Νέα

Smartphones

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OmarNow
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι smartphone εχετε;;;

• iPhone

Ψήφοι: 144 25,7%
  • Android

Ψήφοι: 342 61,1%
  • Windows Phone

Ψήφοι: 48 8,6%
  • Έχω μια μπακατέλα που κρατάει 5 μέρες η μπαταρία

Ψήφοι: 77 13,8%
  • Ubuntu

Ψήφοι: 4 0,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    560

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
ενώ οποιος αγοράσει κινεζικο με 200 ευρω διαπρέπει!!!!!

εγώ πάλι ρε παιδιά προτιμώ επειδή έχω μεγάλο συμβόλαιο να μην δίνω τίποτα και να παίρνω το κιν που μου δίνουνε οι εταιρείες κάθε χρόνο...Γιατί να πληρώσω δλδ??? Τα κινητά επειδή το έχω σαν εργαλείο δουλειάς και το λιώνω στα πάντα δεν αντέχουν μετά τον 1,5 με 2 χρόνια...οπότε αν κάποιος αλλάξει την κάρτα σε συμβόλαιο λογικό θα παίρνει μια χαρά smartphone κάθε έτος ..και δεν λέω να έχει το δικό μου συμβόλαιο που μου δώσανε το S5 αλλά κάτι καλό θα παρει...

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
εγώ πάλι ρε παιδιά προτιμώ επειδή έχω μεγάλο συμβόλαιο να μην δίνω τίποτα και να παίρνω το κιν που μου δίνουνε οι εταιρείες κάθε χρόνο...Γιατί να πληρώσω δλδ??? Τα κινητά επειδή το έχω σαν εργαλείο δουλειάς και το λιώνω στα πάντα δεν αντέχουν μετά τον 1,5 με 2 χρόνια...οπότε αν κάποιος αλλάξει την κάρτα σε συμβόλαιο λογικό θα παίρνει μια χαρά smartphone κάθε έτος ..και δεν λέω να έχει το δικό μου συμβόλαιο που μου δώσανε το S5 αλλά κάτι καλό θα παρει...
Εσύ S5, εγώ 5c 32GB τζάμπα, καλά πάμε...  Ας είναι καλά οι εταιρείες κινητής και τα καλά τους προγράμματα. ;)

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Σε κάθε περίπτωση όμως, να μην ξεχνάμε ένα πάρα πολύ βασικό πράγμα που ισχύει σε κάθε αγορά προϊόντος τεχνολογίας, αυτό που πληρώνεις, αυτό αγοράζεις. 
αυτο δεν ισχυει τυπε . χρονια γκατζετακιας εχω δει το αντιθετο . αν εισαι ψαγμενος παιρνεις το φθηνοτερο π ειναι το καλητερο . οσο για τα υπολοιπα συμφωνω . κ το σερβις παιζει

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
και επειδη εχω παρει ατελειωτα κινεζικα thl , zopo , cubot, xiaomi

επιμενω οτι σαν τα Xiaomi απλα ΔΕΝ υπαρχει συγκριση  :rockon:

Να προτειματε κινεζικα με επεξεργαστη Snapdragon και οχι ΜΤΚ , ειναι πολυ ανωτερα

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Είμαι σχετικά άπειρος σε θέματα root, αλλαγή rom κλπ.
Είμαι μεταξύ XIAOMI Mi3 και LENOVO Vibe Z K910. Εσείς σαν πιό έμπειροι ποιό προτείνετε να αγοράσω και από πού?
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

φυσικα το Xiaomi

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16

για μια πρωτη ματια ειναι καλο καναλι .

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
οταν λες σερβις τι εννοεις ;

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
αυτο δεν ισχυει τυπε . χρονια γκατζετακιας εχω δει το αντιθετο . αν εισαι ψαγμενος παιρνεις το φθηνοτερο π ειναι το καλητερο . οσο για τα υπολοιπα συμφωνω . κ το σερβις παιζει
Θα διαφωνήσω, και εξηγώ το λόγο. Μια εταιρεία που κάνει εκατομμύρια πωλήσεις όπως η Samsung, η ZTE, η Lenovo, η Apple, κλπ. μπορεί να κάνει δικές της ποιοτικότερες παραγωγές με χαμηλότερο κόστος από τη Χ, Ψ, Ζ εταιρεία που έχει χαμηλότερο κόστος πώλησης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, Intel & AMD. Χρόνια αντίπαλοι στο κομμάτι των επεξεργαστών, η Intel κατά βάση έβγαζε και βγάζει ποιοτικότερα τσιπάκια, ασχέτως του αν ήταν και είναι πιο ακριβά. Ομοίως nVidia & AMD σε γραφικά επαγγελματικού επιπέδου, με τις Tesla & Quadro να τσακίζουν τις Fire Pro σε αρκετά προγράμματα μηχανικών, γραφιστών, κλπ.

Η εύλογη ερώτηση λοιπόν είναι για ποιο λόγο αγοράζει κανείς ένα ακριβό προϊόν τεχνολογίας. Αν είναι για δουλειά, προφανώς θέλεις κάτι που να έχει εξαιρετικό after-sales support, και αυτό φυσικά το πληρώνεις στην τελική τιμή του προϊόντος. Άμα κοιτάς για εξαιρετικά καλές επιδόσεις, με ελάχιστο support, γιατί είναι το δικό σου κινητό κ το έχεις για χαβαλέ, τότε ναι, μπορείς να επιλέξεις όποιο μοντέλο θέλεις.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
εννοω αν εχω καποιο προβλημα που θα το παω ? υπαρχει αντιπροσωπεια κτλ ...

το στελνεις κινα, δεν εισαγεται επισημα στην ευρωπη αλλα προσωπικα ποτε δεν μου χαλασε κανενα xiaomi Ουτε σε εμενα ουτε σε κανενα φιλο και γνωστο

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
το στελνεις κινα, δεν εισαγεται επισημα στην ευρωπη αλλα προσωπικα ποτε δεν μου χαλασε κανενα xiaomi Ουτε σε εμενα ουτε σε κανενα φιλο και γνωστο
αυτος ειναι ο δισταγμος μου . κατα τ αλλα πολυ πρωτο .αν το παρω μπορεις να πεις ενα σαιτ καλο για αγορα ?

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
αυτος ειναι ο δισταγμος μου . κατα τ αλλα πολυ πρωτο .αν το παρω μπορεις να πεις ενα σαιτ καλο για αγορα ?

Το 5ο ειναι οτι πιο αξιοπιστο για αγορα Xiaomi *Φυσικα οποιαδηποτε αγορα ΠΟΤΕ με DHL

Kανε υπομονη μεχρι τελος του χρονου που βγαινει το Xiaomi mi4 FDD-LTE (4G)

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Θα διαφωνήσω, και εξηγώ το λόγο. Μια εταιρεία που κάνει εκατομμύρια πωλήσεις όπως η Samsung, η ZTE, η Lenovo, η Apple, κλπ. μπορεί να κάνει δικές της ποιοτικότερες παραγωγές με χαμηλότερο κόστος από τη Χ, Ψ, Ζ εταιρεία που έχει χαμηλότερο κόστος πώλησης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, Intel & AMD. Χρόνια αντίπαλοι στο κομμάτι των επεξεργαστών, η Intel κατά βάση έβγαζε και βγάζει ποιοτικότερα τσιπάκια, ασχέτως του αν ήταν και είναι πιο ακριβά. Ομοίως nVidia & AMD σε γραφικά επαγγελματικού επιπέδου, με τις Tesla & Quadro να τσακίζουν τις Fire Pro σε αρκετά προγράμματα μηχανικών, γραφιστών, κλπ.

Η εύλογη ερώτηση λοιπόν είναι για ποιο λόγο αγοράζει κανείς ένα ακριβό προϊόν τεχνολογίας. Αν είναι για δουλειά, προφανώς θέλεις κάτι που να έχει εξαιρετικό after-sales support, και αυτό φυσικά το πληρώνεις στην τελική τιμή του προϊόντος. Άμα κοιτάς για εξαιρετικά καλές επιδόσεις, με ελάχιστο support, γιατί είναι το δικό σου κινητό κ το έχεις για χαβαλέ, τότε ναι, μπορείς να επιλέξεις όποιο μοντέλο θέλεις.
κανονικα θα πρεπε να ναι οπως τα λες αλλα οι εταιριες πολλες φορες δεν το τηρουν . εγω το 2001 πηρα κομπιουτερ με αμδ . ηξερα γιατι τοτε παρακολουθουσα τι γινεται οτι ειναι καλυτερο της ιντελ . ηταν μοντελο αθλον . μια μερα ερχεται φιλος κ οταν το βλεπει μου λεει οτι ειναι ποιο γρηγορο απ το δικο του ιντελ ! πριν λιγες μερες βγηκε βρωμα οτι το 2000 η ιντελ εξαπατησε το κοινο τωρα εχω ιντελ κορ2 γιατι οταν τον πηρα οντως ηταν καλυτερος

οσο για τα κινητα σε benchmark πρωτο εχει βγει ενα φθηνο κινητο ....

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
κανονικα θα πρεπε να ναι οπως τα λες αλλα οι εταιριες πολλες φορες δεν το τηρουν . εγω το 2001 πηρα κομπιουτερ με αμδ . ηξερα γιατι τοτε παρακολουθουσα τι γινεται οτι ειναι καλυτερο της ιντελ . ηταν μοντελο αθλον . μια μερα ερχεται φιλος κ οταν το βλεπει μου λεει οτι ειναι ποιο γρηγορο απ το δικο του ιντελ ! πριν λιγες μερες βγηκε βρωμα οτι το 2000 η ιντελ εξαπατησε το κοινο τωρα εχω ιντελ κορ2 γιατι οταν τον πηρα οντως ηταν καλυτερος

οσο για τα κινητα σε benchmark πρωτο εχει βγει ενα φθηνο κινητο ....
κ παλιοτερα η ιντελ ειχε βγαλει επεξεργαστη με μπαγκ -ελατωματικο -

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom