Νέα

Σόφια & μόνον SOFIA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tulip

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
  Tony "King" Storaro Sin City  :rockon:

Beautiful  :2funny:

Υ.Γ Γιατί είναι κάποιο μαγαζί που δεν ανήκει σε μαφιόζο?

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ειναι κανενας γνωστος μου Σόφια αυτο το ΣΚ ??????? ας στειλη πμ ή τηλ. χρειαζωμαι μια εξυπηρετηση.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
μείνατε όλοι στη Ελλάδα για ψήφο εεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ανεβαίνω σήμερα για δυό εβδομάδες Σόφια όποιος φιλος γνωστός ή συμπολεμιστης ερθη κι έχει διαθεση για Night life στην Σόφια με όλλα τα παρελκόμενα ας στείλη πμ να βρεθούμε.
Εγω δηλωνω μαχημος  :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: :fuck1: :fuck1: :2on1: :2on1:  :tits2: :tits2: :tits: :tits: για δυο εβδομάδες αλοιώς δεν παλευεται η Σόφια.

ΥΓ. Οποιος θελει επισης να κανω τεστ ντραιβ για λογαριασμό του να στείλη τον οβολο του για την τανα που επιθυμεί να γλυτώση τουλάχιστον τα εξοδα + χρονο του. :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :dancing: :dancing:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αλλαν για 2 εβδομαδες... για σενα ειναι η ζωη...Αν βγει η διαδα μου σημερα στο στοιχημα και η τριαδα μου με τα χ ερχομαι για 2 μερες...

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εδώ ειμαστε Σόφια καιρός για ήσυχες διακοπές χωρίς αγχος χρόνου ξεκουραστα και ήρεμα εφτασα πριν απο κανα 4ώρο και ειμαι ετοιμος να αλώσω σιγα σιγα και σταθερά την ΄πηγη της βιζιτας για τις επόμενες δυο εβδομάδες αλλα παρόλα αυτα θα δοκιμάσουμε λιγο και αν μετραμε  ακόμα σαν ανδρες στα διαφορά κλαμπάκια δεν γινετε να τα ακουμπάμε στις βίζιτες συνέχεια.
Αντε γιατι κοντευουμε να ξεχάσουμε το σπορ του κυνηγού με εσας  εδω μεσα που εμπλεξα εδω και τρεία χρόνια.

geamoiri

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
χαλαραααααααααααααααααααααα μην μου παθεις τιποτα  :humpleg: :humpleg: και μετα πως θα με βγαλεις οξω οταν ανεβω  :rockon: :rockon:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τι εγινε ρε που ειστε όλοι χαμένοι???????
αν σας εκανα παρουσιαση καμια κοκονα θα πεφτατε με τα μουτρα στην αναγνωση.
Ειναι κανείς εδώ;;;;
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Αντε αχρηστοι καντε καμακι ακομα μετραμε παρτε μια τζουρα για τα ονειρα σας.
και είμαι και αφραγκος ας ειχα και χρηματα και τα λεγαμε.

Συνημμένα

• maria-milena.jpg
    maria-milena.jpg
    70,7 KB · Εμφανίσεις: 52
OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Πολλους παραδεισους διαβαζω μεσα στο φορουμ αποκτησαμε και δεν ξερουμε πως και τι
ρε αν το εχετε μέσα σας τον παραδεισο το κανετε εσεις παντού μην περιμενετε ετοιμα να σας τα σερβίρη κανείς.

Λυπάμε γιατι βλέπω νεα παιδια ηλικιας 20-30 ετων και δεν ξερουν να κηνηγούν
ρε εμεις στην ηλικια σας δεν αφήναμε θυλική γατα να περαση και δεν ειχαμε και τις ανεσεις και τα πολυτελη αυτοκινητα και την μουρη που μοστράρετε οι περισσοτεροι και τα λεφτά απο το σπίτι.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
μάγκες καλλες οι βίζιτες αλλά για λιγο εχω σκοπό να ξεσκίσω οσες μου κάτσουν απο καμακι δυο εβδομάδες να μην πάνε χαμενες.

Παντος τα εξοδα εξοδα μαγκες δεν πεφτουν ητε καμακι ήτε βιζιτα το 100 άρι θα φύγη.
(ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ)

Geamoiri & LAKIIIIIIIIIIIII  ετοιμαζω εδαφος σας περιμενω 15 του μηνός μη τυχον και την κάνετε αλοιμονο σας.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τι καριολις εισαι!! :2funny:

εσυ δεν προκειτε να ανεβης Σοφια δεν ειναι κριμα να χαθη το μωρό;;;;
Δεν το στελνης να το φιλοξενησω καναδυό βραδια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να σε ενημερώσω και αν εχασες που δεν ήρθες ή αν κερδισες
θα εχει και καλή παρεα Αλεξ - Γαβριελα - Μιλενα και φυσικά εμένα.

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Λακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
1ον) ανοιξε το γ......ο σου το τηλ.ή παρε με....

2ον) Τι Παταγια ταιλάνδη και παπαριες, ελα να μείνης εδω κανα 10ήμερο χωρις το αγχος του χρόνου
να σε κυνηγά να μαζεύης τα μωρά απο τις πίστες και να  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Ατελείωτα παιχνιδια και γυναίκες να θυμίζουν οχι πιθηκάκια σε αναβαθμιση γυναικείας παρουσιας
παρόλα αυτα θα ερθω  μαζι σου για την εμπειρία και μονο.
βεβαια οσο για το οικονομικο θέμα ενταξη πάσο αλλο Βουλγαρια  άλλο Ται......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
allantalon

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Aντε να ανοιξη λιγο το ματακι μας για καλή μέρααααααααααααααααααααααααααααα.

Συνημμένα

• mora stin pista.jpg
    mora stin pista.jpg
    157,5 KB · Εμφανίσεις: 20
  • sofia19eton.jpg
    sofia19eton.jpg
    229 KB · Εμφανίσεις: 43

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom