Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 102
- Πόντοι
- 16
βρε συ, δεν ειναι αντρικες!!τι να κανω ρε αγαπη μου....ειμαι λιγο αλλεργικος στις αντρικες κωλοτρυπιδες...
βρε συ, δεν ειναι αντρικες!!τι να κανω ρε αγαπη μου....ειμαι λιγο αλλεργικος στις αντρικες κωλοτρυπιδες...
γυναικεια κωλοτρυπιδα με αρχιδια απο πανω δεν εχω ματαδει...βρε συ, δεν ειναι αντρικες!!
ωραιο είναι το μικρό πουλάκι αλλά πιο ωραίο είναι το καβλωμενο πουλάκιΗ, κατι τετοιο:
Μμμ... καυλιαρηη μου!!καυλα είσαι, ην πειράξεις τίποτα και έχεις προβλήματα ψυχολογικά .
Γουστάρω να σε γαμησω ανάσκελα
δεν έχεις φαντασία.γυναικεια κωλοτρυπιδα με αρχιδια απο πανω δεν εχω ματαδει...
γυναικεια κωλοτρυπιδα με αρχιδια απο πανω δεν εχω ματαδει...
μου έκανες πέτρα την ψωλαρα μου πρωινιατικα, για πολύ ξεκωλιασμα είσαιΜμμ... καυλιαρηη μου!!
Να βρε!! εσεις οι αλλοι να τα βλεπετε αυτα που ολο τρολαρετε!!!!
Παρεπιπτοντως να πω οτι τρελενομαι να γαμιεμαι ετσι ανασκελα οπως λεει ο XXNINER, και με τα ποδια ανοιχτα φυσικα!!
Μονο ετσι μπορω να ερθω σε οργασμο απο πισω
ειναι υπεροχοοο!!
Εεε καλα τωρα, δεν ειπα και καμια μεγαλη εξυπναδα, αυτο ειναι γνωστο οτι τις πιο πολλες ετσι μας αρεσει να τον περνουμε!!! που το περιεργο η το καυλωτικο?μου έκανες πέτρα την ψωλαρα μου πρωινιατικα, για πολύ ξεκωλιασμα είσαι
καυλακι μου μην τους δίνεις σημασία, αυτοί πληρώνουν κάτι τουλουμπες για να γαμησουν, ακόμα να καταλάβουν ότι το ωραίο δεν έχει φυλοΕεε τωρα θα με αναγκασεις να μιλησω στα ισα και μετα θα μου λενε εμενα οι αλλοι οτι τρολαρω!!
καυλακι μου μην τους δίνεις σημασία, αυτοί πληρώνουν κάτι τουλουμπες για να γαμησουν, ακόμα να καταλάβουν ότι το ωραίο δεν έχει φυλο
O κωλος σου είναι άκρως θηλυκό διψάει για ψωλες, αν γουστάρεις να περιποιησαι άντρες και να παίρνεις πίπες είσαι ένα σέξυ θηλυκόΜα δεν ειναι μονο αυτο βρε συ xxxniner, ειναι και το "πρακτικο" του ζητηματος!
και να μην μιλησω για αλλες και το γενικευσω, θα πω για μενα...
Δηλαδη πιστευει κανεις οτι οταν με εχει ανασκελα και μου μπαινει ολος ο ψωλος του αντρα μεσα μου και "αλλωνιζει", υπαρχει περιπτωσει να μεινει κατι αντρικο μεσα μου?
Ο πουτσος του αντρα σε "θυλικοποιει" θελεις δεν θελεις!
Παρα πολυ σωστα!!! δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο σε αυτο!!!!O κωλος σου είναι άκρως θηλυκό διψάει για ψωλες, αν γουστάρεις να περιποιησαι άντρες και να παίρνεις πίπες είσαι ένα σέξυ θηλυκό
Χωρις μαχαιρι σμικρινση δεν παιζειΡε παιδια, το θεμα το ξεκινησα οσο αφορα την σμικρινση, τωρα πως εφτασε στην αποκοπη δεν μπορω να το καταλαβω!!!
μυστη το θεμα εχει χοντρυνει,δεν μιλαμε πια για απλο 'απλο' κοψιμο αλλα για σμικρυνση με ταυτοχρονη διεισδυση καποιου κουτσουρου η αλλου ειδους χλωριδας :S :S :S :SΧωρις μαχαιρι σμικρινση δεν παιζει
Οπως στα αυτια και στην μύτη
Εκτος αν δοκιμασεις να τον βαλεις στο πλυντηριο στους 90 βαθμους
:o :o :oμυστη το θεμα εχει χοντρυνει,δεν μιλαμε πια για απλο 'απλο' κοψιμο αλλα για σμικρυνση με ταυτοχρονη διεισδυση καποιου κουτσουρου η αλλου ειδους χλωριδας :S :S :S :S
:o :o :o
Καλή η "χλωριδα" αλλά η "πανιδα" δεν παίζεται με τίποτα! (ειδικά αν είναι μαύρη και χοντρή )
Η, κατι τετοιο:
μυστη το θεμα εχει χοντρυνει,δεν μιλαμε πια για απλο 'απλο' κοψιμο αλλα για σμικρυνση με ταυτοχρονη διεισδυση καποιου κουτσουρου η αλλου ειδους χλωριδας :S :S :S :S