.[quote author=cooljohn link=topic=53578.msg2311732#msg2311732 date=128840423
Τραγωδία σόφια, πράξη βού!
το απόγευμα δεν έκατσε τίποτα και το βράδυ αφου τα πιναμε στην κλεοπατρα (γαμώ την αίγυπτό μου μέσα) με το αλλανι και το geamoiroi, είπα να ενδώσω σε ενα μελαχροινό αδύνατο κοντοπούτανο με κάτι τεράστια τατού μεταξύ αυτών και ένα φίδι απτό νινι ως το βυζί, το οποίο είχε σταμπάρει και ο Geamoiroi. Αγγλικά γρι, αντε λεω, ζωηρη και τσαχπίνα φαίνεται, άντε να το κάνω το τεστ ντράιβ...
γιατί όλο λέω "άντε δε γαμεί", δεν το έχω καταλάβει :-
άντε και φεύγουμε, μεσα στο ταριφάμαξο μου λεει δωσε μου 60 λεβα για να παρω κόκακόλα να περασουμε σουπερ!!!!!!!!!!
ωπα λεω πολύ στραβά αρχίσαμε. μπα της λεω, δεν. αμα εισαι καλο κοριτσι, μπορεί μετά (σιγά μην κατάλαβε!) οκ μου λεει κανενα πρόβλημα, θα περάσουμε καλά έτσι κι αλλιώς.
και από εκεί που ήταν μεστην τρελή χαρά, φτάνουμε στο δωμάτιο και πλακώνουν τα τηλέφωνα και τα μηνύματα και τα ψιλομουτράκια...
άρχισα και φόρτωνα...
μισό μου λέει να βγω λιγο έξω θα έρθει δεν ξέρω ποιος, ο φούφουτος, έλα πάμε!!!
τελικά δεν ήρθε κανεις και ξαναμπαίνουμε... πατ κιουτ γδύνεται, αλλο ξενέρι
παω να τη φιλήσω (όχι στο στόμα βέβαια...) μη εδώ όχι εκεί, μη με δαγκώνεις, μη μου πιάνεις το νινι, μη μου χτυπάς το κωλί, μη μου πιάνεις το μαλί κλπ
πιάνει το τρομπόνι, εχει βγάλει ήδη την κρεμα, ωραία λέω δέσαμε κι από αυτό
αφου βαζει μισό σωληνάριο, άντε και πάμε... ελα της λεω απο δω, όχι, παμε απο κει όχι, πάμε στο κρεβάτι όχι, ηθελε καναπέ
και πάνω στο ντέρμπι χτυπάει το τηλέφωνο και παει και το σηκώνει
ε τα πήρα κράνα άσχημα, σήκω φυγε της λέω. μα γιατί μου λέει, συγγνώμη είναι το ταξι γιατί ασπιριν, συνάχι, δεν ειναι νταβας, μονη μου ειμαι. είσαι τρελός, γιατί θυμώνεις!!!!!!!!! :S όλες οι συνεννοήσεις σχεδόν στη νοηματική...
αστο διάλο λέω, ηρέμησε. ε και για να μην τα πολυλέω, ψιλοηρέμησα, έβαλε και το υπόλοιπο σωληνάριο ζελέ, το ξεκώλιασα όσο δεν έπαιρνε μέχρι που κόντεψε να κλάψει και την έδιωξα αμέσως. ηθελα και 2 ώρες τρομάρα μου.
λεφτά για ταξί μου λέει!
ε δεν πιστεύω να φαντάζεστε ότι της έδωσα
ουφ τάπα και ξελάφρωσα λιγο
βρε τι ωραια που περνάμεεε
άντε πάμε γερά! :-
άλλαν, ξέρω, δεν παίρνω σιγουράκια, ας πρόσεχα
geamoiroi, σε έσωσα φίλε
[/quote]
Λοιπον καταρχην καλημερα
συχγωρεστε τυχον λαθη στη γραφη μου μπαινωμε το κινητο μου
φιλε κοολτζον εχω λιγες τυψεις οσον αφορα την φολα μιας και σε μπριζωσα να την παρεις κριμα και φαινοταν ανωμαλακι...
Απ την αλλη ας πουμε πως περασα εγω.... Εγω αυτο που εγινε με την ΣΟΝΙΑ δεν το περιμενα επουδενι. ..
Μαλλον δεν πιανει τυφφανη σε επιδοσεις αλλα σιγουρα ειναι απτις λιγες εδω πανω που την φτανει
3 ΩΡΕΣ ασχολιοταν συνεχεια μαζι μου με ενα διαλλειμα δεκα λεπτα για τσιγαρο... Η γκομενα το εχει σε ολα απο υψηλες ταχυτητες με ελαφρο ξυλο στα οπισθια εως γεμισμα μπανιερας και μασαζ εκει μεσα..... Λιγο ε.υαισιητη οσον αφορα χαδια σε βυζακια νουνακι αλλα εκτος απο αυτο δεν μιλησε λαι δεν ειπε οχι σε τιποτα.
Πιπα εξαιρετικη ηθελε και δαχτυλο στο ποπουδακι κατα την διαρκεια της πιπας οπου και ξεσαλωσε
...
Στο σεξ απιστευτη συμμετοχη και τεραστια αντοχη~υπομονη χωρις μα μου
προτεινετε ανεπιφυλακτα σε ολους ειτε θετε ηρεμρς ειτε αγριες καταστασεις. ..Εγω παντως ειπα τυφλα να χει η τυφφα και η ελινα
αυτα για πρωι σημερα εχει πισινα κολυμπη σπα χαμαμ και το βραδυ μαλλον θα παρω καποιο ανεξαρτητο κομματι ενα 4ωρακι και μετα απλα σκετο ποτακι κλεοπατρα.....