Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Πολλά και διαφορα  αλλά για ποιόν να γραψω και γιατι;;;;;;;;;;;;;;
παρε μια ιδεα αλλά να μην τολμηση να ρωτηση κανεις τιποτα ουτε να σχολιαση.....
μην ξαναγραψεις τιποτα ρε,και μην ξαναδωσεις πληροφοριες σε κανενα και για τιποτα.δινε μονο πληροφοριες στα 5-10 ατομα με πμ που αξιζουν,και τους αλλους γραψτους στα αρχιδια σου.
ας τους να πηγαινουν στην σοφια και να τρωνε τα μουτρα τους,και να τους τρωνε τα ευρω τους οι βουλγαροι αερα.
να βαλουν μυαλο και να μην το παιζουν εξυπνοι.
απλα εσυ βαζε μονο φωτο να τους τρελενεις.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
μην ξαναγραψεις τιποτα ρε,και μην ξαναδωσεις πληροφοριες σε κανενα και για τιποτα.δινε μονο πληροφοριες στα 5-10 ατομα με πμ που αξιζουν,και τους αλλους γραψτους στα αρχιδια σου.
ας τους να πηγαινουν στην σοφια και να τρωνε τα μουτρα τους,και να τους τρωνε τα ευρω τους οι βουλγαροι αερα.
να βαλουν μυαλο και να μην το παιζουν εξυπνοι.
απλα εσυ βαζε μονο φωτο να τους τρελενεις.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τρεχάτε χαιβανια στις  Σιτιτουριστριες  και στις καμπαρετζουδες να σας τα τρωνε χοντρά...................

η Σοφια σημερα εχει για όλλα τα γουστα Βουλγαρες και μή...και για όλα τα βαλάντια αλλά οποιος θελει  να μάθη θα τα χωση χοντρα πρωτα οπως και εγω................. δεν αποτελω εξαίρεση....

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Να μην ξεχνιώμαστε να παινεψουμε λιγο και το μωρό μας που με βοηθά στις γνωριμιες
(H Βασιλειάδου με την γνωση και την τεχνη της επιστημης και των δημοσιων σχεσεων)
και μου κουβαλα μωρα με το αζημειωτο βεβαιως βεβαιως...............

Συνημμένα

• kathreptis1.JPG
    kathreptis1.JPG
    39,1 KB · Εμφανίσεις: 23
  • valtsa1.JPG
    valtsa1.JPG
    45,9 KB · Εμφανίσεις: 18
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Α ρε π@@στη μου δεν μπορώ να ανέβω καμιά βόλτα πάνω, κι έχω σταμπάρει κάτι καινούργια κομμάτια στο bezplatno. Οι παλιές Tifany Darina κτλ εχουν φάει κόκκινη για το στήσιμο και γενικά για το οτι την έχουν δει κάπως.

Αλαν είσαι Ελλάδα ή Σόφια ακόμα?

Salonika  ελα γνωρισα την κολητη της δικιας σου απο αβανταρ αλλα αυτη στον κολο της δεν βαζη τραπουλοχαρτα ειναι ποιο εξελιγμενη βαζει δολλαρια

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• image001jn.jpg
    image001jn.jpg
    34,4 KB · Εμφανίσεις: 16
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Παρτε ενημερωση γα Πάρτυ ωρα για γνωριμιες και free :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: :fuck1: :fuck1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :knockinb:

4th birthday Gepime.com!
Added by balder week ago
Category: birthday party
Start: 02/02/2011 at 23:00 (after 3 days, Wednesday)
End: 02/03/2011 at 23:00
Address: Sofia, National Assembly Square 10
City:
Tickets: 7 lv
Description:
Friends

4 years ago was born our favorite site - Gepime.com, which brought together the most open minded people in Bulgaria and became a voluptuous reality their dreams unleashed nepodoziranit ...

[Read more]
Friends

4 years ago was born our favorite site - Gepime.com, which brought together the most open minded people in Bulgaria and became a voluptuous reality their dreams, their fantasies unleashed unsuspected, leaving behind all their inhibitions shy!

Ready to celebrate this event with the most violent erotic party that Sofia has ever seen? Gepime.com prepare you for a truly erotic adventure! On the night of February 2, from 23:00 in Club Revue - Sofia our wonderful site will celebrate its fourth birthday. We invite you most cordially to join and be our guest!

Leave inhibitions at home! Skip work! Postpone all its commitments! Get the best mood! Put the most tempting clothes! Invite all your friends! Smile wide and come on Feb 02 at Club Revue, because what are you rocking forever!

Once again the Angels Carlos (karlosite.com) will intertwine bodies in the irresistible passion that could destroy the strongest Puritan spirit! These boys and girls turn every party into a real Gepime pink fairy, and now their program will make men to tear their shirts, and women scream uncontrollably. For good music, great atmosphere and plenty of alcohol are taken care of our friends at Club Revue.

Do not miss Gepime grand party to celebrate the fourth birthday of the site!

P.S.
Worldwide, there are three types of people: those who make things happen, others who watch things happen and the third, who wonder how this can happen:) You of who you are?

Last Updated 6 days ago

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ρε θα με τρελάνετε;;;;;;;;;;;;; Αδικα φωνάζω και γραφω ετσι;;;;

ειπαμε πληροφοριες  μονο συνδρομητικες  θα βλεπετε και δεν θα ρωτατε....
πμ απο φιλο ¨¨:

Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για την ενημέρωση που μας κάνεις, να 'σαι καλά. Αλλά σε παρακαλώ αυτή η ξανθιά που λες οτι δεν είναι Βουλγάρα , που μπορώ να τη βρω? Σ' ευχαριστώ

Πως τη βρίσκω, τηλ ?

[tr][td]

αλλος ερωτηση ασχετη τι να αγοραση φτηνα  απαντηση τιποτααααααααααααααααα.

καντε εδω τουλαχιστον τις ερωτησεις να γεμιζουμε τις σελιδες  και σιγα να μην τα διαβαζετε αυτα που γραφουμε........ μονο οι φωτο σας διεγείρουν μην τρελαθουμε ....

εχετε αποτυχει ολοι σας σαν ομάδα και επικοινωνιακα  ειστε παρτακιδες εκτος ορισμενων 5-7 φιλων που συνεισφέρουν στο Θρεντ.

Δεν γραφω  αδικα τα γράφω δυστηχως και μετα λυπης μου.............

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ρε θα με τρελάνετε;;;;;;;;;;;;; Αδικα φωνάζω και γραφω ετσι;;;;

ειπαμε πληροφοριες  μονο συνδρομητικες  θα βλεπετε και δεν θα ρωτατε....
πμ απο φιλο ¨¨:

εχετε αποτυχει ολοι σας σαν ομάδα και επικοινωνιακα  ειστε παρτακιδες εκτος ορισμενων 5-7 φιλων που συνεισφέρουν στο Θρεντ.

Δεν γραφω  αδικα τα γράφω δυστηχως και μετα λυπης μου.............
χαχαχχα
χουχουχου
χεχεχε
χιχιχι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλως ηρθες στον σωστο δρομο...... ;)

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Salonika  ελα γνωρισα την κολητη της δικιας σου απο αβανταρ αλλα αυτη στον κολο της δεν βαζη τραπουλοχαρτα ειναι ποιο εξελιγμενη βαζει δολλαρια

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Αυτή είναι το Βαλκανικό μοντέλο "Κόλος ΑΤΜ" Τα παιρνει όλα μετρητοίς!!
Αχ με αυτές τις φωτό τι μας κάνεις κι εχω ξεμείνει από λεφτά και χρόνο.
Καλά... :pipa2: :pipa2: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :kissass: :kissass: :pipa3: :pipa3: :fuck2: :fuck2:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εχει πανδημια γριπης στη βουλγαρια προσεχε αλλαν με τα μωρα σου :grin:

κάλο στο  εγκεφαλο εχετε οχι επιδημία  γρίπης  και  :bigdick: μπλέ.
εσυ φροντισε να ανεβης ταχυστα γιατι το Βουλγαρακι δεν το βλεπω να σε περιμενει ειναι και ξανθό και ξερεις τι λενε ξανθο μ..νι τρελό  :fuck1: :fuck2: :knockinb:
τις ιδιες αποψεις εχουν και εδω οι Βουλγαροι απλά αυτοι δεν τα ακουμπανε σαν εμας.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Αυτή είναι το Βαλκανικό μοντέλο "Κόλος ΑΤΜ" Τα παιρνει όλα μετρητοίς!!
Αχ με αυτές τις φωτό τι μας κάνεις κι εχω ξεμείνει από λεφτά και χρόνο.
Καλά... :pipa2: :pipa2: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :kissass: :kissass: :pipa3: :pipa3: :fuck2: :fuck2:

Ελα Ελα Ελα Ελα Ελα..........................................
να δεις τι σου εχω ετοιμο ελα ελα ελα.....................

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
κάλο στο  εγκεφαλο εχετε οχι επιδημία  γρίπης  και  :bigdick: μπλέ.
εσυ φροντισε να ανεβης ταχυστα γιατι το Βουλγαρακι δεν το βλεπω να σε περιμενει ειναι και ξανθό και ξερεις τι λενε ξανθο μ..νι τρελό  :fuck1: :fuck2: :knockinb:
τις ιδιες αποψεις εχουν και εδω οι Βουλγαροι απλά αυτοι δεν τα ακουμπανε σαν εμας.

το εφαγες το μωρο μου!θες να το γαμησεις απληστε καριολι!ολα δικα σου τα θες!ειναι καλο κοριτσι! :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
το εφαγες το μωρο μου!θες να το γαμησεις απληστε καριολι!ολα δικα σου τα θες!ειναι καλο κοριτσι! :2funny:

και ποιος σου ειπε οτι εγω πάω μονο με κακα κοριτσια;;;;

αλλα αυτο ρε φιλε θα μπορουσα να το βαλω και πρωτη μουρη στο καφε κλάμπ BAD GIRLS.

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
757
Πόντοι
4.535
Το παράπονο του Άλλαν δεν είναι ότι δεν τον διαβάζουν... ότι δεν συνεισφέρει και κανένας άλλος εδώ μέσα είναι.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Το παράπονο του Άλλαν δεν είναι ότι δεν τον διαβάζουν... ότι δεν συνεισφέρει και κανένας άλλος εδώ μέσα είναι.
Ρε τυπε η βουλγαρια ηταν πριν 10- 12 χρονια πηγαμε ειδαμε γαμησαμε..παει τωρα περασε ...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
757
Πόντοι
4.535
Ρε τυπε η βουλγαρια ηταν πριν 10- 12 χρονια πηγαμε ειδαμε γαμησαμε..παει τωρα περασε ...

Όχι ρε γμτ... και ήξερα ότι κάτι κάνω λάθος... είμαι μπας-κλας δλδ πλέον;

Εγώ το έλεγα γιατί πήγα μία φορά αλλά όχι για πολύ πονηρό σκοπό... πονηρό δλδ αλλά με συγκεκριμένη κοπέλα όχι του επαγγέλματος (αγαπούλης βλέπεις!) και θα 'θελα να ξαναπάω και για πιο "πονηρό" σκοπό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom