ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑΙ ΟΝΤΟΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ . Ο ΑΛΛΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΑΥΤΟ. ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΣΤΙΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΕ ΛΕΒΑ Η ΛΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΩΣΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 500 ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΑΡΩ 1000 ΛΕΒΑ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΚΡΙΒΗ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΗΝΩ ΣΕ ΧΟΤΕΛ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΙΟ ΦΤΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΛΛΟ ΑΝ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΦΤΗΝΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΣΗ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σόφια & μόνον SOFIA
- Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 454K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑΙ ΟΝΤΟΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ . Ο ΑΛΛΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΑΥΤΟ. ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΣΤΙΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΕ ΛΕΒΑ Η ΛΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΩΣΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 500 ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΑΡΩ 1000 ΛΕΒΑ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΚΡΙΒΗ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΗΝΩ ΣΕ ΧΟΤΕΛ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΙΟ ΦΤΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΛΛΟ ΑΝ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΦΤΗΝΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΣΗ
Με μικρά γράφε καλύτερα ;)
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε ευσωμε γιατι μαρτυρας ποσες αραβωνιαρες ειχα??? που να θυμαμαι ποια ειναι αυτη??? θα με διαφωτισετε ????Ρε χαιβάν ντοκτορ εκανες και Ντετεκτιβ;;;;;;;;;;;; Που την βρηκες αυτη την φωτο;;;;;
απο οσο θυμάμαι ειναι 136η αρραβωνιάρα του Μόλντο πας και ψαχουλεύης τα αρχεια του μήπως;;;;;;;;;;;;;;;;;;
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ρε ευσωμε γιατι μαρτυρας ποσες αραβωνιαρες ειχα??? που να θυμαμαι ποια ειναι αυτη??? θα με διαφωτισετε ????
εεεε που να θυμάσαι εδω εχεις φτάση στο 376 θα θυμάσαι το 136;;;;;;;;;;;;;;;;
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Μην γραφετε τοσα πολλά ρε παιδιά δεν προλαβαίνω να τα διαβάζω ελεος.
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
file opws gnwrizeis polu kala emeis mpainoume Sto site mono gia na pairnoume plirofories kai gia na pairnoume mati kana mouni. Min perimeneis apo mas anafores kai plirofories meta pou tha gurisoume apo to taxidaki pou perasame uperoxa vasizomenoi stis plirofories pou esu aploxera moirases.Μην γραφετε τοσα πολλά ρε παιδιά δεν προλαβαίνω να τα διαβάζω ελεος.
En katakleidi "starxidia mas" diladi.....
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
file opws gnwrizeis polu kala emeis mpainoume Sto site mono gia na pairnoume plirofories kai gia na pairnoume mati kana mouni. Min perimeneis apo mas anafores kai plirofories meta pou tha gurisoume apo to taxidaki pou perasame uperoxa vasizomenoi stis plirofories pou esu aploxera moirases.
En katakleidi "starxidia mas" diladi.....
καλά Τασούλιιιιιιιι εχουν γνωσιν οι φύλακες................
SalonicaM
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.415
καλά Τασούλιιιιιιιι εχουν γνωσιν οι φύλακες................
Α ρε π@@στη μου δεν μπορώ να ανέβω καμιά βόλτα πάνω, κι έχω σταμπάρει κάτι καινούργια κομμάτια στο bezplatno. Οι παλιές Tifany Darina κτλ εχουν φάει κόκκινη για το στήσιμο και γενικά για το οτι την έχουν δει κάπως.
Αλαν είσαι Ελλάδα ή Σόφια ακόμα?
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Α ρε π@@στη μου δεν μπορώ να ανέβω καμιά βόλτα πάνω, κι έχω σταμπάρει κάτι καινούργια κομμάτια στο bezplatno. Οι παλιές Tifany Darina κτλ εχουν φάει κόκκινη για το στήσιμο και γενικά για το οτι την έχουν δει κάπως.
Σημερα και Αυριο Ελλαδα αυριο Βραδυ την κανω για πάνω θα ειμαι σοφια μεχρι τον Απριλιο μετα ειδομεν.
10 Φλεβάρι παω Τιρασπολ ΜΟλδαβια για ταξιδακι φυσιολατρικο Ιστορικό
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Οσο για το οτι δεν μπορεις να ανεβης δεν πειράζη σου εχω πρόταση..
Φερε τα χρηματαα χαχαχαχαχχαχαχαχαα
καιτιθελης για τεστ ντράιβ θα το κανω εγω για σενα και θα σε ενημερωσω οποτε θα γλιτωσης και χρημα και χρόνο και αν αξιζη τον κοπο ανεβαίνης αλοιως κατσε εδω και ασχολείσου με τις Ελεινίδες.
ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Έχει μείνει κανένας στο Χίλτον ;
Υπάρχει πρόβλημα με τα κορίτσια ;
Ευχαριστώ.
kANENA PROBLHMA ARKEI NA EXOYN ID CARD
x_other
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
kANENA PROBLHMA ARKEI NA EXOYN ID CARD
Δεν υπαρχει προβλημα αν τη παραλαβεις ο ιδιος και τη πας πρωτα στο bar oπως μπαινεις στο ξενοδοχειο αριστερα δεν τρεχει τιποτα και εχεις το καλυτερο ξεκαρφωμα χαχαχαχα
x_other
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
που σε ρα Αllani αρχες του φεβρουαριου ανεβαινω πανω ελπιζω να τα πουμεΜην γραφετε τοσα πολλά ρε παιδιά δεν προλαβαίνω να τα διαβάζω ελεος.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
που σε ρα Αllani αρχες του φεβρουαριου ανεβαινω πανω ελπιζω να τα πουμε
Εδω ειμαι καλως να ερθης με Λεφτα αισθηματα θα σε ξετινάξη αυτη η Νταρινα.............
κοιτα και για κανενα αλλο φρουτο δεν κανη να τρως συνεχως το ιδιο φαγητο θα παθης τιποτα.............
χαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααα
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
που εισαι ρε μαλακα αλλαν?Εδω ειμαι καλως να ερθης με Λεφτα αισθηματα θα σε ξετινάξη αυτη η Νταρινα.............
κοιτα και για κανενα αλλο φρουτο δεν κανη να τρως συνεχως το ιδιο φαγητο θα παθης τιποτα.............
χαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααα
χαθηκες εντελως παλι.
εχουμε κανενα νεο?
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
που εισαι ρε μαλακα αλλαν?
χαθηκες εντελως παλι.
εχουμε κανενα νεο?
Πολλά και διαφορα αλλά για ποιόν να γραψω και γιατι;;;;;;;;;;;;;;
παρε μια ιδεα αλλά να μην τολμηση να ρωτηση κανεις τιποτα ουτε να σχολιαση.....
Συνημμένα
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.