Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Νασαι καλά παντως εκανες ρεκορ ακροαματικοτητας 30 φιλοι διαβαζουν τα κακώς κειμενα μας αλλά για να γραψη δεν γραφη κανενας εμενα αυτο ειναι το προβλημα μου ολλα τα άλλα παντελως αδιαφορον.
καλα κρασια, απο που εισαι απο την ελλαδα;;

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αστο φιλε, ουτε που μενεις δεν ξερεις, λεωφοριακι και εδκρομουλα μπας και γαμισουμε καμια πουτανα το σαββατοκυριακο στο ξενοδοχειο, αστο

ρε τι προβλημα εχεις θα μας πεις;; εδω μια παρεα ειμαστε θελεις να σου δωσω και ακριβή διευθυνση γιατι;;;; απαντησε μου τι λογο εχεις και κολοτρωγεσαι;;;
τι δουλεια ειπαμε κανεις;;;;;;;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ρε τι προβλημα εχεις θα μας πεις;; εδω μια παρεα ειμαστε θελεις να σου δωσω και ακριβή διευθυνση γιατι;;;; απαντησε μου τι λογο εχεις και κολοτρωγεσαι;;;
τι δουλεια ειπαμε κανεις;;;;;;;;
γαμαω περιεργους, αλλο εχεις να ρωτησεις;;

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
γαμαω περιεργους, αλλο εχεις να ρωτησεις;;

εισαι  βλάκας και ανοητος τελικα........... εσυ ρωτας οχι εγω,
και να μαθης να μιλας και να σεβεσαι το παρόν θρεντ  και τους φιλους που το διαβάζουν.

μπορεις να φυγης σε παρακαλω για να μην αναγκαστω να το ζητησω απο τους διαχειριστες;;;
εισαι αναξιος της παρεας μας  χαίρετε.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εισαι  βλάκας και ανοητος τελικα εσυ ρωτας οχι εγω,
και να μαθης να μιλας και να σεβεσαι το παρόν θρεντ  και τους φιλους που το διαβάζουν.

μπορεις να φυγης σε παρακαλω για να μην αναγκαστω να το ζητησω απο τους διαχειριστες;;;
εισαι αναξιος της παρεας μας  χαίρετε.
προσπαθω να σου πω με τροπο οτι διαλεξες λαθος τροπο επαγγελματικης αποκαταστασης, καταλαβαινεις πολυ καλα τι εννοω, ετσι δεν ειναι;

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
ναι ρε θα παρω το μέτρο να μετρησω αν ειναι 50 η 60 μετρα πας καλά;;;;;
Ξερεις ποσα χρονια εχουν περαση απο τοτε που εφυγε η κρατικη ασφαλεια απο εδω που λές;;;;;
Τωρα ειναι προεδρικο μεγαρο.

Ποσα χρονια εχεις να ερθης;;;;;; και τι σημασια εχει που μένω;;;; θα μου στειλης δωράκι;;;;;;;;;;;;;;;
λουλουδια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
προσπαθω να σου πω με τροπο οτι διαλεξες λαθος τροπο επαγγελματικης αποκαταστασης, καταλαβαινεις πολυ καλα τι εννοω, ετσι δεν ειναι;
κι ετσι να ειναι τι σε πειραζει ρε φιλε?????

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εισαι  βλάκας και ανοητος τελικα........... εσυ ρωτας οχι εγω,
και να μαθης να μιλας και να σεβεσαι το παρόν θρεντ  και τους φιλους που το διαβάζουν.

εισαι αναξιος της παρεας μας  χαίρετε.
σε ξερω....

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Να πεις οτι θελεις φιλε αλλα το να μιλάς με απρεπεια δεν σου το επιτρεπω κοιτα λοιπον να μαθαινεις γιατι δεν ιδεα με ποιον μιλας.

Επαγγελματικη αποκατασταση ψαχνεις εσυ και πολοι αλλοι διοτι εχετε αναγκη τα της επιβιωσης οικογενειες κλπ.

Εγω δεν ψαχνω καμια δουλειά καμια επαγγελματικη αποκατασταση και δεν χρειαζομαι χρηματα επιβιωσης καθοτι εχω κανει το κουμαντο μου εδω και 32 χρονια με ενσημα κολλημενα καταλαβες;;;

Με δυο ανωνυμες εταιρειες στο χωρο της πληροφορικης και στις κατασκευες και με πολλά ακινητα που μπορω να επιβιωσω και γω και πολλα μελη της οικογενειας μου.
με 5 εκατομυρια ευρω τσιπη σε υποχρεωσεις προς τραπεζες και εφοριες που δεν θα δωθουν ποτε

αν λοιπον υπαινισεσαι κατι για μενα να το πεις ανοιχτα διοτι εμενα με γνωριζουν πολοι εδω μεσα εσενα ΟΧΙ.

Και εφοσον δεν καταλαβαίνω τι ενοεις σε προκαλω να μιλησης ανοιχτα εμεις εδω ειμαστε μια παρεα.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
κι ετσι να ειναι τι σε πειραζει ρε φιλε?????

Τασσο χθεσινες πουτανες σημερινοι νταβατζήδες το καταλαβες;;;;;;

Μαλλον κατι εχασε στην διαδρομη απο Μιζες ή μεροκαματο και ξεσπάει χωρις να ξερω τον λογο ειλικρινα.
Αν συμβαινη κατι τετοιο να ζητησω συγνωμη που αθελα μου εχασε την προμηθεια του.

Εγω κανω την πλακα μου εδω παρεα με τους συναθλητες μου δεν με ενδειαφερουν τα υπολοιπα ετσι κι αλλιως το μοναστηρι να ειναι καλα πρεπει να παω για την  καλοκαιρινη σαιζόν.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω ναι αυτος ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Δεν νομιζω.
αυτοι που συνηθως τα κανουν αυτα κρυβονται πισω απο την ανωνυμια του σαιτ...και προσπαθουν να χτυπουν αυτους που ειναι γνωστοι στους περισσοτερους απο εμας...εγω επειδη σε ξερω θα πω οτι εισαι ενας ευπολυπτος επιχειρηματιας και οποτε ηρθες στη μολδαβια εισουν ενταξει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom