Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
το κατω με τις τζαμαριες μαζευε ποιο καλο κοσμο
ναι
εκει πηγαινα με τις τζαμαριες
ειχα γνωρισει και κατι τυπους ελληνες φοιτητες που ξεραν καλα μουνια.Τα μουνακια αυτα τους λεγαν να κανουν κονε με ελληνες μπιζνεςμεν (απο τους πρωτους που πηγαν) στ χοτελ rodina για βιζιτα ....ζητουσαν 150 $ τοτε και ενα γαμησι τζαμπα στον ελληνα φοιτητη μεσαζοντα... ;)
εκει στο rodina ειχα γνωρισει ελληνα επωνυμο (τοτε) επιχειρηματια που μου προτεινε να αναλαβω ΟΛΗΝ την αντιπροσωπεια του στην βουλγαρια (καραμελοειδη-μπισκοτα κτλ) και εγω ο βλακας αρνηθηκα..........................................................τωρα γραφω απο την ολλανδια 18 χρονια μετα και δεν εχω μια στην τσεπη
στερνη μου γνωση να σ'ειχα πρωτα

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δν ερχομαι σε αντιπαραθεσει με κανεναν, σε ποια περιοχη μενεις;;

Κεντρο Στο Σερατον γιατι εχει σημασια;;;;;;;;;;

απο πληροφοριες πασχουμε σχετικα με το ενδειαφερον μας ολα τα αλλα ειναι αδιαφορα καταλαβετο.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ναι
εκει πηγαινα με τις τζαμαριες
ειχα γνωρισει και κατι τυπους ελληνες φοιτητες που ξεραν καλα μουνια.Τα μουνακια αυτα τους λεγαν να κανουν κονε με ελληνες μπιζνεςμεν (απο τους πρωτους που πηγαν) στ χοτελ rodina για βιζιτα ....ζητουσαν 150 $ τοτε και ενα γαμησι τζαμπα στον ελληνα φοιτητη μεσαζοντα... ;)
εκει στο rodina ειχα γνωρισει ελληνα επωνυμο (τοτε) επιχειρηματια που μου προτεινε να αναλαβω ΟΛΗΝ την αντιπροσωπεια του στην βουλγαρια (καραμελοειδη-μπισκοτα κτλ) και εγω ο βλακας αρνηθηκα..........................................................τωρα γραφω απο την ολλανδια 18 χρονια μετα και δεν εχω μια στην τσεπη
στερνη μου γνωση να σ'ειχα πρωτα
ροντινα....με κωνσταντινιδη ειχες ανεβει ε;; τα 150 τοτε ηταν πολλα, 70 με 80 ζητουσαν στα ξενοδοχεια, ροντινα, νοβοτελ, νιου οτανι, στο σερατον μονο ζητουσαν 100, μαλλον εβαζαν και οι τυποι στην τσεπη λεφτα

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
μεσα στο σερατον;;;

οχι ρε το ειπα 100 φορες απλα δεν θα το προσεξες 50 μετρα πισω απο το Σερρατον
γιατι τι σημασια εχει;;;
ειναι δυνατον να σου λεω οτι δεν αντεχω οικονομικα  να ακολουθω τους φιλους που ερχονται για γουστα ΠΣΚ και να μενω μεσα στο Σερατον;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
οχι ρε το ειπα 100 φορες απλα δεν θα το προσεξες 50 μετρα πισω απο το Σερρατον
γιατι τι σημασια εχει;;;
ειναι δυνατον να σου λεω οτι δεν αντεχω οικονομικα  να ακολουθω τους φιλους που ερχονται για γουστα ΠΣΚ και να μενω μεσα στο Σερατον;;
50 μετρα πισω απο το σερατον ειναι η μια βυζαντινη εκκλησια και καπακι η κρατικη ασφαλεια, ξανασκεψου το που μενεις

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καμαρι μου αυτα που μου απαντουσες τα μιλανε οι γυφτοβουλγαροι, ξερεις οι σκουρουτσικοι που μαζευουν εδω πορτοκαλια, ωραιες παρεες κανεις, τετοιες γνωριζεις και στους αλλους
;;

οχι εισαι λάθος εγω δεν μπορω να απαντησω στην ερωτηση σου αλλά οσοι ετυχαν της προοτροπης μου τοσο απο το σαιτ οσο και απο τα στριπ κλαμπ που επισκεφτηκαμε να σου απαντησουν σχετικα.

παρ 'ολη την αντιθετη αποψη σου μπορεις να σεινησφερεις με πληροφοριες προσφατες και οχι προ εικοσαετίας ;;

Εισαι καλοδεχουμενος  δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
οχι εισαι λάθος εγω δεν μπορω να απαντησω στην ερωτηση σου αλλά οσοι ετυχαν της προοτροπης μου τοσο απο το σαιτ οσο και απο τα στριπ κλαμπ που επισκεφτηκαμε να σου απαντησουν σχετικα.

παρ 'ολη την αντιθετη αποψη σου μπορεις να σεινησφερεις με πληροφοριες προσφατες και οχι προ εικοσαετίας ;;

Εισαι καλοδεχουμενος  δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα.
με τουριστικο οδηγο τους ξεναγεις;;; ακομα επιμενεις οτι μενεις πισω απο το σερατον 50μ;;;;;

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
50 μετρα πισω απο το σερατον ειναι η μια βυζαντινη εκκλησια και καπακι η κρατικη ασφαλεια, ξανασκεψου το που μενεις
Απο οτι φαινεται εχει πολλα χρονια ναρθεις Σοφια δεν ειναι εκει η κρατικη ασφαλεια αλλα το προεδρικο μεγαρο.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
ρε φιλε με το μπαρδον αλλα δεν καταλαβαινω την εμμονη σου να μαθεις που μενει ο αλλαν.
γιατι?? γραμμα θα του στειλεις?
η διευθυνση του στην σοφια αλλα και τι δουλεια κανει, αν κανει ,ειναι προσωπικο θεμα και δεν αφορα το σαιτ που λεγετε bourdela ,αυτο που ξερω ειναι πως ο αλλαν συνισφερει τα μεγιστα στους ελληνες σεξοεκδρομεις,οπως αναφερουν φιλοι που πηγαν.
Εσυ μενεις εκει πλεον?
Εχεις κανα update? Κανα νεο? καμμια αναφορα?
Αυτα μ ενδιαφερουν και οχι που μενει ο αλλαν η καποιος αλλος

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
με τουριστικο οδηγο τους ξεναγεις;;; ακομα επιμενεις οτι μενεις πισω απο το σερατον 50μ;;;;;
ναι ρε θα παρω το μέτρο να μετρησω αν ειναι 50 η 60 μετρα πας καλά;;;;;
Ξερεις ποσα χρονια εχουν περαση απο τοτε που εφυγε η κρατικη ασφαλεια απο εδω που λές;;;;;
Τωρα ειναι προεδρικο μεγαρο.

Ποσα χρονια εχεις να ερθης;;;;;; και τι σημασια εχει που μένω;;;; θα μου στειλης δωράκι;;;;;;;;;;;;;;;

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

εγω δεν ξεναγώ κανεναν φιλε ,
μαζευομαστε παρεες και περνάμαι καλά εσυ γιατι τρωγεσαι;;; θα μου πείς ;;; μηπως ανηκεις στον τουριστικό κλαδο και χανεις το μεροκαματο και τις μίζες;;;;;;;;
δεν καταλαβαινω την εμονη σου ουτε και κανενας αλλος νομίζω.
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
μηπως θελεις να σου στειλω και τα συμβολαια αγοράς του σπιτιου;;

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ναι ρε θα παρω το μετρο να μετρησω αν ειναι 50 η 60 μετρα πας καλά;;;;;
Ξερεις ποσα χρονια εχουν περαση απο τοτε που εφυγε η κρατικη ασφαλεια απο εδω που λές;;;;;
Τωρα ειναι προεδρικο μεγαρο.

Ποσα χρονια εχεις να ερθης;;;;;; και τι σημασια εχει που μένω;;;; θα μου στειλης δωράκι;;;;;;;;;;;;;;;
αστο φιλε, ουτε που μενεις δεν ξερεις, λεωφοριακι και εδκρομουλα μπας και γαμισουμε καμια πουτανα το σαββατοκυριακο στο ξενοδοχειο, αστο

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Νασαι καλά παντως εκανες ρεκορ ακροαματικοτητας 30 φιλοι διαβαζουν τα κακώς κειμενα μας αλλά για να γραψη δεν γραφη κανενας εμενα αυτο ειναι το προβλημα μου ολλα τα άλλα παντελως αδιαφορον.

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
αστο φιλε, ουτε που μενεις δεν ξερεις, λεωφοριακι και εδκρομουλα μπας και γαμισουμε καμια πουτανα το σαββατοκυριακο στο ξενοδοχειο, αστο
Αλαν αστον να τον μαδησουν πως θα επιζησουν και οι φιλες μας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom