Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Μιλαμε για το επιστημονικο πεδιο και τα βασικα, ελεος ρε παιδια, οχι για λεπτομερειες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιος θα ζητησει ρεστα? Δεν ειμαστε καλα
Γιατί λίγες φορές έχει γίνει κακή διαχείριση δικάσιμης από δικηγόρους;
Ή μήπως είναι τυχαίο ότι γνωμοδοτείτε και δεν βεβαιώνετε;
Μην είσαι απόλυτος. Δικαίωμα του κάθε πελάτη να σε αμφισβητήσει και να πρέπει να απόδειξεις αυτά που λες. Αναφέρομαι και στα άλλα επαγγέλματα όχι μόνο στη δικηγορία.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.339
Πόντοι
2.356
μα αυτος ειναι ο λογος των σοσιαλ μιντια τυπε : να βγαζεις σελφι την μαπα σου, τοπια, πιατα με φαγητα, το καινουργιο πλυντηριο που πηρες κτλ...
αν εισαι με φιλους ποιος ο λογος να ανεβαζεις φωτο στα σοσιαλ, αφου τοτε εχεις ζωη???
:confused: :confused: :confused:
επισης αν δε δικασεις σημερα στα σοσιαλ τον πιλοτο και δε δειξεις την σκατοψυχια σου παλι δεν εχεις ζωη...

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Και κατι που εχει περασει μαλλον απαρατηρητο.
Αυτο το ζευγαρι, δεν ειχε φιλους? Δεν ειχε ανθρωπους να κανει παρεα?
Γιατι δεν υπαρχει πουθενα στα social media και του ενος και του αλλου, μια φωτο με φιλους?
Αυτος ειδικα, δεν τον εχω δει να ειναι με παρεα με καποιον. Μονο με τη γυναικα του εχει φωτογραφιες παντου. Τι στρεβλά πραγματα ειναι αυτα?
Μα ρε Αλεξ απο τα 15 μαζί και την παντρεύτηκε στα 19 δεν πρόλαβε να πάρει ανάσα η κοπέλα. Σωστή η παρατήρησή σου.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
το σκυλι τυπε ηταν παραπλευρη απωλεια και λογικη κιολας συμφωνα με το σεναριο...

τωρα εσυ αν κοιτας το δεντρο ενω πισω εχει δασος να το κοιταξεις...

σκατοψυχοι ειστε εσεις που βαζετε ανθρωπινη ζωη στο ζυγι με τα κτηνη! αλλα αν ηταν κατσαριδα δε θα εκανες ετσι!
Τί παράπλευρη απώλεια, αυτά δεν τα κάνεις. Όλα μετρούν.

Στο ίδιο ζύγι εσείς τα βάζετε αφού εσείς τα συγκρίνετε με την απώλεια της ανθρώπινης ζωής λέγοντας "εδώ σκότωσε την μάνα του παιδιού του, το σκυλί σε νοιάζει;".

Όλα έχουν την σημασία τους και είναι και αυτό απαράδεκτο.

Νομίζω εσύ επιλέγεις να κοιτάς μερικά μόνο από τα δέντρα και όχι όλα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.951
Πόντοι
19.795
To τερας ρωταγε ποσα χρονια θα φαει για να παρει την επιμελεια του παιδιου. Που οταν μαθει τι εκανε στην μητερα του, το πιθανοτερο ειναι να τον σκοτωσει.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456

Στο ίδιο ζύγι εσείς τα βάζετε αφού εσείς τα συγκρίνετε με την απώλεια της ανθρώπινης ζωής λέγοντας "εδώ σκότωσε την μάνα του παιδιού του, το σκυλί σε νοιάζει;".

Αυτο που θέλει να σου πει είναι ότι αφού έφτασε σε αυτή την πράξη να σκοτώσει τη γυναίκα του δεν υπάρχει όριο οπότε άνετα σκότωσε και το σκύλο του. Άσε που το παραδέχτηκε κιόλας. Το σκότωσε για να μην κινήσει υποψίες καθώς το αγαπούσε πολύ. Πάρε και κατάλαβε. Μέσα σε 4 ώρες τα σκέφτηκε και τα έκανε όλα. Βδομάδες το σκεφτόταν το σκηνικό.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
To τερας ρωταγε ποσα χρονια θα φαει για να παρει την επιμελεια του παιδιου. Που οταν μαθει τι εκανε στην μητερα του, το πιθανοτερο ειναι να τον σκοτωσει.
αυτα ελεγα πριν και λυσσαξανε τα χασαποσκυλα να με φανε

φως φαναρι 7 με 10 χρονια θα φαει με την "ισοβια" καθειρξη στην ελλαδα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.339
Πόντοι
2.356

ακριβως τυπε τιποτα δε συγκρινεται με την ανθρωπινη ζωη! αλλιως ας τον δικασει το δικαστηριο των σκυλων...

σε καθε περιπτωση η ζωη του (του πιλοτου) αξιζει λιγοτερο απο ανθρωπινη αλλα παραπανω απο οποιουδηποτε αλλου μελους του ζωικου βασιλειου.

το σκυλι ηταν ενα μερος του σεναριου και μεχρι εκει. δε μιλαμε για κατ εξακολουθηση παραβατικη/σαδιστικη συμπεριφορα εναντιον του. και μονο που μερικοι ασχολουνται με το σκυλο χωρις να πουν για κουβεντα για τη δυστυχη καρολαιν δειχνει κατα που γερνει η ζυγαρια για αυτους!!!

εσυ φανταζομαι αν ηταν μονο ενας ο λογος που θα μπορουσε να κατηγορηθει θα προτιμουσες να κατηγορηθει για το σκυλο παρα για το ανθρωπινο θυμα...

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
ακριβως τυπε τιποτα δε συγκρινεται με την ανθρωπινη ζωη! αλλιως ας τον δικασει το δικαστηριο των σκυλων...

σε καθε περιπτωση η ζωη του (του πιλοτου) αξιζει λιγοτερο απο ανθρωπινη αλλα παραπανω απο οποιουδηποτε αλλου μελους του ζωικου βασιλειου.

το σκυλι ηταν ενα μερος του σεναριου και μεχρι εκει. δε μιλαμε για κατ εξακολουθηση παραβατικη/σαδιστικη συμπεριφορα εναντιον του. και μονο που μερικοι ασχολουνται με το σκυλο χωρις να πουν για κουβεντα για τη δυστυχη καρολαιν δειχνει κατα που γερνει η ζυγαρια για αυτους!!!

εσυ φανταζομαι αν ηταν μονο ενας ο λογος που θα μπορουσε να κατηγορηθει θα προτιμουσες να κατηγορηθει για το σκυλο παρα για το ανθρωπινο θυμα...
Ωραία μπούρδα, ο επόμενος.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.773
Πόντοι
2.306
Μιλαμε για το επιστημονικο πεδιο και τα βασικα, ελεος ρε παιδια, οχι για λεπτομερειες

Ποιος θα ζητησει ρεστα? Δεν ειμαστε καλα
Δηλαδή αν πάτε σε δίκη και ο άλλος φάει τη max προβλεπομενη ποινή του λες μετά «δεν είμαστε καλά»?
Δεν του εξηγείς γιατί πήγε στραβά το πραγμα?

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Δηλαδή αν πάτε σε δίκη και ο άλλος φάει τη max προβλεπομενη ποινή του λες μετά «δεν είμαστε καλά»?
Δεν του εξηγείς γιατί πήγε στραβά το πραγμα?
Πρέπει να την πάθω για να ρωτήσω να μην ρωτήσω εξαρχής;ή θα μου πει άστο πάνω μου και όλα καλα;

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Αυτο που θέλει να σου πει είναι ότι αφού έφτασε σε αυτή την πράξη να σκοτώσει τη γυναίκα του δεν υπάρχει όριο οπότε άνετα σκότωσε και το σκύλο του. Άσε που το παραδέχτηκε κιόλας. Το σκότωσε για να μην κινήσει υποψίες καθώς το αγαπούσε πολύ. Πάρε και κατάλαβε. Μέσα σε 4 ώρες τα σκέφτηκε και τα έκανε όλα. Βδομάδες το σκεφτόταν το σκηνικό.
Ναι κ εγώ νομίζω πως ήταν προσχεδιασμένο.

Δεν λέει αυτό ακριβώς ο τύπος.
Το θέμα με το σκυλί είναι πως ακριβώς αποδεικνύει σχεδιασμό και ψυχρότητα. Και τα δύο απαράδεκτα, προφανώς δεν συγκρίνεται το σκυλί με τον φόνο της κοπέλας αλλά είναι τρομερό σημάδι για τον ψυχισμό του. Την κοπέλα εκείνη την στιγμή την μίσησε, το να σκοτώσεις κάτι αθώο για να σώσεις το τομάρι σου δείχνει και άλλα.
Και το σκυλί δεν είναι το μόνο, όλα όσα έκανε μετά το αποδεικνύουν αλλά κανείς δεν το υποβιβάζει.

Αυτό ήταν σημείο που ανέλυσαν οι ειδικοί και ούτως ή άλλως τα καταλαβαίνουν όσοι μπορούν, οι υπόλοιποι λένε τις μπούρδες τους και γαυγίζουν.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.189
Πόντοι
6.056
Δεν λειτουργει με συναισθημα,υπολογιζει ψυχρα την ποινη και θεωρει οτι οταν βγει εξω θα εχει την ιδια αντιμετωπιση που ειχε και πριν.Εν τω μεταξυ λεγανε στα καναλια οτι αφειρεσε καρτες απο καμερες μια μερα πριν,οποτε παει περιπατο το εν βρασμω κλπ.Σοκαρισμενοι ολοι εκτος απο τον ιδιο βεβαια :confused: :confused: :confused:

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.339
Πόντοι
2.356
«Τον χτύπησα, τον έβρισα και εκείνος έσπασε τη πόρτα»

η βια φερνει βια!!!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.339
Πόντοι
2.356
«Είμαι 18 χρονών και θέλω να προσπαθήσω να κάνω μωρό! Δεν το έχω πει ακόμα στον Μπάμπη. Γιατί σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας γιατί δεν χρειάζεται να βλέπω την οικογένειά του. Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω. Βασικά θέλω να τον πληγώσω όσο περισσότερο μπορώ. Πιστεύω πως είναι επειδή νιώθω η ίδια τόσο πληγωμένη, πολλές φορές βγάζω όλο το θυμό και τη θλίψη στον Μπάμπη. Δεν του αξίζει να του φέρομαι έτσι αλλά μερικές φορές δεν καταλαβαίνει τι χρειάζομαι και πως το μόνο που χρειάζομαι είναι να είναι δίπλα μου».

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
  • Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.339
Πόντοι
2.356
Χθες τσακωθήκαμε με το Μπάμπη γιατί των ορμονών μου ξέσπασα πάνω του. Του φώναξα, τον χτύπησα και του είπα πως δεν θέλω το μωρό μας.

«Σήμερα τσακώθηκα με το Μπάμπη. Λίγο αφού φάγαμε πρωινό (….) τον χτύπησα τον έβρισα και πήγα στο γραφείο. Όλη μέρα με ρώταγε τι θέλω να φάω. Δεν έφαγα τίποτα. Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δε μπορώ να κοιμηθώ έχω τρομερή ένταση. …Βγήκα στο μπαλκόνι μόνο με τη μπλούζα και έκλαιγα δεν είμαι καλά.»

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom