Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αλλαντι καιρο εχεις?δεν ρωτω για κρυο,αλλα απο χιονι?πως ειναι οι δρομοι προς τα πανω?ρουσε κλπ
εχεις καποια ενημερψση?
υγ.σουχω πει μην ξαναβαλεις τις γκομενες μου φωτογραφιες,θα τσακωθουμε :grin: :grin: :grin:

Για τις δυο τις τελευταίες ενοεις βεβαιως βεβαίως - Συγνωμη φιλε δεν θα το ξανακάνω.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χιονια εχει φίλε αλλα ολα καλά οι δρομοι ειναι ανοιχτοι δουλεύουν τα Βουλγαράκια 24/7.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Για τις δυο τις τελευταίες ενοεις βεβαιως βεβαίως - Συγνωμη φιλε δεν θα το ξανακάνω.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χιονια εχει φίλε αλλα ολα καλά οι δρομοι ειναι ανοιχτοι δουλεύουν τα Βουλγαράκια 24/7.
ναι ρε συ αυτες λεω,μην τις ξαναβαλεις θα τσακωθουμε :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ο αλλαν ειναι μαλακας.
χαθηκες απο το σαιτ γιατι ειναι μαλακας.
γαμαει βουλγαρες,σας εξηγει αναλυτικσ τι παιζετε με τις βουλγαρες,και ειναι μαλακας.
γαμαει κανενα καλο μουνι,καί παλι ειναι μαλακας.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ο αλλαν ειναι μαλακας.
χαθηκες απο το σαιτ γιατι ειναι μαλακας.
γαμαει βουλγαρες,σας εξηγει αναλυτικσ τι παιζετε με τις βουλγαρες,και ειναι μαλακας.
γαμαει κανενα καλο μουνι,καί παλι ειναι μαλακας.

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Τι θελετε ρε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;  Σας γεμισα 200 σελιδες με χιλιες δυο  πληροφοριες ... κανεις σας δεν γραφει τιποτα οσοι φιλοι με ξερουν εχουν και την δυνατοτητα να κανονισουμε ραντεβου να βρεθουμε οκ εχει καλως εγω ειμαι εδω Σοφια.

Οι Υπολοιποι.... θα σας κανω συνδρομητικές τις πληροφοριες και τις προτάσεις προκειμένου να καλυπτουμε τα εξοδα
των τεστ ντραιβ αλοιως περιοριστήτε σε αυτα που 'ηδη σας εχω αναφερει.
άντε να κανη και κανενας άλλος τον  ηρωα και εξερευνητη.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Τι θελετε ρε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;  Σας γεμισα 200 σελιδες με χιλιες δυο  πληροφοριες ... κανεις σας δεν γραφει τιποτα οσοι φιλοι με ξερουν εχουν και την δυνατοτητα να κανονισουμε ραντεβου να βρεθουμε οκ εχει καλως εγω ειμαι εδω Σοφια.

Οι Υπολοιποι.... θα σας κανω συνδρομητικές τις πληροφοριες και τις προτάσεις προκειμένου να καλυπτουμε τα εξοδα
αλλαν σορρυ φιλε λαθος διατυπωσει εγινε.
ετσι οπως τα εγραψα φανηκε οτι σε βριζω.
ισα ισα το αντιθετο.
απλα για τους μαλακες τα εγραψα που θελουν ετοιμη τροφη και μασημενη κιολας.
ο αλλος ειχε το θρασος να γραψει κιολιας,οτι ας του δωσει κανενας κανενα τηλεφωνο,γιατι βαριετε να διαβαζει σελιδες στο θρεντ.
ρε τι ειναι αυτα που γραφετε?
πατε καλα?
ο αλλαν τι ειναι?
ο χρυσος οδηγος τις σοφιας?
μαγκες οσοι ανεβετε πανω,για ψαχτητε και λιγο με τις πουτανες,και μην τα περιμενετε ολα ετοιμα.
αλλαν ανοιξε ρε μια γραμμη 090 να βγαζεις και κανενα φραγκο,γιατι μερικοι εχουν ξεφυγει εντελως.

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
και εγω ρε μαγκες δεν ειμαι συνηγορος κανενος αλλα να κραζουμε τη ψυχη του forum δε λει. Ταψιδευω συχνα στη Βουλγραρια παντα για δουλιες και μενω λιγο 1 εως 3 νυχτες max. O Allan μας εχει δωσει ενα σωρο πληροφοριες και παντα ειναι φιλικος και αν ξερει ενημερωνει ακριβως το αντιθετο με πολλους αλλους. Το εχω γνωρισει τον Αllan ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΗΓΗΜΕΝΟΣ.
Εμεις που ανεβαινουμε για δουλεια αν δεν ηταν ο Αlla θα καταληγαμε σε κατι μαγαζια σαν το Tabu 50e η Σαμπανια θα αφηναμε καμμια 500eur και στο τελος θα μεναμε με τον πελεσκουρα στο χερι μεγαλη πετυχεσια!!!!!. Παμε παρακατω ολοι λιγο πολυ κατι εχουμε παρει αλλα κριτικες λιγες ελαχιστες.
Αν πει κοιτα ποιος μιλαει θα πω οτι διαβαζω εδω και περνω οτι εχει καλες κριτικες δηλαδη παω στα σιγουρα πειτε κε σιγουρατζα αλλα ρε μαγκες ποιος δινει τα σιγουρα????
την εβδομαδα παω Κυπρο και ζητησα απο το site πληροφοριες μου ειπαν οτι ξερουν απο αλλη πολη οχι απο τη Λευκωσια που 8α παω μεγαλη αποσταση!!!!!!!! δειτε τα post mou. Που να ξερει ο αλλος τι γινεται 35xlm μακρια το 2011!!!! και συμβουλη που μου δοωανε  να παρω τις χρυσες αγγελιες!!!! Αναφερω το περιστατικο για να δειτε τη διαφορα και να κρινετε. Το Αlani ειναι πρωτη μουρη στο Cleopatra και αυτα που λεει ειναι 100% αληθεια. Λοιπον (αυτη ειναι η αποψη μου) respect στον Αllan και την επομενη φορα αν ξεκολησω απο το je t'aime που εχω στην Cleepatra  και κατσει τιποτε καλο σαν την Nicky θα ειμαι πιο αναλυτικος και περιγραφικος
Για σας συναγωνιστες καλα ΜΟ... ΣΤΟΝ ΕΞΟΛΚΕΑ σας
τα λεμε

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αλλαν σορρυ φιλε λαθος διατυπωσει εγινε.
ετσι οπως τα εγραψα φανηκε οτι σε βριζω.
ισα ισα το αντιθετο.
απλα για τους μαλακες τα εγραψα που θελουν ετοιμη τροφη και μασημενη κιολας.
ο αλλος ειχε το θρασος να γραψει κιολιας,οτι ας του δωσει κανενας κανενα τηλεφωνο,γιατι βαριετε να διαβαζει σελιδες στο θρεντ.
ρε τι ειναι αυτα που γραφετε?
πατε καλα?
ο αλλαν τι ειναι?
ο χρυσος οδηγος τις σοφιας?
μαγκες οσοι ανεβετε πανω,για ψαχτητε και λιγο με τις πουτανες,και μην τα περιμενετε ολα ετοιμα.
αλλαν ανοιξε ρε μια γραμμη 090 να βγαζεις και κανενα φραγκο,γιατι μερικοι εχουν ξεφυγει εντελως.

:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
Eιρήνη ημήν αδελφια    :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:  ειπαμε συνδρομητικές πλεον  θα ειναι οι πληροφοριες......

και εγω ρε μαγκες δεν ειμαι συνηγορος κανενος αλλα να κραζουμε τη ψυχη του forum δε λει. Ταψιδευω συχνα στη Βουλγραρια παντα για δουλιες και μενω λιγο 1 εως 3 νυχτες max. O Allan μας εχει δωσει ενα σωρο πληροφοριες και παντα ειναι φιλικος και αν ξερει ενημερωνει ακριβως το αντιθετο με πολλους αλλους. Το εχω γνωρισει τον Αllan ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΗΓΗΜΕΝΟΣ.
Εμεις που ανεβαινουμε για δουλεια αν δεν ηταν ο Αlla θα καταληγαμε σε κατι μαγαζια σαν το Tabu 50e η Σαμπανια θα αφηναμε καμμια 500eur και στο τελος θα μεναμε με τον πελεσκουρα στο χερι μεγαλη πετυχεσια!!!!!. Παμε παρακατω ολοι λιγο πολυ κατι εχουμε παρει αλλα κριτικες λιγες ελαχιστες.
Αν πει κοιτα ποιος μιλαει θα πω οτι διαβαζω εδω και περνω οτι εχει καλες κριτικες δηλαδη παω στα σιγουρα πειτε κε σιγουρατζα αλλα ρε μαγκες ποιος δινει τα σιγουρα????
την εβδομαδα παω Κυπρο και ζητησα απο το site πληροφοριες μου ειπαν οτι ξερουν απο αλλη πολη οχι απο τη Λευκωσια που 8α παω μεγαλη αποσταση!!!!!!!! δειτε τα post mou. Που να ξερει ο αλλος τι γινεται 35xlm μακρια το 2011!!!! και συμβουλη που μου δοωανε  να παρω τις χρυσες αγγελιες!!!! Αναφερω το περιστατικο για να δειτε τη διαφορα και να κρινετε. Το Αlani ειναι πρωτη μουρη στο Cleopatra και αυτα που λεει ειναι 100% αληθεια. Λοιπον (αυτη ειναι η αποψη μου) respect στον Αllan και την επομενη φορα αν ξεκολησω απο το je t'aime που εχω στην Cleepatra  και κατσει τιποτε καλο σαν την Nicky θα ειμαι πιο αναλυτικος και περιγραφικος
Για σας συναγωνιστες καλα ΜΟ... ΣΤΟΝ ΕΞΟΛΚΕΑ σας
τα λεμε

Σε περιμενω φίλε την επομενη φορά πρεπει να δοκιμάσης και άλλα φρουτα...
και ειχα την απορία γιατι ρωτουσες στην Κυπρο.... τωρα μου λύθηκε....
ρε κανεναν βοηθό να κουβαλάει τις βαλιτσες στα ταξιδια που πάτε δεν θελετε;; Προσφερωμαι αν αναλαβετε τα έξοδα....... :think: :think: :think: :think: :think:

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Αδελφια Προσοχη! Υπαρχει σε εξελιξη επιδημια Υπατιτιδας Α ακομη και στην Σοφια ακομη και εαν το κρυβουν! Προσοχη με ποιες πατε Τσιγγανες η αλλες αμφιβολου υγιεινης! Μεχρι στιγμης 1000 ατομα στα νοσοκομεια!

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αδελφια Προσοχη! Υπαρχει σε εξελιξη επιδημια Υπατιτιδας Α ακομη και στην Σοφια ακομη και εαν το κρυβουν! Προσοχη με ποιες πατε Τσιγγανες η αλλες αμφιβολου υγιεινης! Μεχρι στιγμης 1000 ατομα στα νοσοκομεια!

σοβαρα φιλε που το εμαθες? μονο απο πουτανες υπαρχει κινδυνος η γενικα χρειαζεται προσοχη τωρα στη σοφια? :think:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Ρε σταματα να τρομοκρατείς τον κόσμο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εμεις δεν πάμε με τσιγγάνες και τα κορίτσια μας ειναι πεντακάθαρα και σεξοβόμβες ( κινητά επιπλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)
Σιγα το θέμα  λες και στη Ελλάδα δεν εχουν κρουσματα και οπουδήποτε λογο βρωμιάς...
Αντε πες κανενα νεο της  :tits2: :tits2: :tits: :tits: :fuck1: :2on1: :knockinb: :fuck2: :knockinb:
και ασε τα νεα της  :bigdick: :bigdick: :bigdick:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
σοβαρα φιλε που το εμαθες? μονο απο πουτανες υπαρχει κινδυνος η γενικα χρειαζεται προσοχη τωρα στη σοφια? :think:

Ναι ρε φίλε  προσοχή στις Τάνες να ειναι καθαρες και μακρυά απο τα ακάποτα  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :fuck1: :fuck2:

τι θελη μυαλό να το καταλάβης;;;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Μην τον ακους αυτόν  .-  Αυτός ειναι φοβιτσιάρης και απέχει απο το σπόρ......καθ'οτι ερωτευμένος και μονογαμικός.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάτε καλά ρε σεις;;
ηπαττίτιδα Α;
χαχαχαχαχα
σιγά το νόσημα ...
μπορεί να το έχουμε περάσει κιόλας όλοι μας
ακόμα και στην τουαλέτα το κολλάς
η Β είναι ζόρικια αλλά δεν κολλάς αν έχεις κάνει εμβόλιο κανονικά
η Γ είναι το λούκι παλούκι αλλά το κολλάς από αίμα.
Νεξτ πλιζ
τι μαλακίες θα ακούσουμε άλλο εδώ μέσα

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
πάτε καλά ρε σεις;;
ηπαττίτιδα Α;
χαχαχαχαχα
σιγά το νόσημα ...
μπορεί να το έχουμε περάσει κιόλας όλοι μας
ακόμα και στην τουαλέτα το κολλάς
η Β είναι ζόρικια αλλά δεν κολλάς αν έχεις κάνει εμβόλιο κανονικά
η Γ είναι το λούκι παλούκι αλλά το κολλάς από αίμα.
Νεξτ πλιζ
τι μαλακίες θα ακούσουμε άλλο εδώ μέσα

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Που χαθηκες εσύ;;;;;;;;;;;;;;;;  Σε περιμένω..........

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..................

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αντε να σας δωσω μερικες διευθυνσεις μπας και κανη κανεις κανενα τεστ ντραιβ σε νεο αιμα και μας ενημερωση για να μην ψαχνεστε :

1 ) 
2 )
3 )
4 )
5  ) 

Αντε πολλά σας εβαλα αν και οι περισσότερρες επαναλαβάνωνται  στα διαφορα σάιτ ... περιμενω να διαβάσω....

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Ναι ρε φίλε  προσοχή στις Τάνες να ειναι καθαρες και μακρυά απο τα ακάποτα  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :fuck1: :fuck2:

τι θελη μυαλό να το καταλάβης;;;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Μην τον ακους αυτόν  .-  Αυτός ειναι φοβιτσιάρης και απέχει απο το σπόρ......καθ'οτι ερωτευμένος και μονογαμικός.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλημερα Αλλαν! ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Εγω να βοηθησω θελω ανεφερα αυτα που γνωριζω ειλικρινα! Ποτε γυρνας τελικα?

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλημερα Αλλαν! ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Εγω να βοηθησω θελω ανεφερα αυτα που γνωριζω ειλικρινα! Ποτε γυρνας τελικα?

α) 13 ή 14 του μηνός...............

β) Δεν βοηθάς ετσι οπως τα αναφερεις αλλά τρομοκρατείς τον κοσμο χωρις λογο και ουσια.

γ) Δεν σε ειπα και καμπούρη......... καλα λογια ειπα............ απεχεις απο το σπορ λογο σφοδρου Βουλγαρικού ερωτα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: και μονογαμικοτητας....

δεν ειναι κακό ολοι την περναμε αυτη την Φάση ακομα και εγω σε εβδομαδιαία βαση όμως.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16

φιλαρακι μια απο τα ιδια περασα κι εγω στο θρεντ του αμστερνταμ και ξηγιεμαι το ιδιο τωρα...
πληροφοριες με το σταγονομετρο πλεον και ΜΟΝΟ σε μελη που προσφερουν....ολοι οι αλλοι στο μεταξουργειο της ολλανδιας (red light district) και καλα να περνατε.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom