Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
σορρυ αλλαν, τώρα το είδαΤο παραπάνω πόστ δεν εχει σκοπό μόνο να ενεργοπιήσω τον φιλο που βρεθηκε με την κοπέλα αλά και να εκφράσω παράπονα διότι πολλοί απο εδω μέσα ρωτάτε παιρνετε την οποια πληροφορία τυχον θέλετε αλλά δεν μας δίνεται καμια πληροφορια ενω κανετε χρήση
των προτασεων μας ή και των εμπειριών μας.
Σας ειναι τοσο δύσκολο να γραψετε κατι θετικό ή αρμητικό δεν εχει σημασία, απλά δωστε μας την ικανοποιηση οτι σας πληροφορήσαμε σωστα ή λάθος.
καταρχας απο τις φωτό δεν μου έκανε κλικ να τη γνωρίσω ακλύτερα, άσε που τις τελευταίες δύο εβδομάδες με έχει πιάσει η φραγκοστενιά μου και δεν χαλάω γενικώς στο μουνί
αλλά ρε φίλε με προσβάλλεις.
δεν θα το έλεγα;; όσες έχω δοκιμάσει το έχω πει, ακόμα κι αν ήταν με καθυστέρηση. Για τη μοναδική που δεν είπα τηλεφωνο ήταν αυτή που την έχεις πάρει κι εσύ, οπότε ξέρεις για ποια μιλάω και δεν την έχει βάλει κανείς εδώ μέσα.
Αν θες να τη βάλεις, δικαίωμά σου, εγώ θα ήθελα να είχα πρώτα την έγκρισή της γιατί την πρώτη φορά που τη ρώτησα αν μπορώ να πασάρω το τηλέφωνό της μου είπε όχι.
(μεταξύ μας, το θεωρώ μαλακία της)
υπάρχει μία περίπτωση να πάω πάνω για καμιά μέρα την επόμενη εβδομάδα, αλλά δεν είναι σίγουρο.