Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

Επισκέπτης
Οταν την βλεπεις στην αρχη, ειναι σαν να μην εχει καποιο νοημα.Μετα ομως αποκτα ενδιαφερον και στο τελος σε συγκινει παρα πολυ!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δες την φιλε και πες μου!....ελπιζω να μην σε παρω στο λαιμο μου!Θα σε συγκινισει πιστευω!
Τι μου θυμησες τωρα.
Πρωτη ταινια στο κινηματογραφο που ειδα ηταν ο lion king. Εριξα ενα κλαμα οταν πεθανε ο μπαμπας λιονταρος δεν υπαρχει.
Απο τοτε μου εχει μεινει τραυμα οι ταινιες με ζωα.  :2funny:

Επισκέπτης
Τι μου θυμησες τωρα.
Πρωτη ταινια στο κινηματογραφο που ειδα ηταν ο lion king. Εριξα ενα κλαμα οταν πεθανε ο μπαμπας λιονταρος δεν υπαρχει.
Απο τοτε μου εχει μεινει τραυμα οι ταινιες με ζωα.  :2funny:
Και σκεψου ηταν απλα ενα κινουμενο σχεδιο!...Οταν εισαι ευαισθητος με τα ζωα σε επηρεαζουν ολα αυτα!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Eεεε ντάξει τώρα τι συγκρίνουμε. Δεν έχω γνωρίσει κάποιον που να μην συγκινήθηκε όταν πέθανε ο Μουφάσα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Και σκεψου ηταν απλα ενα κινουμενο σχεδιο!...Οταν εισαι ευαισθητος με τα ζωα σε επηρεαζουν ολα αυτα!
Οντως!
Εβλεπα με την αδερφη μου την ταινια Σαλο που φυσικα ειναι αρκετα ακραια.
Την ειδα χωρις κανενα προβλημα ενω η αδερφη μου ειχε μεινει καγκελο και ηθελε να την βγαλουμε.
Μετα απο 2 βδομαδες ειδαμε μαζι τον ασπροδοντη νομιζω και σε καποια φαση ειχα βουρκωσει λιγο, γυρνα με κοιτα και μου λεει, <<πλακα μου κανεις ετσι?>>  :2funny:

Επισκέπτης
Οντως!
Εβλεπα με την αδερφη μου την ταινια Σαλο που φυσικα ειναι αρκετα ακραια.
Την ειδα χωρις κανενα προβλημα ενω η αδερφη μου ειχε μεινει καγκελο και ηθελε να την βγαλουμε.
Μετα απο 2 βδομαδες ειδαμε μαζι τον ασπροδοντη νομιζω και σε καποια φαση ειχα βουρκωσει λιγο, γυρνα με κοιτα και μου λεει, <<πλακα μου κανεις ετσι?>>  :2funny:
χεχε κατάλαβα!...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Απαπαπαπαπα εκλαιγα με λυγμο για μιση ωρα παναθεμα το .......

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
Η ιστορία που θα αναφέρω διαδραματίζεται,στο ΤΕΜΟΥΚΟ,το 2000,ήτανε ΙΟΥΛΙΟΣ του 2000,εγώ και 2 μαπούτσε ψαχναμε απεγνωσμένα για δουλειά,είμασταν πολλούς μήνες άνεργοι,και περιστασιακά κάναμε κάποια μεροκάματα,άμοιβη που δεν μπορούσε να μας συντηρήσει,βρήκαμε έναν Αμερικάνο,ο όποιος ασχολουταν με φρούτα και ζαρζαβάτια,χρειάζοτανε χέρια,το μεροκάματο ξεφτιλισμένο,αλλά,οι ανάγκη πρώτιστη,και αν δεν θέλαμε εμείς υπήρχαν πολλοί με την ίδια ανάγκη,και θα παίρνανε σειρά.Την επόμενη μέρα πρωί πήγαμε στα φορτηγα που θα μας πηγαίνανε στο μέρος εργάσιας,ήταν 4,με 5 ώρες δρόμο,αφού φτάσαμε ξεκινήσαμε την εργασία,ηταν επίπονη και σκληρή,τελιώσαμε και πληρωθήκαμε,Ο ένας Μαπούτσε είχε φάει τετοιο ζάβωμα με την όλη φάση που δεν γούσταρε να γυρίσει πίσω με τα φορτηγά,δεν είχαμε θέμα να το κάνουμε και εμείς θα την βρίσκαμε την άκρη και θα γυρίζαμε,και πάνω απο όλα δεν θα αφήναμε έναν φίλο μόνο του,Αρχισαμε και προχωράγαμε περνώντας απο οικισμούς αλλα και απο ερημικες τοποθεσίες συνέχεια είχαμε το νου μας στο ότοστοπ αλλά δεν είχαμε τύχη,στο δρόμο μας διακρίναμε μια πολύ μεγάλη στίβα απο διαφορα σκουπιδια,ξύλα σίδερα΄,λαστιχα,τροφιμά κάτι σαν μίνι χωματαρη,οι 2 και εγώ στραφήκαμε προς τα εκεί,μήπως βρούμε τίποτα πεταμένο που για εμάς και για κάποιους άλλους θα ήταν χρήσιμο,περιεργάζομασταν το χώρο,και κάπου εκει βρήκαμε,έναν άσπρο μέγάλο,σκύλο,ο οποίος είχε προφανές τα σημάδια κυνομαχίας οι εικόνα του πραγματικά ήταν άθλια,μιλώντας σχεδόν δίπλα του για το τι είχε παιχτεί,ο σκύλος ενώ ήταν του θανατά,άρχισε να κουνάει την ουρά του έντονα και με επιμονή.Αποφασίσαμε να των μεταφέρουμε,φτιάξαμε ένα αυτοσχέδιο φορείο με αυτα που βρήκαμε,στην κυριολεξία το σέρναμε,με κόπο ένα φορτηγό σταμάτησε μετα απο το οτοστοπ που κάναμε και μας μετέφερε,πίσω στην πόλη παρουσιάσαμε των σκύλο,στους πρεσβύτερους οι οποιοι ξέρανε την παραδοσιακη ιατρική της φυλής,ο σκύλος έμεινε κλινήρης για τουλάχιστων 3 μήνες και σχεδόν 2 για να μπορέσει να περπατήσει και να παίζει μαζί μας,των EBΓΑΛΑ ΕΚΤΩΡΑ,ήταν Ο ΠΙΟ ΓΕΝΑΙΟΣ Ο ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΚΑΡΔΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΊΧΑ ΠΟΤΕ,ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΣΚΥΛΟΣ.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Η αλήθεια για τον Λουκάνικο και τη ζωή του

www.pixhost.org/show/1961/11482691_tromaktiko.jpg] [/url]
Όλοι συμπαθούμε τον επαναστάτη σκύλο της πλατείας Συντάγματος, τον διάσημο πλέον Λουκάνικο.
Έχει γίνει ήρωας, έχει γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο απο τη συμμετοχή του στα συλλαλητήρια του κέντρου της Αθήνας και όλοι νοιαζόμαστε για την τύχη ενός τόσο καλού σκυλάκου, όπως και τόσων άλλων αδέσποτων σκύλων που κυκλοφορούν γύρω μας.

Τα αδέσποτα του κέντρου της πρωτεύουσας είναι περισσότερο "τυχερά" - θα λέγαμε - σε σχέση με άλλα αδέσποτα σε διάφορες περιοχές της χώρας. Είναι στειρωμένα, εμβολιασμένα, ταίζονται, αντιμετωπίζονται με συμπάθεια από όλους και συχνά τα χαϊδεύουν και τα ταίζουν και περαστικοί.

Όσο για τον γνωστό σε όλους μας Λουκάνικο, δεν χρειάζεται οίκτο, γιατί όπως διερευνήσαμε και πληροφορηθήκαμε, κάθε βράδυ κοιμάται στο ζεστό σπίτι οδοντιάτρου. Άρα έχει την ελευθερία του και τη θαλπωρή του.

Ας μην ξεχνάμε ότι αυτά τα σκυλιά έχουν μάθει σε έναν τρόπο ζωής και ελευθερίας κινήσεων και δύσκολα θα αποδεχθούν κάποια "χρυσή φυλακή", που εμείς οι άνθρωποι θεωρούμε ότι θα τους αρέσει περισσότερο.

Έχει αγάπη λοιπόν και φροντίδα ο Λουκάνικος και ζει μια χαρά ως διάσημος αδέσποτος στο κέντρο, με τις βόλτες του, το φαγητό του και τη φροντίδα που χρειάζεται το βράδυ για να ξεκουραστεί ζεστά.

Ας μην επιτρέψουμε να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης ένας "διάσημος επαναστάτης Έλληνας σκύλος" και ας τον αφήσουμε εκεί που ανήκει και στη ζωή που τον ευχαριστεί.
animalspress.blogspot.com

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Η γλυκιά Λέιλα ψάχνει σπίτι!

www.pixhost.org/show/3190/11604972_tromaktiko2.jpg] [/url]

Η Λέιλα είναι ένα υπέροχο ντελικάτο σκυλάκι μεσαίου μεγέθους, περίπου 1,5 έτους. Σώθηκε από εθελόντρια που την εντόπισε να υποφέρει. Όχι στο δρόμο, αλλά ζώντας ίσως τον μοναδικό εφιάλτη που είναι χειρότερος και από αυτόν του αδέσποτου σκύλου. Αυτόν του παραμελημένου και εγλωβισμένου οικόσιτου σκύλου, που τον βλέπουν σαν αντικείμενο και αγωνιά μέρα με τη μέρα ακόμα και για τα αυτονόητα, όπως είναι το φαγητό και το νερό…

Η Λέιλα θέλει να ξεχάσει για πάντα την περασμένη της ζωή βρίσκοντας μια στοργική οικογένεια που θα την αγαπήσει όπως της αξίζει, παντοτινά! Είναι πολύ φιλική, γλυκιά, υπάκουη και έχει πολύ καλές σχέσεις με τους άλλους σκύλους. Αν θέλετε να της δείξετε τι σημαίνει πραγματική οικογένεια, επικοινωνήστε μαζί μας!

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr
Δώρο σε όποιον την υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών)

Fazoo Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Α.Π. 2728/2011

www.pixhost.org/show/3190/11604976_tromaktiko1.jpg] [/url]

fazoo.gr

Επισκέπτης
καλησπερα σας
Θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει κανενας καποιο κολπο για να κανω το σκυλακι μου να μην τρωει απο το δρομο και να περιμενει τη βολτα για να κανει τσισα... Τα αλλα τα εχουμε μαθει εκει κολλαμε :'(
να πω οτι η κουβεντα γινεται για ενα κουταβι 7 μηνων, επισης να πω οτι το ξυλο δεν ειναι απο τις πρακτικες που ειμαι διατεθημενος να εφαρμοσω

Επισης μηπως ξερει κανεις που κυμαινεται το κοστος της εκπαιδευσης???
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
ευχαριστω πολυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom