Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Που σαι ρε Αllan xαθηκες ανεβηκα επανω στη Σοφια και πηγα Φιλιπουπολη δεν εμεινα κανενα βραδι στη Σοφια επηξα με τη δουλεια και το χειροτερο δεν εκανα τιποτα ουτε στη Φιλιπουπολη
Να περνας καλα ρε φιλε

1oν σε πήρα τηλεφωνο και δεν  απαντησες και
2ον την επομενη φορά να με πάρης μαζί σου  αν θα πας Φιλιππουπολη.

Καλά περνάω  ευχαριστώ πάντως.................

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
1oν σε πήρα τηλεφωνο και δεν  απαντησες και
2ον την επομενη φορά να με πάρης μαζί σου  αν θα πας Φιλιππουπολη.

Καλά περνάω  ευχαριστώ πάντως.................
Ρε φιλε δεν χτυπησε το μπουρδελοκινητο και δεν ειδα κληση ρε φιλε την αλλη φορα πρεπει να κανονισω να εχω χρονο ολο δουλεια δε λεει θα τα πουμε ρε φιλε

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ρε φιλε δεν χτυπησε το μπουρδελοκινητο και δεν ειδα κληση ρε φιλε την αλλη φορα πρεπει να κανονισω να εχω χρονο ολο δουλεια δε λεει θα τα πουμε ρε φιλε

Τι θα τα κάνης τα χρηματα αφου υπάρχουν :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
Δεν μας δινης και καμια δουλεια εδω να σε αντικαταστησουμε να μην τρεχεις αδικά εσυ και να βγαζουμε τα εξοδά των εξορμήσεων στα ευαγή ιδρύματα;;;;;;;;;;;;;;

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Τι θα τα κάνης τα χρηματα αφου υπάρχουν :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
Δεν μας δινης και καμια δουλεια εδω να σε αντικαταστησουμε να μην τρεχεις αδικά εσυ και να βγαζουμε τα εξοδά των εξορμήσεων στα ευαγή ιδρύματα;;;;;;;;;;;;;;

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και πως θα ανεβαινω επανω ρε Allan να χτυπησουμε τιποτα ασε να εχουμε και καμμια δουλεια εκτος ελλαδας γιατι εδω πολυ πικρα ρε φιλε με ΔΝΤ αστα να πανε

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
που ρε Allan ερημια πολυ επεσε και εδω σταματησες να γραφεις και ερημωσε το forum

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
που ρε Allan ερημια πολυ επεσε και εδω σταματησες να γραφεις και ερημωσε το forum

Καταλαβες τωρα γιατι γκρινιάζω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ερχονται ενα σωρο φιλοι (εντος παρενθεσεως) πανε κατευθειαν στα ετοιμα τα δικα μας τεστ ντραιβ και δεν ενημερωνουν  δεν λενε τιποτα εγω μαθαινω απο τις βιζιτες για τους αγαπουληδες που  ερχονται......
αντε ρε δεν λεω τιποτα μονο σε οποιον ερχεται εδω και τυχον δινη καμια ενημερωση αλοιως οχι αστους να φανε τα μουτρα τους με τα μπαζα και να ξοδευουν χρηματα ασκοπα......

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Καταλαβες τωρα γιατι γκρινιάζω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ερχονται ενα σωρο φιλοι (εντος παρενθεσεως) πανε κατευθειαν στα ετοιμα τα δικα μας τεστ ντραιβ και δεν ενημερωνουν  δεν λενε τιποτα εγω μαθαινω απο τις βιζιτες για τους αγαπουληδες που  ερχονται......
αντε ρε δεν λεω τιποτα μονο σε οποιον ερχεται εδω και τυχον δινη καμια ενημερωση αλοιως οχι αστους να φανε τα μουτρα τους με τα μπαζα και να ξοδευουν χρηματα ασκοπα......
χαρμανλι και σβιλενγκραντ

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αν θες να περασεις καλα χωρις να σου πιασουν τον κωλο

Κατ'αρχάς εισαι εκτος θεματος εδω αναφερομαστε για Σοφια.

Εαν εχεις πληροφοριες και θελεις να τις μοιραστης με τους αναγνωστες του θρεντ μπορεις να ενημερωσης τυχον εμπειριες σου στο θρεντ αναλογα με τις πολεις που αναφερεσαι.
τωρα τα παντα ειναι αναλογα της εμπειριες και τον χαρακτηρα αλλά και τα γουστα του καθένα
για το αν θα περαση καλά και δεν θα τον πιάσουν τον κόλο ετσι λεγανε και για Σαντανσκι και μονο γυφτοι απομείνανε να κανουν μπίζνες εκει.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Κατ'αρχάς εισαι εκτος θεματος εδω αναφερομαστε για Σοφια.

Εαν εχεις πληροφοριες και θελεις να τις μοιραστης με τους αναγνωστες του θρεντ μπορεις να ενημερωσης τυχον εμπειριες σου στο θρεντ αναλογα με τις πολεις που αναφερεσαι.
τωρα τα παντα ειναι αναλογα της εμπειριες και τον χαρακτηρα αλλά και τα γουστα του καθένα
για το αν θα περαση καλά και δεν θα τον πιάσουν τον κόλο ετσι λεγανε και για Σαντανσκι και μονο γυφτοι απομείνανε να κανουν μπίζνες εκει.
οπως νομιζεις...μονο που τα μισα απ' οτι γραφονται εδω ειναι παπαριες, αναφερονται σε καταστασεις που μονο στο μυαλο τους υπαρχουν, διαβαζω για ''περιπετειες''' σε ξενοδοχεια που ουτε κατα διανεια δεν ειναι εκει που λενε οσοι τα γραφουν κρατα μικρο καλαθι λοιπον για οτι γραφεταιι

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
οπως νομιζεις...μονο που τα μισα απ' οτι γραφονται εδω ειναι παπαριες, αναφερονται σε καταστασεις που μονο στο μυαλο τους υπαρχουν, διαβαζω για ''περιπετειες''' σε ξενοδοχεια που ουτε κατα διανεια δεν ειναι εκει που λενε οσοι τα γραφουν κρατα μικρο καλαθι λοιπον για οτι γραφεταιι

Εγω φιλε μου ειμαι Σοφια εδω και κανενα 4 μηνο μονιμα και σαν επισκεπτης περιου 4 χρονια
δεν αντιλιφτηκα καπου κατι στραβό να αναφερετε η που  να μην ισχύει .. θελεις να το διευκρινησης διοτι ειλικρινα δεν καταλαβαίνω τι ενοείς.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
πιγενεις τακτικα συντροφε??  τι εμπειριες εχεις μπορεισ να μας πεις απο την πρωσοπικη σου πειρα??

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Εγω φιλε μου ειμαι Σοφια εδω και κανενα 4 μηνο μονιμα και σαν επισκεπτης περιου 4 χρονια
δεν αντιλιφτηκα καπου κατι στραβό να αναφερετε η που  να μην ισχύει .. θελεις να το διευκρινησης διοτι ειλικρινα δεν καταλαβαίνω τι ενοείς.
:think: :think: :think: :think: :think: :think: xaibane κατι μου λεει οτι ολη η θεσσαλονικη γαμαει με τα γραφομενα σου και οταν τουσ κοβεις την αναλητικοτατη πληροφορηση αρχιζουν και σε τσιγκλανε για να παρουν της εγκηροτατες πληροφορειες σου!!  :think: :think: :think: :think: :think:  και μετα ΤΟΥΜΠΕΚΑ!!!!  ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:think: :think: :think: :think: :think: :think: xaibane κατι μου λεει οτι ολη η θεσσαλονικη γαμαει με τα γραφομενα σου και οταν τουσ κοβεις την αναλητικοτατη πληροφορηση αρχιζουν και σε τσιγκλανε για να παρουν της εγκηροτατες πληροφορειες σου!!  :think: :think: :think: :think: :think:  και μετα ΤΟΥΜΠΕΚΑ!!!!  ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!

Τα ειπαμε αυτά χαιβάν Ντοκτορ δεν ασχολουμε πλεον ειμαι απογοητευμένος απο τους Αγαπουλιδες. .
Ποια Θεσσαλονικη απο Αθηνα να δεις επισκεψιμότητα  και το ωραιο ειναι οτι φοβουνται να κυκλοφορήσουν νυχτα μονοι τους και τα σκανε σε ξεναγους δηθεν να τους κυκλοφορουν την νυχτα και πουτσες μπλέ μην τυχον και τους κλεψουν ή τους κοροιδέψουν κλπ κλπ κλπ.

Αδικα τα γραφω ετσι κι αλλιως το ειπα πολλές φορες τον σεξοτουρισμο και την περιπετεια πρεπει να την εχεις μεσα σου δεν διδασκετε οποτε αστους καλλύτερα να κατσουν σπιτια τους να μην πανε πουθενα μονοι τους.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Εσυ δεν το εχεις αγορι μου καλα κανεις και δεν ερχεσαι.
Εβγαλες κανενα μεροκάματο απο το στοιχημα;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν περιμενα απο το στοιχημα θα ημουν τωρα φυλακη :)Τα τρωω με τις μαυρες τζαμαικανες..Θα σου ερθω παντως..Ο φιλος μου που σου ειχα πει θα με φτιαξει..

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom