Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cooljohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  Γιάννη τι κανεις;;;
καιρό ειχανα σε διαβάσω.
εισαι καλά;;;;;
χεραιτισματα στην παρεα της Αθήνας.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλημέρα και σε σέναααα  :)
Έχω χάσει τη μπάλα φίλε, το 11 μπήκε με μεγάλη φόρα και τρώμε φόλα... Τι να γράψω άλλωστε; Όταν με το καλό ανεβω, θα γράψω τα ραπόρτα μου  :grin:  (να δω πότε θα είναι  :- )  ελπίζω να μοντάρω σχετικά σύντομα καμμια καταδρομική... 
Κι εσύ χαιρετίσματα στην παρέα εκεί :grin: τα λεμε :thumbsup:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Τι ώρα φτάνεις; Τέρμιναλ; FN;
βρε καλως το ομορφο αγορι
στο heathrow δεν προκειτε να ερθεις,οποτε μην ρωτας
ετσι κανουν οι δειλοι,κριμα γιατι θα περνουσες πραγματικα υπεροχα ενα διωρο που θα ημουν εκει (φιλικα το εννοω)....τεσπα αν πραγματικα επιμενεις και οχι για λογους εντυπωσιασμου οπως κανεις,εχεις εδω και μια βδομαδα το τηλεφωνο μου ,μπορεις να μου παρεις πριν (και οχι μετα) και εγω θα σου πω που ειμαι σε ποιο τερμιναλ γιατι αυτο δεν το ξερω,θα ειμαι εκει κατα τις 1,30.
Και κοιταξε ,αφου βρωμισες  το θρεντ του αμστερνταμ ,κοιτα να εισαι ευπρεπης στο παρον και να σεβεσαι γιατι θα ξαναφυγεις με κλωτσιες (εικονικες βεβαια)
Ειναι ευκαιρεια να αποδειξεις οτι δεν εισαι ο digital τζανετακος του σαιτ
it"s up to you ...
φιλια

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Το θρέντ ατόνησε πράγματι...Από την δική μου μεριά εχω κόψει τις εξορμήσεις στην Σόφια γιατί η πουτάνα η κρίση με έχει πηδήξει και τρέχω να σώσω αυτό που μάλλον δεν σώζεται...γάμα τα...

Τα ανέκδοτα και ο χαβαλές σου λοιπόν Αλλαν καλοδεχούμενα μπας και γελάσουμε λίγο! Έτσι θα κρατηθεί και μια σχέση των μελών του θρέντ μέχρι κάποιος να μπορέσει να συνεισφέρει με καμιά κριτική της προκοπής για κάτι καινούργιο.

Εγώ πάλι σκέφτομαι..αν ανέβω πάνω Σόφια τώρα ποιά θα έπαιρνα για σιγουράκι? Η τίφανι μάλλον είναι δύσκολη περίπτωση πλέον που ήταν πραγματικά τοπ, οπότε...Αντε να πάρω την Αλεξ ένα ντουετάκι...μια ο φίλος μου που δοκίμασε το σόλο έμεινε ευχαριστημένος. Απο εκεί και πέρα το χάος! Οπότε αυτό που θα έκανα είναι να αφιερώσω ένα κατοσταρικάκι να δοκιμάσω δύο καινούργια τεμάχια που έχω σταμπάρει.

Δείτε τώρα και μια φωτογραφία σκληρού ερωτικού περιεχομένου
erotiko.jpg

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Και μια τουριστικού περιεχομένου μια και ο φιλόσοφος προτείνει μια φορά τον χρόνο να πηγαίνουμε σε ένα νέο μέρος

moscow-surprise-01.jpg

.
.
.
.
.
.
moscow-surprise-02.jpg

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Το θρέντ ατόνησε πράγματι...Από την δική μου μεριά εχω κόψει τις εξορμήσεις στην Σόφια γιατί η πουτάνα η κρίση με έχει πηδήξει και τρέχω να σώσω αυτό που μάλλον δεν σώζεται...γάμα τα...

Τα ανέκδοτα και ο χαβαλές σου λοιπόν Αλλαν καλοδεχούμενα μπας και γελάσουμε λίγο! Έτσι θα κρατηθεί και μια σχέση των μελών του θρέντ μέχρι κάποιος να μπορέσει να συνεισφέρει με καμιά κριτική της προκοπής για κάτι καινούργιο.

Εγώ πάλι σκέφτομαι..αν ανέβω πάνω Σόφια τώρα ποιά θα έπαιρνα για σιγουράκι? Η τίφανι μάλλον είναι δύσκολη περίπτωση πλέον που ήταν πραγματικά τοπ, οπότε...Αντε να πάρω την Αλεξ ένα ντουετάκι...μια ο φίλος μου που δοκίμασε το σόλο έμεινε ευχαριστημένος. Απο εκεί και πέρα το χάος! Οπότε αυτό που θα έκανα είναι να αφιερώσω ένα κατοσταρικάκι να δοκιμάσω δύο καινούργια τεμάχια που έχω σταμπάρει.

Δείτε τώρα και μια φωτογραφία σκληρού ερωτικού περιεχομένου
erotiko.jpg

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Και μια τουριστικού περιεχομένου μια και ο φιλόσοφος προτείνει μια φορά τον χρόνο να πηγαίνουμε σε ένα νέο μέρος

moscow-surprise-01.jpg

.
.
.
.
.
.
moscow-surprise-02.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμώ την κριση να δουλεια του μελλοντος  και χωρις κριση  ΠΟΡΝΟΦΟΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ.
Καλα και πολυ πρωτη φωτο αν και γω να σου πω την αληθεια προσεχα το κοματι στην φωτο περισσότερο απο την λεπτομέρεια.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
757
Πόντοι
4.535
Να πω την αλήθεια και εγώ την κοπέλα κοιτούσα...

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Άλαααααν! Πώς θα γίνει ρε αρχηγέ να βρούμε κι εμείς καμιά δουλίτσα εκεί πάνω να την περνάμε ζάχαρη; Τι μπορούμε να πωλήσουμε στους Βουλγαροκέφαλους;

:boobies: :boobies: :boobies:

μαλλον σκεφτεσαι  αναποδα - βαλτο αναποδα αυτο που ειπεσ και βρηκες την ακρη.
Εγω εδω ειμαι και μεσα σε  οτιδηποτε σκεφτης ...

Παίκτη σου βρηκα δουλειτσα  αν εχεις ιδεα απο προιοντα ηλεκτρονικα οπως κινητα τηλεφωνα,
βιντεοκαμερες , ψηφιακες φωτογραφικες μηχανες κλπ σε  τιμες εξευτελιστικες για να τα προωθησησεις σε καταστηματα -επαγγελματιες της Ελλάδας (χρησιμοποιημενα , δευτερο χερι ) χωρις οικονομικο ρισκο  επικοινωνησε μαζι μου,

Το γραφω εδω ανοιχτα σε περιπτωση που ενδειαφερεται  και άλλος στην διαθεση σας  αντε μηπως σας βοηθησω για κανενα εξτρα εισοδημα λογο κρίσης.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

εχεις κανεις εμπειρια απο αυτο το πρακτορειο??

Προκειτε περι απατης εωσ σημερα κανενας δεν ετυχε παροχη υπηρεσιας ποσο μαλλον οι φωτο των κοριτσιων που προερχωνται απο Ρωσικά Σαιτ.
Το εχουν αναφερει αρκετοι συναθλητες.
Παρόλα αυτα κανε μια προσπάθεια χωρις να  προπληρωσης χρηματα και ενημερωσε και εμας,
αν βγαλης ακρη.

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Τι εγινε ρε μαγγες ποσες σελειδες εχασα τη πεσανε στον Αρηγο τον Allan???
ρε δε παμε καλα !!!!!!! ειναι ο μονος που κραταει τη σελιδα ζωντανη και τον βαραμε και απο πανω????? Τι να πω !!!!!!
ρε Alla (ni) δεν του δινεις απο το GPS τις συντεταγμενες του μερους που μενεις να ησυχάσουμε χαχαχααχα!!!!
Αστους να λεμε και γραφτους ρε φιλε. Αντε να δω ποτε θα ανεβω επανω
υ.γ. Λογω οικονομικης κρισης θα ειμαι μαζεμενος και στα ποτα και στα "long time meetings"  να περνας καλα και ριξε και κανενα μανικι και για μας

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Παίκτη σου βρηκα δουλειτσα  αν εχεις ιδεα απο προιοντα ηλεκτρονικα οπως κινητα τηλεφωνα,
βιντεοκαμερες , ψηφιακες φωτογραφικες μηχανες κλπ σε  τιμες εξευτελιστικες για να τα προωθησησεις σε καταστηματα -επαγγελματιες της Ελλάδας (χρησιμοποιημενα , δευτερο χερι ) χωρις οικονομικο ρισκο  επικοινωνησε μαζι μου,

Το γραφω εδω ανοιχτα σε περιπτωση που ενδειαφερεται  και άλλος στην διαθεση σας  αντε μηπως σας βοηθησω για κανενα εξτρα εισοδημα λογο κρίσης.

Ωραίος ρε Άλαν, αρχηγέ! Για όλα φροντίζεις! Εγώ είμαι λίγο εξωγήινος με αυτά, δεν έχω ιδέα, ίσως άλλοι συναγωνιστές να τα καταφέρουν καλύτερα  :rockon:

Σόρι για το  :offtopic: αλλά σκέφτομαι να σας απατήσω και να πάω ένα Σαββατοκύριακο στο Βουκουρέστι  :grin:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Σόρι για το  :offtopic: αλλά σκέφτομαι να σας απατήσω και να πάω ένα Σαββατοκύριακο στο Βουκουρέστι  :grin:

Προσεχε εκει οι βιζιτες κοστιζουν τα διπλά εκτος και αν υπαρχει γνωστης της αγορας και την βγαλης Ζαχαρι.
Μια πολυ καλή εμπειρια ειναι να πας σε ερωτικο μασάζ πιστευω οτι αξιζει.
Καλα να περάσης.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ωραίος ρε Άλαν, αρχηγέ! Για όλα φροντίζεις! Εγώ είμαι λίγο εξωγήινος με αυτά, δεν έχω ιδέα, ίσως άλλοι συναγωνιστές να τα καταφέρουν καλύτερα  :rockon:

Δεν ειναι καθολου κακη ιδεα !!!
Θα σου ερθει παντως φθηνοτερα, απο ενα Σαββατοκυριακο ακομα και στο εξοχικο σου !!!

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Προσεχε εκει οι βιζιτες κοστιζουν τα διπλά εκτος και αν υπαρχει γνωστης της αγορας και την βγαλης Ζαχαρι.
Μια πολυ καλή εμπειρια ειναι να πας σε ερωτικο μασάζ πιστευω οτι αξιζει.
Καλα να περάσης.

Σε ευχαριστώ αρχηγέ για την πληροφόρηση, θα ακολουθήσω κατά γράμμα τις συμβουλές σου  :tits2: :tits2: :tits2:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
υ.γ. Λογω οικονομικης κρισης θα ειμαι μαζεμενος και στα ποτα και στα "long time meetings"   να περνας καλα και ριξε και κανενα μανικι και για μας

κΑΛΆ ΤΑ ΠΟΤΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΕΓΩ ( ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑς ΕΝΟΩ)
Τωρα την λογικη των LONG TIME και μαλιστα απο το στριπ καθ'οτι εκριβώτερα δικο σου θεμα εγω ειμαι εξω απο αυτην την λογικη.
Γαμω την κριση την οικονομικη  αντε να δουμε που θα παει αυτη η ιστορια..........

Συνημμένα

• 1296070238_xartonomisma-tis-krisis.jpg
    1296070238_xartonomisma-tis-krisis.jpg
    36,4 KB · Εμφανίσεις: 19

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αλλαν να κερασεις.. και σε μας κανα ποτο ; :)..δεν πινω.. πανω απο 5.. στο καθε μαγαζι :grin:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αλλαν να κερασεις.. και σε μας κανα ποτο ; :)..δεν πινω.. πανω απο 5.. στο καθε μαγαζι :grin:

Μικρε  συγκεντρώσου...................
Εσυ κάνεις σαν αυτους που ποτε δεν πληρώσανε  τιποτα για να εχουν Ιατρικη περιθαλψη-ασφαλεια
και βριζουν το Ελληνικο κρατος γιατι δεν τους περιθάλπτη ή δεν τους ενισχυει για να επιβιωσουν αξιοπρεπώς.

Πρωτα πρεπει να επενδύσης και μετα να απαιτήσης Κατάλαβες;;;;;;;;;;;;;;;;;

οποτε......................

Συνημμένα

• sex-sign-work-in-progress.jpg
    sex-sign-work-in-progress.jpg
    30,6 KB · Εμφανίσεις: 23

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αλλαν χιουμορ κανω :).. δεν πινω ποτα :).. ουτε καπνιζω :)..Αλλα και να επινα και να καπνιζα θα κερνουσα ρε σει εννοειτε.. :)  μια φορα θα ερθουμε βουλγαρια.. :)ΥΓ..Οσο για το ποτε θα ερθω σημερα αναμενεται να παρω απαντηση.. :)

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
κΑΛΆ ΤΑ ΠΟΤΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΕΓΩ ( ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑς ΕΝΟΩ)
Τωρα την λογικη των LONG TIME και μαλιστα απο το στριπ καθ'οτι εκριβώτερα δικο σου θεμα εγω ειμαι εξω απο αυτην την λογικη.
Γαμω την κριση την οικονομικη  αντε να δουμε που θα παει αυτη η ιστορια..........
A ρε Alln (ni) σε ευχαριστω ρε φιλαρακο αμα ανεβω επανω μαλλον σε 3 εβδομαδες θα τα πουμε. Θα μεινω στο ιδιο ξενοδοχειο ξερεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom