Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
πλακα πλακα δεν θυμαμαι αν το εχω ξαναπει
εχω κανει σοφια 1 χρονο το 93....
και περασα καλα....πηγα για μπιζνες....και μου τα φαγαν κατι καλοπαιδα εκει ...δε βαριεσαι...μειναν τα γουστα
τοτε ουτε το goodys δεν υπηρχε
εμενα στο εντεκα (ο τονος στο α) και χατζηδημητερ σε ενα γαματο διαμερισμα με 100$ τον μηνα ,επιπλωμενο και πληρωμενα ολα
ειχα την τυχη να γνωρισω και μια βουλγαρα την πρωτη μου μερα εκει που μιλουσε ελληνικα και την ειχα για συνοδο/σεξ/μεταφραστρια
κυριως βγαιναμε στο cska (τσε σε κα) ηταν ενα κλαμπ που συχναζαν ελληνες και βιυλγαρες που ψαχναν δεσμο με ελληνες

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
πΩΣ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΑΣΣΟ..................
Ποιος ξερει απο τους νεους τι εστι Δομή;;;;;;;;;;;;;;;

Τα ως ανω ας τα λαβουν υπο οψιν ολοι οι ενδειφερομενοι διοτι το τζαμπα πεθανε  NO MONEY NO SEX.
θα γινεις και συ συνδρομητικος?????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
και περασα καλα....πηγα για μπιζνες....και μου τα φαγαν κατι καλοπαιδα εκει ...δε βαριεσαι...μειναν τα γουστα
εμενα στο εντεκα (ο τονος στο α) και χατζηδημητερ σε ενα γαματο διαμερισμα με 100$ τον μηνα ,επιπλωμενο και πληρωμενα ολα
ειχα την τυχη να γνωρισω και μια βουλγαρα την πρωτη μου μερα εκει που μιλουσε ελληνικα και την ειχα για συνοδο/σεξ/μεταφραστρια
κυριως βγαιναμε στο cska (τσε σε κα) ηταν ενα κλαμπ που συχναζαν ελληνες και βιυλγαρες που ψαχναν δεσμο με ελληνες

Ουτε τωρα υπαρχει Goodys  εγινε φλοκαφε.

και εδω παει το γελιο του χαιβαν ντοκτορ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
θα γινεις και συ συνδρομητικος?????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγω πάντα ειμουν συνδρομητικος φιλε και ειναι λογικο εγω δεν εχω την οικονομικη διαθεση να ακολουθω στα γουστα το καθε συναδελφου που ερχετε εδω και ζητα να πάμε
για λαίφ νάιτ ιν Σοφια σιτι.
Τα εξοδα μου ποτα μετακινησεις τα καλυπτουν οι φιλοι που ζηταν την εξοδο παρεα μου διοτι ειπαμε κριση οικονομικη σε όλλα τα επιπεδα.
NO MONEY NO SEX.

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
εγω πάντα ειμουν συνδρομητικος φιλε και ειναι λογικο εγω δεν εχω την οικονομικη διαθεση να ακολουθω στα γουστα το καθε συναδελφου που ερχετε εδω και ζητα να πάμε
Τα εξοδα μου ποτα μετακινησεις τα καλυπτουν οι φιλοι που ζηταν την εξοδο παρεα μου διοτι ειπαμε κριση οικονομικη σε όλλα τα επιπεδα.
NO MONEY NO SEX.
Εισαι και ο πρωτος παντα αναμφισβητητα! Σε λιγο θα γινεις και μεταφραστης επισημος.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
NO MONEY NO SEX.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: στο ειπα οτι θα τρως κραξιμο

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
, μονο ελληνες συχναζαν και βουλγαρες που τα ειχαν με ελληνες

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: στο ειπα οτι θα τρως κραξιμο

Αντι να λες μαλακιες  δεν αναλαμβανεις εσυ να ενημερωνεις , να κανεις τεστ ντραιβ  και να τρως τις φώλες και να ξοδευεσαι ;;;;
και να μην γραφεις κανεις εδω καμια πληροφορια να δουμε αν θα σου αρεσε;;;;;;
Η μηπως θα εβγαινες συνεχως με τον καθε επισκεπτη εδω αν δεν αντεχες οικονομικα;;;
επι την ευκαιρία δωσε μας τα φωτα σου εσυ που τα ξερεις όλλα  διοτι εγω ειμαι στην εξερευνηση ακομα ψαχνωμαι καθότι δεν ειδα και καμια σημαντικη και ουσιαστικη πληροφορια απο μερου σου.

σημ.: Μην αρχισης παλι τα πμ στα Βουλγαρικα διοτι ουτε οι Βουλγαρες φιλες μου καταλαβαν ακριβως τι γραφεις ποσο μαλλον εγω που ειμαι ασχετος με τα Βουλγαρικά.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Αντι να λες μαλακιες  δεν αναλαμβανεις εσυ να ενημερωνεις , να κανεις τεστ ντραιβ  και να τρως τις φώλες και να ξοδευεσαι ;;;;
Η μηπως θα εβγαινες συναιχως με τον καθε επισκεπτη εδω αν δεν αντεχες οικονομικα;;;
επι την ευκαιρία δωσε μας τα φωτα σου εσυ που τα ξερεις όλλα  διοτι εγω ειμαι στην εξερευνηση ακομα ψαχνωμαι καθότι δεν ειδα και καμια σημαντικη και ουσιαστικη πληροφορια απο μερου σου.

σημ.: Μην αρχισης παλι τα πμ στα Βουλγαρικα διοτι ουτε οι Βουλγαρες φιλες μου καταλαβαν ακριβως τι γραφεις ποσο μαλλον εγω που ειμαι ασχετος με τα Βουλγαρικά.
συνεχισε και θα σε κραζω, τι δουλεια κανεις στην βουλγαρια ειπαμε;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Η μηπως θα εβγαινες συνεχως με τον καθε επισκεπτη εδω αν δεν αντεχες οικονομικα;;;

καμαρι μου αυτα που μου απαντουσες τα μιλανε οι γυφτοβουλγαροι, ξερεις οι σκουρουτσικοι που μαζευουν εδω πορτοκαλια, ωραιες παρεες κανεις, τετοιες γνωριζεις και στους αλλους
;;

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
συνεχισε και θα σε κραζω, τι δουλεια κανεις στην βουλγαρια ειπαμε;;

Πουλάω φυκια για μεταξωτες κορδέλες  στους Βουλγαρους  εσύ;;;;;;;;;;;;

επι της Ουσίας θα μας δωσης καμια πληροφορια;; αντικειμενική και σχετικη με τον σεξοτουρισμό που μας ενδειαφέρει;;;;; 

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
ρωτησε τον αν ολα αυτα που γραφει ειναι αληθεια
Συγνωμη αλλα επειδη τον ξερω προσωπικα και τον συνανταω και αρκετα συχνα απο οτι βλεπω αληθινα ειναι οτιδηποτε εχει γραψει.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Πουλάω φυκια για μεταξωτες κορδέλες  στους Βουλγαρους  εσύ;;;;;;;;;;;;

επι της Ουσίας θα μας δωσης καμια πληροφορια;; αντικειμενική και σχετικη με τον σεξοτουρισμό που μας ενδειαφέρει;;;;; 
απαντησε μου τι δουλεια κανεις και θα τα πουμε

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρωτησε τον αν ολα αυτα που γραφει ειναι αληθεια

αν κατι δεν στεκη να το πεις ανοιχτα εδω φιλε οχι με υπονοουμενα διοτι εμενα με γνωριζουν προσωπικα αρκετα μέλη απο την Ελλαδα οχι τωρα που ηρθα για να βγαλω τον χειμώνα.
εσυ κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια και τις αερολογιες.
Επισης αναφερεσαι σε ατομα που με γνωριζουν ενω εσενα οχι.
Εισαι καλοδεχουμενως ασχετα την κακια  σου οποτε θελεις να βρεθουμε για καφε δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα.
Ξερεις ειναι ευκολο να  εχουμε αντιπαραθεσεις.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αν κατι δεν στεκη να το πεις ανοιχτα εδω φιλε οχι με υπονοουμενα διοτι εμενα με γνωριζουν προσωπικα αρκετα μέλη απο την Ελλαδα οχι τωρα που ηρθα για να βγαλω τον χειμώνα.
εσυ κρυβεσε πισω απο την ανωνυμια και τις αερολογιες.
Επισης αναφερεσε σε ατομα που με γνωριζουν ενω εσενα οχι.
Εισαι καλοδεχουμενως ασχετα την κακια  σου οποτε θλεις να βρεθουμε για καφε δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα.
Ξερεις ειναι ευκολο να  εχουμε αντιπαραθεσεις.
δν ερχομαι σε αντιπαραθεσει με κανεναν, σε ποια περιοχη μενεις;;

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
αυτο που μας ενδιαφερει ειναι οι πληροφοριες περι σεξ
τωρα αν τα βουλγαρικα του φιλου η τα ρωσικα ενος αλλου ειναι επιπεδου proffisiency αυτο καθολου δεν μας ενδιαφερει

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αυτο που μας ενδιαφερει ειναι οι πληροφοριες περι σεξ
τωρα αν τα βουλγαρικα του φιλου η τα ρωσικα ενος αλλου ειναι επιπεδου proffisiency αυτο καθολου δεν μας ενδιαφερει
στο κατω της ccka η στο πανω πηγες;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom