Terrell Castle
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φωνη βοωντοςεν τοι ερημω.....
Τι ώρα φτάνεις; Τέρμιναλ; FN;
φωνη βοωντοςεν τοι ερημω.....
Καλημέρα και σε σένααααΚ Α Λ Η Μ Ε Ρ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Γιάννη τι κανεις;;;
καιρό ειχανα σε διαβάσω.
εισαι καλά;;;;;
χεραιτισματα στην παρεα της Αθήνας.
βρε καλως το ομορφο αγοριΤι ώρα φτάνεις; Τέρμιναλ; FN;
Το θρέντ ατόνησε πράγματι...Από την δική μου μεριά εχω κόψει τις εξορμήσεις στην Σόφια γιατί η πουτάνα η κρίση με έχει πηδήξει και τρέχω να σώσω αυτό που μάλλον δεν σώζεται...γάμα τα...
Τα ανέκδοτα και ο χαβαλές σου λοιπόν Αλλαν καλοδεχούμενα μπας και γελάσουμε λίγο! Έτσι θα κρατηθεί και μια σχέση των μελών του θρέντ μέχρι κάποιος να μπορέσει να συνεισφέρει με καμιά κριτική της προκοπής για κάτι καινούργιο.
Εγώ πάλι σκέφτομαι..αν ανέβω πάνω Σόφια τώρα ποιά θα έπαιρνα για σιγουράκι? Η τίφανι μάλλον είναι δύσκολη περίπτωση πλέον που ήταν πραγματικά τοπ, οπότε...Αντε να πάρω την Αλεξ ένα ντουετάκι...μια ο φίλος μου που δοκίμασε το σόλο έμεινε ευχαριστημένος. Απο εκεί και πέρα το χάος! Οπότε αυτό που θα έκανα είναι να αφιερώσω ένα κατοσταρικάκι να δοκιμάσω δύο καινούργια τεμάχια που έχω σταμπάρει.
Δείτε τώρα και μια φωτογραφία σκληρού ερωτικού περιεχομένου
Και μια τουριστικού περιεχομένου μια και ο φιλόσοφος προτείνει μια φορά τον χρόνο να πηγαίνουμε σε ένα νέο μέρος
.
.
.
.
.
.
Άλαααααν! Πώς θα γίνει ρε αρχηγέ να βρούμε κι εμείς καμιά δουλίτσα εκεί πάνω να την περνάμε ζάχαρη; Τι μπορούμε να πωλήσουμε στους Βουλγαροκέφαλους;
μαλλον σκεφτεσαι αναποδα - βαλτο αναποδα αυτο που ειπεσ και βρηκες την ακρη.
Εγω εδω ειμαι και μεσα σε οτιδηποτε σκεφτης ...
εχεις κανεις εμπειρια απο αυτο το πρακτορειο??
εχεις κανεις εμπειρια απο αυτο το πρακτορειο??
Παίκτη σου βρηκα δουλειτσα αν εχεις ιδεα απο προιοντα ηλεκτρονικα οπως κινητα τηλεφωνα,
βιντεοκαμερες , ψηφιακες φωτογραφικες μηχανες κλπ σε τιμες εξευτελιστικες για να τα προωθησησεις σε καταστηματα -επαγγελματιες της Ελλάδας (χρησιμοποιημενα , δευτερο χερι ) χωρις οικονομικο ρισκο επικοινωνησε μαζι μου,
Το γραφω εδω ανοιχτα σε περιπτωση που ενδειαφερεται και άλλος στην διαθεση σας αντε μηπως σας βοηθησω για κανενα εξτρα εισοδημα λογο κρίσης.
Σόρι για το αλλά σκέφτομαι να σας απατήσω και να πάω ένα Σαββατοκύριακο στο Βουκουρέστι
Ωραίος ρε Άλαν, αρχηγέ! Για όλα φροντίζεις! Εγώ είμαι λίγο εξωγήινος με αυτά, δεν έχω ιδέα, ίσως άλλοι συναγωνιστές να τα καταφέρουν καλύτερα
Σόρι για το αλλά σκέφτομαι να σας απατήσω και να πάω ένα Σαββατοκύριακο στο Βουκουρέστι
Δεν ειναι καθολου κακη ιδεα !!!
Θα σου ερθει παντως φθηνοτερα, απο ενα Σαββατοκυριακο ακομα και στο εξοχικο σου !!!
Προσεχε εκει οι βιζιτες κοστιζουν τα διπλά εκτος και αν υπαρχει γνωστης της αγορας και την βγαλης Ζαχαρι.
Μια πολυ καλή εμπειρια ειναι να πας σε ερωτικο μασάζ πιστευω οτι αξιζει.
Καλα να περάσης.
υ.γ. Λογω οικονομικης κρισης θα ειμαι μαζεμενος και στα ποτα και στα "long time meetings" να περνας καλα και ριξε και κανενα μανικι και για μας
Αλλαν να κερασεις.. και σε μας κανα ποτο ; ..δεν πινω.. πανω απο 5.. στο καθε μαγαζι
A ρε Alln (ni) σε ευχαριστω ρε φιλαρακο αμα ανεβω επανω μαλλον σε 3 εβδομαδες θα τα πουμε. Θα μεινω στο ιδιο ξενοδοχειο ξερειςκΑΛΆ ΤΑ ΠΟΤΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΕΓΩ ( ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑς ΕΝΟΩ)
Τωρα την λογικη των LONG TIME και μαλιστα απο το στριπ καθ'οτι εκριβώτερα δικο σου θεμα εγω ειμαι εξω απο αυτην την λογικη.
Γαμω την κριση την οικονομικη αντε να δουμε που θα παει αυτη η ιστορια..........