Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Η αλλη που εδω περα σκοτωσε ενα παλικαρι 32χ γιατι δεν ειδε οτι αναψε κοκκινο για αυτην επειδη μιλαγε στο κινητο τηλ και αυτη για πλημμελημα θα παει θες να πεις;

Επισης εδω που η γονεις δινουν τα κλειδια του αυτοκινητου σε κατι 15χ που δεν γνωριζουν τον κοκ και αυτη την ιδια ποινη θα εχουν;
Ακριβώς τις ίδιες περιπτώσεις λέτε!Μα ακριβως τις ίδιες!!!Αυτός λέει για οδηγηση χωρίς διπλωμα και εσυ για τροχαίο δυστυχημα!!!

Και για να σε διευκολύνω στην περίπτωση με τα πιτσιρίκια θα κυνηγήσουν τους γονείς για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Εδώ που τα λέμε ποιος δεν οδήγαγε έστω στα κρυφα πιτσιρίκι;  :grin:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ποια παραμεληση εποπτειας ανηλικου μου λες οταν η ιδιοι δινουν τα κλειδια; Αν εγω τρακαρω και σκοτωσω κανενα πιτσιρικη θα φαω εγω ποινη που ο αλλος ηταν μαλακας;  :jerking:

Καλα λεει ο λακης με τα οπλα...  >:(
Τα εχεις κάνει σαλατα στο μυαλό σου!!!!
Ξεκαθαρισε τα και μετά ξαναμιλάμε.
Πχ αν εσύ φτιας και το σκοτώσεις το πιτσιρίκι τι διαφορά έχει αν είχε δίπλωμα οδήγησης ή όχι;Θα μπορουσε να αποφύγει το ατύχημα που προξένησες εσύ;Αν δεν φταις γιατί να φας ποινή;

(ΕΣΥ δεν το εννοώ προσωπικά αλλα για χάρη κουβέντας,και μακάρι ποτε να μην βρεθούμε σε τετοια θέση! )

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Και για να σε διευκολύνω στην περίπτωση με τα πιτσιρίκια θα κυνηγήσουν τους γονείς για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ποια παραμεληση εποπτειας ανηλικου μου λες οταν η ιδιοι δινουν τα κλειδια; Αν εγω τρακαρω και σκοτωσω κανενα πιτσιρικη θα φαω εγω ποινη που ο αλλος ηταν μαλακας;  :jerking:

Καλα λεει ο λακης με τα οπλα...  >:(

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δεν τα εχω κανει σαλατα γιατι δεν εισαι εδω να το ζεις οπως και εγω.

Οταν ο γονεας δινει τα κλειδια του αυτοκινητου η μηχανης σε πιτσιρικι και αυτο κανει οτι γουσταρη στο δρομο εσυ μου λες οτι ειναι παραμεληση εποπτειας ανηλικου, που βλεπεις εσυ την παραμεληση απο την στιγμη που η ιδιοι τα δινουν; η του επετρεψαν να παρει μηχανη.

Η διαφορα θα ειναι οτι με το διπλωμα θα ηξερε και των κοκ και δεν θα κανει οτι του ερθει εκτος και αν ειναι καγκουρας, οπως και οι περισσοτερη εδω περα στα μερη μου που βγαινουν στα στοπ σαν να ειναι απλη διαφημιστικη πινακιδα.

Νομικα δεν τα ξερω καλα αυτα για αυτο και ρωτησα αν θα εχει ποινη αυτος που δεν φταιει και φαει κανενα πιτσιρικη.

