Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Cooper S

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Απρ 2021
Κριτικές
31
Like
3.978
Πόντοι
2.846
Ξερεις ποση δουλεια εχει στη Διευθυνση Εγκληματολογικων Ερευνων? Και παλι κατ΄ εξαιρεση δουλεψαν ταχυτατα.
Υπερβολικά πολύ.
Και με τον τρόπο που τα είχε κάνει ο τύπος βασικά που τα είχε δηλώσει έγινε μπερδεway η όλη φάση...
Αλλά όπως ανέφεραν η διεύθυνση και γενικά οι αρχές δεν βασίζονται σε υποψίες ή εικασίες αλλά σε πραγματικές αποδείξεις.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τυγχάνει να ήμουν εργοδότης ίσως του διασημότερου δράκου της Ελλάδος την τελευταία εικοσαετία
Έχω να πω ότι όλοι ξέρουμε το άρρωστο μυαλό τους αλλά δυστυχώς δεν μιλάμε
Φέρουμε ευθύνη για ατομα με τρελλα μυαλά κ δεν κάνουμε τίποτα ή οι δημ λειτουργοί είναι στα αρχιδια τους
Σγουρά όλοι ήξεραν την βίαια συμπεριφορά του πιλότου απλώς δεν μιλούσαν μαζί του ή με ψυχολόγους κοινωνικούς λειτουργούς

Είμαστε κοινωνία σταρχιδιστων

Έχω βρεθεί κ μάρτυρας φόνου σε κακουργιοδικείο σε δεύτερο βαθμό σε άλλη υπόθεση κ θυμάμαι ότι ο εισαγγελέας με ρώτησε από τα ποσά μέτρα πυροβόλησε ο δράστης κ του είπα είμαι αυτηκοος μάρτυρας κ δεν μπορώ να καταλάβω αλλά ας κάνατε εσείς εισαγγελικη εντολή για βαλλιστική έρευνα κ να μη ρωτάτε τέτοιες βλακείες σε αυτυκοους κ μετά τη δίκη όταν πήγα να πάρω τα οδοιπορικά,πέτυχα την εισαγγελέα κ μου είπε ότι έπρεπε να βοηθήσω το δικαστήριο!!!! Είχε και θράσος κιολλας ενώ ήταν προφανές η παράλειψη βαλλιστικής έρευνας που θα έδειχνε το δολοφόνο
Σταρχιδιστικη κοινωνία σταρχιδιστων δημόσιοι λειτουργοί που το μόνο που τους νοιάζει μια του μηνός να μπαίνει ο μισθος
Η βαλλιστική δειχνει την αποσταση βολης? Πρωτη φορα το ακουσα αυτο

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.764
Πόντοι
2.306
ο οποίος Δημητρακοπουλος δήλωσε σήμερα ότι δεν κατηγορεί κανενα συνάδελφο που θα τον αναλάβει διοτι κάτι τέτοιο θα ηταν θεσμικά λάθος...
αλλα ο ίδιος δεν θα τον αναλάμβανε ποτέ διότι έχει και κάποιους ηθικούς φραγμούς....
κοινως οποίος τον αναλάβει καλά θα κανέι θεσμικά αλλα είναι ανήθικος....
ελπιζω μόνο να μη λέΕΙ τέτοια και στο δικαστήριο.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Πήραν θέση και τα Εξάρχεια..

Συνημμένα

• FB_IMG_1624042632272.jpg
    FB_IMG_1624042632272.jpg
    75,7 KB · Εμφανίσεις: 70

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Δεν εχει καμια δικαιολογια η πραξη του και ακομα πιο πολυ το ξεφτιλισμενο μετα της πραξης του....τελος....τι θα πει τσακωνοντουσαν???μια 19χρονη 50κιλα και ενας αντρας 30ρης....θρασυδειλος μουνης ειναι ο γαμιωλης......η υποθεση δυστυχως δεν θελει κολαουζο....μικρουλα που δεν ξερει τι θελει αποφασιζει να γινει στα 18 μανα με ενα βλημα....ποζεριες ,φωτο στα σοσιαλ και δημιουργια εικονικης ευτυχιας και επιπλαστης πραγματικοτητας....το μωρο ομως ειναι γκεημ τσεηντζερ...σε αλλαζει και οργανικα και ψυχικα....δε σου χαριζει ουτε χωρο ουτε χρονο,ολα σου τα κυτταρα πρεπει να δουλεουν για το μωρο....δεν υπαρχει θελω και εγω ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.....παρεες ,βολταρες ,ποταρες ,διακοπαρες,κομμενα...ξενυχτια,κλαματα,αγωνιες ,στραβες ,αλλα πραγματα ειναι στο καδρο πλεον.....19χρονων κλειστηκε με ενα παιδι, ενα παιδι και αυτη ,μεσα....αυτος για δουλεια και αυτη με το παιδι....λογικα μονη....σιγουρα αυτη τον πηγε για σκυλο...ολοι εχουν ΠΛΕΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ...αλλα τι να κλασει ενα κλουβι μπροστα στην ελευθερια του να κανεις πραγματα ,εστω και χρυσο....σκεφτηκε η μικρη απο δω απο κει σου λεει παω με το παιδι στο νησι πισω ,με τη μαμα ,μακρια απο τον μπαμπη που πλεον ειναι συμβολο καταπιεσης ...και ο μαλακας ετυχε να ειναι ο μαλακας της δεκαετιας που σας εγραψε το πρωι ......και εγινε το αποτροπαιο μαγικο,μεχρι το επομενο,που θα ξαναγινει στατιστικα σιγουρα και παλι θα ξαναπεσουμε οι γυρω απο τα συννεφα.....και δωσε αναρτησεις στα σοσιαλ...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
Κατεύθυνση κ αν ο άλλος πυροβόλησε από πέντε μέτρα ή από πενήντα μέτρα οπότε αν ήταν από πέντε μέτρα άρα κάποιος εντός της οικίας του πυροβολισμενου αν από πενήντα μέτρα τότε ο τάδε γειτονας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ο οποίος Δημητρακοπουλος δήλωσε σήμερα ότι δεν κατηγορεί κανενα συνάδελφο που θα τον αναλάβει διοτι κάτι τέτοιο θα ηταν θεσμικά λάθος...
αλλα ο ίδιος δεν θα τον αναλάμβανε ποτέ διότι έχει και κάποιους ηθικούς φραγμούς....
κοινως οποίος τον αναλάβει καλά θα κανέι θεσμικά αλλα είναι ανήθικος....
ελπιζω μόνο να μη λέΕΙ τέτοια και στο δικαστήριο.
Δεν μιλησε για ηθικους φραγμους, τον ακουσα. Ειπε "εχω καποιες αρχές".
Ε ενταξει, αποψη του, εγω δεν συμφωνω ούτε με αυτο.
Θα μπορουσε να πει απλα οτι δεν αποτελεί περιπτωση που νιωθει καλα να εκπροσωπει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τρελή ήταν η γυναίκα,διαβάστε τι έγραφε.
Αρα?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456

Νομίζω ναι Αλεξ.Ερευνάς τροχιά,απόσταση,αποτύπωμα σφαίρας κλπ κλπ.

Jack Skellington

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Ιαν 2015
Κριτικές
240
Like
22.426
Πόντοι
31.628

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Τρελή ήταν η γυναίκα,διαβάστε τι έγραφε.
Μη γραφεις αρλουμπες...στα 18 οι ορμονες κανουν παρτυ ετσι και αλλιως,σκεψου να εχεις κανει και παιδι...εχεις βαρεσει ταβανι,στα κοκκινα πας....υπομονη θελει που σιγουρα αυτη ως παιδι(γιατι ουσιαστικα παιδι ηταν στο μυαλο)δεν ειχε ,αλλα ουτε και ο μπαγλαμας που επρεπε να εχει ως ηλικιακα ωριμοτερος διεθετε ....αστα βραστα μαγκες ...κεντα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom