εσυ αστους πανυγηρισμους και βαλε κριτικη αντε αγαπουλη
Λεπόν,
Καταρχήν, καλωσγυρίσαμε! Κατά δεύτερο, πολλούς χαιρετισμούς στο σάτυρο αλλάνι και τον ασυγκράτητο πύρκαυλο geamoiri. Αφού τη γλύτωσα εχθές και δεν πήρε εμένα τελικά, πάλι καλά!
Παίδες, θένκια κάργα για την παρέα! ;) Επέστρεψα με πολύ καλές εντυπώσεις από τη γνωριμία μας.
Από την άλλη, δεν έφυγα με καλές εντυπώσεις από το σόφια σαν πόλη, από όσα είδα. Νομίζω ότι δεν έχει τίποτα ελκυστικό, εάν δε σε ενδιαφέρει η νυχτερινή ζωή. Το μόνο ελκυστικό νομίζω πως είναι το φθηνό (για τα δεδομένα μας) καλό φαί!!!
Από όσα πρόλαβα λοιπόν περί φαγητού και ελπίζω να λεω κάτι πρωτότυπο:
1. Escada pizza & bbq. Πατριάρχου Ευθυμίου (αν κατάλαβα καλά!) και Βίτοσα. Παίζει τρελή σούβλα, σούβλα όμως λέμε! καμμιά 80αριά πόντους μετα συγχωρήσεως
με φιλετάκια κοτοπουλο-χοιρινό-μοσχάρι και γαρνιτούρα πατάτες τομάτα και λαχανικά ψητά. Για 2 άτομα άνετα, αν όχι για 3, στα 9 γιούργια.
2. Street αν θυμάμαι καλά
bistrot. Τζαρ Ασέν 57 (παράλληλη της Βίτοσα). Πάρα πολύ καλό φαγητό και μερίδες και εξυπηρέτηση, τιμές στο χώμα.
3. Για όσους βαριούνται να βγουν για φαί, ή τελος πάντων αν σας προκύψει:
Παρήγγειλα online και ναι, ήρθε!!! Ουάου!
.
Ως προς τα κλαμπ δυο λογια. Το καμα σουτρα δείχνει καλύτερο και πιο φρέσκο σαν μαγαζί και με τις κοπέλες συνολικά πιο καλές από το κλεοπάτρα. Αλλά δεν παλεύεται με τίποτα η ζέστη και η τσιγαρίλα εκεί μέσα. Δε μπορείς να αναπνεύσεις...
Τα υπόλοιπα για τα κορίτσια, θα ακολουθήσουν στο ανάλογο θρεντ. ;)