allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
σωστόοοοοος ο παίχτηςΑπατη του κερατα μουφα η γκομενα της φωτογραφιας καμια σχεση ειναι διαφημηση απο Μπουρδελο.
παρε και την φωτογραφια της χωρις αστερι απλά πρεπει να πας Ρωσια μερια για να την πετυχης χαχαχααααααααααααααααααααα
Ρε κουφάλα Αλλαν πως το κάνεις αυτό και βρίσκεις τις μούφες φωτογραφίες που βρίσκονται; κάποιο κολπάκι έχεις βρει η.....είσαι ο μεγαλύτερος σεξοκυνηγός των βαλκανίων. Σε κάθε περίπτωση respect!παρε και συ την λυπητερη οχι που θα με γλυτωνες αντε το παλτο κατα Ρωσσία μεριά Αδερφέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
για αυτην παρε αυτην το ιδο ειναι
και για την δευτερη αυτην
Ρε κουφάλα Αλλαν πως το κάνεις αυτό και βρίσκεις τις μούφες φωτογραφίες που βρίσκονται; κάποιο κολπάκι έχεις βρει η.....είσαι ο μεγαλύτερος σεξοκυνηγός των βαλκανίων. Σε κάθε περίπτωση respect!
Ρε κουφάλα Αλλαν πως το κάνεις αυτό και βρίσκεις τις μούφες φωτογραφίες που βρίσκονται; κάποιο κολπάκι έχεις βρει η.....είσαι ο μεγαλύτερος σεξοκυνηγός των βαλκανίων. Σε κάθε περίπτωση respect!
Αλλαν τι κανεις μαν? σε 15 μερες σου ερχομαι..Θα γουσταρω πανω?
Αλλαν δεν κατεχω το αγλλικο..Ειμαι σε ξενες γλωσσες.. οπως με γενησε η μανα μου ..Αν θες ριξε μια μεταφραση να σου πω
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΜΑΘΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η . . .
«ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ»
Allan με λιγη καλη θεληση ολα γινονται ..Θα μαθω τα βουλγαρικα.. οπως τον 13 πολεμιστη με τον αντονιο μπαντερανς.. Που ακουγε τους βικινγκς.. Και σε μια μερα.. εμαθε την γλωσσα τους..
Καλλο κουραγιο! Εμενα μου πηρε 3χρονια καθημερινης προσπαθειας!Ο Αλαν ξερει.Τι εγινε δασκαλε ωχ συγνωμη εισαι καλα? Θα βγεις εξω σημερα?Allan με λιγη καλη θεληση ολα γινονται ..Θα μαθω τα βουλγαρικα.. οπως τον 13 πολεμιστη με τον αντονιο μπαντερανς.. Που ακουγε τους βικινγκς.. Και σε μια μερα.. εμαθε την γλωσσα τους..
Οσον αφορα την συνοδεια και το ακριβες κοστος τα αφηνω στον Αλαν,αλλωστε ταχει αναφερει και προηγουμενα ποστ. Διαλεξες ισως το ακριβοτερο ξενοδοχειο χωρις να το αξιζει κιολας.Θαρθεις με αυτοκινητο? Θελεις νασαι στο κεντρο ? Θαρθεις για δουλεια η διασκεδαση?καλημερα σε ολους και ειδικα στον αλλαν που απο οτι καταλαβα ειναι η πηγη και η ψυχη του εν λογου θρεντ!! respect 2 allan
σκεφτομαι να εκδραμω κι εγω Σοφια τον αλλο μηνα και σκεφτομουν οτι θα ηταν χρησιμο αν ειχα τηνβ οηθεια καποιου ( βλ. αλλαν) να με καθοδηγησει στην Σοφια, εχω ερθει καμποσες φορες αλλα μονο για δουλεια και καθοτι ημουν παντοτε με συνοδεια δεν γνωριζω και πολλα.. ( συνοδεια συναδελφικη )
επισης αν μπορεις να μου κανεις μια εκτιμηση κοστους για ΠΣΚ με ξενοδοχειο (τελευταια φορα εμεινα radisson blue grand) ωστοσο εχω μεινει και σε καποιο διαμερισμα πολυ καθαρο και ευρυχωρο που μου ειχε συστησει μια συναδελφοσ απο Σοφια vitoshka apartments Κοκ..
ευχαριστω γαι την βοηθεια και keep on sharing the knowledge
καλημερα σε ολους και ειδικα στον αλλαν που απο οτι καταλαβα ειναι η πηγη και η ψυχη του εν λογου θρεντ!! respect 2 allan
σκεφτομαι να εκδραμω κι εγω Σοφια τον αλλο μηνα και σκεφτομουν οτι θα ηταν χρησιμο αν ειχα τηνβ οηθεια καποιου ( βλ. αλλαν) να με καθοδηγησει στην Σοφια, εχω ερθει καμποσες φορες αλλα μονο για δουλεια και καθοτι ημουν παντοτε με συνοδεια δεν γνωριζω και πολλα.. ( συνοδεια συναδελφικη )
επισης αν μπορεις να μου κανεις μια εκτιμηση κοστους για ΠΣΚ με ξενοδοχειο (τελευταια φορα εμεινα radisson blue grand) ωστοσο εχω μεινει και σε καποιο διαμερισμα πολυ καθαρο και ευρυχωρο που μου ειχε συστησει μια συναδελφοσ απο Σοφια vitoshka apartments Κοκ..
ευχαριστω γαι την βοηθεια και keep on sharing the knowledge
ποιος εισαι....hotel tsarsko selo εκτοσ κεντρου Σοφιας κοστος 55 ευρο /νυχτα Χλιδα λουξδωματιο οχι το απλο.
Βενζινες και διοδια απο Θεσσαλονικη _Σοφια & επιστροφη μαξιμουμ 100 ευρω.
φαγητα ποτα διασκεδαση ανα μερα 40 ευρω.
Αυτα τα βασικά εξοδα.
τωρα τα υπολοιπα εχουν να κανουν με τις Βιζιτες και τα κερασματα αν τυχον και γουστάρης.
βιζιτες ανα ωρα περιπου 50 ευρω.
δες αναλυτικοτερα τιμες
1 h = 60,00 €
2 h = 120,00 €.
3h= 150,00 €.
6h= 200,00 €
12h= 300,00 €
24 h = 450,00 €.
+ transport taxi 10 ,00 €..
1 whole night -> (10 - 12h): 300,00 Euro
1 day -> (24h): 450,00 Euro
3 days -> 2 nights: 700,00 Euro
4 days -> 3 nights: 950,00 Euro
6 days -> 5 nights: 1350,00 Euro
οι ωσ ανω τιμες ειναι ο μεσσος ορος για κατι καλό και GFE. βασικοτατο θεμα η επικοινωνια.
υπαρχουν και φθηνοτερες τιμες αλλά τα μειον ειναι πολλά,.......
σε αυτες τιμες εχεις απαιτησεις.
Υπαρχουν και ακριβωτερα αλλά εινα για βαριες τσεπες ξεχνα τα για πρωτη εμπειρια.
απο κει και περα αν ερθεις με το καλό και υποσχεθεις αναφορα των καταστασεων που σου ετυχαν θετικα ή αρνητικά σχολια όλλα δεκτά ,
θα τυχεις και περισσότερης πληροφορησης και ισως και παρεας.
κερασματα ποτα στα στριπ κλαμπ.
εισοδος 5 λεβα
ποτο ανδρικο 10 λεβα
γυναικειο - 45 - 65 λεβα συνηθως 65.
χορός 20 λεβα
Να την παρης μαζι σου την κοπελα 150 λεβα την ώρα.
ΣΕ καλυψα εν μερη;;;;;;;;;;;;
ποιος εισαι....
η δομη??????