You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Smartphones
- Μέλος που άνοιξε το νήμα OmarNow
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 133K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
παρηγγειλα κι εγω ενα ,το βλεπω δυνατοΗ καλύτερη τιμή με 32 GB card...είναι η παρακάτω...και με θήκη...
παρηγγειλα κι εγω ενα ,το βλεπω δυνατο
Και πολύ καλά,έκανες.... ;)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ατελως περναει?Και πολύ καλά,έκανες.... ;)
ατελως περναει?
Ναι ρε,με απλό ταχυδρομείο...αλλιώς δεν το πρότεινα... ;)
Γαμάει το κινητό,φίλε...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ειναι και δυο φτηνοτερες επιλογες lenovo s820 kai THL T6 PROΝαι ρε,με απλό ταχυδρομείο...αλλιώς δεν το πρότεινα... ;)
Γαμάει το κινητό,φίλε...
Μπιλυ ως ειδικος την γνωμη σου
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ο Κινεζος γραφει gift απο οξω?γιατι το κολπο ειναι παλιο...ελπιζω να μην γραφει τιποτα στην ετικετα αποστολης.Ναι ρε,με απλό ταχυδρομείο...αλλιώς δεν το πρότεινα... ;)
Γαμάει το κινητό,φίλε...
Μπιλυ
ειναι και δυο φτηνοτερες επιλογες lenovo s820 kai THL T6 PRO
Μπιλυ ως ειδικος την γνωμη σου
ο Κινεζος γραφει gift απο οξω?γιατι το κολπο ειναι παλιο...ελπιζω να μην γραφει τιποτα στην ετικετα αποστολης.
Μπιλυ
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
οκ
αλλα
να διαρκέσει από μια βδομάδα μέχρι 40+ ημέρες!
μια στις 10 ή στισ 100 ή οτι θελετε να μην φτασει ποτε,περα απο 30 μερες το paypal ουτε δεκαρα τσακιστη δεν σου επιστρεφει.Τα αλλα που γραφει τα ξερω,γιατι εχω ψωνισει-οχι κινητα-ξανα απο Κινα...κ η αληθεια ειναι οτι συνηθως αργουν κ αργουν κ κ ...
με γεια σου κ χαρα σουΚαι πολύ καλά,έκανες.... ;)
katsikaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οποιος αγοραζει ιφολα 700 ευρα το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι μακακας
OmarNow
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οποιος αγοραζει ιφολα 700 ευρα το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι μακακας
ενώ οποιος αγοράσει κινεζικο με 200 ευρω διαπρέπει!!!!!
Σαφως κ διαπρεπει...Εχω εναμισυ χρονο κινεζικο και οφειλω να πω οτι ειναι το καλυτερο κινητο που εχω δουλεψει.ενώ οποιος αγοράσει κινεζικο με 200 ευρω διαπρέπει!!!!!
Το πηρα δοκιμαστικα να δω τι θα βγει και με εβγαλε παλικαρι.
Το πληρωσα 160 ευρω και εκανε οτι εκαναν κινητα των 400 ευρω κ ανω.
Απο δω κ περα μονο κινεζικα...δεν υπαρχει λογος να χρυσοπλωρωνω κινητα μαρκας απ τη στιγμη που δεν κανουν κατι παραπανω απο τα πολυ φτηνοτερα κινεζικα...
Μην ξεχναμε που κατασκευαζονται ολα...
Ακομα και η ιφολα...
Αυτο που παρηγγειλα τωρα θεωρω οτι ειναι ανωτερο απο τα περισσοτερα που κυκλοφορουν...
Με μονο 200 ευρω...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ειχα δουλεψει 5ς για τρεις μηνες...πολυ ομορφο τηλεφωνο,γρηγορο ιντερνετ και ιντερφεισ μεταβασεις..
εκει σταματανε τα καλα ομως..οθονη μετρια και μικρη,μπαταρια και ηχειο για τον πουτσο..
προσωπικα εχω το one m8 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.
ποιοτητα κατασκευης-ταχυτητα-οθονη-σχεδιασμος-ηχος ολα στο κοκκινο.
ακομα και η μπαταρια βγαζει πανω απο δυο μερες με λογικη χρηση..χθες ημουν με 6% στο ultra power saving mode για 14 ωρες.
στα 450 που ειναι τωρα ειναι η καλυτερη επιλογη για μενα,
ειδικοτερα οταν οι high-end κινεζιες δεν ειναι και τοσο οικονομικες πλεον.
εκει σταματανε τα καλα ομως..οθονη μετρια και μικρη,μπαταρια και ηχειο για τον πουτσο..
προσωπικα εχω το one m8 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.
ποιοτητα κατασκευης-ταχυτητα-οθονη-σχεδιασμος-ηχος ολα στο κοκκινο.
ακομα και η μπαταρια βγαζει πανω απο δυο μερες με λογικη χρηση..χθες ημουν με 6% στο ultra power saving mode για 14 ωρες.
στα 450 που ειναι τωρα ειναι η καλυτερη επιλογη για μενα,
ειδικοτερα οταν οι high-end κινεζιες δεν ειναι και τοσο οικονομικες πλεον.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ειναι vfm τι να λεμεΣαφως κ διαπρεπει...Εχω εναμισυ χρονο κινεζικο και οφειλω να πω οτι ειναι το καλυτερο κινητο που εχω δουλεψει.
Το πηρα δοκιμαστικα να δω τι θα βγει και με εβγαλε παλικαρι.
Το πληρωσα 160 ευρω και εκανε οτι εκαναν κινητα των 400 ευρω κ ανω.
Απο δω κ περα μονο κινεζικα...δεν υπαρχει λογος να χρυσοπλωρωνω κινητα μαρκας απ τη στιγμη που δεν κανουν κατι παραπανω απο τα πολυ φτηνοτερα κινεζικα...
Μην ξεχναμε που κατασκευαζονται ολα...
Ακομα και η ιφολα...
Αυτο που παρηγγειλα τωρα θεωρω οτι ειναι ανωτερο απο τα περισσοτερα που κυκλοφορουν...
Με μονο 200 ευρω...
Ακριβως φιλε.Με τα 739 που ξεκιναει ενα iphone,παιρνεις 4 κινεζικα και αστα να καθονται για οποτε χρειαστεις...ειναι vfm τι να λεμε
και δεν ειναι αχρηστα οπως τα μηλα που δε μπορουν να στειλουν ουτε μια φωτο με μπλε δοντι...
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.810
- Πόντοι
- 3.665
Εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις με αυτό που παίρνεις πάντα, όπως και το πόσο σε νοιάζει η εγγύηση του κατασκευαστή. Προσωπικά το τελευταίο με νοιάζει εξαιρετικά, γιατί το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς για εμένα, οπότε το να είναι από κάποια γνωστή εταιρεία μου διασφαλίζει ότι θα υπάρχουν και ανταλλακτικά, και ότι θα φτιαχτεί. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι επισήμως αρκετές εταιρείες δεν υπάρχουν στην Ελληνική αγορά, και λειτουργούν με επίσημους αντιπροσώπους, κάτι το οποίο μπορεί να έχει τεράστια διαφορά στην ποιότητα του service. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η apple, της οποίας το service στην Ελλάδα είναι μακράν το χειρότερο, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει η εταιρεία, σε αντίθεση με το service που θα έχεις σε ένα Apple Store στο εξωτερικό. Για μένα το καλύτερο after-sales service για κινητά και tablets στην Ελλάδα το έχει η LG, ειδικά άμα είσαι μέσα στην εγγύηση.Ακριβως φιλε.Με τα 739 που ξεκιναει ενα iphone,παιρνεις 4 κινεζικα και αστα να καθονται για οποτε χρειαστεις...
και δεν ειναι αχρηστα οπως τα μηλα που δε μπορουν να στειλουν ουτε μια φωτο με μπλε δοντι...
Σε κάθε περίπτωση όμως, να μην ξεχνάμε ένα πάρα πολύ βασικό πράγμα που ισχύει σε κάθε αγορά προϊόντος τεχνολογίας, αυτό που πληρώνεις, αυτό αγοράζεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 902
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 669