alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
15 και μια ημερα ειναι οκΜεχρι ποια ηλικια ισχύει?
15 και μια ημερα ειναι οκΜεχρι ποια ηλικια ισχύει?
Ισχύει τύπε αλλά εξαρτάται και από τη διαδρομή που πρόκειται να κάνεις. Αν ξεκινήσεις για 5λεπτο βολεύεσαι με έναν γενικό γιατρό, αν πας για μισάωρο και πάνω χρειάζεσαι εξειδικευμένο χειρούργο να πάει μακρυά η συζήτηση.σωστο ,αλλα πιστευω πως εξι χρονια κανουν γενικες γνωσεις και μετα διαλεγουν ειδικοτητα και πιατσα....κατι τετοιο εχω ακουσει!
Ξερεις ποση δουλεια εχει στη Διευθυνση Εγκληματολογικων Ερευνων? Και παλι κατ΄ εξαιρεση δουλεψαν ταχυτατα.Οσο για τα τεχνολογικα ευρηματα, δεν ειμαι ειδικος, αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται ενας και πλεον μηνας για να τα εξετασεις.
Εσύ είπαμε, κάποιος νεοδημοκράτης σου έχει βιάσει την ψυχούλα και παντού βλέπεις κόμματα, κυβερνήσεις και αντιπολίτευση.απολαμβανω το κυβερνητικο πορισμα που εχει λεχθει εδω για την συγκεκριμενη υποθεση
Χρειαζεται μηνας και παραπανωΔεν μπορω να καταλαβω ομως, γιατι αργησε τοσο πολυ η αστυνομια να τον στριμωξει. Απο την πρωτη στιγμη φανηκε οτι κατι δεν πηγαινε καλα με την συμπεριφορα του τυπου, συν το οτι δεν ειχαν βρει κανενα στοιχειο ληστειας, συν το οτι σε περιπτωσεις τετοιων ληστειων, αν ειναι να φανε καποιον οι ληστες θα φανε τον αντρα, η και τους δυο. Ποτε ομως την γυναικα μονο, ακομα και αν την σκοτωνανε πρωτη, μετα θα τρωγανε και τον πιλοτο για να μην υπαρχουν μαρτυριες.
Οσο για τα τεχνολογικα ευρηματα, δεν ειμαι ειδικος, αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται ενας και πλεον μηνας για να τα εξετασεις.
ωραιος συνεχισε ετσι δυναταΕσύ είπαμε, κάποιος νεοδημοκράτης σου έχει βιάσει την ψυχούλα και παντού βλέπεις κόμματα, κυβερνήσεις και αντιπολίτευση.
Και γιατι επρεπε να γκουγκλαρεις και να μην με πιστεψεις χωρις δευτερη σκεψη?Γλυκά Νερά - Έγκλημα: Η ποινή που αναμένεται να επιβληθεί στον πιλότο - KalimeraEllada.gr
Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νεράwww.kalimera-ellada.gr
εδω εχει δικιο ο αλεξ το ομολογω
Όπως χαρακτηριστικά είπε ο δικηγόρος/ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο Πρωινό:
«Όταν υπάρχει μια ανθρωποκτονία από πρόθεση, ο νόμος προβλέπει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης ή διαζευκτικά της καθείρξεως μέχρι 15 έτη. Με τον προηγούμενο ποινικό κώδικα προβλέπονταν μόνο ισόβια κάθειρξη. Νομίζω πως ο προηγούμενος ποινικός κώδικας ήταν πιο σωστός. Το 2020 τυποποιήθηκε ως ποινικό αδίκημα και η δολοφονία ζώου. Και η ποινή που προβλέπεται είναι μέχρι 10 χρόνια κάθειρξη. Αν δε του αναγνωριστούν ελαφρυντικά, η ποινή που θα του επιβληθεί θα είναι ισόβια κάθειρξη και 5 με 10 χρόνια για τη δολοφονία του σκύλου. Σκότωσε τη γυναίκα του και χρησιμοποίησε για να παραπλανήσει τους αστυνομικούς και το σκυλάκι. Για να γίνει πειστικό το σενάριο της δήθεν ληστείας. Αδίστακτος. Σοκάρομαι και εγώ που ασχολούμαι με το ποινικό».
Εκτιμάται λοιπόν ότι ο πιλότος το νωρίτερο που μπορεί να βγει από τη φυλακή, εφόσον δείξει καλή διαγωγή είναι μετά από τουλάχιστον 20 έτη.
Εν ολίγοις ο Αναγνωστόπουλος ίσως να ξαναδεί το φως του ήλιου στα 52 του.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ωραιος συνεχισε ετσι δυνατα
Αυτες ειναι σχεδον νορμαλ καταστασεις.Εδώ λέει τσακωνοντουσαν κ τον χτύπαγε τον πιλοτο η κοπέλα..
Το ημερολόγιο της Καρολάιν: Του είπα πως σκεφτόμουν πριν μείνω έγκυος να τον αφήσω...
Σημαντικό εύρημα για τη δολοφονία της Καρολάιν αποτελεί το κρυπτογραφημένο ημερολόγιο του θύματος που ρίχνει φως στις σχέσεις της με τον 32χρονο.Στο διαβι…www.skai.gr
Ο Μπόκολος έχει σχολιάσει το παρόν θέμα?Και γιατι επρεπε να γκουγκλαρεις και να μην με πιστεψεις χωρις δευτερη σκεψη?
Έχεις ανέβει σε σχέση με αυτό που θυμάμαι πριν 7 χρόνια.Και γιατι επρεπε να γκουγκλαρεις και να μην με πιστεψεις χωρις δευτερη σκεψη?
Ο Μποκολος ασχολειται με το νημα του κορωνοιου, με ποσα να ασχοληθει πιαΟ Μπόκολος έχει σχολιάσει το παρόν θέμα?
Ξέρουμε?
α ρε αλεξΚαι γιατι επρεπε να γκουγκλαρεις και να μην με πιστεψεις χωρις δευτερη σκεψη?
Πες οτι αυτα τα παιζεις στα δαχτυλα (τοσους πελατες εχεις χαντακωσει)Και γιατι επρεπε να γκουγκλαρεις και να μην με πιστεψεις χωρις δευτερη σκεψη?
Ηθελε να το ακούσει από τον Δημητρακόπουλο ....αλλιώς του φαινόσαντε ψέματα....Και γιατι επρεπε να γκουγκλαρεις και να μην με πιστεψεις χωρις δευτερη σκεψη?
Θαύμα, θαύμα.Γλυκά Νερά - Έγκλημα: Η ποινή που αναμένεται να επιβληθεί στον πιλότο - KalimeraEllada.gr
Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νεράwww.kalimera-ellada.gr
εδω εχει δικιο ο αλεξ το ομολογω
Όπως χαρακτηριστικά είπε ο δικηγόρος/ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο Πρωινό:
«Όταν υπάρχει μια ανθρωποκτονία από πρόθεση, ο νόμος προβλέπει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης ή διαζευκτικά της καθείρξεως μέχρι 15 έτη. Με τον προηγούμενο ποινικό κώδικα προβλέπονταν μόνο ισόβια κάθειρξη. Νομίζω πως ο προηγούμενος ποινικός κώδικας ήταν πιο σωστός. Το 2020 τυποποιήθηκε ως ποινικό αδίκημα και η δολοφονία ζώου. Και η ποινή που προβλέπεται είναι μέχρι 10 χρόνια κάθειρξη. Αν δε του αναγνωριστούν ελαφρυντικά, η ποινή που θα του επιβληθεί θα είναι ισόβια κάθειρξη και 5 με 10 χρόνια για τη δολοφονία του σκύλου. Σκότωσε τη γυναίκα του και χρησιμοποίησε για να παραπλανήσει τους αστυνομικούς και το σκυλάκι. Για να γίνει πειστικό το σενάριο της δήθεν ληστείας. Αδίστακτος. Σοκάρομαι και εγώ που ασχολούμαι με το ποινικό».
Εκτιμάται λοιπόν ότι ο πιλότος το νωρίτερο που μπορεί να βγει από τη φυλακή, εφόσον δείξει καλή διαγωγή είναι μετά από τουλάχιστον 20 έτη.
Εν ολίγοις ο Αναγνωστόπουλος ίσως να ξαναδεί το φως του ήλιου στα 52 του.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ωραιος συνεχισε ετσι δυνατα
Αχ Παναγιτσα μου...α ρε αλεξ
τωρα ξεκαθαριστηκε το ολο ζητημα
δεν μπορουν να γνωριζουν οι μη μετεχοντες στο αστικο δικαιο τα νομικα ζητηματα
Εντύπωση μου κάνει που δεν ήρθε να πει για την πατριαρχία,το νομικό σύστημα που πολεμάει τους άντρες,την Δύση κλπ.Ο Μποκολος ασχολειται με το νημα του κορωνοιου, με ποσα να ασχοληθει πια
Ελα ρε Πελοποννησοςτου φαινόσαντε
προσεχε τα εφραγματα και εσυ 2 οι υποψιφιοι σημεραΘαύμα, θαύμα.
Τελικά ταξιτζής είσαι ρε μλκ;