(Αυτο προσπαθω να αποφυγω και εγω εδω περα που ζω, αλλα καποιοι δεν εχουν μυαλα)
Πριν λιγο σε φαναρι που ηταν κοκκινο για τους πεζους,περασε μια κοπελα με το πασο της ,γυρω στα 25, χωρις να κοιταξει καθολου.Περναγε ενας με μηχανή και αναγκαστικα επιβραδυνε και της χτυπησε τη κορνα.Εγω παντως αμα βλεπω κατι τετοια και είμαι με το μηχανακι,επιταχυνω και περναω ξυστα διπλα τους και μετα αυτοι κανουν το σταυρο τους που είναι σωοι και πηγε η ψυχη τους στη κουλουρη.Να είναι καποιος ηλικιωμένος,να είναι ανήμπορος,το  καταλαβαίνω.Μεχρι και να είναι λιγο αφηρημένος και να σου πει,συγγνωμη λαθος,συμβαινει.Αλλα είναι μερικοι που απλως αδιαφορουν.Ημουν με το μηχανακι και πηγαινα σιγα σιγα δεξια.Ειχε κατεβει ενας από το πεζοδρομιο και περιμενε κατω στο οδοστρομα να αναψει το πρασινο για πεζους.Κραταγε ενα καροτσακι τρειλερ λαικης.Δυο επιλογες ειχα.Η να κανω αριστερα για να τον αποφυγω με κινδυνο να με χτυπησει διερχομενο αυτοκινητο η να επιβραδυνω και να σταματήσω.Προτιμησα τη τριτη επιλογή.Γκαζωσα και ότι γινει.Η θα επεφτα πανω του και θα χαμε πρόβλημα και οι δυο η θα πηγαινε στη θεση του πανω στο πεζοδρομιο.Εκεινος βλέποντας ότι επιταχυνα και κατευθυνομουν ολοταχως προς τα πανω του,ανεβηκε εντρομος στο πεζοδρομιο.

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Τα εχεις κάνει σαλατα στο μυαλό σου!!!!
Ξεκαθαρισε τα και μετά ξαναμιλάμε.
Πχ αν εσύ φτιας και το σκοτώσεις το πιτσιρίκι τι διαφορά έχει αν είχε δίπλωμα οδήγησης ή όχι;Θα μπορουσε να αποφύγει το ατύχημα που προξένησες εσύ;Αν δεν φταις γιατί να φας ποινή;

(ΕΣΥ δεν το εννοώ προσωπικά αλλα για χάρη κουβέντας,και μακάρι ποτε να μην βρεθούμε σε τετοια θέση! )

Δεν τα εχω κανει σαλατα γιατι δεν εισαι εδω να το ζεις οπως και εγω.

Οταν ο γονεας δινει τα κλειδια του αυτοκινητου η μηχανης σε πιτσιρικι και αυτο κανει οτι γουσταρη στο δρομο εσυ μου λες οτι ειναι παραμεληση εποπτειας ανηλικου, που βλεπεις εσυ την παραμεληση απο την στιγμη που η ιδιοι τα δινουν; η του επετρεψαν να παρει μηχανη.

Η διαφορα θα ειναι οτι με το διπλωμα θα ηξερε και των κοκ και δεν θα κανει οτι του ερθει εκτος και αν ειναι καγκουρας, οπως και οι περισσοτερη εδω περα στα μερη μου που βγαινουν στα στοπ σαν να ειναι απλη διαφημιστικη πινακιδα.

Νομικα δεν τα ξερω καλα αυτα για αυτο και ρωτησα αν θα εχει ποινη αυτος που δεν φταιει και φαει κανενα πιτσιρικη.

(Αυτο προσπαθω να αποφυγω και εγω εδω περα που ζω, αλλα καποιοι δεν εχουν μυαλα)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αλλο θεμα εθεσα εγω, και αλλα μου λες εσυ...

Μου κανει εντυπωσει απο δικηγορους του site η σιωπη τους...
Ποια σιωπη? Διαρκως μιλαμε ακαταπαυστα. μας ξεφυγε καμια ερωτηση?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Η αλλη που εδω περα σκοτωσε ενα παλικαρι 32χ γιατι δεν ειδε οτι αναψε κοκκινο για αυτην επειδη μιλαγε στο κινητο τηλ και αυτη για πλημμελημα θα παει θες να πεις;

Επισης εδω που η γονεις δινουν τα κλειδια του αυτοκινητου σε κατι 15χ που δεν γνωριζουν τον κοκ και αυτη την ιδια ποινη θα εχουν;
Η τυπισσα που περναει με κοκκινο, ναι θα παει για πλημμελημα.
Οι γονεις θα πανε για παραχωρηση οχηματος σε ατομο χωρις διπλωμα. πλημμελημα επισης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Επρεπε να γραψω για αλλη μια φορα για να τραβηξω το βλεμμα;

Πλημμελημα μου λες που παραχωρουν το οχημα; που ειναι το πλημμελημα να καταλαβω;

Οσο για την τυπισσα η νομικοι το βλεπουν πλυμμελλημα να μιλας στο κιν τηλ και οποιον παρει ο χαρος;
1) Ναι, η παραχωρηση ειναι πλημμελημα, αρθρο 99 του Κωδικα Οδικης Κυκλοφοριας.
2) Ναι, πλημμελημα ειναι, γιατι ειναι αμελεια. Προθεση ειναι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Άφησε το τύπε...Το νομικό δίκαιο της Ελλάδας ειναι έτσι στημένο ώστε να καταδικάζουν και να αθωώνουν οποίους θέλουν αυτοί. Τιποτα σε αυτή τη χώρα δεν λειτουργεί δίκαια και αξιοκρατικά.
Αναληθές.
Σιγα μην εχουμε κανενα πρωτοτυπο νομικο συστημα.
Πληρη αντιγραφη του γαλλικου πρωτευόντως και του γερμανικου δικαιου δευτερευοντως εχουμε.
Μην μπερδευεστε.

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Πριν λιγο σε φαναρι που ηταν κοκκινο για τους πεζους,περασε μια κοπελα με το πασο της ,γυρω στα 25, χωρις να κοιταξει καθολου.Περναγε ενας με μηχανή και αναγκαστικα επιβραδυνε και της χτυπησε τη κορνα.Εγω παντως αμα βλεπω κατι τετοια και είμαι με το μηχανακι,επιταχυνω και περναω ξυστα διπλα τους και μετα αυτοι κανουν το σταυρο τους που είναι σωοι και πηγε η ψυχη τους στη κουλουρη.Να είναι καποιος ηλικιωμένος,να είναι ανήμπορος,το  καταλαβαίνω.Μεχρι και να είναι λιγο αφηρημένος και να σου πει,συγγνωμη λαθος,συμβαινει.Αλλα είναι μερικοι που απλως αδιαφορουν.Ημουν με το μηχανακι και πηγαινα σιγα σιγα δεξια.Ειχε κατεβει ενας από το πεζοδρομιο και περιμενε κατω στο οδοστρομα να αναψει το πρασινο για πεζους.Κραταγε ενα καροτσακι τρειλερ λαικης.Δυο επιλογες ειχα.Η να κανω αριστερα για να τον αποφυγω με κινδυνο να με χτυπησει διερχομενο αυτοκινητο η να επιβραδυνω και να σταματήσω.Προτιμησα τη τριτη επιλογή.Γκαζωσα και ότι γινει.Η θα επεφτα πανω του και θα χαμε πρόβλημα και οι δυο η θα πηγαινε στη θεση του πανω στο πεζοδρομιο.Εκεινος βλέποντας ότι επιταχυνα και κατευθυνομουν ολοταχως προς τα πανω του,ανεβηκε εντρομος στο πεζοδρομιο.

Αλλο θεμα εθεσα εγω, και αλλα μου λες εσυ...

Μου κανει εντυπωσει απο δικηγορους του site η σιωπη τους...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ωραια ολα αυτα αν κανενας πεσει πανω μου σε κανα στοπ και δεν εχει αδεια οδηγησεις εγω σαν μονιμος τι θα παθω αν μου συμβει; θα πληρωσω τα σπασμενα;
Οχι βεβαια. Το οτι δεν εχει διπλωμα οδηγησης, δεν σημαινει οτι ειναι και ανασφαλιστο το οχημα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ρε Αλέξ δλδ θες να μου πεις οτι το σύστημα στο δίκαιο λειτουργεί σαν την Γερμανία;;;Δλδ στην Ελλάδα δεν έχουμε 100 νόμους οπου ακυρώνουν άλλους 150 άμεσα;
Ενα σύστημα με παραθυράκια ειναι αξιοκρατικό και δίκαιο;;;
Μιλαμε για τις βασικες αρχες και κατευθυνσεις του δικαιου.
Πιστεψε με, η ελληνικη νομοθεσια ειναι εξαιρετικα ποιοτικη.
Η εφαρμογη σκαλωνει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Η βασική αρχή ειναι σχεδόν ίδια σε όλο τον κόσμο.Αμα σκοτώσεις εκ προμελέτης κάποιον σε όλο τον κόσμο σε καταδικάζουν.
Στην χώρα μας το θέμα της εφαρμογής εχει πρόβλημα σε όλους τους κλάδους.
Τωρα στο οικονομικό δίκαιο νομίζω οτι έχουμε το μεγαλύτερο θέμα.
Τι εννοεις οικονομικο δικαιο?
Οικονομικο εγκλημα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Βρε φιλε ειτε ειναι ασφαλισμενο ειτε οχι τι με νοιαζει, εδω εγω εχω να κανω με πιτσιρικια δεν θα το εχεις εσυ σαν τυψεις ουτε κανενας αλλος... απλα θελω να ξερω τι θα τραβηξω αν γινει η στραβη.
Τι να τραβηξεις δηλαδη? Αν σε τρακαρει πιτσιρικάς και φταιει, θα αποζημιωθεις απο την ασφαλιστική του.

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Ποια σιωπη? Διαρκως μιλαμε ακαταπαυστα. μας ξεφυγε καμια ερωτηση?
Επρεπε να γραψω για αλλη μια φορα για να τραβηξω το βλεμμα;

Η τυπισσα που περναει με κοκκινο, ναι θα παει για πλημμελημα.
Οι γονεις θα πανε για παραχωρηση οχηματος σε ατομο χωρις διπλωμα. πλημμελημα επισης.

Πλημμελημα μου λες που παραχωρουν το οχημα; που ειναι το πλημμελημα να καταλαβω;

Οσο για την τυπισσα η νομικοι το βλεπουν πλυμμελλημα να μιλας στο κιν τηλ και οποιον παρει ο χαρος;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Βρε Ανθρωπε μιλαω αν πεσει πανω μου κανενας και φταιει και παει στον αλλο κοσμο εδω τι κανω εγω; γαμα την αποζημιωσει στο αμαξι, αλλα η τυψεις που θα εχω εγω για την μαλακια που εγινε τι λες; ειμαι ευαισθητος δεν λεω αλλα αν φταιει ο αλλος εγω τι κανω τι μανικη θα τραβηξω;
Με ρωτας τι θα κανεις αν καποιος πεσει πανω σου και σκοτωθει ενω φταιει?
Και αν θα νιωθεις τυψεις?
Οχι, να μην νιωσεις αφου δεν θα φταις. Τι αλλο να σου πω? :think:

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
1) Ναι, η παραχωρηση ειναι πλημμελημα, αρθρο 99 του Κωδικα Οδικης Κυκλοφοριας.
2) Ναι, πλημμελημα ειναι, γιατι ειναι αμελεια. Προθεση ειναι?

Ωραια ολα αυτα αν κανενας πεσει πανω μου σε κανα στοπ και δεν εχει αδεια οδηγησεις εγω σαν μονιμος τι θα παθω αν μου συμβει; θα πληρωσω τα σπασμενα;

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Οχι βεβαια. Το οτι δεν εχει διπλωμα οδηγησης, δεν σημαινει οτι ειναι και ανασφαλιστο το οχημα.

Βρε φιλε ειτε ειναι ασφαλισμενο ειτε οχι τι με νοιαζει, εδω εγω εχω να κανω με πιτσιρικια δεν θα το εχεις εσυ σαν τυψεις ουτε κανενας αλλος... απλα θελω να ξερω τι θα τραβηξω αν γινει η στραβη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom