Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Αυτα που λεει το ημερολογιο δεν σημαινουν απολυτως τιποτα.
Δεν ξερω ούτε ενα ζευγαρι που να μην εχει βιωσει παρομοια πραγματα.
Δεν παιρνουμε ενα μαξιλαρι ομως να πνιγουμε ο ενας τον αλλον.
Καλά εννοείται ότι επουδενί δεν φτάνουμε στο φόνο. Ακόμα και να πιστέψουμε ότι ένα 20χρονο κορίτσι μωρομανα "κακοποιούσε" και καλά τον 33χρονο σύζυγό της (που είχε σχέση μαζί του από όταν ήταν 14-15 :confused: )

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Αυτα που λεει το ημερολογιο δεν σημαινουν απολυτως τιποτα.
Δεν ξερω ούτε ενα ζευγαρι που να μην εχει βιωσει παρομοια πραγματα.
Δεν παιρνουμε ενα μαξιλαρι ομως να πνιγουμε ο ενας τον αλλον.

Υ.Γ. Στο κατω κατω δεν καταλαβα, ωραια, αποδειχθηκε οτι υπηρχαν καυγαδες. Ε ρε τύποι κατι θα υπηρχε. Λετε να ξυπνησε ενα πρωι και να ειπε "θα σκοτωσω τη γυναικα μου με την οποια περναω τοσο καλα"? Προφανως κατι υπηρχε. Δεν σκοτωνει κανενας στο ετσι.
Το αυτονοητο το βλεπετε καποιοι ως ελαφρυντικο?
Όχι άλλα καυγάδες με καυγάδες έχουν διαφορά υπάρχει σε όλα ένα όριο, όχι επειδή ο άλλος είναι καλοςτν πατάμε κάτω, σίγουρα η βέλτιστη λύση ήταν να σηκωθεί να φύγει έστω και για ένα χρονικό διαστημα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Η κανέλα θέλει καροαζιες κάνα δυο φορτηγά βασικά
η καννελη τοτε "παλια" στην νεα δημοκρατια

kanelliND.jpg

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Αν είναι η άλλη τρελή μπορεί να σε οδηγήσει στην απόλυτη τρέλα.Στα καλά καθούμενα τον άρχιζε στα μπουκέτα,μετά απειλούσε τον ίδιο και το μικρό παιδί ότι θα τους σκοτώσει,μετά ότι θα φύγει και θα πάει στην αγγλία με το παιδί.Σε ψυχιατρείο έπρεπε να την είχε κλείσει.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.098
Πόντοι
6.056

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Τυπε πας ντε και καλα να το κανεις πολιτικο το θεμα και να το βαλεις σε πλαισια πατριαρχειας κλπ. Δεν ειναι θεμα πατριαρχιας, μη παρασυρεσαι απο τη ρητορικη copy paste.Θεμα γενικοτερα καφριλικιου και νευροψυχωσεων που διατρεχουν ολη την ελληνικη κοινωνια, ολα τα φυλα, τα κοινωνικα στρωματα κλπ. Στη συγκεκριμενη περιπτωση ειχαμε με εναν χειριστικο τυπο με πολλα θεματα αλλα και κομπλεξ, ενω σιγουρα η σχεση αυτη δεν αναπτυσσοταν στο πιο υγιες πλαισιο.
Ενταξει υπαρχει μια καποια οπτικη στην ελληνικη κοινωνια αλλα μαλλον αγαμια ειναι παρα πατριαρχια. Ειναι λιγο αστοχια για να μη πω κατι αλλο να λες για πατριαρχια στη...Δυση.Οταν οπουδηποτε αλλου ειναι το καθεστως, κανονικα και με το νομο και στην καθημερινοτητα η γυναικα να ειναι κατι σαν πραγμα η ζωο. Αν θες να μιλησεις για πατριαρχια ας ξεκινησουμε απο εκει που πραγματικα υπαρχει και στα καθ ημας ας δουμε τα προβληματα που πραγματικα υπαρχουν.
Άραξε, τώρα ο κλόουν πήγε για ύπνο, αύριο πάλι θα δώσει παράσταση...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Αν είναι η άλλη τρελή μπορεί να σε οδηγήσει στην απόλυτη τρέλα.Στα καλά καθούμενα τον άρχιζε στα μπουκέτα,μετά απειλούσε τον ίδιο και το μικρό παιδί ότι θα τους σκοτώσει,μετά ότι θα φύγει και θα πάει στην αγγλία με το παιδί.Σε ψυχιατρείο έπρεπε να την είχε κλείσει.
Ρε άνθρωπε,εσύ δεν δίνεις απλά ελαφρυντικά στον φονιά αλλά τον αθώωνεις!
Πας καλά?

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Νομίζεις μπορείς να κλείσεις κάποιον σε ψυχιατρείο; εδώ αποδεδειγμένα τρελούς και τους αφήνουν εξω

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Ναι κ εγώ νομίζω πως ήταν προσχεδιασμένο.

Το θέμα με το σκυλί είναι πως ακριβώς αποδεικνύει σχεδιασμό και ψυχρότητα.

«Με πόνο καρδιάς κρέμασα το λουρί του σκύλου στα κάγκελα της σκάλας»!​

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Να τον τιμήσει κιόλας η πολιτεία?
εγω παντος πιστευω ΣΙΓΟΥΡΑ οτι τον ειχε κανει ελαφι . Καπου προς τα εκει θα πηγε και κατι θα του ειπε που θα τον πειραξε παρα πολλη η θα πηρε κατι χαμπαρι . Συνηθως οι γυναικες τα λενε κατι τετοια για να σε μειωσουν . Το απολαυμβανουν γιατι θεωρουν οτι ποανε καπου καλυτερα. Για να μην σου πω οτι θα ειχε καμμια 10 καβατζες οι καριολαιν ε θα του ειπε και τα κλασσικα . Του στυλ το παιδι δεν ειναι δικο σου , πηδιεμαι με αλλον και σε εχω γραμμενο . κτλ κτλ . λιγο ηθελε ο αλλος .

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Αν ο βλακας δεν έπαιζε αυτό το θέατρο μετά τον φόνο θα ήταν πολύ καλύτερα

«Aνέβηκα ακόμη μία φορά στην κρεβατοκάμαρα για να κάνω μία τελευταία προσπάθεια. Ξάπλωσα δίπλα της και την πήρα αγκαλιά. Της είπα να πάρω τη μικρή και να ανέβουμε πάνω και αυτή μου απάντησε Όχι μην φέρεις την μικρή δεν σας θέλω. Και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά και της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει επάνω για να κοιμηθεί. Κάποια στιγμή όπως τιναζόταν το πρόσωπο της ήταν στο μαξιλάρι εννοώ δηλαδή ότι το στόμα της και η μύτη της ακουμπούσαν στο μαξιλάρι εγώ συνέχισα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Όλο αυτό πρέπει να κράτησε γύρω στα πέντε λεπτά από την ώρα δηλαδή που την αγκάλιασα μέχρι την ώρα που σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω, την κούναγα, αλλά κατάλαβα ότι όλο αυτό που έκανα ήταν μάταιο. Κατέβηκα αμέσως στο σαλόνι να δω αν η μικρή ήταν καλά, είδα ότι κοιμόταν και ανέβηκα πάλι στην κρεβατοκάμαρα. Τότε συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί. …»

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
εγω παντος πιστευω ΣΙΓΟΥΡΑ οτι τον ειχε κανει ελαφι . Καπου προς τα εκει θα πηγε και κατι θα του ειπε που θα τον πειραξε παρα πολλη η θα πηρε κατι χαμπαρι . Συνηθως οι γυναικες τα λενε κατι τετοια για να σε μειωσουν . Το απολαυμβανουν γιατι θεωρουν οτι ποανε καπου καλυτερα. Για να μην σου πω οτι θα ειχε καμμια 10 καβατζες οι καριολαιν ε θα του ειπε και τα κλασσικα . Του στυλ το παιδι δεν ειναι δικο σου , πηδιεμαι με αλλον και σε εχω γραμμενο . κτλ κτλ . λιγο ηθελε ο αλλος .
Και τι πάει να πει αυτό?
Θα δικαιολογήσουμε τον δολοφόνο?

Άντε σοβαρευτείτε μερικοί...

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Όταν η γυναίκα ξεφύγει θα αρχίσει να λέει ότι υπάρχει για να μειώσει είτε ψέμματα είτε αληθειες

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Τώρα κατάλαβα πως δημιουργήθηκε και το φετίχ του findom , όπου άντρες πληρώνουν αφέντρες για να τις πληρώνουν :headbang::jerking: . Μαζώχες τα αγγλάκια δε λέω. Τώρα εξηγείται :coffee:
δεν εχεις δει τιποτα. Ξερω αγγλους που οι γυναικα τους πηδιεται με αλλους και τηνστηριζουν . Και ξερεις γιατι γιατι μισουν την πατριαρχια .

Ο πιοο μαλακας λαος ειναι οσοι ειναι αγγλοφωνοι Αγγλια Αμερικα καναδας αυστραλια ν ζηλανδια και παει λεγοντας .
εκει ειναι παραδεισος για τις γυναικες . Γιατυο πο αγγλιδες πηδιουνται οχι με αγγλους. Οι αγγλοι πηδανε ελλεηνιδες . Γιατι εκει τους περνει .

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235

Stories

Νέο!