raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.279
- Πόντοι
- 5.006
το ωραιο είναι ότι ο τυπος στο τελος παιρνει το σκυλι και φευγει κυριος, αντι να τον ψοφησουν στο ξυλο οι υπολοιποι...
το ωραιο είναι ότι ο τυπος στο τελος παιρνει το σκυλι και φευγει κυριος, αντι να τον ψοφησουν στο ξυλο οι υπολοιποι...
Eχεις πρόβατα ;Τι να το κάνεις αυτό το σκυλι ;Australian shepherd η border collie θα έπαιρνα.
Ακριβώς τις ίδιες περιπτώσεις λέτε!Μα ακριβως τις ίδιες!!!Αυτός λέει για οδηγηση χωρίς διπλωμα και εσυ για τροχαίο δυστυχημα!!!Η αλλη που εδω περα σκοτωσε ενα παλικαρι 32χ γιατι δεν ειδε οτι αναψε κοκκινο για αυτην επειδη μιλαγε στο κινητο τηλ και αυτη για πλημμελημα θα παει θες να πεις;
Επισης εδω που η γονεις δινουν τα κλειδια του αυτοκινητου σε κατι 15χ που δεν γνωριζουν τον κοκ και αυτη την ιδια ποινη θα εχουν;
Τα εχεις κάνει σαλατα στο μυαλό σου!!!!Ποια παραμεληση εποπτειας ανηλικου μου λες οταν η ιδιοι δινουν τα κλειδια; Αν εγω τρακαρω και σκοτωσω κανενα πιτσιρικη θα φαω εγω ποινη που ο αλλος ηταν μαλακας;
Καλα λεει ο λακης με τα οπλα... >
Και για να σε διευκολύνω στην περίπτωση με τα πιτσιρίκια θα κυνηγήσουν τους γονείς για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Πριν λιγο σε φαναρι που ηταν κοκκινο για τους πεζους,περασε μια κοπελα με το πασο της ,γυρω στα 25, χωρις να κοιταξει καθολου.Περναγε ενας με μηχανή και αναγκαστικα επιβραδυνε και της χτυπησε τη κορνα.Εγω παντως αμα βλεπω κατι τετοια και είμαι με το μηχανακι,επιταχυνω και περναω ξυστα διπλα τους και μετα αυτοι κανουν το σταυρο τους που είναι σωοι και πηγε η ψυχη τους στη κουλουρη.Να είναι καποιος ηλικιωμένος,να είναι ανήμπορος,το καταλαβαίνω.Μεχρι και να είναι λιγο αφηρημένος και να σου πει,συγγνωμη λαθος,συμβαινει.Αλλα είναι μερικοι που απλως αδιαφορουν.Ημουν με το μηχανακι και πηγαινα σιγα σιγα δεξια.Ειχε κατεβει ενας από το πεζοδρομιο και περιμενε κατω στο οδοστρομα να αναψει το πρασινο για πεζους.Κραταγε ενα καροτσακι τρειλερ λαικης.Δυο επιλογες ειχα.Η να κανω αριστερα για να τον αποφυγω με κινδυνο να με χτυπησει διερχομενο αυτοκινητο η να επιβραδυνω και να σταματήσω.Προτιμησα τη τριτη επιλογή.Γκαζωσα και ότι γινει.Η θα επεφτα πανω του και θα χαμε πρόβλημα και οι δυο η θα πηγαινε στη θεση του πανω στο πεζοδρομιο.Εκεινος βλέποντας ότι επιταχυνα και κατευθυνομουν ολοταχως προς τα πανω του,ανεβηκε εντρομος στο πεζοδρομιο.Δεν τα εχω κανει σαλατα γιατι δεν εισαι εδω να το ζεις οπως και εγω.
Οταν ο γονεας δινει τα κλειδια του αυτοκινητου η μηχανης σε πιτσιρικι και αυτο κανει οτι γουσταρη στο δρομο εσυ μου λες οτι ειναι παραμεληση εποπτειας ανηλικου, που βλεπεις εσυ την παραμεληση απο την στιγμη που η ιδιοι τα δινουν; η του επετρεψαν να παρει μηχανη.
Η διαφορα θα ειναι οτι με το διπλωμα θα ηξερε και των κοκ και δεν θα κανει οτι του ερθει εκτος και αν ειναι καγκουρας, οπως και οι περισσοτερη εδω περα στα μερη μου που βγαινουν στα στοπ σαν να ειναι απλη διαφημιστικη πινακιδα.
Νομικα δεν τα ξερω καλα αυτα για αυτο και ρωτησα αν θα εχει ποινη αυτος που δεν φταιει και φαει κανενα πιτσιρικη.
(Αυτο προσπαθω να αποφυγω και εγω εδω περα που ζω, αλλα καποιοι δεν εχουν μυαλα)
Τα εχεις κάνει σαλατα στο μυαλό σου!!!!
Ξεκαθαρισε τα και μετά ξαναμιλάμε.
Πχ αν εσύ φτιας και το σκοτώσεις το πιτσιρίκι τι διαφορά έχει αν είχε δίπλωμα οδήγησης ή όχι;Θα μπορουσε να αποφύγει το ατύχημα που προξένησες εσύ;Αν δεν φταις γιατί να φας ποινή;
(ΕΣΥ δεν το εννοώ προσωπικά αλλα για χάρη κουβέντας,και μακάρι ποτε να μην βρεθούμε σε τετοια θέση! )
Ποια σιωπη? Διαρκως μιλαμε ακαταπαυστα. μας ξεφυγε καμια ερωτηση?Αλλο θεμα εθεσα εγω, και αλλα μου λες εσυ...
Μου κανει εντυπωσει απο δικηγορους του site η σιωπη τους...
Η τυπισσα που περναει με κοκκινο, ναι θα παει για πλημμελημα.Η αλλη που εδω περα σκοτωσε ενα παλικαρι 32χ γιατι δεν ειδε οτι αναψε κοκκινο για αυτην επειδη μιλαγε στο κινητο τηλ και αυτη για πλημμελημα θα παει θες να πεις;
Επισης εδω που η γονεις δινουν τα κλειδια του αυτοκινητου σε κατι 15χ που δεν γνωριζουν τον κοκ και αυτη την ιδια ποινη θα εχουν;
1) Ναι, η παραχωρηση ειναι πλημμελημα, αρθρο 99 του Κωδικα Οδικης Κυκλοφοριας.Επρεπε να γραψω για αλλη μια φορα για να τραβηξω το βλεμμα;
Πλημμελημα μου λες που παραχωρουν το οχημα; που ειναι το πλημμελημα να καταλαβω;
Οσο για την τυπισσα η νομικοι το βλεπουν πλυμμελλημα να μιλας στο κιν τηλ και οποιον παρει ο χαρος;
Αναληθές.Άφησε το τύπε...Το νομικό δίκαιο της Ελλάδας ειναι έτσι στημένο ώστε να καταδικάζουν και να αθωώνουν οποίους θέλουν αυτοί. Τιποτα σε αυτή τη χώρα δεν λειτουργεί δίκαια και αξιοκρατικά.
Πριν λιγο σε φαναρι που ηταν κοκκινο για τους πεζους,περασε μια κοπελα με το πασο της ,γυρω στα 25, χωρις να κοιταξει καθολου.Περναγε ενας με μηχανή και αναγκαστικα επιβραδυνε και της χτυπησε τη κορνα.Εγω παντως αμα βλεπω κατι τετοια και είμαι με το μηχανακι,επιταχυνω και περναω ξυστα διπλα τους και μετα αυτοι κανουν το σταυρο τους που είναι σωοι και πηγε η ψυχη τους στη κουλουρη.Να είναι καποιος ηλικιωμένος,να είναι ανήμπορος,το καταλαβαίνω.Μεχρι και να είναι λιγο αφηρημένος και να σου πει,συγγνωμη λαθος,συμβαινει.Αλλα είναι μερικοι που απλως αδιαφορουν.Ημουν με το μηχανακι και πηγαινα σιγα σιγα δεξια.Ειχε κατεβει ενας από το πεζοδρομιο και περιμενε κατω στο οδοστρομα να αναψει το πρασινο για πεζους.Κραταγε ενα καροτσακι τρειλερ λαικης.Δυο επιλογες ειχα.Η να κανω αριστερα για να τον αποφυγω με κινδυνο να με χτυπησει διερχομενο αυτοκινητο η να επιβραδυνω και να σταματήσω.Προτιμησα τη τριτη επιλογή.Γκαζωσα και ότι γινει.Η θα επεφτα πανω του και θα χαμε πρόβλημα και οι δυο η θα πηγαινε στη θεση του πανω στο πεζοδρομιο.Εκεινος βλέποντας ότι επιταχυνα και κατευθυνομουν ολοταχως προς τα πανω του,ανεβηκε εντρομος στο πεζοδρομιο.
Οχι βεβαια. Το οτι δεν εχει διπλωμα οδηγησης, δεν σημαινει οτι ειναι και ανασφαλιστο το οχημα.Ωραια ολα αυτα αν κανενας πεσει πανω μου σε κανα στοπ και δεν εχει αδεια οδηγησεις εγω σαν μονιμος τι θα παθω αν μου συμβει; θα πληρωσω τα σπασμενα;
Μιλαμε για τις βασικες αρχες και κατευθυνσεις του δικαιου.Ρε Αλέξ δλδ θες να μου πεις οτι το σύστημα στο δίκαιο λειτουργεί σαν την Γερμανία;;;Δλδ στην Ελλάδα δεν έχουμε 100 νόμους οπου ακυρώνουν άλλους 150 άμεσα;
Ενα σύστημα με παραθυράκια ειναι αξιοκρατικό και δίκαιο;;;
Τι εννοεις οικονομικο δικαιο?Η βασική αρχή ειναι σχεδόν ίδια σε όλο τον κόσμο.Αμα σκοτώσεις εκ προμελέτης κάποιον σε όλο τον κόσμο σε καταδικάζουν.
Στην χώρα μας το θέμα της εφαρμογής εχει πρόβλημα σε όλους τους κλάδους.
Τωρα στο οικονομικό δίκαιο νομίζω οτι έχουμε το μεγαλύτερο θέμα.
Τι να τραβηξεις δηλαδη? Αν σε τρακαρει πιτσιρικάς και φταιει, θα αποζημιωθεις απο την ασφαλιστική του.Βρε φιλε ειτε ειναι ασφαλισμενο ειτε οχι τι με νοιαζει, εδω εγω εχω να κανω με πιτσιρικια δεν θα το εχεις εσυ σαν τυψεις ουτε κανενας αλλος... απλα θελω να ξερω τι θα τραβηξω αν γινει η στραβη.
Επρεπε να γραψω για αλλη μια φορα για να τραβηξω το βλεμμα;Ποια σιωπη? Διαρκως μιλαμε ακαταπαυστα. μας ξεφυγε καμια ερωτηση?
Η τυπισσα που περναει με κοκκινο, ναι θα παει για πλημμελημα.
Οι γονεις θα πανε για παραχωρηση οχηματος σε ατομο χωρις διπλωμα. πλημμελημα επισης.
Με ρωτας τι θα κανεις αν καποιος πεσει πανω σου και σκοτωθει ενω φταιει?Βρε Ανθρωπε μιλαω αν πεσει πανω μου κανενας και φταιει και παει στον αλλο κοσμο εδω τι κανω εγω; γαμα την αποζημιωσει στο αμαξι, αλλα η τυψεις που θα εχω εγω για την μαλακια που εγινε τι λες; ειμαι ευαισθητος δεν λεω αλλα αν φταιει ο αλλος εγω τι κανω τι μανικη θα τραβηξω;
1) Ναι, η παραχωρηση ειναι πλημμελημα, αρθρο 99 του Κωδικα Οδικης Κυκλοφοριας.
2) Ναι, πλημμελημα ειναι, γιατι ειναι αμελεια. Προθεση ειναι?
Οχι βεβαια. Το οτι δεν εχει διπλωμα οδηγησης, δεν σημαινει οτι ειναι και ανασφαλιστο το οχημα.