Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δηλωνω και παλι παρων για τυχον αποριες γενικης φυσεως (εκτος απο βιζιτες κλπ) για σοφια :)

Γειά σου φίλε,

ακομη κι αυτο εναν απλο χαιρετισμό δεν μπορουν να τον δώσουν τοσα ατομα διαβάζουν το θρεντ να δηλώσουν μια καλημερα ξερω γω;;
τοσο Οκνηρια  στους νεοΕλληνες δεν την καταλαβαίνω και αναφεωμαι στις ηλικιες των 20 εως 35 .
Ρε εμεις στην ηλικια σας δεν αφηναμε ουτε θυλικιά γατα να περαση απο μπροστά μας και σεις βαριεστε να πείτε μια καλημέρα εε πως να βρείτε γυναικα να  :knockinb:  :fuck2: :fuck1: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
ακομα και οι βιζιτες για να σας κανουν να περάσετε καλά θελουν μπλάμπλά καλό αριστοτεχνικό αλλοιώς θα βρισκετε κομοδινα κινητά στα κρεβάτια σας και ας πληρώνετε ενα σκασμό λεφτά.

Αυτά αντε βαριεμε.............

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: aλλαν αυτη με το κοκινο λες να την γνωριζει ο μολντο?????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΝ ΒΑΡΙΕΣΕ!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• ula badur.png
    ula badur.png
    327,5 KB · Εμφανίσεις: 55

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΔΗ ΒΑΡΙΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ 400 ΛΕΒΑ ΒΑΣΙΚΟ ΝΑ ΔΩΣΩ 400 ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΖΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΙΝΑ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΣΙΔΝΕΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΤΡΙΠΤΙΖ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΝΤ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ  ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ !!!

aapsou

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΔΗ ΒΑΡΙΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ 400 ΛΕΒΑ ΒΑΣΙΚΟ ΝΑ ΔΩΣΩ 400 ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΖΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΙΝΑ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΣΙΔΝΕΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΤΡΙΠΤΙΖ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΝΤ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ  ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ !!!

η βουλγαρια ειναι χωρα των ακρων
υπαρχουν ΠΑΡΑ πολυ φτωχοι ανθρωποι , αλλα και ατομα που ειναι ΤΟΣΟ πλουσια και νεοπλουτα που δε ξερουν τι εχουν
οποτε ναι μεν τα 400 ειναι πολλα αλλα σκεψου υπαρχουν βουλγαροι που αλλαζουν αμαξι 2ετιας(και μιλαμε για α8 audi, bmw σειρες 5 και 7,  μερσεντες των 100.000+ και βαλε) επειδη 'παλιωσε'
οποτε ναι μεν το να μη κανεις παζαρι ειναι μλκιουλα γιατι σε πιανουν τον κωλο , αυτο ισχυει σε ολα τα πεδια και σε ολες τις χωρες εξαλου
αλλα μη πιστευεις οτι επειδη κρατας ευρω εγινε και κατι
ισως πριν 8-10 χρονια να πετυχενες φασεις που για ενα ευρω/δολαριο θα σου χορευανε και οι ταξιτζιδες ... αλλα πλεον κλαιν μαιν αμα πας με την εντυπωση οτι 'πωπω κραταω ευρω κλπ' μαλλον θα εχεις μια πικρη εκπληξη

πς: προς θεου δε λεω μη κανετε παζαρι αυτο εννοειται οτι πιανουν κωλο οπου βρουν ευκαιρια,αλλα μην εχει κανεις την εντυπωση της σοβιτικης ανατολικης χωρας που με 10 ευρω θα βγαλεις ολοκληρο χανουμι εξω

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΔΗ ΒΑΡΙΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ 400 ΛΕΒΑ ΒΑΣΙΚΟ ΝΑ ΔΩΣΩ 400 ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΖΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΙΝΑ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΣΙΔΝΕΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΤΡΙΠΤΙΖ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΝΤ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ  ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ !!!
1."απτα κοκαλλα βγαλμενη...κλπ" :rockon:
        2.εσυ το ξερεις οτι εισαι πιο ισχυρος,"οι κοτες το μαθαν"? :grin:
        4.400λεβα το τριωρο :new_shocked:,αλλαν μαλλον εχει δικιο ο ντοκτορ-σουσις,οπου πας το "καις" το μερος :helpplea:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Mallon EXO δες εδω ¨:

[size=10pt]Θέμα: Σόφια & μόνον SOFIA  (Αναγνώστηκε 100187 φορές) [/size]

ειπατε τιποτα;;;;;;

γραφουμε και πληροφορουμε οι ιδιοι και οι ιδιοι  μετρημενοι στην παλαμη του ενος χεριού.
μια "μουντζα" δηλαδη εννοειτε κυριε?? :2funny:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
υπαρχουν ΠΑΡΑ πολυ φτωχοι ανθρωποι , αλλα και ατομα που ειναι ΤΟΣΟ πλουσια και νεοπλουτα που δε ξερουν τι εχουν
οποτε ναι μεν τα 400 ειναι πολλα αλλα σκεψου υπαρχουν βουλγαροι που αλλαζουν αμαξι 2ετιας(και μιλαμε για α8 audi, bmw σειρες 5 και 7,  μερσεντες των 100.000+ και βαλε) επειδη 'παλιωσε'
οποτε ναι μεν το να μη κανεις παζαρι ειναι μλκιουλα γιατι σε πιανουν τον κωλο , αυτο ισχυει σε ολα τα πεδια και σε ολες τις χωρες εξαλου
ισως πριν 8-10 χρονια να πετυχενες φασεις που για ενα ευρω/δολαριο θα σου χορευανε και οι ταξιτζιδες ... αλλα πλεον κλαιν μαιν αμα πας με την εντυπωση οτι 'πωπω κραταω ευρω κλπ' μαλλον θα εχεις μια πικρη εκπληξη

πς: προς θεου δε λεω μη κανετε παζαρι αυτο εννοειται οτι πιανουν κωλο οπου βρουν ευκαιρια,αλλα μην εχει κανεις την εντυπωση της σοβιτικης ανατολικης χωρας που με 10 ευρω θα βγαλεις ολοκληρο χανουμι εξω
σε βλεπω υποψιασμενο κι αρκετα κοντα στο "γιγνεσθε" της εγγυς ανατολικ εβροπι :thumbsup:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Στο θρεντ της Μολδαβιας δεν δίνουν και καμια σοβαρη πληροφορία
αλλά τουλάχιστον το διασκεδαζουνοι ενδειφερομενοι.....
με τις παπαριες που αναφερουν.
αυτο δηλαδη για τον σουσιολογο και εσενα το γραφεις .ε? :grin: :grin: :grin:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
1."απτα κοκαλλα βγαλμενη...κλπ" :rockon:
        2.εσυ το ξερεις οτι εισαι πιο ισχυρος,"οι κοτες το μαθαν"? :grin:
        4.400λεβα το τριωρο :new_shocked:,αλλαν μαλλον εχει δικιο ο ντοκτορ-σουσις,οπου πας το "καις" το μερος :helpplea:

400 lv το εξάωρο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
250 το  3ωροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
100  η ωραααααααααααααααααααααααα.

εχει και μπάζα με 250 λεβα το εξαωρο
εδω ειναι η πηγη της βιζιτας εχει απο όλλα ο μπαξες

και αν περιμενετε οτι θα γαμησετε ενα παιδαρο σαν τα παρακατω με 400 λεβα τπ 6ωρο τοτε ειστε μακρυ'α νυχτωμενοι  αντε γαμηκουλες ολοι με τα μπάζα σας.

Συνημμένα

• hotshow.jpg
    hotshow.jpg
    134,4 KB · Εμφανίσεις: 36
  • IVANNINA.gif
    IVANNINA.gif
    32,6 KB · Εμφανίσεις: 26
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αυτο δηλαδη για τον σουσιολογο και εσενα το γραφεις .ε? :grin: :grin: :grin:

και  συ μέσα εισαι  δεν σου παίρνουμε τα πρωτεια και την δόξα
διοτι χωρις εσενα και το χαιβάνι τον γιατρό θα ψοφήση το θρεντ της Μολδαβίας
θα γραφη μόνος του ο Μολντο.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: aλλαν αυτη με το κοκινο λες να την γνωριζει ο μολντο?????   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΝ ΒΑΡΙΕΣΕ!!!!!!!!!!!!!

Ρε χαιβάν ντοκτορ εκανες και Ντετεκτιβ;;;;;;;;;;;; Που την βρηκες αυτη την φωτο;;;;;
απο οσο θυμάμαι ειναι 136η αρραβωνιάρα του Μόλντο πας και ψαχουλεύης τα αρχεια του μήπως;;;;;;;;;;;;;;;;;; :think: :think: :think: :think:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

ποσο καιρο εχεις να επισκεφτης χώρα της ανατολικής Ευρώπης;;;;;
αν εχεις πάει ποτέ..
Ποιος σου ειπε για 400 λεβα μισθό;;;;
Ορθά σου απαντησε καποιος οτι θα εχεις εκπλήξη μεγαλη αν νομίζης οτι θα εχεις δυναμη για παζαρια με το ευρω στα θεμετα της βίζιτας.
Μονο κατι πεθαμενες και μπάζα.
Εκει που θα μπορουσες παντως να κινιθης και χωρις να πληρώσης  ειναι να κανης καμάκι στα διαφορα σημεία διασκεδασης αλλά και πάλι το καμάκι εχει ενα κόστος σε εξοδα ανωτερα της βίζιτας που τυχόν θα επαιρνεσ για ενα εξάωρο ( βλέπε ποτα δωρακια κλπ)

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
οποτε ναι μεν τα 400 ειναι πολλα αλλα σκεψου υπαρχουν βουλγαροι που αλλαζουν αμαξι 2ετιας(και μιλαμε για α8 audi, bmw σειρες 5 και 7,  μερσεντες των 100.000+ και βαλε) επειδη 'παλιωσε'

Να το λαβετε σοβαρα υπ'οψιν αυτο το κείμενο όσοι δεν εχε επισκεφτη ποτε  Βουλγαρια...
για να μην πουμε και για άλλεσ χωρες οπως την  Μολδαβία την φτωχώτερη  χωρα της Ευρώπης εκει να δειτε χλίδα...

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Να το λαβετε σοβαρα υπ'οψιν αυτο το κείμενο όσοι δεν εχε επισκεφτη ποτε  Βουλγαρια...
για να μην πουμε και για άλλεσ χωρες οπως την  Μολδαβία την φτωχώτερη  χωρα της Ευρώπης εκει να δειτε χλίδα...
Καλημερα! Αλαν ξερεις γιατι δεν γραφουν? Γιατι ο Ελληνας τα θελει ολα δικα του,μονο αυτος ξερει τα παντα ειναι πιο εξυπνος απο ολους τους αλλους μονο που στο τελος οταν γυρναει πισω και κανει ταμειο ανακαλυπτει οτι τον εχουν κατακλεψει αλλα ντρεπεται να το πει!
Αν εχεις ωρα παρε να πιουμε κανενα καφε!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ρε χαιβάν ντοκτορ εκανες και Ντετεκτιβ;;;;;;;;;;;; Που την βρηκες αυτη την φωτο;;;;;
απο οσο θυμάμαι ειναι 136η αρραβωνιάρα του Μόλντο πας και ψαχουλεύης τα αρχεια του μήπως;;;;;;;;;;;;;;;;;; :think: :think: :think: :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: allan κοντα εισε και που να ξερες κιολας :S :S!!!  Υ.Γ ρε χαιβαν αλανταλιδη ψομοκαταστροφεα ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕς ΚΑΙ ΕΣΗ μετα τον τσαρο ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗς!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΦΙΣΕς ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΤΩΧΟΜΑΝΑ << στο καστρο εχει παρει το ματι σου καμια μολδαβι??>>  και πορνομεταναστευσες στην ψολαρπαχτρα σοφια!!!!!!! ΕΙΣΕ ΠΛΕΟΝ Ο ΔΕΥΤΕΡΟς ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗς ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!!!!!!! ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙς ΒΙΝΤΕΑ ΜΕ ΟΔΕΙΓΙΕς!!!!!!!!!!!!!!! ΚΤΛ   Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΣΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΣΑΡΟ ΔΙΜΙΤΡΙΟ!!!!!!!! ΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!! ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: allan κοντα εισε και που να ξερες κιολας :S :S!!!  Υ.Γ ρε χαιβαν αλανταλιδη ψομοκαταστροφεα ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕς ΚΑΙ ΕΣΗ μετα τον τσαρο ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗς!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΦΙΣΕς ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΤΩΧΟΜΑΝΑ << στο καστρο εχει παρει το ματι σου καμια μολδαβι??>>  και πορνομεταναστευσες στην ψολαρπαχτρα  :think:!!!!!!! ΕΙΣΕ ΠΛΕΟΝ Ο ΔΕΥΤΕΡΟς ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗς ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!!!!!!! ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙς ΒΙΝΤΕΑ ΜΕ ΟΔΕΙΓΙΕς!!!!!!!!!!!!!!! ΚΤΛ  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΣΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΣΑΡΟ ΔΙΜΙΤΡΙΟ!!!!!!!! ΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!! ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!

ΩΧΧΧΧΧΧ αρχισε να περνα η επειρια των ψυχοφαρμάκων  :think:  :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Ευτυχως εμφανισθη ο μπετονιερας και ολο καποια νεα θεραπεια θα σου κανονιση.
Ρε παπαρα χαιβάν Ντοκτορ απο τον Οκτωβριο ειμαι εδω  εως τον Απρίλιο θα ειμαι τωρα το καταλαβες  ξεχασες την κουβεντα μας για το μπάρ- καφε  BAD-GIRLS ???

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΩΧΧΧΧΧΧ αρχισε να περνα η επειρια των ψυχοφαρμάκων  :think:  :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Ευτυχως εμφανισθη ο μπετονιερας και ολο καποια νεα θεραπεια θα σου κανονιση.
Ρε παπαρα χαιβάν Ντοκτορ απο τον Οκτωβριο ειμαι εδω  εως τον Απρίλιο θα ειμαι τωρα το καταλαβες  ξεχασες την κουβεντα μας γιατο μπάρ- καφε  BAD-GIRLS ???
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:NOMIZA OTI APLA νοικιασες σπιτι εκει και πιγενοερχοσουνα!! οταν ομος διβασα της πιο πισο σελιδες καταλαβα οτι εισε μονιμος πλεον πορνομεταναστης ΟΛΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!! χαιβανε για στριπτιζαδικο ειμαστε λεμεεεεε κισηινιοφφφφφ ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΑΜΙΣΕ ΑΦΡΑΤΟ τιρασπολμουνακι ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ο μολντο  βλεπο να μασ δινει το μαγαζι τα βραδυα μετα της 12 !!!! και ΠΣΚ ΘΑ ΛΙΠΕΙ!!!! ΟΠΑ ΤΟ ΣΤΡΙΠ ΟΡΙΕΝΤΑΛΛ ΑΛΛ ΑΛΛ :2funny: :2funny: :2funny: ΧΑΙΒΑΝΕ ΠΟΤΕ θα κανεις πορνομεταναστευτικο βιντεο???

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
o Allan εχει δικιο η δικη μου εμπειρια απο ανατολικες χωρες (Ρωσια-Μοσχα,Σοφια,Βουκουρεστι) λεει οτι το πρωτοκλασατο πραμα κοστιζει. Ειναι το ειδος που εχουν προς πωληση και για αυτο ειναι ακριβο, ενα πραμα που εχουμε εμεις στην ελλαδα με το τουρισμο  π.χ δωματιο 15 τμ σε νησι 50 eur τη βραδια. Φυσικα κα πρεπει να το παζαρευουμε αλλα το eur δεν μετραει πια μαλλον προτιμουν το δικο τους νομισμα (ρουβλια,λει,λεβα) γιατι δεν χρειαζεται να αλλαξουν τα eur σε τραπζεα (η τραπεζα δινει το καλυτερο rate πολυ καλυτερο απο τα ανταλλακτηρια συναλλαγματος). Να ξερεις οτι οι ισοτιμιες των νομισματων ειναι κλειδωμενες εναντι εur η usd αρα δε μετραει το eur.
Οι χωρες αυτες ειναι των ακρων βλεπεις αυτοκινητα που δεν υπαρχουν στην Ελλαδα τι εννοω πανακριβα αλλα και παμπαλαια.
Υπαρχει και ενα ακομα προβλημα η γλωσσα τα αγγλικα τους δεν ειναι καλα. και απο διαπραγματευσεις ξερουν κανουν καθε βραδι πολλες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom