια σας συμπολεμιστές και πάλι,
δεν ξέρω αν έχει μέχρι έχει γίνει κάποια αναφορά στο θέμα διαμονής, αλλά μπορώ να αναφέρω κάποιες προτάσεις και αν σας είναι γνωστές τι είχαμε τι χάσαμε:
1.
Λοιπόν για όποιον θέλει διαμέρισμα και όχι δωμάτιο ξενοδοχείου αυτή εδώ η διεύθυνση είναι μια καλή περίτωση.
Τα κτίρια στα οποία βρίσκονται είναι συνήθως άθλια και πολλές φορές χωρίς ανελκυστήρα, αλλά μέσα τα διαμερίσματα είναι λουξ και το λέω γιατί έχω μείνει σε κάποια από αυτά και πραγματικά αξίζουν και το τελευταίο ευρώ και εκτός των άλλων έχεις και την άνεση του διαμερίσματος και όχι την φασαρία του ξενοδοχείου και ιδίως για αυτούς που θέλουν και κάποια διακριτικότητα (τα περισσότερα βρίσκονται στο κέντρο).
Τιμές: 1 υπνοδωμάτιο από 30 εώς 60 ευρώ, 2 υπνοδωμάτια από 60 εώς 90 ευρώ.
2.
Το EASY HOTEL είναι της γνωστής αλυσίδας EASYJETS και EASYCRUISES του Κύπριου επιχειρηματία (ξεχνάω το όνομα), είναι ολοκαίνουριο και με πολυ ιδιαίτερο design αλλά το μείον του είναι ότι δεν επιτρέπεται το κάπνισμα (κοντά στο κέντρο).
Τιμές: από 20 εώς 30 ευρώ.
Έχει και άλλα πολλά ξενοδοχεία με χαμηλές τιμές, όταν έχω χρόνο μπορώ να αναφερθώ αν σας ενδιαφέρει.