Επισκέπτης
Οταν την βλεπεις στην αρχη, ειναι σαν να μην εχει καποιο νοημα.Μετα ομως αποκτα ενδιαφερον και στο τελος σε συγκινει παρα πολυ!
Οταν την βλεπεις στην αρχη, ειναι σαν να μην εχει καποιο νοημα.Μετα ομως αποκτα ενδιαφερον και στο τελος σε συγκινει παρα πολυ!
Δες την φιλε και πες μου!....ελπιζω να μην σε παρω στο λαιμο μου!Θα σε συγκινισει πιστευω!Ξενινησα dowlnoad..ελπιζω να αξιζει :-
Τι μου θυμησες τωρα.Δες την φιλε και πες μου!....ελπιζω να μην σε παρω στο λαιμο μου!Θα σε συγκινισει πιστευω!
Και σκεψου ηταν απλα ενα κινουμενο σχεδιο!...Οταν εισαι ευαισθητος με τα ζωα σε επηρεαζουν ολα αυτα!Τι μου θυμησες τωρα.
Πρωτη ταινια στο κινηματογραφο που ειδα ηταν ο lion king. Εριξα ενα κλαμα οταν πεθανε ο μπαμπας λιονταρος δεν υπαρχει.
Απο τοτε μου εχει μεινει τραυμα οι ταινιες με ζωα.
Eεεε ντάξει τώρα τι συγκρίνουμε. Δεν έχω γνωρίσει κάποιον που να μην συγκινήθηκε όταν πέθανε ο Μουφάσα.
Οντως!Και σκεψου ηταν απλα ενα κινουμενο σχεδιο!...Οταν εισαι ευαισθητος με τα ζωα σε επηρεαζουν ολα αυτα!
χεχε κατάλαβα!...Οντως!
Εβλεπα με την αδερφη μου την ταινια Σαλο που φυσικα ειναι αρκετα ακραια.
Την ειδα χωρις κανενα προβλημα ενω η αδερφη μου ειχε μεινει καγκελο και ηθελε να την βγαλουμε.
Μετα απο 2 βδομαδες ειδαμε μαζι τον ασπροδοντη νομιζω και σε καποια φαση ειχα βουρκωσει λιγο, γυρνα με κοιτα και μου λεει, <<πλακα μου κανεις ετσι?>>
Συμφωνω!..μεχρι την μεση ειναι βαρετη ομως μετα αποκτα ενδιαφερον μεγαλο!Την ειδα...
Μεχρι τη μεση ειναι βαρετη..
Μετα γινεται γαματη,,,Μιλαμε για πολυ κλαμα
Παρε και ενα πακετο χαρτομανδηλα να εχεις διπλα σου.........Ξενινησα dowlnoad..ελπιζω να αξιζει :-
Θα εχει το μαξιλαρι φιλε!Παρε και ενα πακετο χαρτομανδηλα να εχεις διπλα σου.........
Ωραια μελωδια!