Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 120K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 99 16,1%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,3%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 2,0%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,2%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 132 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    615

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
και που ειναι το κακο ρε? σκοπος του ανθρωπου ειναι να κανει οικογενεια και παιδια, οχι να μεγαλωνει σκυλια

Σκοπος της κοινωνιας οχι του ανθρωπου. Μην γεμισουμε σχολια απο αυτιστικους μαλακες εδω περα.

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Γιατι ενοχλουνται ,επειδη πρεπει να φορανε φιμωτρο οι σκυλοι,στο περιπατο ?
Ειναι απαραιτητο για να μην συμβουν ατυχηματα .
Πρωτα-πρωτα ετσι εξασφαλιζεται οτι δεν θα φανε ΦΟΛΑ.
Προστατευονται τα μικρα παιδια ,που μπορει τρεχοντας να πλησιασουν ενα σκυλο ,απο αγνοια .
Προστατευονται οι ηλικιωμενοι .
Προστατευονται τα σκυλια των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ φιλοζωων ,που μπορει να τα δαγκωσει καποιο πιτμπουλ η μπουλτεριε κτλ ,αφου σε καποια διασταυρωση μπορει να εισελθει καποιος χωρις ορατοτητα και να βρισκονται πολυ κοντα τα σκυλια .

Προστατευονται τα αδεσποτα ,που μπορει να προσεγγισουν ενα επικινδυνο οικιακο σκυλο χωρις φιμωτρο.
Τα αδεσποτα πολυ σπανια επιτιθενται σε αλλο σκυλο ,με σκοπο να τον σκοτωσουν.Γαβγιζουν και ορμανε για "κυριαρχια" ,αλλα δεν δαγκωνουν με ολη την δυναμη τους .Τι θα συμβει αν ενα αδεσποτακι ορμησει στο σκυλο του AnaL Hunter (μπουλ τεριε χωρις φιμωτρο) ή στο σκυλο του Newcummer (ροτβαϊλερ χωρις φιμωτρο) ?  Θα το σκοτωσουν !
Αυτος ειναι ο παραλογισμος !Να λενε
"αγαπατε τα αδεσποτακια " ,αλλα ταυτοχρονα τα επικινδυνα -επιθετικα σκυλια να κυκλοφορουν χωρις φιμωτρο !

Ενω στις πιο πανω χωρες που αναφερθηκαν (που ειναι πιο πολιτισμενες ),ειτε απαγορευονται τελειως οι επικινδυνες ρατσες ή φερουν υποχρεωτικα φιμωτρο στο περιπατο ,σε καθε περιπτωση .

Αυτοι που επιμενουν να μην  φερουν φιμωτρο οι επικινδυνοι-επιθετικοι σκυλοι στο περιπατο ,το κανουν για ενα λογο :Για να πουλανε ψευτομαγκια ,αυτοι οι ΨΕΥΤΟφιλοζωοι.

δεν εχω ροτβαϊλερ  :birdman:
αλλα δεν φοραει φιμοτρο. Α.. και για πρωινο, τρωει μικρα παιδακια!
Μεσημερι ξηρα τροφη (για να παιρνει βιταμινες) και το βραδυ φρεσκο αιμα μοσχου. Να αγριεψει λιγο ακομα η κουκλιτσα μου...

Συνημμένα

• scary_dog4.jpg
    scary_dog4.jpg
    32,9 KB · Εμφανίσεις: 22

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ακριβως. Ακριβως αυτο που λες.

Εσυ μιλας σε ΕΜΕΝΑ, οχι στον σκυλο μου.

Αρα, το προβλημα εδω θα ημουν ΕΓΩ, οχι ο σκυλος μου. Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε? Οτι ο σκυλος δεν φταιει σε καμια περιπτωση? Επικινδυνες ρατσες και αρχιδια, ποιος σας τα μαθαινει αυτα ρε καραγκιοζηδες.

μπραβο ρε dude.  :thumbsup:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
γαμημενοι ολοι οοολοι γαμω το σπιτι τους που φερονται σκατα στους ταυρους, στο διαολο πια.

Καλα ναι.

Αλλο και αυτο. Σιχαμενη παραδοση. Και μετα λενε για τα βιντεοπαιχνιδια και τις λοιπες μαλακιες οι βρωμιαρηδες.

Αλλα δες τον αιμοβορο σκυλο που παει να σκοτωσει τον ανθρωπο  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
γαμημενοι ολοι οοολοι γαμω το σπιτι τους που φερονται σκατα στους ταυρους, στο διαολο πια.
Όταν περπατάς στην εξοχή προσέχεις μην πατήσεις κανένα μυρμηγκάκι ή άλλο ζουζούνι;;;

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Δολοφονος το μπουλ τεριε. Κατσε να παω να αγορασω ενα φιμωτρο μπας και σωθω  :2funny: :2funny:

Φαντασου για να την αφηνει να την ταιζει απο το μπολακι ( που δυσκολα μαθαινεις στον σκυλο να μην ειναι κτητικος+επιθετικος με το φαι του ποσο μαλλον οταν ειναι σε μπολ που οριοθετει ΚΑΙ περιοχη εκτος απο φαι ) ποσο αρνι ειναι το σκυλι.

της δικιας μου, της παιρνω το πιο λαχταριστο κοκαλο απ το στομα της. μην σου πω οτι το αφηνει αν της το πω.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
της δικιας μου, της παιρνω το πιο λαχταριστο κοκαλο απ το στομα της. μην σου πω οτι το αφηνει αν της το πω.

Σωστος. Εγω εξαρχης τον αφηνα και ετρωγε μονος του καθως ειναι αρκετα λαιμαργος. Δεν του το παιρνω και απο το στομα αλλα με αντιπερισπασμο.

Δεν γουσταρα να τον πλακωνω στο ξυλο και επειδη τον πηρα σχετικα "μεγαλο" ( 4 μηνων παρα κατι ) ειχε αναπτυξει μια μικρη κτητικοτητα και ειπα να μην τον ζορισω.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καλα ναι.

Αλλο και αυτο. Σιχαμενη παραδοση. Και μετα λενε για τα βιντεοπαιχνιδια και τις λοιπες μαλακιες οι βρωμιαρηδες.

Αλλα δες τον αιμοβορο σκυλο που παει να σκοτωσει τον ανθρωπο  :2funny:

τσαντιστηκα κ εκλεισα το βιντεο στην αρχη σχεδον :(

τα νευρα μου τα εβγαζα πιο μικρη στο ureal tournament, δε σαπιζα ζωα γαμω το κεφαλι τους.

Όταν περπατάς στην εξοχή προσέχεις μην πατήσεις κανένα μυρμηγκάκι ή άλλο ζουζούνι;;;

σκασε ρε  :s&m_3:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ει οπ
:jerking:

που ειναι ο λιονταρης να βαλει αυτο με τα δυο χερια..
Έχεις πέραση ρε....αντί να χαίρεσαι!!! :grin:

Παλικάρια σφάζονται στα πόδια σου!!! :cheesy:

Έσυ όμως τον ερευνητή να επιλέξεις έτσι!!! :2funny:

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Σωστος. Εγω εξαρχης τον αφηνα και ετρωγε μονος του καθως ειναι αρκετα λαιμαργος. Δεν του το παιρνω και απο το στομα αλλα με αντιπερισπασμο.

Δεν γουσταρα να τον πλακωνω στο ξυλο και επειδη τον πηρα σχετικα "μεγαλο" ( 4 μηνων παρα κατι ) ειχε αναπτυξει μια μικρη κτητικοτητα και ειπα να μην τον ζορισω.

δεν την εκπαιδευσα με ξυλο (λιγακι   :grin: οταν μου ετρωγε τα γυαλια ηλιου μου πχ)
απλα ειναι πολυ υπακοη. αλλα ειναι τοσο πονηρη και εξυπνη...
καταλαβαινει τα παντα ομως...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Έχει πέραση ρε....αντί να χαίρεσαι!!! :grin: