Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
φιλαρακι μια απο τα ιδια περασα κι εγω στο θρεντ του αμστερνταμ και ξηγιεμαι το ιδιο τωρα...
πληροφοριες με το σταγονομετρο πλεον και ΜΟΝΟ σε μελη που προσφερουν....ολοι οι αλλοι στο μεταξουργειο της ολλανδιας (red light district) και καλα να περνατε.....

Γειά σου Τασσοοοοοοοοοοο καποια στιγμη θα αποφασισω να επισκεφτώ τον πρώτο μου μεγάλο  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: Ερωτα  (πριν απο 32 χρόνια) στο Αμστερντααμ  (απο το χάαρλεμ ειναι ) οπότε ελπιζω να τα πουμε και απο κοντά.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Γειά σου Τασσοοοοοοοοοοο καποια στιγμη θα αποφασισω να επισκεφτώ τον πρώτο μου μεγάλο  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: Ερωτα  (πριν απο 32 χρόνια) στο Αμστερντααμ  (απο το χάαρλεμ ειναι ) οπότε ελπιζω να τα πουμε και απο κοντά.
;)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
κουφάθηκες;;;;;;; 
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εχω ακόμα επαφή............... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εμεινα 3 εξάμηνα επι τρεια χρονια εκει.....μικρός...
ναι
θα κανουμε συμφωνια κυριων
θα ρθεις εδω να δεις τον ερωτα σου και θα παμε για γουστα
κι αργοτερα θα ρθω κι εγω προς τα κει (σοφια) να δω τι γινεται.....

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ναι
θα κανουμε συμφωνια κυριων
θα ρθεις εδω να δεις τον ερωτα σου και θα παμε για γουστα
κι αργοτερα θα ρθω κι εγω προς τα κει (σοφια) να δω τι γινεται.....

Ενοείτε οτι για τα γουστα θα ερθω αλλά μια και θα βρεθώ εκει.....
να μην κάνω και μια κοινωνική συναντηση;;;;;;;;;;;

Σοφια Ειμαι οποτε παρε το αεροπλανο και ελα εχει κατι προσφορεσ ΚΛΜ τζαμπα  το ιδιο ισχυει και για μενα εεεεεεεεεεε;;;;;

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ενοείτε οτι για τα γουστα θα ερθω αλλά μια και θα βρεθώ εκει.....
να μην κάνω και μια κοινωνική συναντηση;;;;;;;;;;;

Σοφια Ειμαι οποτε παρε το αεροπλανο και ελα εχει κατι προσφορεσ ΚΛΜ τζαμπα  το ιδιο ισχυει και για μενα εεεεεεεεεεε;;;;;
Akonise ton poutso sou, ksiston,, tripston,gualiston,xteniston,ladwston,alevrwston,siderwse ton ki ela :2on1: :pipa2: :fuck1: :boobies:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Akonise ton poutso sou, ksiston,, tripston,gualiston,xteniston,ladwston,alevrwston,siderwse ton ki ela :2on1: :pipa2: :fuck1: :boobies:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλά τα λες τα παραπανω αλλα υπάρχει και ενα θεμα με τις αντοχες εχουμε και καποια ηλικια παρα την καλη εμφάνιση και λοιπα κλπ κλπ κλπ
μήν τρελαινωμαστε χαλαρα .... χαλαράααααα Θεσσαλονικιος χαχαχαχαααααααααα
να το απολαύσουμε το θεμα..

εισαι απιθανος γουστάρωωω .....

Τασουλη εγω χειμώνα αποφευγω να πεταω ασε να στρωση λιγο ο καιρος και τα λέμε.....

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΣΟΦΙΑ Η ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ .ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΩΡΑ ΣΟΦΙΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΜΩΡΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΤΗΝΟΤΕΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΖΑΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΑΔΙΚΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΤΙ ΕΙΣΟΔΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΥΤΑ ; ΓΕΝΙΚΑ Η ΖΩΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΑΙ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ; ΚΑΙ ΕΑΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η ΣΟΦΙΑ Η ΤΟ ΒΟΥΚΟΥ ;

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΣΟΦΙΑ Η ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ .ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΩΡΑ ΣΟΦΙΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΜΩΡΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΤΗΝΟΤΕΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΖΑΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΑΔΙΚΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΤΙ ΕΙΣΟΔΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΥΤΑ ; ΓΕΝΙΚΑ Η ΖΩΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΑΙ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ; ΚΑΙ ΕΑΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η ΣΟΦΙΑ Η ΤΟ ΒΟΥΚΟΥ ;

Αντε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε απαντηστε τον φιλο........ τοσα μαθηματα σας εκανα ...
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
περιμενε καποιος θα φιλοτιμιθη να απαντηση.

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Αντε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε απαντηστε τον φιλο........ τοσα μαθηματα σας εκανα ...
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
περιμενε καποιος θα φιλοτιμιθη να απαντηση.
Αλαν ο φιλος μας μαλλον ειναι λιγο  τεμπελακος αν διαβασει μερικες σελιδες πισω θα βρει τα παντα!Τελος παντων Σοφια φιλε φθηνοτερα και καλυτερα! Ναι μπορεις να παρεις κοπελες απο μαγαζια και ναι υπαρχει εισοδος! Διαβασε τις προτασεις Αλλαν και θα βρεις τα παντα!

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Αλαν ο φιλος μας μαλλον ειναι λιγο  τεμπελακος αν διαβασει μερικες σελιδες πισω θα βρει τα παντα!Τελος παντων Σοφια φιλε φθηνοτερα και καλυτερα! Ναι μπορεις να παρεις κοπελες απο μαγαζια και ναι υπαρχει εισοδος! Διαβασε τις προτασεις Αλλαν και θα βρεις τα παντα!

Καλησπέρα κι από εμενα. Με αφορμή τον φίλο που θέλει πληροφορίες (και σε αυτά τα thread υπάρχουν απλετες χωρίς να ψάξεις πολύ οπότε δεν χρειάζεται καν να του απαντήσουμε) ήθελα να πω κι εγώ ότι τελικά εχουμε μείνει 4-5 να γράφουμε με βασικό τον alan και τους προσωπικούς του φίλους που αν δεν υπήρχαν θα έκλεινε και το thread. Εγώ μπαίνω σπάνια και όποτε έχω κάτι να πω πλέον μια και οι επισκέψεις μου στην Σόφια είναι σπάνιες  >:( >:( >:( >:(
Με λύπη μου όμως βλέπω πως εδώ και μήνες δεν έχουμε κανένα review για νέες κοπέλες από κανένα. Το τελευταίο review που έχει το σχετικό thread παραμένει το δικό μου προ αμνημονεύτου.
Δεν ξέρω αν τελικά δεν πάει κανένας και δεν γράφει η πάει δοκιμάζει και δεν γράφει γιατί ειναι μοναχοφάης. Το δεύτερο μου φαίνεται πιο λογικό.
Παρ' όλα αυτα θεωρώ ότι το thread πρέπει να ζωντανέψει πάλι και θα ζωντανέψει από εμάς τους παλιότερους. Εγώ πάντς μόλις έχω νέα (ελπίζω σύντομα) θα ενημερώσω και θα δούμε. Μπορεί αν σπείρουμε να θερίσουμε κιόλας.

χαιρετισμούς σε όλους τους βαλκανιομάχους.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλησπέρα κι από εμενα. Με αφορμή τον φίλο που θέλει πληροφορίες (και σε αυτά τα thread υπάρχουν απλετες χωρίς να ψάξεις πολύ οπότε δεν χρειάζεται καν να του απαντήσουμε) ήθελα να πω κι εγώ ότι τελικά εχουμε μείνει 4-5 να γράφουμε με βασικό τον alan και τους προσωπικούς του φίλους που αν δεν υπήρχαν θα έκλεινε και το thread. Εγώ μπαίνω σπάνια και όποτε έχω κάτι να πω πλέον μια και οι επισκέψεις μου στην Σόφια είναι σπάνιες  >:( >:( >:( >:(
Με λύπη μου όμως βλέπω πως εδώ και μήνες δεν έχουμε κανένα review για νέες κοπέλες από κανένα. Το τελευταίο review που έχει το σχετικό thread παραμένει το δικό μου προ αμνημονεύτου.
Δεν ξέρω αν τελικά δεν πάει κανένας και δεν γράφει η πάει δοκιμάζει και δεν γράφει γιατί ειναι μοναχοφάης. Το δεύτερο μου φαίνεται πιο λογικό.
Παρ' όλα αυτα θεωρώ ότι το thread πρέπει να ζωντανέψει πάλι και θα ζωντανέψει από εμάς τους παλιότερους. Εγώ πάντς μόλις έχω νέα (ελπίζω σύντομα) θα ενημερώσω και θα δούμε. Μπορεί αν σπείρουμε να θερίσουμε κιόλας.

χαιρετισμούς σε όλους τους βαλκανιομάχους.

Λοιπόν θα σου πω οτι απο τις επαφες και συναντησεις μου με διαφορες βιζιτες γνωστες μας και μη εξαιρετέες εδώ στην Σοφια μου λενε οτι ταχτικα και ειδικα ΠΣΚ εχουν ραντεβου και συναντησεις με Ελληνες οι οποίοι μαλιστα τις ενημερωνουν και για το Μπουρδελα κομ  και οτι εχουν καλλές κριτικές κλπ κλπ.
Παρόλα αυτά κανεις δεν εγραψε και δεν γραφη τιποτα  μασημένη ετοιμη τροφή την θέλουν όλοι και πιστευω οτι ολοι αυτοι δεν συναντουνται μονο με τις κοππελες που εχουμε προτείνη αλλά και με άλλες γιατι δεν γραφουν τιποτα  δεν το καταλαβαίνω απο δω και περα θα το κανουμε κλειστο το κυκλωμα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ  θα μαθαίνουν νεες καταστασεις και βιζιτες με πμ. τουλάχιστον απο μένα.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
και σωστα του απαντησατε του φιλου που ειθελε πληροφοριες υπάρχουν τα πάντα τιμες μαγαζια βιζιτες ξενοδοχεια τα πάντα.

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Λοιπόν θα σου πω οτι απο τις επαφες και συναντησεις μου με διαφορες βιζιτες γνωστες μας και μη εξαιρετέες εδώ στην Σοφια μου λενε οτι ταχτικα και ειδικα ΠΣΚ εχουν ραντεβου και συναντησεις με Ελληνες οι οποίοι μαλιστα τις ενημερωνουν και για το Μπουρδελα κομ  και οτι εχουν καλλές κριτικές κλπ κλπ.
Παρόλα αυτά κανεις δεν εγραψε και δεν γραφη τιποτα   μασημένη ετοιμη τροφή την θέλουν όλοι και πιστευω οτι ολοι αυτοι δεν συναντουνται μονο με τις κοππελες που εχουμε προτείνη αλλά και με άλλες γιατι δεν γραφουν τιποτα  δεν το καταλαβαίνω απο δω και περα θα το κανουμε κλειστο το κυκλωμα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ  θα μαθαίνουν νεες καταστασεις και βιζιτες με πμ. τουλάχιστον απο μένα.

Μάλλον έχεις δίκιο.

Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος δεν μοιράζεται την πληροφορία για ένα καλό κομμάτι. Φοβάται μην του το...πηδήξουν κι άλλοι; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ΜΟΥΝΑχοφάης? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μάλλον έχεις δίκιο.

Mallon EXO δες εδω ¨:

[size=10pt]Θέμα: Σόφια & μόνον SOFIA  (Αναγνώστηκε 100187 φορές) [/size]

ειπατε τιποτα;;;;;;

γραφουμε και πληροφορουμε οι ιδιοι και οι ιδιοι  μετρημενοι στην παλαμη του ενος χεριού.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Στο θρεντ της Μολδαβιας δεν δίνουν και καμια σοβαρη πληροφορία
αλλά τουλάχιστον το διασκεδαζουνοι ενδειφερομενοι.....
με τις παπαριες που αναφερουν.

aapsou

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
δηλωνω και παλι παρων για τυχον αποριες γενικης φυσεως (εκτος απο βιζιτες κλπ) για σοφια :)

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Mallon EXO δες εδω ¨:

[size=10pt]Θέμα: Σόφια & μόνον SOFIA  (Αναγνώστηκε 100187 φορές) [/size]

ειπατε τιποτα;;;;;;

γραφουμε και πληροφορουμε οι ιδιοι και οι ιδιοι  μετρημενοι στην παλαμη του ενος χεριού.
Το Μαλλον το έβαλα ως λογοπαίγνιο για το νικ σου M-allan  :grin:
χίλια δίκια έχεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom