Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αυτοι που συνηθως τα κανουν αυτα κρυβονται πισω απο την ανωνυμια του σαιτ...και προσπαθουν να χτυπουν αυτους που ειναι γνωστοι στους περισσοτερους απο εμας...εγω επειδη σε ξερω θα πω οτι εισαι ενας ευπολυπτος επιχειρηματιας και οποτε ηρθες στη μολδαβια εισουν ενταξει...

ρε Δημητρη ποιον αφορα και γιατι το αν ειμαι ετσι  ή αλοιώς;;;;;;;;;;
εσυ ειδικα και η μεγαλη σου παρεα απο Μολδαβια φιλοξενηθηκατε και σε καποιες τουριστικες εγκαταστασεις της οικογενειας μου ( επι πληρωμη φυσικά) οπότε ποιος ειναι αυτος που πεταει κοτσανες και λεει οτι του κατεβη ;;;; ασ μας πει.

εδω ειμαστε για να ανταλασουμε τις εμπειριες μας και οχι να εχουμε αντιπαραθεσεις ανουσιες.

Εγω δεν καταλαβαινω αλλα κατα καιρους ολο και καποιος σε ολλα τα θρεντ κανει τον πολυξερω και επι τους ουσιας μηδέν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ένα θρεντ υπήρχε που είχε ΜΟΝΟ πληροφορίες και το γαμήσανε κι αυτό...

επι της ευκαιρίας αλλαν ανεβαίνω μάλλον σε 10 μέρες πάνω

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και βεβαια εμεινα στα διανερισματα σου...και μαλιστα καινουρια...και στο θρεντ της μολδαβιας ολο και καποιος ζηλιαρης τα χωνει αλλα τιποτα ,μηδεν ...η ζηλεια ειναι και τιποτε αλλο

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ένα θρεντ υπήρχε που είχε ΜΟΝΟ πληροφορίες και το γαμήσανε κι αυτό...

επι της ευκαιρίας αλλαν ανεβαίνω μάλλον σε 10 μέρες πάνω

εεεεεεεεεεε το καθε χωριο εχει τον τρελο του,
απο το δικο μας δηλαδη γιατι να ελειπε;;;;

εδω θα ειμαι φιλε εκτος απο την 1η Μαρτη εχω μια υποθεση στην Ελλαδα και επιστροφη πισω.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καλημερα σε ολους και ειδικα στον αλλαν που απο οτι καταλαβα ειναι η πηγη και η ψυχη του εν λογου θρεντ!! respect 2 allan :headbang2: :headbang2: :headbang2:
σκεφτομαι να εκδραμω κι εγω Σοφια τον αλλο μηνα και σκεφτομουν οτι θα ηταν χρησιμο αν ειχα τηνβ οηθεια καποιου ( βλ. αλλαν) να με καθοδηγησει στην Σοφια, εχω ερθει καμποσες φορες αλλα μονο για δουλεια και καθοτι ημουν παντοτε με συνοδεια δεν γνωριζω και πολλα.. ( συνοδεια συναδελφικη )
επισης αν μπορεις να μου κανεις μια εκτιμηση κοστους για ΠΣΚ με ξενοδοχειο (τελευταια φορα εμεινα radisson blue grand) ωστοσο εχω μεινει και σε καποιο διαμερισμα πολυ καθαρο και ευρυχωρο που μου ειχε συστησει μια συναδελφοσ απο Σοφια vitoshka apartments Κοκ..
ευχαριστω γαι την βοηθεια και keep on sharing the knowledge

Να δεις φιλε μου που πιστευω, οτι καποιος ενοχληθηκε απο την απαντηση που σου εδωσα
και ξεκινησε να τραγουδα τον Νταλαρα ακαπελα.

Ρε μπας και εγινα αιτια να χαση κανενας  γνωστος σου τιποτα ΜΙΖΕς ΑΠΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΊΕς ΠΑΡΕΕς ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ;;;;;;;;;;;;;;;;

Συγνωμη αν ειναι ετσι.................................. αλά θα το ξανακανω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και βεβαια εμεινα στα διανερισματα σου...και μαλιστα καινουρια...και στο θρεντ της μολδαβιας ολο και καποιος ζηλιαρης τα χωνει αλλα τιποτα ,μηδεν ...η ζηλεια ειναι και τιποτε αλλο
εγώ πάντως δεν ξαναέρχομαι - είπες πως δεν με θέλεις...

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εγώ πάντως δεν ξαναέρχομαι - είπες πως δεν με θέλεις...

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Για να σοβαρευτουμε λιγο η φιλία -  φιλία  αλά η δουλειά δουλειά  εγω δεν διώχνω κανεναν ειμαι σαν τους εβραίους ακομα και η σκονη που θα αφησουν οι πελάτες περνωντας απο περιεργεια να δουν τα διαμερισματα εχει αξια.

Και γεματος να ειμαι θα προπαθησω να τους βολεψω σε άλλα τουριστικα καταλυματα
ααααααααααα το καλο να λεγεται οπως και το κακκό.

αντε να κανουμε και λιγο διαφημηση το σημειο μπας και πετυχουμε την επαγγελματικη μας αποκατασταση υστερα απο 32 χρονια δουλειας.......

Συνημμένα

• samsoung 037.jpg
    samsoung 037.jpg
    58,3 KB · Εμφανίσεις: 58
  • samsoung 041.jpg
    samsoung 041.jpg
    60,7 KB · Εμφανίσεις: 36
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Allan ειμαι μαζι σου..

Αυτο ελειπε να μην εισουν κι ας σου τα χωνω χοντρα......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν θελουμε νταβατζιδες και μιζαδώρους στην παρεα μας ξερουμε να τα τρωμε  και να μας τα τρωνε ενοιωτε  και χωρις αυτους.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ασε ρε συ μας γαμησες ολες τις γκομενες εδω πανω

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μολντο τα ιδια μου κανει και εδω οχι μονο Σοφια αλλά αρχισε και της Θεσσαλονικης
τα εγχωρια προιόντα  δεν του ξεφευγη τιποτα.

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Τι έγινε ρε παιδιά! πήρε φωτιά το θρέντ.

Το φρούτο είναι αυτο ρε allan και στην έπεσε;

Η μαλακία ξέρεις βαράει στον εγκέφαλο...δώστου κανένα καλό tip να ξελαμπικάρει

Εκτός κι αν είναι κανένας αγαπούλης της Σόφιας και του  :zfuck: την αγάπη του

ΚΑΝΕΝΑΝ νομίζω δεν ενδιαφέρει εδώ μέσα τι δουλειά κάνει ο καθένας μας, που μένει, που δουλεύει κτλ.  Εδώ αντλάσσουμε πληροφορίες, εμπειρίες και λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

ΚΑΝΕΝΑΝ νομίζω δεν ενδιαφέρει εδώ μέσα τι δουλειά κάνει ο καθένας μας, που μένει, που δουλεύει κτλ.  Εδώ αντλάσσουμε πληροφορίες, εμπειρίες και λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα

ΕΕΕΕΕΕ ολοι εχουν απο ενα μαυρο προβατο γιατι να ελειπε απο εμας;;;;;;;  εαν πάντως
καταλαβω και τον λόγο που μου την επεσε θα μπορουσα και να σου απαντησω.
εαν αθελα μου του εκανα καποια ζημία μπορω να επανορθωσω και υλικα και πνευματικα να του ζητησω συγνωμη ουδεις ΑΣΦΑΛΤΟΣ οπως ειπε και η LADY D.

Δεν πειράζει ομως ανεβασαμε ακροαματικοτητα και 6 σελιδες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: και αντιπαραθεσεων ανουσιες ως προς τα ενδειαφεροντα μας.

Μονο που δεν ηξερε μάλλον οτι δεν ειμαι αγνωστος στους περισσοτερους εδω μεσα και γνωριζομαστε προσωπικα και κανουμε της παρεεστικες εξορμησεις πολλα χρονια πριν να ερθω  Σόφια.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Χαιβάν ντοκτορ Εγω ειμαι Αντρας με το ΑΛΦΑ κεφαλαιο και δεν κρυβωμαι θελεις
να αναφερω με κοπυ ακριβως οτι μου εγραψες στο πμ?????????????
και αν υπαρχει μια δοση αληθειας να μας το επιβεβαιωση ο οποιοσδήποτε;;;;

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
ΕΕΕΕΕΕ ολοι εχουν απο ενα μαυρο προβατο γιατι να ελειπε απο εμας;;;;;;;  εαν πάντως
καταλαβω και τον λόγο που μου την επεσε θα μπορουσα και να σου απαντησω.
εαν αθελα μου του εκανα καποια ζημία μπορω να επανορθωσω και υλικα και πνευματικα να του ζητησω συγνωμη ουδεις ΑΣΦΑΛΤΟΣ οπως ειπε και η LADY D.

Δεν πειράζει ομως ανεβασαμε ακροαματικοτητα και 6 σελιδες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: και αντιπαραθεσεων ανουσιες ως προς τα ενδειαφεροντα μας.

Μονο που δεν ηξερε μάλλον οτι δεν ειμαι αγνωστος στους περισσοτερους εδω μεσα και γνωριζομαστε προσωπικα και κανουμε της παρεεστικες εξορμησεις πολλα χρονια πριν να ερθω  Σόφια.
μη μιλας για μαυρα προβατα γιατι μπορει να σε ακουσει το δικο μου απο λονδινο ντεεε
και μετα θα πρεπει να αποδειξεις οτι ειναι οντως μαυρο και οχι αλλης αποχρωσης με φωτογραφια υψηλης αναλυσεως βεβαιως βεβαιως  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cooljohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
ρε Αλλαν πας καλά; την έπεσε ο άγνωστος Χις με τις παπάρες του και θα του δώσεις και εκκαθαριστικό δημοσίως;  :tickedoff:
ρε φίλε σύνελθε λίγο!!! τι είναι αυτά που γράφεις! σε πείραξε το κρύο εκεί πάνω;  :2funny:
ρε φιλαράκια κουλάρετε όλοι μαζί! αγνοήστε τον τύπο. τόσο απλά! ας είναι όποιος θέλει κι ας λέει ότι θέλει. σβου στα σπαμ και παμ παρακάτω  :2funny:
άντε μη χέσω με τους κομπλεξάρες, την έχουν δει ταγματασφαλίτες πίσω απο την ανωνυμια τους :tickedoff:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Κι εγώ είμαι με Άλλαννννν!!!!! Ρισπέκτ!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε Αλλαν πας καλά; την έπεσε ο άγνωστος Χις με τις παπάρες του και θα του δώσεις και εκκαθαριστικό δημοσίως;  :tickedoff:
ρε φίλε σύνελθε λίγο!!! τι είναι αυτά που γράφεις! σε πείραξε το κρύο εκεί πάνω;  :2funny:
ρε φιλαράκια κουλάρετε όλοι μαζί! αγνοήστε τον τύπο. τόσο απλά! ας είναι όποιος θέλει κι ας λέει ότι θέλει. σβου στα σπαμ και παμ παρακάτω  :2funny:
άντε μη χέσω με τους κομπλεξάρες, την έχουν δει ταγματασφαλίτες πίσω απο την ανωνυμια τους :tickedoff:

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  Γιάννη τι κανεις;;;
καιρό ειχανα σε διαβάσω.
εισαι καλά;;;;;
χεραιτισματα στην παρεα της Αθήνας.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

σε αυτο εχεις άδικο...
ποτέ δεν ξέρεις
δύο φυσιολογικοί άνθρωποι που θα γνωριστούν δεν θα μιλήσουνε μόνο για γκόμενες
στο κάτω κάτω αν μπορώ εγώ να βοηθήσω κάποιον επαγγελματικά γιατί να μην το κάνω; θα μου πέσει βάρος στη μέση;

τι λες τώρα.....γιαυτό καταντήσαμε να προσπαθούμε στην Ελλάδα να μετρήσουμε τα μαχαίρια στην πλάτη μας ο καθένας...

Άλλαν...'εχω ραντεβουδάκι πάνω... από επαρχία.
ουσιαστικά θα ανέβω μόνο για αυτό, πρακτικά θα κάνω και κάποιες επαφές για τη δουλειά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom