pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.288
- Πόντοι
- 3.556
Ενώ στην πεθερά ....Οχι δεν το εχω σκεφθει ποτέ. Εχω σκεφθει να σηκωθω και να φυγω. Να της κανω κακο ποτέ.
Ενώ στην πεθερά ....Οχι δεν το εχω σκεφθει ποτέ. Εχω σκεφθει να σηκωθω και να φυγω. Να της κανω κακο ποτέ.
Καλά,από τον Sasha τι περίμενες?Που τον κόβω και νεοναζί βάσει του avatar του από το American History XΟσιομαρτυρας. Του φωναζε λεει η γυναικα του. Πω πω...
Καλά εννοείται ότι επουδενί δεν φτάνουμε στο φόνο. Ακόμα και να πιστέψουμε ότι ένα 20χρονο κορίτσι μωρομανα "κακοποιούσε" και καλά τον 33χρονο σύζυγό της (που είχε σχέση μαζί του από όταν ήταν 14-15 )Αυτα που λεει το ημερολογιο δεν σημαινουν απολυτως τιποτα.
Δεν ξερω ούτε ενα ζευγαρι που να μην εχει βιωσει παρομοια πραγματα.
Δεν παιρνουμε ενα μαξιλαρι ομως να πνιγουμε ο ενας τον αλλον.
Όχι άλλα καυγάδες με καυγάδες έχουν διαφορά υπάρχει σε όλα ένα όριο, όχι επειδή ο άλλος είναι καλοςτν πατάμε κάτω, σίγουρα η βέλτιστη λύση ήταν να σηκωθεί να φύγει έστω και για ένα χρονικό διαστημαΑυτα που λεει το ημερολογιο δεν σημαινουν απολυτως τιποτα.
Δεν ξερω ούτε ενα ζευγαρι που να μην εχει βιωσει παρομοια πραγματα.
Δεν παιρνουμε ενα μαξιλαρι ομως να πνιγουμε ο ενας τον αλλον.
Υ.Γ. Στο κατω κατω δεν καταλαβα, ωραια, αποδειχθηκε οτι υπηρχαν καυγαδες. Ε ρε τύποι κατι θα υπηρχε. Λετε να ξυπνησε ενα πρωι και να ειπε "θα σκοτωσω τη γυναικα μου με την οποια περναω τοσο καλα"? Προφανως κατι υπηρχε. Δεν σκοτωνει κανενας στο ετσι.
Το αυτονοητο το βλεπετε καποιοι ως ελαφρυντικο?
Ενώ στην πεθερά ....
η καννελη τοτε "παλια" στην νεα δημοκρατιαΗ κανέλα θέλει καροαζιες κάνα δυο φορτηγά βασικά
Ενώ στην πεθερά ....
ΤαινιαραΚαλά,από τον Sasha τι περίμενες?Που τον κόβω και νεοναζί βάσει του avatar του από το American History X
Άραξε, τώρα ο κλόουν πήγε για ύπνο, αύριο πάλι θα δώσει παράσταση...Τυπε πας ντε και καλα να το κανεις πολιτικο το θεμα και να το βαλεις σε πλαισια πατριαρχειας κλπ. Δεν ειναι θεμα πατριαρχιας, μη παρασυρεσαι απο τη ρητορικη copy paste.Θεμα γενικοτερα καφριλικιου και νευροψυχωσεων που διατρεχουν ολη την ελληνικη κοινωνια, ολα τα φυλα, τα κοινωνικα στρωματα κλπ. Στη συγκεκριμενη περιπτωση ειχαμε με εναν χειριστικο τυπο με πολλα θεματα αλλα και κομπλεξ, ενω σιγουρα η σχεση αυτη δεν αναπτυσσοταν στο πιο υγιες πλαισιο.
Ενταξει υπαρχει μια καποια οπτικη στην ελληνικη κοινωνια αλλα μαλλον αγαμια ειναι παρα πατριαρχια. Ειναι λιγο αστοχια για να μη πω κατι αλλο να λες για πατριαρχια στη...Δυση.Οταν οπουδηποτε αλλου ειναι το καθεστως, κανονικα και με το νομο και στην καθημερινοτητα η γυναικα να ειναι κατι σαν πραγμα η ζωο. Αν θες να μιλησεις για πατριαρχια ας ξεκινησουμε απο εκει που πραγματικα υπαρχει και στα καθ ημας ας δουμε τα προβληματα που πραγματικα υπαρχουν.
Ρε άνθρωπε,εσύ δεν δίνεις απλά ελαφρυντικά στον φονιά αλλά τον αθώωνεις!Αν είναι η άλλη τρελή μπορεί να σε οδηγήσει στην απόλυτη τρέλα.Στα καλά καθούμενα τον άρχιζε στα μπουκέτα,μετά απειλούσε τον ίδιο και το μικρό παιδί ότι θα τους σκοτώσει,μετά ότι θα φύγει και θα πάει στην αγγλία με το παιδί.Σε ψυχιατρείο έπρεπε να την είχε κλείσει.
Νομίζεις μπορείς να κλείσεις κάποιον σε ψυχιατρείο; εδώ αποδεδειγμένα τρελούς και τους αφήνουν εξωΑν είναι η άλλη τρελή μπορεί να σε οδηγήσει στην απόλυτη τρέλα.Στα καλά καθούμενα τον άρχιζε στα μπουκέτα,μετά απειλούσε τον ίδιο και το μικρό παιδί ότι θα τους σκοτώσει,μετά ότι θα φύγει και θα πάει στην αγγλία με το παιδί.Σε ψυχιατρείο έπρεπε να την είχε κλείσει.
Ναι κ εγώ νομίζω πως ήταν προσχεδιασμένο.
Το θέμα με το σκυλί είναι πως ακριβώς αποδεικνύει σχεδιασμό και ψυχρότητα.
Τύπε θα μπορέσουν να πάνε 2 μηνες στο κωριό μαζέψουν τις ελιές;Καλυτερα να ξεχασετε το τριημερο απο τωρα.
Ξεκινανε τα δεκαωρα του χατζηθαφτη
εγω παντος πιστευω ΣΙΓΟΥΡΑ οτι τον ειχε κανει ελαφι . Καπου προς τα εκει θα πηγε και κατι θα του ειπε που θα τον πειραξε παρα πολλη η θα πηρε κατι χαμπαρι . Συνηθως οι γυναικες τα λενε κατι τετοια για να σε μειωσουν . Το απολαυμβανουν γιατι θεωρουν οτι ποανε καπου καλυτερα. Για να μην σου πω οτι θα ειχε καμμια 10 καβατζες οι καριολαιν ε θα του ειπε και τα κλασσικα . Του στυλ το παιδι δεν ειναι δικο σου , πηδιεμαι με αλλον και σε εχω γραμμενο . κτλ κτλ . λιγο ηθελε ο αλλος .Να τον τιμήσει κιόλας η πολιτεία?
Αν ο βλακας δεν έπαιζε αυτό το θέατρο μετά τον φόνο θα ήταν πολύ καλύτερα
Και τι πάει να πει αυτό?εγω παντος πιστευω ΣΙΓΟΥΡΑ οτι τον ειχε κανει ελαφι . Καπου προς τα εκει θα πηγε και κατι θα του ειπε που θα τον πειραξε παρα πολλη η θα πηρε κατι χαμπαρι . Συνηθως οι γυναικες τα λενε κατι τετοια για να σε μειωσουν . Το απολαυμβανουν γιατι θεωρουν οτι ποανε καπου καλυτερα. Για να μην σου πω οτι θα ειχε καμμια 10 καβατζες οι καριολαιν ε θα του ειπε και τα κλασσικα . Του στυλ το παιδι δεν ειναι δικο σου , πηδιεμαι με αλλον και σε εχω γραμμενο . κτλ κτλ . λιγο ηθελε ο αλλος .
Όταν η γυναίκα ξεφύγει θα αρχίσει να λέει ότι υπάρχει για να μειώσει είτε ψέμματα είτε αληθειεςεγω παντος πιστευω ΣΙΓΟΥΡΑ οτι τον ειχε κανει ελαφι . Καπου προς τα εκει θα πηγε και κατι θα του ειπε που θα τον πειραξε παρα πολλη η θα πηρε κατι χαμπαρι . Συνηθως οι γυναικες τα λενε κατι τετοια για να σε μειωσουν . Το απολαυμβανουν γιατι θεωρουν οτι ποανε καπου καλυτερα. Για να μην σου πω οτι θα ειχε καμμια 10 καβατζες οι καριολαιν ε θα του ειπε και τα κλασσικα . Του στυλ το παιδι δεν ειναι δικο σου , πηδιεμαι με αλλον και σε εχω γραμμενο . κτλ κτλ . λιγο ηθελε ο αλλος .
δεν εχεις δει τιποτα. Ξερω αγγλους που οι γυναικα τους πηδιεται με αλλους και τηνστηριζουν . Και ξερεις γιατι γιατι μισουν την πατριαρχια .Τώρα κατάλαβα πως δημιουργήθηκε και το φετίχ του findom , όπου άντρες πληρώνουν αφέντρες για να τις πληρώνουν . Μαζώχες τα αγγλάκια δε λέω. Τώρα εξηγείται
Ο φόνος δε δικαιολογείται ποτέ και με τιποταΚαι τι πάει να πει αυτό?
Θα δικαιολογήσουμε τον δολοφόνο?
Άντε σοβαρευτείτε μερικοί...
Ούτε ελαφρυντικά στον μαλάκα,άντε μπράβο.Ο φόνος δε δικαιολογείται ποτέ και με τιποτα