Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 16
Χμμμμ... καλε αυτό είναι επικίνδυνο!...... αν μας πιάσει η αντιτρομοκρατική θα μας γαμησει!!!εγγυημενη μέθοδος!!!
(...... τελικά ίσως να μην είναι και τοσο κακο)
Χμμμμ... καλε αυτό είναι επικίνδυνο!...... αν μας πιάσει η αντιτρομοκρατική θα μας γαμησει!!!εγγυημενη μέθοδος!!!
φώτο έχει από το πουλάκι σου και τα μπαλάκια σου;Εννοείς αντιανδρογονα? Η κάτι άλλο?
Πήγαινε σε κανένα γιατρό και συζήτα το θέμα που σε απασχολεί.
Αν και μάλλον μας τρολλάρεις οπότε τα θέλει ο πάτος σου και τα ακούς!
τυπε αλλοιμονο,να θες να κοψεις την πουτσα σου,τι συζητηση και μαλακιες,το πιο φυσιολογικο πραγμα στον κοσμο,μαλακια,που εχεις μπλεξει,μην περιμενεις προκοπη απο γιατρους,παρε κανα νυχοκοπτη και ξενοιασε,μοναχος σου χορευε και οσο θελεις πηδα :S :S :S :SΌχι βρε συ, καμία σχέση, έχω δοκιμάσει να το συζητήσω με γιατρο σε blog του online, το θέμα είναι ότι οι γιατροί πάντα θέλοντας να αποφύγουμε ευθύνες, αλλά και για λόγους επαγγελματικής ευσυνειδησίας, το πρώτο πράγμα που λένε είναι να πας σε ψυχολόγους, το ψάξεις κλπ κλπ, και αν μετά από καιρο ψυχοθεραπείας εξακολουθείς να θέλεις το ίδιο έεε τότε μπορεί να εξετάσουν και το θέμα σου.
Ζησε μαιη μου δηλαδή!!
τυπε αλλοιμονο,να θες να κοψεις την πουτσα σου,τι συζητηση και μαλακιες,το πιο φυσιολογικο πραγμα στον κοσμο,μαλακια,που εχεις μπλεξει,μην περιμενεις προκοπη απο γιατρους,παρε κανα νυχοκοπτη και ξενοιασε,μοναχος σου χορευε και οσο θελεις πηδα :S :S :S :S
Mύστη μου, κολλητος μου ουρολογος μου ειπετυπε αλλοιμονο,να θες να κοψεις την πουτσα σου,τι συζητηση και μαλακιες,το πιο φυσιολογικο πραγμα στον κοσμο,μαλακια,που εχεις μπλεξει,μην περιμενεις προκοπη απο γιατρους,παρε κανα νυχοκοπτη και ξενοιασε,μοναχος σου χορευε και οσο θελεις πηδα :S :S :S :S
ειπαμε,ειναι κοφτερος,δεν λεω,αλλα μου ζητας μια υπερβαση,δεν ξερω αν ειμαι ετοιμος να τον φερω σε επαφη με αλλη πουτσα,νομιζω η συζητηση θελει λιγο Ιακωβο για να δω τι θα κανω και γω :S :S :SΝάσο δεν πας καλύτερα εσύ που το έχεις τροχισμένο να του τον κόψεις...........
ειπαμε,ειναι κοφτερος,δεν λεω,αλλα μου ζητας μια υπερβαση,δεν ξερω αν ειμαι ετοιμος να τον φερω σε επαφη με αλλη πουτσα,νομιζω η συζητηση θελει λιγο Ιακωβο για να δω τι θα κανω και γω :S :S :S
οχι οτι ηταν πουστρακι χυστη,μην παει εκει το μυαλο σου :S :S :S,εξασκηση εκανε σπιτι στη χειρουργικη,λεει τι να κανω,να κοψω την τσαπου.. :S :S :S :SMύστη μου, κολλητος μου ουρολογος μου ειπε
πως τους ειχε ερθει στα επειγοντα ενας φοιτητης ιατρικης
που εκοψε μονος του την πούτσα του :S
οχι οτι ηταν πουστρακι χυστη,μην παει εκει το μυαλο σου :S :S :S,εξασκηση εκανε σπιτι στη χειρουργικη,λεει τι να κανω,να κοψω την τσαπου.. :S :S :S :S
φώτο έχει από το πουλάκι σου και τα μπαλάκια σου;
τυπε αλλοιμονο,να θες να κοψεις την πουτσα σου,τι συζητηση και μαλακιες,το πιο φυσιολογικο πραγμα στον κοσμο,μαλακια,που εχεις μπλεξει,μην περιμενεις προκοπη απο γιατρους,παρε κανα νυχοκοπτη και ξενοιασε,μοναχος σου χορευε και οσο θελεις πηδα :S :S :S :S
οχι οτι ηταν πουστρακι χυστη,μην παει εκει το μυαλο σου :S :S :S,εξασκηση εκανε σπιτι στη χειρουργικη,λεει τι να κανω,να κοψω την τσαπου.. :S :S :S :S
ρε τυπε μισες δουλειες θα κανεις? :S :S :SΡε παιδια, το θεμα το ξεκινησα οσο αφορα την σμικρινση, τωρα πως εφτασε στην αποκοπη δεν μπορω να το καταλαβω!!!
ρε τυπε μισες δουλειες θα κανεις? :S :S :S
Υπερβολικεεεεε!!μολις ξερασα...
τι να κανω ρε αγαπη μου....ειμαι λιγο αλλεργικος στις αντρικες κωλοτρυπιδες...Υπερβολικεεεεε!!