Ας κανω και γω μια αναφορα απο το τελευταιο αστραπη ταξιδι Σοφια στο οποιο δοκιμασα αυτα που αναφερονται τελευταια εδω.
Πρωτη δοκιμη η Αλεξ που αναφερει ο Allan. Στην συνενοηση, τον χαβαλε, την κουβεντα και τα αγγλικα η κοπελα παιρνει 10' και ειναι οντως μια πολυ καλη προταση για long date η για ξεναγηση στην πολη. Στην Βουλγαρια δυσκολο να βρεθει κατι κοντα σε αυτην στο επιπεδο επικοινωνιας. Απο εμφανιση ομως εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε. Ειναι κοντη και λιγο χαμηλοκωλα, ο κωλος δεν ειναι καθολου οπως στις φωτο, ειναι πλακουτσωτος. Στηθος εχει πολυ ωραιο αν και μικρο και φατσα αρκετα στρογγυλη χωρις καποιο ιδιαιτερο χαρακτηριστικο που να την αναδυκνυει. Γενικα λογω κωλου δεν μου αρεσε. Στην πραξη ρωταει τι θελεις και εχει υπομονη, δεν αντεχει ομως το συνεχομενο σφηροκοπημα. Ειναι value for money ομως δεν ειναι στο επιπεδο Tiffany ουτε απο υπηρεσιες ουτε απο looks.
Τωρα στην δευτερη δοκιμη της βραδυας, την Ιβα που ειχε αναφερει ενας συναγωνιστης πριν απο αρκετο καιρο και μιλουσε για εναν υπεροχο κωλο (μεγα φετιχ). Αφου την πρωτη φορα μου χαν στειλει αλλη απο το Angels of Sofia την δευτερη φορα καταφεραν και μου στειλαν την Ιβα (δεν ρωτησα ονομα, η ιδια στα ελληνικα μου ειπε οτι ετσι ειναι το κανονικο της). Η κοπελα ντημενη ταιριαζε στην περιγραφη που ειχε δωθει εδω μεσα. Οταν ξεντηθηκε πραγματικα απορουσα με τα γουστα μερικων. Ειναι 27-30 χρονων κοπελα σε σωμα 50χρονης. Ο κωλος πεσμενος μεχρι εκει που δεν παει με φρατζολες αντι για ψωμακια σε καθε μπουτι. Στηθος μηδαμινο και δερμα λαστιχο. Δεν πρεπει να εχει γυμναστει ποτε στην ζωη της. Τα χειροτερα ομως δεν ειχαν ερθει ακομα. Την γυρναω στα 4 σε καποια φαση και μου ρχετε μια μποχα χωρις προηγουμενο απο το γατακι της. Μιλαμε σαν κλανια ροκφορ και γκοργκοντζολας μαζι. Εκει αποφασισα να την τιμωρισω και επι μιση ωρα την κοπανουσα χωρις αναπνοες απο την μυτη, μονο κατι κοφτες απο το στομα. Μεχρι που αγανακτησε και μου λεει δεν μπορω αλλο, αφου εβαλε και 3 φορες τζελ. Γενικα μια τραγικη εμπειρια και καποιοι θα πρεπει να κανουν πιο αναλυτικες περιγραφες γιατι οταν εκθειαζουμε εναν κωλο και ειναι οπως ηταν αυτος πραγματικα με κανει να απορρω. Απο τα χειροτερα σωματα που εχω δει στο επαγγελμα. Επισης το Angels για ακομη μια φορα απεδειξε ποσο αθλιο γραφειο ειναι. Η κοπελα ηταν να ρθει σε 20 λεπτα και ηρθε μετα απο 1 ωρα και 20 λεπτα. Ειχα κοιμηθει ηδη οταν χτυπησε η πορτα αλλα ειπα ας δοκιμασουμε τον κωλο-θαυμα, τρομαρα μου. Φυσικα ουτε ενημερωση ουτε σμς για την καθυστερηση. Η κοπελα μου δικαιολογηθηκε και ολας, 'ξερεις απο που ηρθα?' απο που? απο Βουκουρεστη? γιατι 2 το βραδυ στην Σοφια 3 φορες κανεις τον κυκλο της πολης σε 1 ωρα και 20 λεπτα.
Την ιδια μερα πριν το Angels πηρα και το γραφειο που ειχα αναφερει παλιοτερα που εχει 2 ειδων υποτιθετε κοπελες με διαφορετικες τιμες. Ομως δεν το σηκωσε κανεις αρα δεν ξερω τι παιζει με αυτους.
Μια οχι καλη εμπειρια γενικα το ταξιδι αστραπη, την επομενη φορα με περισσοτερη τυχη ελπιζω.