Dirty_Frank
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2007
- Like
- 1.315
- Πόντοι
- 206
Από μαγαζίΑπο σκρουτζ ή απο μαγαζί;
Κοιτάω Κωτσοβολο, Παμπλικ, Μίντια Μαρκτ
Από μαγαζίΑπο σκρουτζ ή απο μαγαζί;
Από μαγαζί
Κοιτάω Κωτσοβολο, Παμπλικ, Μίντια Μαρκτ
Έτσι ακριβώς είναιΑυτά που κάνουν γύρω στα 200 νομίζω είναι όλα με μνήμη 4/64 και δε θα κρατήσουν για πολύ καιρό.Δώσε κάτι παραπάνω τουλάχιστον για 6/128 για να το'χεις χρόνια
Αυτά που κάνουν γύρω στα 200 νομίζω είναι όλα με μνήμη 4/64 και δε θα κρατήσουν για πολύ καιρό.Δώσε κάτι παραπάνω τουλάχιστον για 6/128 για να το'χεις χρόνια
Έτσι ακριβώς είναι
Όλα σε αυτή τη τιμή είναι στα 4/64 , όπως είναι σταθερά τα τελευταία 2 χρόνια τουλάχιστον
Λίγο άδικο αλλά τέλος πάντων
Έτσι ακριβώς είναι
Όλα σε αυτή τη τιμή είναι στα 4/64 , όπως είναι σταθερά τα τελευταία 2 χρόνια τουλάχιστον
Λίγο άδικο αλλά τέλος πάντων
Καλες συσκευές τα redmi και σε λογικές τιμέςΚαι το Redmi note 10 pro με 6/128 στο σκρουτζ έχει 223,σ'αυτά τα λεφτά είναι σούπερ
Mediatech επεξεργαστή έχει, γι' αυτό και οι θερμοκρασίες.Δε λένε καλά λόγια για το Ποκο
Ότι ζεσταίνεται πολύ λένε όλοι
μλκς λενε ...Δε λένε καλά λόγια για το Ποκο
Ότι ζεσταίνεται πολύ λένε όλοι
εγω δεν ειχα προβλημα με τις εφαρμογες, εκοψα τα updates σε 2-3 αχρηστες μαλακιες και αυτο. Τα περισσοτερα κινητα πλεον εχουν λιγες τετοιες εφαρμογες, αλλα συνηθως δεν σε επηρρεαζουν..Αηδιαστικό το λογισμικό των ΧΙΑΟΜΙ. Εικονακια παντού και φουλ Κινεζικές εφαρμογές.
Πάρτε Oneplus αν θέλετε σοβαρό κινητό.
Για κινητά των 150-200ευρώ καλά είναι τα ΧΙΑΟΜΙ.εγω δεν ειχα προβλημα με τις εφαρμογες, εκοψα τα updates σε 2-3 αχρηστες μαλακιες και αυτο. Τα περισσοτερα κινητα πλεον εχουν λιγες τετοιες εφαρμογες, αλλα συνηθως δεν σε επηρρεαζουν..
Δεν ξερω, εγω ειμαι υπερευχαριστημενος 1.5 χρονo τωρα, και τα αξεσουαρ ειναι επισης παμφθηνα και σχετικα καλης ποιοτητας (για οτι πληρωνεις). Ακουστικα και smartwatch δηλαδη
τα ξερω απλα βγαινεις εκτος budget με διπλο και τριπλο κοστος. Δεν διαφωνω οτι αμα θες να δωσεις μισο μισθο, θα παρεις κατι καλυτερο απο χιαομι. σιγουρα.Για κινητά των 150-200ευρώ καλά είναι τα ΧΙΑΟΜΙ.
Αλλά αν μιλάμε για σοβαρά κινητά μέχρι 400-500ευρώ, τότε μόνο ONEPLUS.
Ψάξτα άμα δεν τα ξέρεις.
Για κινητά των 150-200ευρώ καλά είναι τα ΧΙΑΟΜΙ.
Αλλά αν μιλάμε για σοβαρά κινητά μέχρι 400-500ευρώ, τότε μόνο ONEPLUS.
Ψάξτα άμα δεν τα ξέρεις.
Μάλλον δεν γνωρίζεις πολλά από κινητά.Αν δίνεις τόσα,γιατί δεν πας κατευθείαν Samsung να'χεις και το κεφάλι σου ήσυχο;
Κατά την άποψη μου το να σκάσεις πάνω από 250-300 € για κινητό είναι τουλάχιστον υπερβολή. Δεδομένου ότι στην καλύτερη σε τρία χρόνια , η όποια συσκευή θα είναι τεχνολογικά παρωχημένη.
Βέβαια ο καθένας έχει τις δικές του ανάγκες και τα δικά του θέλω οπότε...
Τύπε, έχεις δει τι iPhone 13 Pro Max κυκλοφορεί;Κατά την άποψη μου το να σκάσεις πάνω από 250-300 € για κινητό είναι τουλάχιστον υπερβολή.
Καμία υπερβολή.Κατά την άποψη μου το να σκάσεις πάνω από 250-300 € για κινητό είναι τουλάχιστον υπερβολή. Δεδομένου ότι στην καλύτερη σε τρία χρόνια , η όποια συσκευή θα είναι τεχνολογικά παρωχημένη.
Βέβαια ο καθένας έχει τις δικές του ανάγκες και τα δικά του θέλω οπότε...