barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.257
- Πόντοι
- 5.506
Είσαι μεγάλο ναυάγιο τελικά εσύ.αυτα ελεγα πριν και λυσσαξανε τα χασαποσκυλα να με φανε
φως φαναρι 7 με 10 χρονια θα φαει με την "ισοβια" καθειρξη στην ελλαδα
Είσαι μεγάλο ναυάγιο τελικά εσύ.αυτα ελεγα πριν και λυσσαξανε τα χασαποσκυλα να με φανε
φως φαναρι 7 με 10 χρονια θα φαει με την "ισοβια" καθειρξη στην ελλαδα
εσυ εισαι η επιτομη του ναυαγιουΕίσαι μεγάλο ναυάγιο τελικά εσύ.
Αναλόγως σε ποιά πίατσα αράζει. Κάθε πιάτσα και άλλη ειδικότητα.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ?
Λογικα θα πει προς τα μεσανυχτα πως ειχε κουβαλησει και το πτωμα του τζιμυ χοφα ο μπαμπης.....μπορει να ξερει και που ειναι θαμμενος!Χίος τωρα.
Ντελιβερας ο μπαμπης,
Κουβαλαγε κοκα με ελικοπτερο
Θέλεις να δικαιολογήσεις τη δολοφονία;Και εγώ θα τσαντιζόμουν με τη συμπεριφορά της αλλά τι περίμενες από ένα κορίτσι 18-20 χρονών;.Εδώ στα κάνουν 35αρες αυτά για ψίλου πήδημα.Στις 23: 42 εμφανίζεται εισερχόμενο μήνυμα από το Facebook του θύματος στο Facebook του 32χρονου με περιεχόμενο: «Το πρωί μην την αφήσεις μαζί μου»
Σώπα, σώπα, μην κλαις κυρ δικηγόρεεσυ εισαι η επιτομη του ναυαγιου
οχι τυπε δε το δικαιολογω απλα επειδη ολοι λενε ο δολοφονος διαβολος και το θυμα αγγελος ας κρατησουμε τις σωστες αποστασεις... (και οχι ισες)Θέλεις να δικαιολογήσεις τη δολοφονία;Και εγώ θα τσαντιζόμουν με τη συμπεριφορά της αλλά τι περίμενες από ένα κορίτσι 18-20 χρονών;.Εδώ στα κάνουν 35αρες αυτά για ψίλου πήδημα.
σωστο ,αλλα πιστευω πως εξι χρονια κανουν γενικες γνωσεις και μετα διαλεγουν ειδικοτητα και πιατσα....κατι τετοιο εχω ακουσει!Αναλόγως σε ποιά πίατσα αράζει. Κάθε πιάτσα και άλλη ειδικότητα.
απολαμβανω το κυβερνητικο πορισμα που εχει λεχθει εδω για την συγκεκριμενη υποθεσηΣώπα, σώπα, μην κλαις κυρ δικηγόρε
Τώρα θα πρέπει να ακούσουμε ότι μπορεί να φανταστεί ο νους...Εδώ λέει τσακωνοντουσαν κ τον χτύπαγε τον πιλοτο η κοπέλα..
Το ημερολόγιο της Καρολάιν: Του είπα πως σκεφτόμουν πριν μείνω έγκυος να τον αφήσω...
Σημαντικό εύρημα για τη δολοφονία της Καρολάιν αποτελεί το κρυπτογραφημένο ημερολόγιο του θύματος που ρίχνει φως στις σχέσεις της με τον 32χρονο.Στο διαβι…www.skai.gr
Θα συμφωνήσωοχι τυπε δε το δικαιολογω απλα επειδη ολοι λενε ο δολοφονος διαβολος και το θυμα αγγελος ας κρατησουμε τις σωστες αποστασεις... (και οχι ισες)
Nομικώς οχιΤο να τα εχεις με 15χρονη παιδεραστια δεν είναι?
Χαμενος ηταν που πηγε με ενα 15χρονο παιδι και δεν το αφησε να ωριμασει.απο οτι βλεπω ο πιλοτος ειχε να κανει με ενα καμενο χαρτι... χαμενος απο χερι ηταν και χωρις να γινοταν δολοφονια...
και το γελοιο ειναι οτι μεν δεν ηθελε αυτη το παιδι αλλα καλλιστα θα το επαιρνε γιατι ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ...
Μεχρι ποια ηλικια ισχύει?Nομικώς οχι