Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
σωστο ,αλλα πιστευω πως εξι χρονια κανουν γενικες γνωσεις και μετα διαλεγουν ειδικοτητα και πιατσα....κατι τετοιο εχω ακουσει!
Ισχύει τύπε αλλά εξαρτάται και από τη διαδρομή που πρόκειται να κάνεις. Αν ξεκινήσεις για 5λεπτο βολεύεσαι με έναν γενικό γιατρό, αν πας για μισάωρο και πάνω χρειάζεσαι εξειδικευμένο χειρούργο να πάει μακρυά η συζήτηση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Οσο για τα τεχνολογικα ευρηματα, δεν ειμαι ειδικος, αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται ενας και πλεον μηνας για να τα εξετασεις.
Ξερεις ποση δουλεια εχει στη Διευθυνση Εγκληματολογικων Ερευνων? Και παλι κατ΄ εξαιρεση δουλεψαν ταχυτατα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
απολαμβανω το κυβερνητικο πορισμα που εχει λεχθει εδω για την συγκεκριμενη υποθεση
Εσύ είπαμε, κάποιος νεοδημοκράτης σου έχει βιάσει την ψυχούλα και παντού βλέπεις κόμματα, κυβερνήσεις και αντιπολίτευση.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.141
Πόντοι
6.256
Δεν μπορω να καταλαβω ομως, γιατι αργησε τοσο πολυ η αστυνομια να τον στριμωξει. Απο την πρωτη στιγμη φανηκε οτι κατι δεν πηγαινε καλα με την συμπεριφορα του τυπου, συν το οτι δεν ειχαν βρει κανενα στοιχειο ληστειας, συν το οτι σε περιπτωσεις τετοιων ληστειων, αν ειναι να φανε καποιον οι ληστες θα φανε τον αντρα, η και τους δυο. Ποτε ομως την γυναικα μονο, ακομα και αν την σκοτωνανε πρωτη, μετα θα τρωγανε και τον πιλοτο για να μην υπαρχουν μαρτυριες.
Οσο για τα τεχνολογικα ευρηματα, δεν ειμαι ειδικος, αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται ενας και πλεον μηνας για να τα εξετασεις.
Χρειαζεται μηνας και παραπανω

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

εδω εχει δικιο ο αλεξ το ομολογω

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο δικηγόρος/ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο Πρωινό:

«Όταν υπάρχει μια ανθρωποκτονία από πρόθεση, ο νόμος προβλέπει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης ή διαζευκτικά της καθείρξεως μέχρι 15 έτη. Με τον προηγούμενο ποινικό κώδικα προβλέπονταν μόνο ισόβια κάθειρξη. Νομίζω πως ο προηγούμενος ποινικός κώδικας ήταν πιο σωστός. Το 2020 τυποποιήθηκε ως ποινικό αδίκημα και η δολοφονία ζώου. Και η ποινή που προβλέπεται είναι μέχρι 10 χρόνια κάθειρξη. Αν δε του αναγνωριστούν ελαφρυντικά, η ποινή που θα του επιβληθεί θα είναι ισόβια κάθειρξη και 5 με 10 χρόνια για τη δολοφονία του σκύλου. Σκότωσε τη γυναίκα του και χρησιμοποίησε για να παραπλανήσει τους αστυνομικούς και το σκυλάκι. Για να γίνει πειστικό το σενάριο της δήθεν ληστείας. Αδίστακτος. Σοκάρομαι και εγώ που ασχολούμαι με το ποινικό».

Εκτιμάται λοιπόν ότι ο πιλότος το νωρίτερο που μπορεί να βγει από τη φυλακή, εφόσον δείξει καλή διαγωγή είναι μετά από τουλάχιστον 20 έτη.

Εν ολίγοις ο Αναγνωστόπουλος ίσως να ξαναδεί το φως του ήλιου στα 52 του.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ είπαμε, κάποιος νεοδημοκράτης σου έχει βιάσει την ψυχούλα και παντού βλέπεις κόμματα, κυβερνήσεις και αντιπολίτευση.
ωραιος συνεχισε ετσι δυνατα :tooth: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο δικηγόρος/ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο Πρωινό:

«Όταν υπάρχει μια ανθρωποκτονία από πρόθεση, ο νόμος προβλέπει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης ή διαζευκτικά της καθείρξεως μέχρι 15 έτη. Με τον προηγούμενο ποινικό κώδικα προβλέπονταν μόνο ισόβια κάθειρξη. Νομίζω πως ο προηγούμενος ποινικός κώδικας ήταν πιο σωστός. Το 2020 τυποποιήθηκε ως ποινικό αδίκημα και η δολοφονία ζώου. Και η ποινή που προβλέπεται είναι μέχρι 10 χρόνια κάθειρξη. Αν δε του αναγνωριστούν ελαφρυντικά, η ποινή που θα του επιβληθεί θα είναι ισόβια κάθειρξη και 5 με 10 χρόνια για τη δολοφονία του σκύλου. Σκότωσε τη γυναίκα του και χρησιμοποίησε για να παραπλανήσει τους αστυνομικούς και το σκυλάκι. Για να γίνει πειστικό το σενάριο της δήθεν ληστείας. Αδίστακτος. Σοκάρομαι και εγώ που ασχολούμαι με το ποινικό».

Εκτιμάται λοιπόν ότι ο πιλότος το νωρίτερο που μπορεί να βγει από τη φυλακή, εφόσον δείξει καλή διαγωγή είναι μετά από τουλάχιστον 20 έτη.

Και γιατι επρεπε να γκουγκλαρεις και να μην με πιστεψεις χωρις δευτερη σκεψη?

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
Εδώ λέει τσακωνοντουσαν κ τον χτύπαγε τον πιλοτο η κοπέλα..

Αυτες ειναι σχεδον νορμαλ καταστασεις.
Αρκετοι αντρες τρωνε ξυλο απο τις γυναικες τους! Φυσικα δεν το λενε πουθενα λογω ντροπης.....

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
α ρε αλεξ

τωρα ξεκαθαριστηκε το ολο ζητημα

δεν μπορουν να γνωριζουν οι μη μετεχοντες στο αστικο δικαιο τα νομικα ζητηματα

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.189
Πόντοι
6.056
Πες οτι αυτα τα παιζεις στα δαχτυλα (τοσους πελατες εχεις χαντακωσει) :confused: :confused: :confused:
Υγ Πλακα κανω,μην με τρεχεις σε τιποτα δικαστηρια:confused::confused::confused:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.773
Πόντοι
2.306
Ηθελε να το ακούσει από τον Δημητρακόπουλο ....αλλιώς του φαινόσαντε ψέματα....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506

Θαύμα, θαύμα.

Τελικά ταξιτζής είσαι ρε μλκ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
  • Χαχα
Αντιδράσεις: raopau
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ο Μποκολος ασχολειται με το νημα του κορωνοιου, με ποσα να ασχοληθει πια
Εντύπωση μου κάνει που δεν ήρθε να πει για την πατριαρχία,το νομικό σύστημα που πολεμάει τους άντρες,την Δύση κλπ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Τυγχάνει να ήμουν εργοδότης ίσως του διασημότερου δράκου της Ελλάδος την τελευταία εικοσαετία
Έχω να πω ότι όλοι ξέρουμε το άρρωστο μυαλό τους αλλά δυστυχώς δεν μιλάμε
Φέρουμε ευθύνη για ατομα με τρελλα μυαλά κ δεν κάνουμε τίποτα ή οι δημ λειτουργοί είναι στα αρχιδια τους
Σγουρά όλοι ήξεραν την βίαια συμπεριφορά του πιλότου απλώς δεν μιλούσαν μαζί του ή με ψυχολόγους κοινωνικούς λειτουργούς

Είμαστε κοινωνία σταρχιδιστων

Έχω βρεθεί κ μάρτυρας απόπειρας φόνου σε κακουργιοδικείο σε δεύτερο βαθμό σε άλλη υπόθεση κ θυμάμαι ότι ο εισαγγελέας με ρώτησε από τα ποσά μέτρα πυροβόλησε ο δράστης κ του είπα είμαι αυτηκοος μάρτυρας κ δεν μπορώ να καταλάβω αλλά ας κάνατε εσείς εισαγγελικη εντολή για βαλλιστική έρευνα κ να μη ρωτάτε τέτοιες βλακείες σε αυτυκοους κ μετά τη δίκη όταν πήγα να πάρω τα οδοιπορικά,πέτυχα την εισαγγελέα κ μου είπε ότι έπρεπε να βοηθήσω το δικαστήριο!!!! Είχε και θράσος κιολλας ενώ ήταν προφανές η παράλειψη βαλλιστικής έρευνας που θα έδειχνε το δολοφόνο
Σταρχιδιστικη κοινωνία σταρχιδιστων δημόσιοι λειτουργοί που το μόνο που τους νοιάζει μια του μηνός να μπαίνει ο μισθος

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom