Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑΙ ΟΝΤΟΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ . Ο ΑΛΛΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΑΥΤΟ. ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΣΤΙΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΕ ΛΕΒΑ Η ΛΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΩΣΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 500 ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΑΡΩ 1000 ΛΕΒΑ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΚΡΙΒΗ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΗΝΩ ΣΕ ΧΟΤΕΛ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΙΟ ΦΤΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΛΛΟ ΑΝ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΦΤΗΝΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΣΗ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑΙ ΟΝΤΟΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ . Ο ΑΛΛΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΑΥΤΟ. ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΣΤΙΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΕ ΛΕΒΑ Η ΛΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΩΣΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 500 ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΑΡΩ 1000 ΛΕΒΑ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΚΡΙΒΗ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΗΝΩ ΣΕ ΧΟΤΕΛ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΙΟ ΦΤΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΛΛΟ ΑΝ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΦΤΗΝΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΣΗ

Με μικρά γράφε καλύτερα ;)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε χαιβάν ντοκτορ εκανες και Ντετεκτιβ;;;;;;;;;;;; Που την βρηκες αυτη την φωτο;;;;;
απο οσο θυμάμαι ειναι 136η αρραβωνιάρα του Μόλντο πας και ψαχουλεύης τα αρχεια του μήπως;;;;;;;;;;;;;;;;;; :think: :think: :think: :think:
ρε ευσωμε γιατι μαρτυρας ποσες αραβωνιαρες ειχα??? που να θυμαμαι ποια ειναι αυτη??? θα με διαφωτισετε ????

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε ευσωμε γιατι μαρτυρας ποσες αραβωνιαρες ειχα??? που να θυμαμαι ποια ειναι αυτη??? θα με διαφωτισετε ????

εεεε που να θυμάσαι εδω εχεις φτάση στο 376 θα θυμάσαι το 136;;;;;;;;;;;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μην γραφετε  τοσα πολλά ρε παιδιά δεν προλαβαίνω να τα διαβάζω ελεος.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Μην γραφετε  τοσα πολλά ρε παιδιά δεν προλαβαίνω να τα διαβάζω ελεος.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
file opws gnwrizeis polu kala emeis mpainoume Sto site mono gia na pairnoume plirofories kai gia na pairnoume mati kana mouni. Min perimeneis apo mas anafores kai plirofories meta pou tha gurisoume apo to taxidaki pou perasame uperoxa vasizomenoi stis plirofories pou esu aploxera moirases.
En katakleidi "starxidia mas" diladi.....

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
file opws gnwrizeis polu kala emeis mpainoume Sto site mono gia na pairnoume plirofories kai gia na pairnoume mati kana mouni. Min perimeneis apo mas anafores kai plirofories meta pou tha gurisoume apo to taxidaki pou perasame uperoxa vasizomenoi stis plirofories pou esu aploxera moirases.
En katakleidi "starxidia mas" diladi.....

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλά Τασούλιιιιιιιι    εχουν γνωσιν οι φύλακες................

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλά Τασούλιιιιιιιι    εχουν γνωσιν οι φύλακες................

Α ρε π@@στη μου δεν μπορώ να ανέβω καμιά βόλτα πάνω, κι έχω σταμπάρει κάτι καινούργια κομμάτια στο bezplatno. Οι παλιές Tifany Darina κτλ εχουν φάει κόκκινη για το στήσιμο και γενικά για το οτι την έχουν δει κάπως.

Αλαν είσαι Ελλάδα ή Σόφια ακόμα?

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Α ρε π@@στη μου δεν μπορώ να ανέβω καμιά βόλτα πάνω, κι έχω σταμπάρει κάτι καινούργια κομμάτια στο bezplatno. Οι παλιές Tifany Darina κτλ εχουν φάει κόκκινη για το στήσιμο και γενικά για το οτι την έχουν δει κάπως.

Σημερα και Αυριο Ελλαδα αυριο Βραδυ την κανω για πάνω θα ειμαι σοφια μεχρι τον Απριλιο μετα ειδομεν.
10 Φλεβάρι παω Τιρασπολ ΜΟλδαβια για ταξιδακι φυσιολατρικο Ιστορικό  :knockinb: :knockinb: :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :2on1: :2on1:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Οσο για το οτι δεν μπορεις να ανεβης δεν πειράζη σου εχω πρόταση..
Φερε τα χρηματαα  χαχαχαχαχχαχαχαχαα
καιτιθελης για τεστ ντράιβ θα το κανω εγω για σενα και θα σε ενημερωσω οποτε θα γλιτωσης και χρημα και χρόνο  και αν αξιζη τον κοπο ανεβαίνης αλοιως κατσε εδω και ασχολείσου με τις Ελεινίδες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Έχει μείνει κανένας στο Χίλτον ;
Υπάρχει πρόβλημα με τα κορίτσια ;

Ευχαριστώ.

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
kANENA PROBLHMA ARKEI NA EXOYN ID CARD

Δεν υπαρχει προβλημα αν τη παραλαβεις ο ιδιος και τη πας πρωτα στο bar oπως μπαινεις  στο ξενοδοχειο αριστερα δεν τρεχει τιποτα και εχεις το καλυτερο ξεκαρφωμα χαχαχαχα

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
που σε ρα Αllani αρχες του φεβρουαριου ανεβαινω πανω ελπιζω να τα πουμε

Εδω ειμαι καλως να ερθης με Λεφτα αισθηματα θα σε ξετινάξη αυτη η Νταρινα.............

κοιτα και για κανενα αλλο φρουτο δεν κανη να τρως συνεχως το ιδιο φαγητο θα παθης τιποτα.............
χαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Εδω ειμαι καλως να ερθης με Λεφτα αισθηματα θα σε ξετινάξη αυτη η Νταρινα.............

κοιτα και για κανενα αλλο φρουτο δεν κανη να τρως συνεχως το ιδιο φαγητο θα παθης τιποτα.............
χαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
που εισαι ρε μαλακα αλλαν?
χαθηκες εντελως παλι.
εχουμε κανενα νεο? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
που εισαι ρε μαλακα αλλαν?
χαθηκες εντελως παλι.
εχουμε κανενα νεο? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Πολλά και διαφορα  αλλά για ποιόν να γραψω και γιατι;;;;;;;;;;;;;;
παρε μια ιδεα αλλά να μην τολμηση να ρωτηση κανεις τιποτα ουτε να σχολιαση.....

Συνημμένα

• nikol2.png
    nikol2.png
    354,5 KB · Εμφανίσεις: 49
  • nikol1.png
    nikol1.png
    283,2 KB · Εμφανίσεις: 23
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χ

Συνημμένα

• nikol4.png
    nikol4.png
    365,2 KB · Εμφανίσεις: 35
  • nikol3.png
    nikol3.png
    219,9 KB · Εμφανίσεις: 33
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χωρις λόγια............. δεν ειναι Βουλγάρα...............

Συνημμένα

• 2.gif
    2.gif
    137,4 KB · Εμφανίσεις: 46
  • nice me & you.JPG
    nice me & you.JPG
    19,3 KB · Εμφανίσεις: 49
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος