Jack Skellington
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 240
- Like
- 22.426
- Πόντοι
- 31.628
Ο ιδανικός γαμπρός μας προέκυψε ψυχάκιας.
Τους τρελούς δεν τους σκοτώνουμε ,τους πάμε σε ίδρυμα.Τους τρελους τους σκοτωνουμε;
Τα στοιχεια οντως δειχνουν οτι ο αλλοδαπος κατσαπλιας δε σοφρωνιζεται και μετα την αποφυλακιση διαπραττει τα ιδια η και χειροτερα εγκληματαλΕυχαριστώ για τις φιλοφρονήσεις. Δηλαδή κατά τη γνώμη σου ένας αλλοδαπός κατσαπλιάς δεν έχει καμμιά πιθανότητα να σωφρονιστεί από το Ελληνικό Σωφρονιστικό Σύστημα, θα βγει και θα κάνει χειρότερα εγκλήματα. Ο μαλακοπίτουρας όμως θα βγει αμνός του θεού.
Καλά που έχει καταργηθεί η θανατική ποινή στην Ελλάδα, γιατί με τα μυαλά που κουβαλάς την @@σαμε.
Τη Ντορα δηλαδη θα τη θελατε τυπε;Κανενα θεμα πατριαρχιας. Απειροι οι αντρες που εχουν βιαστει ή δολοφονηθει απο τις γυναικες τους .
Μου θυμιζεις την τελευταια ελληνιδα πρωθυπουργο; ευχαριστω.
Αλήθεια αναρωτιέσαι αν ο γλάσκος είναι γκα γκα;Αλήθεια είσαι γκα γκα?
σορυ που γελαω αλλα κικ μποξ φωτο εχει ο/η καθε εφηβος που σεβεται τον εαυτο του στα σοσιαλ....αυτο με το κικ μποξ που λενε πολλοι κατανταει αστειο.....μια κοπελιτσα ,με μωρο παιδι που την επνιξε ο 35χρονος με ενα χερι και ιδιαιτερο μισος οπως ειπε ο ιατροδικαστης...και μονο αυτο εδειχνε οτι ο δολοφονος ηταν προσωπο που την μισουσε για κατι οχι τυχαιος ληστης!.....το τελευταιο απολυτα σωστο!Εγω πάντως εχω καταλάβει οτι μάλλον την σκότωσε στον υπνο της οποτε δεν νομιζω να την κακοποιουσε σωματικά . Εκανε και κικ μποξ αυτη οποτε μάλλον δεν τον επαιρνε . Την κλασική καμπη που περνανε τα ζευγαρια μετα την γεννηση του 1ου παιδιου λογικα περναγε η σχεση . Η κοπελα μακρια απο τους δικους της με την πεθερα στα πόδια της μαλλον κακοπερναγε πια . Ο πιλότος μαλλον όλο μαλακιες πεταγε αφου τελικα δεν πρεπει να ηταν τόσο φραγκατος και ψιλοστραβωσε η κοπελα . Ηταν καλό κοριτσι μαλλον και αντι να περιμενει να μεγαλωσει το παιδι να βρει καναν γκόμενο και να τα μασαει στον "πιλοτο" αποφασισε να την κάνει με ελαφρά .
Τέλος διαφωνω οτι ηθελε το παιδι ο δολοφόνος . Πιο πολύ για να μην φωνάζει η μάνα του δεν ηθελε να χάσει την γυναικα του και το παιδί του .
Το διαζύγιο πρεπει να παψει να θεωρειται ταμπού από ενα κομματι της ελληνικης κοινωνίας . Καλυτερα ενας υγιης χωρισμος παρα μια αρρωστη σχεση .
ολοι οι μητστακικοι ειναι γκαγκαΑλήθεια αναρωτιέσαι αν ο γλάσκος είναι γκα γκα;
Eίχαν βγάλει ένα βιντεάκι απο προπόνησή της. Μη φανταστείς καμία κίλερ. Ένα κοριτσάκι που γυμναζόταν με κικ ήταν.Εκανε και κικ μποξ αυτη οποτε μάλλον δεν τον επαιρνε
Τώρα τι ερώτηση είναι αυτή ρε τύπε;δηλαδη ο μηχανικος εκανε το σπιτι σου οπως αυτος ηθελε και οχι οπως εσυ ?
Τύπε απο μια μεριά μπόκολος με τον κόκκινο χάπι και απέναντι χλωρίνας με τους παρακαλάκηδες της wine ... να ναι σαν DC vs Marvelπρεπει να αφησουμε σε μια αρενα τον μποκολο που μισει τις γυναικες με τον χλωρινη που μισει τους αντρες να φαγωθουν σαν λυσσασμενα σκυλια!!!!!
Στο δικηγόρο τι βάζεις;πέρα από το να σε βγάλει αθώος.Δεν είναι μόνο ο πολιτικός μηχανικός είναι και ο αρχιτέκτονας και το πως κάνεις διαρρυθμιση του χώρου.Τώρα τι ερώτηση είναι αυτή ρε τύπε;
Ο πελάτης έβαλε τις απαιτήσεις και το γούστο του και ο μηχανικός την επιστήμη και την εμπειρία του.
Σιγά μην έκανε ο πελάτης τα στατικά και τους ξυλότυπους.
Κατσε ρε μαγκα, αληθεια, περαν της πλακας, εχεις βγαλει το σχολειο;
Γιατι να μην καταγγειλει την πατριαρχια;
Δηλαδη πρεπει να ειναι παθουσα για να την καταγγειλει;
Οταν εσυ καταγγελεις την εγκληματικοτητα των μεταναστων πχ, πρεπει να εισαι παθων;
Αν καταγγειλεις την οδηγικη συμπεριφορα μερικων που περνανε με κοκκινο πρεπει να εισαι παθων;
Τυπε πας ντε και καλα να το κανεις πολιτικο το θεμα και να το βαλεις σε πλαισια πατριαρχειας κλπ. Δεν ειναι θεμα πατριαρχιας, μη παρασυρεσαι απο τη ρητορικη copy paste.Θεμα γενικοτερα καφριλικιου και νευροψυχωσεων που διατρεχουν ολη την ελληνικη κοινωνια, ολα τα φυλα, τα κοινωνικα στρωματα κλπ. Στη συγκεκριμενη περιπτωση ειχαμε με εναν χειριστικο τυπο με πολλα θεματα αλλα και κομπλεξ, ενω σιγουρα η σχεση αυτη δεν αναπτυσσοταν στο πιο υγιες πλαισιο.Παμε ξανα:
Οταν μου πεις ποσα δινεις ΕΣΥ για να βοηθησεις τους Ελληνες/διαζευγμενους αντρες που τους τα τρωνε οι καριολες, τοτε θα σου πω κι εγω τι εχω κανει. Ετσι; πατριωτη ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
Παρακατω: το οτι εχουμε πατριαρχια ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ.
Αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι ΟΛΟΙ οι αντρες ειναι κακοι, αυτο το απλοϊκο σου μυαλο το λεει.
Το μονο που σημαινει η Πατριαρχια ειναι οτι ζουμε σε μια κοινωνια με ενα συστημα το οποιο ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ δινει πλεονεκτηματα στον αντρα (εργασιακα/κοινωνικα) και οχι στη γυναικα.
Μεγαλυτερη αποδειξη οτι σκουζεις σαν κοριτσακι για τους καημενους τους διαζευγμενους , δεν υπαρχει. Μαλλον θα προτιμουσες οι γυναικες να μην ειχαν δικαιωματα ουτε στο διαζυγιο και να τρωγανε τα χαστουκια τους οπως τον παλιο καλο καιρο.
Αν ελεγα οτι ολοι οι αντρες ειμαστε κακοι, θα επρεπε να αυτοκτονησω.
Η αλήθεια είναι οτι κακώς σε βρίζει.δεν περιμενα στο μπου οτι θα εβρισκα ενα τελειωμενο και λοβοτομημενο πρεζακι σαν εσενα
δεν σου αξιζει ουτε θανατικη ποινη σε εσενα
εισαι απο τις ανιατες περιπτωσεις οι οποιες ουδεποτε προκειται να θεραπευτουν
ενα ανιατο κομματοσκυλο που σου εθιξα τον μπογια σου εισαι
Βασικά ναι ο μηχανικός ακούει αυτά που θες και σου παρουσιάζει προτάσεις με σχέδια και συζητάτε πάνω σε αυτά για ενδεχόμενες ενστάσεις/προτιμήσεις.δηλαδη ο μηχανικος εκανε το σπιτι σου οπως αυτος ηθελε και οχι οπως εσυ ?
Και στις δυο περιπτώσεις αυτό που βάζεις είναι: αναλυτικά τις ανάγκες σου (μηχανικός), αναλυτικά τα γεγονότα (δικηγόρος) και τους αφήνεις να παιξουν μπαλίτσα ... αν είναι να επέμβεις παραπάνω πάμε στο εξήςΣτο δικηγόρο τι βάζεις;πέρα από το να σε βγάλει αθώος.Δεν είναι μόνο ο πολιτικός μηχανικός είναι και ο αρχιτέκτονας και το πως κάνεις διαρρυθμιση του χώρου.
Εφόσον διευκρίνησες στο προηγούμενο ποστ οτι αναφέρεσαι σε ειδικούς και όχι στον κάθε άσχετο δεν διαφωνούμε. Θα ρωτήσεις αρκετούς και θα καταλήξεις σε αυτόν που σου εμπνέει εμπιστοσύνη και αντέχει η τσέπη σου. Μια χαρά.Στο δικηγόρο τι βάζεις;πέρα από το να σε βγάλει αθώος.Δεν είναι μόνο ο πολιτικός μηχανικός είναι και ο αρχιτέκτονας και το πως κάνεις διαρρυθμιση του χώρου.
Βάλε και δύο χρόνια αγροτικό σε "αγοραίο".σωστο ,αλλα πιστευω πως εξι χρονια κανουν γενικες γνωσεις και μετα διαλεγουν ειδικοτητα και πιατσα....κατι τετοιο εχω ακουσει!
Φιλε μου δεν υπαρχει καμια νομικη βαση για δυνατοτητα να εκδοθει σε καμια Αγγλια. Τι δε μπορεις να καταλαβεις;αλεξ
κρατα μικρο καλαθι
εαν τα καταφερουν και εκδοθει στην αγγλια τοτε θα πεθανει στην φυλακη
ειδαλλως σε 7 με 10 χρονια θα ειναι εξω με την ισοβια καθειρξη εδω
οσο αφορα για τον αβραμοπουλο ΕΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΚΟΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 1/3 της ποινης τι θα εχεις εσυ να πεις μετα?
Αυτό λέω...Δεν μιλησε για ηθικους φραγμους, τον ακουσα. Ειπε "εχω καποιες αρχές".
Ε ενταξει, αποψη του, εγω δεν συμφωνω ούτε με αυτο.
Θα μπορουσε να πει απλα οτι δεν αποτελεί περιπτωση που νιωθει καλα να εκπροσωπει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αρα?