Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Οχι βεβαια, δεν εκφραζω δικη μου αποψη. Λεω να ακουτε τους γιατρους. Τεραστια διαφορα.
Εγώ προσωπικά δεν ακούω απλά κάποιον γιατί έχει έναν επαγγελματικό τίτλο είτε είναι δικηγόρος,είτε γιατρός είτε μηχανικός. Ερευνώ, ελέγχω και αποφασίζω τι και πως και με ποιον θα πράξω. Γιατί στο τέλος υπεύθυνος για τις πράξεις μας είναι ο εαυτός μας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και κατι που εχει περασει μαλλον απαρατηρητο.
Αυτο το ζευγαρι, δεν ειχε φιλους? Δεν ειχε ανθρωπους να κανει παρεα?
Γιατι δεν υπαρχει πουθενα στα social media και του ενος και του αλλου, μια φωτο με φιλους?
Αυτος ειδικα, δεν τον εχω δει να ειναι με παρεα με καποιον. Μονο με τη γυναικα του εχει φωτογραφιες παντου. Τι στρεβλά πραγματα ειναι αυτα?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
σου ειπα ΕΑΝ ΕΚΔΟΘΕΙ

περιμενε μερικες μερες και θα δουμε
To ότι επιμένεις κρετίνε δείχνει ότι είσαι καρφί για λοβοτομή και καθημερινό ηλεκτροσόκ.
Έχει μια καλή κλινική εδώ στο bou, με αυξημένη φροντίδα και καλές τιμές για φρενοβλαβείς σαν και του λόγου σου. Και μεγάλη εμπειρία σε περιπτώσεις σαν τη δική σου.
Πέρνα από του Αγίου να πεις μια καλησπέρα.
Τα υπόλοιπα θα τα φροντίσουν αυτοί.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.765
Πόντοι
2.306
Οπως αποδειχθηκε, πολυ καλα εκανε η κοπελα και ηθελε να φυγει και να του παρει το παιδι.
Δυστυχως δεν προλαβε να απομακρυνθει απο αυτο το τερας, το οποιο θα συνεχιζε να μεγαλωνει ενα μωρο που του ειχε σκοτωσει τη μανα και θα το κοιτουσε στα ματια καθε μερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γονεις δεν εχει να του φερουν ενα ρουχο? Εναν φιλο? Κατι?
Ο αδελφός του πάντως λενε ότι έχει μείνει στην Αλλονησο να υποστηρίξει την οικογένεια της θανουσης.
Μαλλον δεν αντεχουν να τον δουν ετσι όπως τα εκανε....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγώ προσωπικά δεν ακούω απλά κάποιον γιατί έχει έναν επαγγελματικό τίτλο είτε είναι δικηγόρος,είτε γιατρός είτε μηχανικός. Ερευνώ, ελέγχω και αποφασίζω τι και πως και με ποιον θα πράξω. Γιατί στο τέλος υπεύθυνος για τις πράξεις μας είναι ο εαυτός μας.
Δηλαδη για να χτισεις το σπιτι σου, θα διαβασεις βιβλια του πολυτεχνειου ή θα καλεσεις εναν μηχανικο?
Εγω παντως, οποιον πελατη μου αρχιζει τις ερωτησεις για να ελεγχει και να αποφασιζει, τον πεταω εξω με τις κλωτσιες, μην τρελαθουμε κιολας

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Οπως αποδειχθηκε, πολυ καλα εκανε η κοπελα και ηθελε να φυγει και να του παρει το παιδι.
Δυστυχως δεν προλαβε να απομακρυνθει απο αυτο το τερας, το οποιο θα συνεχιζε να μεγαλωνει ενα μωρο που του ειχε σκοτωσει τη μανα και θα το κοιτουσε στα ματια καθε μερα

Άλλο έγραψα εγώ άλλο λες εσύ. Εγώ απάντησα σε αυτό που είπε ο mounoxalastis «να τα παρουσιασει σ εναν γαματο δικηγορο και να της παρει το παιδι για παντα και να την αφησει με το μπουλο στο χερι την μικρα...αλλα...». Ότι δηλαδή αυτό έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να συμβεί, και δεν έχει να κάνει με την συγκεκριμένη περίπτωση, σε κάθε περίπτωση το παιδί πάει στην μάνα γιατί έτσι ερμηνεύεται το υπάρχον νομικό πλαίσιο. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ο αδελφός του πάντως λενε ότι έχει μείνει στην Αλλονησο να υποστηρίξει την οικογένεια της θανουσης.
Μαλλον δεν αντεχουν να τον δουν ετσι όπως τα εκανε....
Δεν συμφωνω. Η οικογενεια του οφειλει να ειναι κοντα του. Δικος τους καρπός ειναι. Να αντεξουν.

Άλλο έγραψα εγώ άλλο λες εσύ. Εγώ απάντησα σε αυτό που είπε ο mounoxalastis «να τα παρουσιασει σ εναν γαματο δικηγορο και να της παρει το παιδι για παντα και να την αφησει με το μπουλο στο χερι την μικρα...αλλα...». Ότι δηλαδή αυτό έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να συμβεί, και δεν έχει να κάνει με την συγκεκριμένη περίπτωση, σε κάθε περίπτωση το παιδί πάει στην μάνα γιατί έτσι ερμηνεύεται το υπάρχον νομικό πλαίσιο. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Και σου απαντησα οτι οπως βλεπεις, πολυ καλα στην προκειμενη περιπτωση θα εδινε στη μανα το παιδι ενα δικαστηριο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Εμενα δεν με ενοχλει να μην γνωριζει καποιος.
Μου γυριζει ομως το ματι αναποδα, να βλεπω εναν μη νομικο να μου κουναει το δαχτυλο και να μου κανει μαθηματα για νομικα ζητηματα. Και να επιμενει κιολας να με αμφισβητει. Ενω η ΜΟΝΗ αποδεκτη απαντηση θα ηταν "για να το λες εσυ ετσι θα ειναι". Τελεία και παύλα. Ολα εχουν και ενα οριο στην ξερολίαση. Εγω δεν θα τολμουσα να πω σε εναν χειρουργο πώς θα κανει μια εγχειριση. Γιατι ομως αρκετοι ειναι ετοιμοι να θεωρησουν τον εαυτο τους νομικό και να κανουν και μαθηματα?
Εαν είναι ταξιτζής όμως κάνεις κάποια εξαίρεση;

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.765
Πόντοι
2.306
Δηλαδη για να χτισεις το σπιτι σου, θα διαβασεις βιβλια του πολυτεχνειου ή θα καλεσεις εναν μηχανικο?
Εγω παντως, οποιον πελατη μου αρχιζει τις ερωτησεις για να ελεγχει και να αποφασιζει, τον πεταω εξω με τις κλωτσιες, μην τρελαθουμε κιολας
Καλή τακτική. Άμα στραβώσει η αποφαση και σου ζητήσει τα ρέστα μπορείς μετά να του πεις «καλά και ‘σύ δεν ρώταγες???»

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.268
Πόντοι
2.356
δηλαδη ο μηχανικος εκανε το σπιτι σου οπως αυτος ηθελε και οχι οπως εσυ ?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
δεν καταλαβαινω τι ευκαιρια δινεις?

σου εξηγησα τι πιστευει ο λαος για τις ποινες

εσυ εχεις τις δικες σου νομικιστικες αποψεις για τις ποινες
ΠΑΡΤΑ ΜΟΥΝΤΖΑ.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δηλαδη ο μηχανικος εκανε το σπιτι σου οπως αυτος ηθελε και οχι οπως εσυ ?
Μιλαμε για το επιστημονικο πεδιο και τα βασικα, ελεος ρε παιδια, οχι για λεπτομερειες

Καλή τακτική. Άμα στραβώσει η αποφαση και σου ζητήσει τα ρέστα μπορείς μετά να του πεις «καλά και ‘σύ δεν ρώταγες???»
Ποιος θα ζητησει ρεστα? Δεν ειμαστε καλα

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Και σου απαντησα οτι οπως βλεπεις, πολυ καλα στην προκειμενη περιπτωση θα εδινε στη μανα το παιδι ενα δικαστηριο.

Τι εννοείς όπως το βλέπω; Δεν εξέφρασα την άποψή μου ούτε το «πως το βλέπω», ένα απλό fact ανέφερα.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Δεν λέω αυτό. Αλλά δεν θα πάω στον πρώτο τυχόντα και θα κάνω κατα γράμμα ότι μου πει. Θα ακούσω και άλλες γνώμες κλπ κλπ. Ακόμα και για το σπίτι μου. Εσείς οι δικηγόροι το έχετε αυτό.Να μην δίνετε αναφορά γενικά.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Να πω κάτι, σήμερα έχουν βγει όλοι οι αστυνομικοί συντάκτες και λένε πόσο σημασία είχε η δολοφονία του σκύλου.

Με το θύμα λογικό να υπάρχει μίσος αλλιώς δεν θα ήταν θύμα αλλά να σκοτώνεις κάτι το οποίο δεν σε έχει βλάψει ποτέ είναι τρομερό και αποδεικνύει μία ακόμα πιο άρρωστη πτυχή του (μαζί με την τοποθέτηση του μωρού πάνω της και τους εναγκαλισμούς με την μάνα της Caroline).

Αυτοί που θεωρείτε ασήμαντο το σκυλί, θα αρκεστώ να πω πως είστε εξαιρετικά σκατόψυχοι εκτός από το χαμηλό επίπεδο κρίσης που σας διακατέχει.
Τα λέω εξαιρετικά ευγενικά.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
To ότι επιμένεις κρετίνε δείχνει ότι είσαι καρφί για λοβοτομή και καθημερινό ηλεκτροσόκ.
Έχει μια καλή κλινική εδώ στο bou, με αυξημένη φροντίδα και καλές τιμές για φρενοβλαβείς σαν και του λόγου σου. Και μεγάλη εμπειρία σε περιπτώσεις σαν τη δική σου.
Πέρνα από του Αγίου να πεις μια καλησπέρα.
Τα υπόλοιπα θα τα φροντίσουν αυτοί.
δεν περιμενα στο μπου οτι θα εβρισκα ενα τελειωμενο και λοβοτομημενο πρεζακι σαν εσενα

δεν σου αξιζει ουτε θανατικη ποινη σε εσενα

εισαι απο τις ανιατες περιπτωσεις οι οποιες ουδεποτε προκειται να θεραπευτουν

ενα ανιατο κομματοσκυλο που σου εθιξα τον μπογια σου εισαι

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.083
Πόντοι
2.606

Γονεις δεν εχει να του φερουν ενα ρουχο? Εναν φιλο? Κατι?
γιατι τυπε θα εβγαινε στην πιστα δευτερο προγραμμα στα λαικα?:confused:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.268
Πόντοι
2.356
Να πω κάτι, σήμερα έχουν βγει όλοι οι αστυνομικοί συντάκτες και λένε πόσο σημασία είχε η δολοφονία του σκύλου.

Με το θύμα λογικό να υπάρχει μίσος αλλιώς δεν θα ήταν θύμα αλλά να σκοτώνεις κάτι το οποίο δεν σε έχει βλάψει ποτέ είναι τρομερό και αποδεικνύει μία ακόμα πιο άρρωστη πτυχή του (μαζί με την τοποθέτηση του μωρού πάνω της και τους εναγκαλισμούς με την μάνα της Caroline).

Αυτοί που θεωρείτε ασήμαντο το σκυλί, θα αρκεστώ να πω πως είστε εξαιρετικά σκατόψυχοι εκτός από το χαμηλό επίπεδο κρίσης που σας διακατέχει.
Τα λέω εξαιρετικά ευγενικά.

το σκυλι τυπε ηταν παραπλευρη απωλεια και λογικη κιολας συμφωνα με το σεναριο...

τωρα εσυ αν κοιτας το δεντρο ενω πισω εχει δασος να το κοιταξεις...

σκατοψυχοι ειστε εσεις που βαζετε ανθρωπινη ζωη στο ζυγι με τα κτηνη! αλλα αν ηταν κατσαριδα δε θα εκανες ετσι!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Και κατι που εχει περασει μαλλον απαρατηρητο.
Αυτο το ζευγαρι, δεν ειχε φιλους? Δεν ειχε ανθρωπους να κανει παρεα?
Γιατι δεν υπαρχει πουθενα στα social media και του ενος και του αλλου, μια φωτο με φιλους?
Αυτος ειδικα, δεν τον εχω δει να ειναι με παρεα με καποιον. Μονο με τη γυναικα του εχει φωτογραφιες παντου. Τι στρεβλά πραγματα ειναι αυτα?
μα αυτος ειναι ο λογος των σοσιαλ μιντια τυπε : να βγαζεις σελφι την μαπα σου, τοπια, πιατα με φαγητα, το καινουργιο πλυντηριο που πηρες κτλ...
αν εισαι με φιλους ποιος ο λογος να ανεβαζεις φωτο στα σοσιαλ, αφου τοτε εχεις ζωη???
:confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom